Cena €13.93 €27.85

Pilns apraksts

Aizzīmju Punktiem:

1.Vairāki Piederumi: Ļaujiet jūsu radošumu attīstīties ar mūsu DIY Ziemassvētku Aproču Komplekts.Nāk ar 12 kuloni, 3 aproces, 16 krāsainas krelles, un dažādi aksesuāri, samaisa un saskaņot, lai kuģis unikālo un jautru dizainu.

2.Uzkrītošā Dizains: Šis DIY Ziemassvētku aproču komplekts iezīmes, klasiskās Ziemassvētku elementiem, tādiem kā Ziemassvētku eglīte, sniegavīrs, un cepures.Spilgtas krāsas un svētku modeļus, kas piesaistīs uzmanību un pievienot šarmu uz jūsu rokas.

3.Izturīga un Ilgi kalpo: Izstrādāts no augstas kvalitātes cinka sakausējuma materiāla, un pabeigta ar galvanizācijas procesā, kas nodrošina ilgstošu lietošanu.DIY Ziemassvētku aproču komplekts solās būt jūsu ideāls aksesuārs jebkura svētku reizē.

4.Vitrīna Unikālu Stilu: Izveidot savu unikālu aproces, atbilstoši jūsu vēlmēm un parādīt savu personību un stilu.Jūs varat kombinēt rotaslietas, aksesuāri par piekariņu vai kaklarotu, vai padarīt tos kopā ar saviem vecākiem, lai jautri DIY darbību.

5.Plaša Lietošana: Mūsu DIY Ziemassvētku aproce kopa ir jautri un izglītības veids, kā bērniem, lai veicinātu radošumu un attīsta smalko motoriku.Viņi var izveidot savu unikālo aproces ar dažādām pērlītēm, padarot to perfektu darbību, visdažādākos gadījumos, piemēram, ģimenes pulcēšanos.

Nokļūt Ziemassvētku garu ar mūsu Aproce Veidošanas Komplektu!Šajā komplektā ietilpst 16 krāsainas krelles, kas būs nozvejas ikviena uzmanību.Spilgtās krāsas ir ideāls brīvdienu sezonā.Izgatavots no cinka sakausējuma materiāla, jūs varat kombinēt rotaslietas, aksesuāri par piekariņu vai kaklarotu.Radoši un attīstīt jūsu rokās-par spēju!

Specifikācija:

Nosaukums: DIY Ziemassvētku Aproču Komplekts

Materiāls: Cinka sakausējums

Process: Galvanizācijas

Aproces garums: (apm.)16cm/6,3 cm

Pagarinājums ķēdes garums: (apm.)5cm/1.97 collas

Krelles: 16

Kuloni: 12

Lielu poru krelles: 12

Aproce: 3

Kaklarota: 3

Iepakojuma Saraksts: 1*DIY Ziemassvētku Aproču Komplekts

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: Ziemassvētku Adventes Kalendārs 2023
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: TOPATY
  • Materiāls: neausti audumi
  • Tēma Modelis: Ziedu

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Bišu Medus Krāna Nomaiņa Regulējams Biškopības Nosūcējs Aizbīdņu Biškopis Pudelēs Ieguves Rīks Atkārtoti Krānu
€22.86 €13.72

(apraksts: noderīgs rīks: tas bišu medus krāna ir paredzēti medus ieguve un var padarīt medus ieguves ērtāk un vienkārši. viegli uzstādīt: šī bišu medus nosūcējs vārtiem funkcijas, vienkārša un ātra uzstādīšana un vajadzībām bez speciāliem instrumentiem. ērts: šim bišu medus krāna ir gludas, smalkas un funkcijas, naudas sodu meistarība un tā var sniegt laba touch sajūta. spēcīga)

Izskatās arī
Maz Pūķis Dinozauru Meditācija Lasot Grāmatu Skulptūru Attēls Dārza Mājas Dekoru Sveķu Ornaments
€17.45 €8.72

