Tagi: gumijots vai pašlīmējošs papīrs un kancelejas preces uzlīmes, kraft uzlīmes burkas, kraft papīra etiķetes, uzlīmes, ziemassvētku uzlīmes, sveces

Cena €3.75

Pilns apraksts

Daudzums:250pcs/roll

Izmērs:3*5cm,kā attēlā

Materiāls:gumijots vai pašlīmējošs papīrs

Pircējs Lasījumā

1. Mēs parasti pāriet pasūtījumu 24 stundu laikā pēc maksājuma saņemšanas.Iepriekš Piegādes Datums Ir Tikai Atsauce, Dažkārt Tiks Aizkavēta Par Svētkiem, Festivāliem,Slikti Laika Apstākļi, Muitas, Utt.

2. Cena nav ieskaitot muitas Nodokli,Attālā rajonā, Nodevu vai citu kreditoru Maksas no kurjera.Jums ir nepieciešams maksāt 30USD vairāk, ja jūsu adrese ir Attālā rajonā.3. Pakalpojuma tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties,īpaši laikā brīvdienu sezonu.

Kuģniecības un atgriešanās politiku

1. Preces tiks pārbaudītas un iesaiņotas arī pirms mēs nosūtīt tos ,lai pārliecinātos, ka mūsu klienti to saņēma labā stāvoklī.

2. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

3. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu piegādes laiku,lūdzu, sazinieties ar mums,mēs izsekot shippment un replyn jums drīz.

4. Mēs piedāvājam arī express shipping, piemēram, DHL, UPS, EMS utt, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir steidzami nepieciešama, to, vai to daudzums ir liels.5. Mēs pieņemam peļņu un kompensācijas, 15 dienu laikā pēc pasūtījuma pabeigta, lūdzu, sazinieties ar mums.

Atsauksmes:

1. Lūdzu atstājiet 5 zvaigžņu atsauksmes, ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, mēs to novērtēs (Objektu, kā Aprakstīts 5 zvaigznes, Komunikācijas 5 zvaigznes, Kuģniecības laiks ir 5-zvaigznes).

2. Ja šo produktu esat saņēmis tika bojāta vai nepareizi stili, lūdzu neatstāj nekādu negatīvu atgriezenisko saiti, laipni lūdzu, sazinieties ar mums,mēs galā ar to, un izveidos vislabāko risinājumu, Jūsu apmierinātība ir mūsu motivācija to darīt labāk.

Specifikācijas

  • Daudzums: 250Pcs/roll
  • Izmērs: 3x5cm

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Led Smieklīgi Velna Ragu Iedegties Galvas Matu Stīpām, Kas Mirgo Ragu Bērniem, Pieaugušajiem Halloween, Ziemassvētku Dekori Cepures
€1.75 €0.78

(specifikācija posteņa nosaukums: ragu galvas stīpa materiāls: pe plastmasa izmērs: 20.5 *20cm krāsa: sarkana, zila, rozā paketē iekļauts: 1*ragu galvas stīpa apraksts 1. izgatavots no elastīgas plastmasas materiāla, tas velna ragu galvas ir piemērota lielākajai daļai pieaugušajiem un bērniem. 2. mirgojoša led iekšpusē ragu ir aprīkots ar maināmiem)

Izskatās arī
20/50/200 Gabalu lācītis Rozes 3cm Putu Kāzu Dekoratīvās Ziemassvētku Dekori Mājas "dari pats" Dāvanas Kastē Mākslīgie Ziedi
€4.26 €2.90

(konfekšu kaste dekoratīvu ziedu putas rožu mazo ziedu galvas pe mazo ziedu mazo ziedu bumbu, bērnu vainags matadatu putu ziedu nosaukums: putu rožu vadītājs specifikācijas; ziedu diametrs ir aptuveni 3,5 cm, nav torus un ne pole krāsa: daudzkrāsains [fotografēts ar krāsu izvēle])

