Cena €8.72 €17.45

Pilns apraksts

Maz Pūķis Dinozauru Meditācija Lasot Grāmatu Skulptūru Attēls Dārza Mājas Dekoru Sveķu Ornaments

Aizzīmju Punktiem:

1、Tikai Tiesības Izmērs: Tur ir pieejami 3 izmēri, lai jūs varētu izvēlēties no.Pareiza izmēra dizainu un spilgtu izskatu padarīt mūsu maz pūķis sveķu skulptūru lielisks papildinājums žēlastību, gan jūsu mājās un āra dekoru.

2、Dārza Apdare: liels embellishment, lai atdzīvināt savu dārzu.Must ir postenis, lai izveidotu savu unikālu dārza un piesaista uzmanību katru garāmgājējiem.

3、Žēlastību, Mājas Dekoru: Mūsu dragonling skulptūras un ļoti sīki, gudrs un dekoratīvās ir ideāls, lai izmantotu kā darbvirsmas centrālais vai plaukta izrādāmu gabalu.Reāli sveķu rotājumu, lai atdzīvināt jūsu dārza un terases.

4、Ideāla Dāvana: pārdomāto dāvanu ģimenei un draugiem un tiem, kas ir pūķa cienītājiem.Lieliska dāvana ideja par dzimšanas dienu un citus svētkus.

5、Apmierinātība Garantēta: Sakarā ar gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, krāsu objektu, un, kas redzams attēlā var būt nianse.Kāda iemesla dēļ, ja jūs neesat apmierināts, lūdzu, sazinieties ar mums, lai mēs varam darīt to tieši jums.

Funkcijas:

Jūs nevar palīdzēt, bet iemīlēties ar savu cute sejas!

Šīs cute maz pūķis būs pievienot unikālu un saldu sajūtu, lai jūsu dārzu vai verandā.

Maz dinozauru lasījuši grāmatu un pēkšņi tauriņš krīt uz viņa rokas.Tā ir patīkama aina, kas ir uzjautrinoši.

Izgatavots no izturīga pret laika apstākļu iedarbību sveķu materiāls, augstas kvalitātes sveķu, kas ir nekaitīgs un ūdensnecaurlaidīgs, padarot jūsu mājās un dārzā vairāk intriģējošs.

Specifikācijas:

Materiāls: Sveķi

Izmērs:

C: Dragon castle(Maza izmēra): aptuveni 9*5.5*11cm/3.54*2.17*4.33 collu, 170g

B: Dragon salonā(Maza izmēra): aptuveni 9*6*10cm/3.54*2.36*3.94 collu, 170g

A: Lasot grāmatu pūķis(Maza izmēra): aptuveni 9*7*10cm/3.54*2.76*3.94 collu, 170g

Iepakojuma Saraksts:

1*Maz Pūķis Sveķu Ornaments

Piezīmes:

Pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, krāsu objektu, un, kas redzams attēlā var būt nianse.

Sakarā ar manuālo mērījumu, tur varētu būt tolerance produkta izmērs.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Daudzfunkcionāls Izturīgs Cupcake Kūka Topper Spraudnis 2024 Jaunais Gads Cake Topper Akrila Jauno Gadu Kūka Rotājumi
€2.99 €0.45

(nosaukums:2024 jaunais gads cake topper krāsa:kā parādīts attēlā izmērs:8.kā parādīts attēlā materiāls:akrils paketē iekļauts: 1 gab 2024 jaunais gads cake topper funkcijas: 1. augstas kvalitātes materiāls: 2024 jauno gadu kūka karte ir izgatavots no augstas kvalitātes akrila materiāla, lai nodrošinātu izturību un ilgtermiņa lietošanas preces.tas arī padara visu)

Izskatās arī
Atslēgu Ķēdes Rezidentiem Keychain Mugursoma Kulons Keychains Cinka Sakausējuma Keyring Dāvanu Ģimenēm Metāla Soma Karājas
€5.01 €2.66

(apraksts ja jūs joprojām meklējat dekoratīvās keychain, lai jūsu ģimenes locekļi, vai mīļākais, kad jums ir jūsu jauno māju, tad jūsu meklēšana ir vairāk nekā šeit.ar keychain nav viegli iegūt deformētas, un var dot jums daudz ērtības. funkcijas -krāsa:sudraba -materiāls:cinka sakausējums -izmērs:5.00x2.80x0.20cm/1.97x1.10x0.08in - cinka sakausējuma materiālu)

Izskatās arī
Mākslīgo Ziedu Āra Apdare Reāli Zelta Ziemassvētki Ziedu Iekštelpu/āra Dekoru ar Iepirkšanās Āra
€3.01 €1.71