(maz pūķis dinozauru meditācija lasot grāmatu skulptūru attēls dārza mājas dekoru sveķu ornaments aizzīmju punktiem: 1、tikai tiesības izmērs: tur ir pieejami 3 izmēri, lai jūs varētu izvēlēties no.pareiza izmēra dizainu un spilgtu izskatu padarīt mūsu maz pūķis sveķu skulptūru lielisks papildinājums žēlastību, gan jūsu mājās un āra dekoru. 2、dārza apdare: liels embellishment,)

Izskatās arī
Halloween Bat Vitrāžas Logu Karājas Akrila Bat Sienu Tapsējuma Apdare Māksla
€6.23 €4.67

(funkcijas: šo akrila logu karājas lptp ir izgatavots no akrila, ir uniquedesign kulons ir izgatavots no videi draudzīgas plastmasas, kas ir drošs, nav toksisks, nav viegli sabojāt, un ir strongdurability. ideāls helovīna dāvanu forfriends, radiniekiem vai mīļajiem diezgan bat kulons ir lieliska forhomewindow rotājumi.jūs varat veikt lielisku dāvanu jebkuram occasionwindow artboards:)

Izskatās arī
1GB bambusa biškopis, bee cepure, kuru linuma acs aizsegs aizsargvāciņš ar rokām austi
€15.05

(produkta nosaukums : biškopjiem cepuri ar linuma acs aizsegs daudzums : 1gb produkta specifikācija : diametrs 35cm, augstums 15cm)

Izskatās arī
Uguns Bedre Mat Izturīga Grila Mat Aizsargātu Terases Klāja Zālienu Kempingā Auduma Antipirēnu Gavēņa Paklāja Segu, Siltuma Izolācijas Starplika
€17.96 €9.88

(funkcijas: 1. alumīnija uguns bedre paklājiņš: šī ugunsdrošs paklājs var izmantot arī kā siltuma izolācijas vai karstuma vairogs.ar šo mat, jums nav jāuztraucas par uguni nejauši nokrist uz grīdas un izraisot ugunsgrēku.šis paklājiņš ir labs antipirēnu ietekme. 2. modernie materiāli: gavēņa paklājiņš ir izgatavots no antipirēnu un ugunsizturīgo materiālu.vai jūsu virsma ir koksne,)

Izskatās arī
Zaļo Lapu Sarkano Ogu Ziemassvētku Rotājumi Ziemassvētku Vizulis Vainags Materiāls Shopping Mall Tirgus Mājas Logs
€1.99 €1.47

(zaļā vizulis vainags ziemassvētku eglīšu rotājumus kāzām, dzimšanas dienas svinības piegādēm materiāls:pet izmērs:9 *200 cm)

Izskatās arī
100% Dabīgiem Persiku Pumpuri Žāvētu Ziedu Ziepes, Kāzu Sveces, Dekoratīvās Samaisa Ziedu Materiālu, Padarot Mājas Dekoru
€13.81 €8.28

([xlmodel]-[custom]-[8888] 100% dabīgiem persiku pumpuri žāvētu ziedu ziepes, kāzu sveces, dekoratīvās samaisa ziedu materiālu, padarot mājas dekoru 100% dabiski žāvēti ziedi: šie ziedi ir rūpīgi atlasīti lieliska sezona un sausā dabiski, bez jebkādām piedevām, saglabājot sākotnējo ziedu smaržas un krāsas.mēs darīsim visu iespējamo, lai nodrošinātu jums iegūt dabas kaltētiem ziediem. ideāls)

Izskatās arī
Jauno Eid Pentagramma Sienas Lampas Ramadāna Apdare, Koka Eid Mubarak Kulons Musulmaņu Brīvdienu Puse Dekori Piederumi
€13.41 €8.04

(jauno eid pentagramma sienas lampas ramadāna apdare, koka eid mubarak kulons musulmaņu brīvdienu puse dekori piederumi produkta nosaukums: ramadan sienas lampas materiāls: koks iezīmes: ramadan apdare / eid mubarak apdare / brīvdienu rotājumi / svētku dāvanas)

Izskatās arī
Gabbys Namiņš Dzimšanas dienu Apdare Kaķi Balonu Vienreizējās lietošanas Galda piederumi Fons Bērniem Gabby Leļļu Nams Skaitļi Grupa Krājumi
€3.28

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecības laipni lūdzam izvēlēties mums un jums piedāvāt labāku kvalitāti un zemākām cenām sīkāku informāciju un atlaidēm, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas un mēs būsim priecīgi kalpot jums kuģniecības un atgriešanās politiku: 1. mēs parasti pāriet pasūtījumus ietvaros 24 stundām pēc maksājuma saņemšanas. 2.)