Izskatās arī
12 Gab Ziemassvētku Dāvanu Maisiņi Kraft Papīra Drukas Konfektes Klāt, Maisiņš Uzglabāšanai Tote
€13.70 €6.99

(apraksts unikālo modelis: tur ir daudz skaistu rakstu par tote soma, sniegpārslas, zvani, cepumu modelis, ziemeļbriežu, eglīte, sniegavīrs, dāvanu kastē, ziemassvētku vecītis, ziemeļbrieži un tā tālāk.šīs modelis ir iespiests un krāsoti progresīvas tehnoloģijas.nav viegli izbalināt, un tajā pašā laikā, tas palīdzēs saglabāt spilgtās krāsas uz ilgu laiku. ziemassvētku kraftpapīra maisi)

Izskatās arī
Xmas Dāvanu Kastē Konfektes Gadījumā Nelielu Dāvanu, Ja Ziemassvētku Konfekšu Kaste Cepumu Kaste
€14.31 €7.30

(apraksts ziemassvētku dāvanu kastīte ir izgatavota no materiāla, uz ilgu laiku un ilgstošai lietošanai.ar ziemassvētku elementu dizains, moderns un jauks, kas dos neaizmirstamus ziemassvētkus jums.aizpildītu lodziņu ar candy, kaltuves vai kādas īpašas labumi, jūs vēlos iepazīstināt ar ballītes viesiem. funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā. - materiāls: skārda. -)

Izskatās arī
Mini Crown Kūka Topper Metāla Pērle Happy Birthday Cake Toppers Kāzu&Saderināšanās Kūka Dekori Sweet Puse Rotājumi
€0.71 €0.42

(apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. ļoti palīdz, lai pievienotu svētku krāsu atmosfērā. ideāli piemērots dzimšanas dienas svinības, kāzas, bērnu dušas, un visu, kas līdzīgi svinībām. tas ir skaists, kompakts, ērts un gudrs. specifikācija: materiāls: metāla krāsa: kā picture rādīt iepakojumā: 1gab iepakojumā izmērs:7.5*5.5)

Izskatās arī
Putekļu Sūcējs Vadītājs Trīsstūrveida Baseins Galvu Ar Sānu Birsti Uzgaļa Brush Cleaner Baseins, Uzkopšanas Piederumi
€37.64 €27.10

(putekļu sūcējs vadītājs trīsstūrveida baseins galvu ar sānu birsti uzgaļa brush cleaner baseins, uzkopšanas piederumi [materiāls]: izgatavoti no īpašas plastmasas materiāla svars tiek palielināts, lai nodrošinātu, ka tīrīšanas galvas var pilnīgi izlietne uz leju tīrīšanai.svērto viegli zemūdens manevrēšanas spēju.piemērots peldbaseini, sauna ar baseinu, akvāriji, ūdens parku, karsto avotu)

Izskatās arī
7pcs Mini Halloween Baloni Karikatūra Bat Spoku Balonu Halloween Rotājumi Bērnu Piepūšamās Rotaļlietas
€4.30 €0.45

(7pcs mini halloween baloni karikatūra bat spoku balonu halloween rotājumi bērnu piepūšamās rotaļlietas)

Izskatās arī
Mākslīgo Zaļo Augu Buķeti Plastmasas Viltus Ziedi Melleņu Eikaliptu Simulācijas Augu Kāzu Ziemassvētku Mājas Dekoru
€2.19 €1.54

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un pirmā kvalitāti. izgatavoti no labas kvalitātes materiāla, izsmalcinātu, skaistu, izturīga un praktiska. atšķirībā no reālās augi, jums nebūs jāuztraucas par to, laistīšanas vai atzarošanas - vienkārši parādīt tos jūsu mīļākie vāze vai krūzi un baudīt to skaistumu, lai gados. sakarā:piemērots vāzes, mājas, virtuves, un puse rotājumi.festivāla)

Izskatās arī
1GB bambusa biškopis, bee cepure, kuru linuma acs aizsegs aizsargvāciņš ar rokām austi
€15.05