(mākslīgo ziedu āra apdare reāli zelta ziemassvētki ziedu iekštelpu/āra dekoru ar iepirkšanās āra apraksts: reāli zelta ziemassvētku ziedi izstrādāts ar rūpīgi uzmanību detaļām. pievieno touch of šarms un izsmalcinātība uz jebkuru iestatījumu. izgatavots no augstas kvalitātes auduma materiāla izturību un ilgstošu izmantošanu. izbalināt izturīgs dizains ļauj košas)

Izskatās arī
Laistīšanas Dārza Uzgalis, Šļūtene, Uzgalis Regulējams Sprauslu Ūdens, Zāles Pļāvēji, Šļūtenes, Daudzfunkciju Dārza Mainīgo Spray Modelis Smidzinātājs
€20.40 €10.19

(8 spray modeļus, šļūtenes, sprauslas, noregulējiet ūdens apjoms, daudzfunkcionāla spray piemērots dārza laistīšanai, auto mazgāšanai funkcijas: 1. gumijas rokturi: rokturis uzgalis ir izgatavots no gumijas-ietin materiāla, tādējādi nodrošinot ērtu rokturi.ērti lietot ziemā. 2. bezpakāpju plūsmu regulēt : var pielāgot kontroles slēdzi, un pielāgot ūdens daudzums, kuru var noregulēt)

Izskatās arī
DIY Vainags Piekārtiem Rotājumi Metāla Rāmji Ģeometriskā Mājas Sienas, Durvis Puse Rotājumi
€4.38 €2.10

(funkcijas: metāla rāmji ģeometriskas formas, jūs varat diy vainagi stilu, kas jums patīk ar ziediem. ideāli piemērots karājas pie sienas vai pie jūsu durvīm, dekorēšanas jūsu mājās un dod jums bagāta un krāsaina dzīve. piemērots, lai personu, mājas rotājumi.arī jauka dāvana visu veidu gadījumā. materiāls: metāla lielums: 25cm iepakojums saraksts: 1* metāla)

Izskatās arī
4X8X12CM Plastmasas Iepakojuma Kaste Dzimšanas dienu, Kāzu Dāvana, Iepakojums, Kastes Skaidrs, PVC Lodziņā Kosmētikas Pudeļu Kastes
€63.45 €43.77

(modname=ckeditor produkta descrition: kategorija : pvc kaste lietošana: rotaļlietas, konfektes, augļi, modeli, rotaļlietas, maize, kosmētika, smaržas, ikdienas vajadzībām, ziedi iepakojums materiāli : pvc krāsa : caurspīdīga personalizācija: nepersonalizētu aptuvenais izmērs: 4 *8*12cm (1.6 *3.1 *4.7 ) iepakojums : maisiņš daudzums: 50gab/)

Izskatās arī
Lielie Bērni Raganu Cepure Maskēties Lentes Wizard Hat Halloween Cosplay Kostīms Puse Withes Cepures Halloween Puse Supplies
€5.35 €3.70

(daudzums:1gab. materiāls:audums izmērs:kā attēlā piezīme: 1. lūdzu, ļauj 1-2cm atšķirības, manuāla mērīšana 2. sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.paldies par jūsu sapratni.)

Izskatās arī
20*10*4cm Lielu Kraft Papīra Amatniecības Rotaslietas Pack spilvens Box Dāvanu iesaiņojuma Kaste kāzas,Kāzu svinības, Konfektes spilvens Iepakojuma Kaste
€15.82 €15.03

(piezīme: ja jūs pērkat 3 daudz vai vairāk par vienu izmēru, jūs varat baudīt 10% atlaidi atlaidi automātiski! krāsa: brūna/balta (atkarīgs no jums, skat. attēlu.) paketē iekļauts:3 0 gab. piezīme: šīs kastes kuģa dzīvoklis, tos var salocīt un iešūt ļoti viegli. tikai kasti, bez apdares . 1inch=2.54 cm=25.4 mm par izmēriem, ar 1-5mm atšķirību, jo no mērīšanas)

Izskatās arī
80pcs-Niedru Žāvētu Ziedu Pušķi Uzstādīt Pampu Zāle Skandināvijas Dekoratīvās Kāzu Mājas Istabā Ziedu Vienošanās Boho Zemniecisks Dekori
€26.24