Izskatās arī
10pcs Harijs Vednis Brilles Apaļā Rāmja Brilles, Ne Lēcas Halloween Kostīmi Harijs-podnieki Cosplay Aksesuārus Puse Rotājumi Piederumi
€13.65 €6.82

(aizzīmju punktiem: 1.viegls brilles: harijs-podnieki brilles ir izgatavotas no pp, vednis brilles ar skrūvējama savienojuma šuve starp gaismas rāmis un roku, nav objektīvs gluda un spīdīga vednis brilles rāmi. 2.elf stikls, rāmis: melns elf stikla rāmis ir piemērots visdažādākajām bērniem valkāt, ir lielisks aksesuārs dažādas tematiskas aktivitātes, ir jautri valkāt, un rada daudz jautrības,)

Izskatās arī
1PC Radošo Plastmasas Konfekšu Kaste Kāzu Vintage Konfekšu Kastes, Šokolādes Dāvanu Ārstēt Kastes Dobi Zelts, Sudrabs Aile Grupa par labu Dekori
€0.50 €0.32

(iezīme 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes 2.piemērots konfekšu kaste 1.materiāls:plastmasas 2.krāsa:kā uz bildes redzams 3.izmērs:kā attēlā pakete ietver:1pc piezīme: lūdzu atļaut nelielas kļūdas dēļ, manuāla mērīšana. krāsas var būt nedaudz atšķirība par dažādiem displeja.)

Izskatās arī
Modes Gnome Vecs Vīrietis Lelle Viegls Mini Rūdolfs Lelle Rūķu Ziemassvētku Eglīte Lelle
€4.84

(modes gnome vecs vīrietis lelle viegls mini rūdolfs lelle rūķu ziemassvētku eglīte lelle specifikācijas: izsmalcinātu meistarība, uzmanību detaļām, unikālu lielā deguna dizains, skaists un radošs, kas padara rūdolfs lelle labs noformējums. var palielināt svētku atmosfēru, jūs varat izmantot to kā ziemassvētku eglīte apdare vai galda rotājumu, vai kā dāvanu draugam. tas)

Izskatās arī
Āra Automātiskā Telts Kempinga Telts Āra Automātiskā Telts Nojume Bērnu Āra Automātiskā Ātri Atvērt Pludmales Telts M
€16.93 €10.33

(āra automātiskā telts kempinga telts āra automātiskā telts nojume bērnu āra automātiskā ātri atvērt pludmales telts m [dizainu nojumi un logu ventilācijas] mini -up telti ar 360 grādu logu ventilācijas funkcija ir paredzēta, kas var labāk izkliedē siltumu un smaržu cilvēka organismā.sniedz visvairāk skaistas pludmales ainavu. [anti-ultravioleto staru, vēja un smiltīm] uz augšu pludmales)

Izskatās arī
Siltumnīcefekta Stīpām Augu Aizsardzības Ilgi Rūsas-Bezmaksas Dārzs Stīpām, Lai Izvirzīts Gultas Augt Tuneli Līdz 10 Uzstādīt Dārza Nojume Rindā Vāciņu
€51.16 €25.58

(aizzīme s: 1. spēcīga stiklšķiedras: siltumnīcas stīpām ir izgatavots no stikla šķiedras, spēcīga un stabila, ar labu elastību, zaļā un veseli, ne rūsas, un oksidēšanās produktiem.savienotāji tiek izgatavoti no cinkota tērauda un nav rūsas. 2. augu aizsardzības jomā: siltumnīcas rāmis nodrošina ideālu vidi ātru dīgšanu un augšanu stādi.to var izmantot ar kukaiņu tīklu, saulessargs,)