(produkta nosaukums : biškopjiem cepuri ar linuma acs aizsegs daudzums : 1gb produkta specifikācija : diametrs 35cm, augstums 15cm)

Izskatās arī
2.4 m Mākslīgā Maple Leaf String Rudens Sākuma Apdare Lapu Vainags Simulācijas Kļavu Lapām Efeja, Vīnogulāja Māja Dārza Dekorēšanai
€3.13 €2.03

(apraksts: materiāls: plastmasas zīda audums garums: 2.4 m daudzums: 1 string/ 3 tring motīvs: mākslīgā efeja, vīnogulāja, izskatās, ka reālu augi! piezīme: krāsas var nedaudz atšķirties no reāla, jo gaisma.)

Izskatās arī
Halovīni Scary Pagalmā Gaismas Garlaicīgs Cilvēks Rokās, Kas Reāli Meklē Ieroču Rotājumi
€12.83 €10.53

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes radošās halloween funny rotājumi ar saules piederumi izkārtojumu apdare viegli uzstādīt, abām rokām, ar apakšdelmiem.gaismas daudzus gadus dara to, šķiet, tā kā, ja kāds vai kaut kas lien ārā no zemes, dzīvs vēlreiz ar otherworldly mirdzumu! gaiši, mirušo miesu izskatu, pēc vajadzības, lai kāds kāpšana)

Izskatās arī
Samaisa Gaismas Mirdzumu Akmens Tumsā Formas Starfish Shell Amatniecības DIY Bārs Dārza Ceļš uz Mājām Zivju Tvertnes Dekoru Supplies10/40pcs
€1.85

(nosaukums : spīd tumsā dārza oļi izmērs : 1-3cm iepakojums : 10/20/40pcs materiāls : sveķu gaismas materiāls lietošana : vāzes, zivju tvertnes; dārzkopība apdare, baseinu apdare, bārs apdare; villa dārzkopības un ainavu, bērnu spēles, utt. gadījumā ainavas: gaismas rotājumi, zivju akvāriji, akvāriju dārza ainavu, mājas iekārtošanai. kā to izmantot : 1.neatstāj)

Izskatās arī
1set Dinozauru Motīvu Puse, Vienreizējās lietošanas Galda piederumi Jurassic Pasaules Džungļu Pusi, Dzimšanas dienu, Bērnu Dušas Apdare Piegādes Cup Plate
€3.38 €1.79

(materiāls: augstas kvalitātes kartona ļoti palīdz, lai pievienotu svētku krāsas atmosfērā ideāli piemērots dzimšanas dienas ballītes, kāzas, un visiem līdzīgiem svinībām piemērota restorāniem, birojiem, viesnīcām, veikaliem, utt. ideāls fotogrāfija aksesuārus pēc bērnu dzimšanas dienas ballītes tips: dinozauru puse trauki materiāls: papīrs izmēri)

Izskatās arī
4X8X12CM Plastmasas Iepakojuma Kaste Dzimšanas dienu, Kāzu Dāvana, Iepakojums, Kastes Skaidrs, PVC Lodziņā Kosmētikas Pudeļu Kastes
€63.45 €43.77

(modname=ckeditor produkta descrition: kategorija : pvc kaste lietošana: rotaļlietas, konfektes, augļi, modeli, rotaļlietas, maize, kosmētika, smaržas, ikdienas vajadzībām, ziedi iepakojums materiāli : pvc krāsa : caurspīdīga personalizācija: nepersonalizētu aptuvenais izmērs: 4 *8*12cm (1.6 *3.1 *4.7 ) iepakojums : maisiņš daudzums: 50gab/)

Izskatās arī
Mini LED Ziemassvētku Eglīte Nakts Gaismas Krāsa Mainās Fiber Optisko Gaismas USB Savienojuma Lampiņa Svētku Dekori Shopping Mall Mājas
€6.89 €3.51