(modname=ckeditor 1.skaists mājoklis un kāzu dekori - ir gatavi mūsu uzmanību-satveršanas pampass zāli, lai izceltos jebkurā telpā!vai tas būtu mājās, birojos, vai kāzas, mūsu pampu zāle der bez piepūles ar boho, lauku mājas, un mūsdienu stila dekorācijas! 2.80-in-1 iepakojums: iepakojums satur 80 gabalus dabas žāvēti pampu zāle, kuru kopējais garums 17 collu.to var viegli sagriezt dažāda)

Izskatās arī
Atslēgu piekariņi Ziemassvētku Eglītes Rotājumi Adventes Kalendārs, lai Aizpildītu Advents Ziemassvētki Kuloni Gredzens
€32.04 €16.01

(de s cription padarīt ziemassvētku atpakaļskaitīšanas dienas vairāk aizraujošu ar mūsu ziemassvētku adventes kalendārs atslēgu riņķi.katrs ziemassvētku atslēgu piekariņi statuetes ir jauki un labi krāsainu, saskaņā ar ziemassvētku motīvu.šie piekariņi var pakārt pie ziemassvētku eglītes, logu, soma, durvju, mugursoma u.c.lieliska dāvana, lai ir vairāk jautri, bet gaidot ziemassvētkus, lai nāk. funkcijas zīmola:)

Izskatās arī
10pcs Harijs Vednis Brilles Apaļā Rāmja Brilles, Ne Lēcas Halloween Kostīmi Harijs-podnieki Cosplay Aksesuārus Puse Rotājumi Piederumi
€13.65 €6.82

(aizzīmju punktiem: 1.viegls brilles: harijs-podnieki brilles ir izgatavotas no pp, vednis brilles ar skrūvējama savienojuma šuve starp gaismas rāmis un roku, nav objektīvs gluda un spīdīga vednis brilles rāmi. 2.elf stikls, rāmis: melns elf stikla rāmis ir piemērots visdažādākajām bērniem valkāt, ir lielisks aksesuārs dažādas tematiskas aktivitātes, ir jautri valkāt, un rada daudz jautrības,)

Izskatās arī
8pcs Tropu Džungļu Safari Dzīvnieku Šūnveida Centrālais 1. Savvaļas Vienu Jaundzimušo Bērnu Dzimšanas dienas svinības Galda Rotājumu Stends Aksesuāri
€31.19 €10.92

(izmērs: kā attēlā iepakojums: opp maisā materiāls: papīrs pielietojums: remontdarbos dzimšanas dienā/baby duša/savvaļas viena puse piezīme: daļēja displejs un šaušanas gaismas ir atšķirīgs, produkts neizbēgami ir dažas hromatiskās aberācijas, ar kādu virsroku! kā lietot: step1, noplēst uzlīmi, šūnveida bumbu. 2. solis, stick šūnveida)

Izskatās arī
1pc Vērpjot Burbuļu Zizlis Vērpjot Burbuļu Zizlis Magic Stick Magic Burbulis Rotaļlietas Krāsu Vērpjot Burbulis Varavīksnes Twirler Magic Stick Burbulis Rotaļlietas
€4.07 €2.03

(1pc vērpjot burbuļu zizlis vērpjot burbuļu zizlis magic stick magic burbulis rotaļlietas krāsu vērpjot burbulis varavīksnes twirler magic stick burbulis rotaļlietas aizzīmju punktiem: 1.【rotējošu krāsu bar] aicina noturība vīziju rada ātru rotācijas formas burvju iespaidīgs kā burbulis.tas ir krāsains un pievilcīgu bērniem. 2.【viegli playway] aicina ar dažādiem rotācijas metodes, kas)

Izskatās arī
AIBIIN 15. Dzimšanas dienas svinības Fons Ziedu Vainagu Tauriņš Quinceanera Fotogrāfijas Fona Dekorēšana Meitene Portrets Photozone
€8.09 €4.85

(15. dzimšanas dienas svinības fons ziedu vainagu tauriņš quinceanera fotogrāfijas fona dekorēšana meitene portrets photozone)

Izskatās arī
Mūsdienu Mājas Dekoru Vienošanās Viltus Ziedu Justies Zaļā Neļķu Displejs Mīkstu Līmi Hairball Dekorēšanai Ziemassvētku Eglīte
€4.15 €3.74

(mūsdienu mājas dekoru vienošanās viltus ziedu justies zaļā neļķu displejs mīkstu līmi hairball dekorēšanai ziemassvētku eglīte krāsa: zaļa izmērs: kopējais garums:50cm/20inch materiāls: plastmasa, mīksta pvc ja jums ir steigā, mēs iesakām jums izvēlēties pack24.lv standarta piegādi vai epacket, tie būs ātrāk. 1. ķīna post parasto mazo pakešu plus un yanwen ekonomikas)