Izskatās arī
Halloween Vainags Rotājumu Vainags Mākslīgā Vainags Rudens Vainags par
€18.46 €9.23

(apraksts: 【rudenī vainags] aicina priekšējo durvju vainags funkcijas frostleaf, ķirbju un ziedi, rotājumi, un ir reālistiski vizuālie efekti un ražas pateicības jūtas. 【handcrafted vainags] aicina ražas vainags ir izgatavotas no zīda auduma materiāls, kas vērtē savu tuvāko ģimenes locekļu un draugu mājās. 【size] aicina ziedu vainags ir 17.72 lieluma, mākslīgā vainags ir piemērots)

Izskatās arī
Bezvadu Prelit Kāpnes, Ziemassvētku , Ziemassvētku Vainagus, par Durvīm, Piekārtiem Rotājumi, Iekštelpu Āra Sarkana
€24.34 €17.28

([materiāli] vainags tiek izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, exquisitely izstrādāts durvju gredzeni, kas izgatavoti no auduma un plastmasas .ziemassvētku dekori vainags ir skaists, un kas nav viegli izbalināt, jūs varat atkārtoti izmantot to gada ziemassvētkiem.var likt jebkur, iekštelpu vai pārklāti āra lietošanai.tas ir patiešām skaisti, ka var izveidot svētku atmosfēru jūsu mājās. [kvēlojošs)

Izskatās arī
Ziemassvētku Rūķis Lelle Rudenī Gnome Figūriņas Gnome Ziemassvētku Sejas Lelle Ziemassvētku Rotājumi Mājās Gatavotās zviedrijas Tomte
€14.91 €7.46

(laipni gaidīti brīvdienu sezonu ar mūsu ziemassvētku gnome lelle - lielisks papildinājums, lai nelaiž mājās.šī izturīga un stabila lelle nāk ar garu bārdu, kas aptver seju, un tā ir ideāla izvēle, lai izgreznot galdi vai plaukti, pārliecinieties, lai prieks un svētki, lai jūsu telpas. specifikācija: produkta nosaukums: ziemassvētku vecītis, rūķi iepakojuma izmērs: (apm.)23*10*10cm/9.06*3.94*3.94)

Izskatās arī
Ziemassvētku Piparkūkas Ziemassvētku Eglīte Svārki Sniegpārslas, Zvaigznes Želejas Pupiņām Jautri Brūns Koks Svārki Mat Brīvdienu Mājas Rotājumi
€6.19 €2.97

(ziemassvētku eglīte svārki 【size] aicina 30inch 36inch 48inch 【produktu veiktspēju] aicina izgatavoti no augstas kvalitātes vilnas audumi, lai nodrošinātu ilgtermiņa izmantošanu, var saglabāt krāsas spilgti un izturīgi, tāpēc, ka jums ir dažādas brīvdienu pieredzi.mīksts pūkains plīša materiāla, ar labu izskatu, mīksts, viegls, justies labi, izrotāt savu ziemassvētku egli, pievienot)

Izskatās arī
Džinsa Jaka Bērniem Rietumu Veste Sieviešu Topi Savvaļas Apģērbs Tērpu Piederumu Trikotāžas drānas Sieviešu
€12.46 €6.23

(apraksts ērts un elpojošs audums nodrošina patīkamu valkāšanas pieredzi, kas ļauj jums brīvi pārvietoties un pārliecinoši.vai jūs, kas meklē praktisku, vēl pieejamas veste ?vai jūs, meklējot vest uzreiz?ja jā, izskatās ne tālāk!mūsu veste ir jāatbilst jūsu vajadzībām.tas ir viens no labākajiem izvēli jums.jauniem un smieklīgi formas nozvejas cilvēku acīs, jums būs vairāk burvīgs pūlī. funkcijas -krāsa:brūns -materiāls:adīts)

Izskatās arī