(apraksts produkts ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem un ir izturīgs.simulācijas koka konstrukcijas un komfortablu tekstūru, krāsu saskaņošanas nodrošinātu tā praktiskumu un popularitāti ziemassvētku rotājumi.ļoti piemērota ziemassvētku āra vai iekštelpu apdares. funkcijas mākslīgās ziemassvētku eglītes ir raksturīgs un izsmalcinātu koka imitācijas dizains ar patīkamu)

Izskatās arī
8pcs Tropu Džungļu Safari Dzīvnieku Šūnveida Centrālais 1. Savvaļas Vienu Jaundzimušo Bērnu Dzimšanas dienas svinības Galda Rotājumu Stends Aksesuāri
€31.19 €10.92

(izmērs: kā attēlā iepakojums: opp maisā materiāls: papīrs pielietojums: remontdarbos dzimšanas dienā/baby duša/savvaļas viena puse piezīme: daļēja displejs un šaušanas gaismas ir atšķirīgs, produkts neizbēgami ir dažas hromatiskās aberācijas, ar kādu virsroku! kā lietot: step1, noplēst uzlīmi, šūnveida bumbu. 2. solis, stick šūnveida)

Izskatās arī
1PC Radošo Plastmasas Konfekšu Kaste Kāzu Vintage Konfekšu Kastes, Šokolādes Dāvanu Ārstēt Kastes Dobi Zelts, Sudrabs Aile Grupa par labu Dekori
€0.50 €0.32

(iezīme 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes 2.piemērots konfekšu kaste 1.materiāls:plastmasas 2.krāsa:kā uz bildes redzams 3.izmērs:kā attēlā pakete ietver:1pc piezīme: lūdzu atļaut nelielas kļūdas dēļ, manuāla mērīšana. krāsas var būt nedaudz atšķirība par dažādiem displeja.)

Izskatās arī
Lieljaudas Tualetes Virzuli Koka Rokturi Virzuli Portatīvo Virzuli Vannas istaba Virzuli Mājas
€12.83 €6.55

(apraksts vai jūs meklējat profesionālu un praktiskus koka rokturi virzuli?vai jūs, meklējot izturīga, uzticama, koka rokturis virzuli vannas?ja jā, izskatās ne tālāk!mūsu koka rokturi virzuli jāatbilst jūsu vajadzībām.praktisks un ērts lietošanā. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:gumija, koks -izmērs:40.00x13.10x13.10cm/15.72x5.15x5.15 collu -spēcīgu)

Izskatās arī
1Pc Valentīna Dienas Dekora Papīra Kulons Rozā Karājas Durvju Rotājumu Mīlu Jūs Ooxx Sarkanas Rozes Valentīna Dienu Mājās Rotājumi
€5.11 €2.86

(produkta apraksts: 1. produkta nosaukums: valentīna diena puse apdare mīlestība durvju pakaramais 2. produkta izmērs: a: 28.9x27.6cm/11.38x10.87inches b: 28x27.6cm/11.02x10.87inches c: 29.4x28cm/11.57x11.02inches d: 32.5x24.1cm/12.8x9.49inches e: 18.9 cm/7.44 collas 8.6 cm/3.39 collas f: 15,5 cm/6.1 collas 28x10cm/11.02x3.94inches 3. produkta stils: rotājumi 4.)

Izskatās arī
2PC Medību Balodis Skandāla Aizsargāt Dārza Baložu Mānekļi Bionisko Dzīvnieku Ēsmu Āra Mānekļi Putnu Medību Piederumu
€14.33 €10.18

(1.simulācijas balodis ar degvielas iesmidzināšanas process, lai padarītu to izskatās dzīvs.tāpat kā reālā balodis. 2.tas ir izgatavots no putu xpe materiāls ir pilnīga,absolūta vides aizsardzību. 3.tā ir ļoti viegla,to ir viegli iepakot un nēsāt,ietaupīt vietu. 4.tā ir jūsu labākā izvēle dārza medības. 6.to var izmantot ūdens un zāle,un to var izmantot arī medībām un)

Izskatās arī