Izskatās arī
17Styles Ziedu Neoprēna Chapstick Turētājs Chapstick Wrap Rose Lūpu Vāka Krāsains Lipbalm Mājīgs
€1.78 €1.08

(17styles ziedu neoprēna chapstick turētājs chapstick wrap rose lūpu vāka krāsains lipbalm mājīgs materiāls: neoprēna izmērs: aptuveni 10cm/ 3.94 collas garš, 4cm/ 1.57 collas platumā, izmērs ir ideāls, kam pieder standarta izmēra lūpu balzams. mterial: izgatavots no augstas kvalitātes neoprēna, mīksta un izturīga, to var izmantot ilgu laiku. jūs varat klipu, atslēgu ķēdes,)

Izskatās arī
LBER 2gab 3/4 Collu Vītne -Up Sprinkleru Rīku Disku Zāliena Laistīšanas Galvas Daļa-Aplis Modelis 40°-360°Regulēšana
€30.17 €22.33

(lber 2gab 3/4 collu vītne -up sprinkleru rīku disku zāliena laistīšanas galvas daļa-aplis modelis 40°-360°regulēšana funkcijas: 1. materiālu inženierzinātnes, ar augstu stiprību un izturību pret koroziju (ķīmiskais mēslojums, pesticīdi, utt.) 2. sprauslu var izjaukt, un to aizstāj, kas ir ērts, lai demontāža un nomaiņa. 3. paceļot ailē ir pašattīrīšanās funkcija, kas var pielāgoties)

Izskatās arī
Ziemassvētku Rūķis Lelle Rudenī Gnome Figūriņas Gnome Ziemassvētku Sejas Lelle Ziemassvētku Rotājumi Mājās Gatavotās zviedrijas Tomte
€14.91 €7.46

(laipni gaidīti brīvdienu sezonu ar mūsu ziemassvētku gnome lelle - lielisks papildinājums, lai nelaiž mājās.šī izturīga un stabila lelle nāk ar garu bārdu, kas aptver seju, un tā ir ideāla izvēle, lai izgreznot galdi vai plaukti, pārliecinieties, lai prieks un svētki, lai jūsu telpas. specifikācija: produkta nosaukums: ziemassvētku vecītis, rūķi iepakojuma izmērs: (apm.)23*10*10cm/9.06*3.94*3.94)

Izskatās arī
85% Tonējums Bēša HDPE Anti-UV Saulessargs Neto Balkons Drošība Privātums Ekrāns Terases, Nojumes, Buru, Āra Augi Sun Shade Net
€30.17 €17.80

(pielāgot bēša, sarkana saulessargs neto anti-uv sabiezēt, balkons drošības žogu tīkli, terases, nojumes, buru, skaistu sauli ēnā tīkli laipni aicināti sazināties ar mums par lielu daudzumu. mums ir eksporta licence. par lielu daudzumu priekšmeti mēs varam kuģis ar gaisa, jūras ,ja jums ir nepieciešams. laipni lūdzam, sazināties ar mums labākajiem kuģniecības veidā,)

Izskatās arī
Vecākais Vērtnes 2024. Gadam Vērtnes ar Mirdzēt Vēstules Klases 2024. gadam Absolvēšanas Vērtnes Svinības Vērtnes Puse
€4.88 €2.49

(apraksts vai jums ir nepieciešams izlaidums puse dekori?prece ir izlaidums vērtnes piederumu, kas ir izgatavoti no satīna auduma.šī īpašā dizaina vērtne, kas var radīt īpašu lielu jautrību jūsu puses.tas ir liels izlaidums puse, skolas tēmu puse.goda jostu absolvēšanas izmantot.šis izslēgšanas vērtne ir ļoti dekoratīvi, lai jūsu diplomdarba tēmu puse. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:satīns,)

Izskatās arī
Radošā Magnētisko Iesūkšanas Kokvilnas Zeķes Purngalu Zeķes 3D Roku rokā Kluba Slavenība Pāris, Zeķes Karikatūra Vīriešu Vidū Cauruļu Zeķes Dāvanas
€13.41 €6.70

(einzelheiten: - materiāls: poliesteris - handwäsche bei maks. 30 °c (86 °f mit den gleichen farben - benutzen sie keine bleiche - bei maksimālā 110 °c (230 °f bügeln - nicht im trockner trocknen - hinweis: wenn ihre socken nicht magnetisch haften, drehen sie bitte mirst magnete den socken um und versuchen sie es erneut! über unseren pakalpojumu: - wenn fragen)

Izskatās arī