Cena €7.30 €14.31

Pilns apraksts

Apraksts

Ziemassvētku dāvanu kastīte ir izgatavota no materiāla, uz ilgu laiku un ilgstošai lietošanai.Ar Ziemassvētku elementu dizains, moderns un jauks, kas dos neaizmirstamus Ziemassvētkus jums.Aizpildītu lodziņu ar candy, kaltuves vai kādas īpašas labumi, jūs vēlos iepazīstināt ar ballītes viesiem.

Funkcijas

- Krāsa: Kā parādīts attēlā.

- Materiāls: Skārda.

- Izmērs: 19.60x19.60x5.50cm/7.70x7.70x2.16 collu.

- Tas ir izgatavots no materiāla, kuru var izmantot ilgu laiku.

- Klasiskās Ziemassvētku motīvu dizains padara jūsu Ziemassvētku vairāk neaizmirstamu.Dot jums jaunu sajūtu un labu garastāvokli.

- Tā piedāvā lielu jaudu un jauki.Tas būs pelnījuši savu bērnu labā, un padarītu tos laimīgs.

Lieliska Ziemassvētku puse, bērniem puses, jebkura cita persona, padara pusei, neaizmirstams un laimīgs.

- Ļoti unikāla un skaista, konfekšu kaste, var piepilda ar riekstu, cepums, karamele utt.

1 x Ziemassvētku dāvanu kastē

Specifikācijas

  • feature3: Ziemassvētku Konfekšu Kaste
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • feature4: cepumu kaste
  • Materiāls: KOKVILNAS
  • feature1: Candy Gadījumā
  • feature2: Nelielu Dāvanu, Ja
  • Godu: Puse
  • feature5: Xmas Dāvanu Kastē

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Mākslīgo Zaļo Augu Buķeti Plastmasas Viltus Ziedi Melleņu Eikaliptu Simulācijas Augu Kāzu Ziemassvētku Mājas Dekoru
€2.19 €1.54

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un pirmā kvalitāti. izgatavoti no labas kvalitātes materiāla, izsmalcinātu, skaistu, izturīga un praktiska. atšķirībā no reālās augi, jums nebūs jāuztraucas par to, laistīšanas vai atzarošanas - vienkārši parādīt tos jūsu mīļākie vāze vai krūzi un baudīt to skaistumu, lai gados. sakarā:piemērots vāzes, mājas, virtuves, un puse rotājumi.festivāla)

Izskatās arī
Halloween Bat Vitrāžas Logu Karājas Akrila Bat Sienu Tapsējuma Apdare Māksla
€6.23 €4.67

(funkcijas: šo akrila logu karājas lptp ir izgatavots no akrila, ir uniquedesign kulons ir izgatavots no videi draudzīgas plastmasas, kas ir drošs, nav toksisks, nav viegli sabojāt, un ir strongdurability. ideāls helovīna dāvanu forfriends, radiniekiem vai mīļajiem diezgan bat kulons ir lieliska forhomewindow rotājumi.jūs varat veikt lielisku dāvanu jebkuram occasionwindow artboards:)

Izskatās arī
Tamborēšanas Daisy Liliju Ziedi Filiāle Roku Adītus Ziedi Kāzu Guļamistaba Skolotāju Diena Dāvanu Darbvirsmas Ornamentu, Istabas Dekori
€7.01 €3.86

(funkcijas: ✿ piena kokvilnas & dzelzs materiāls: tamborēšanas ziedu, ir izgatavoti no augstas kvalitātes piena kokvilnas un dzelzs, kas ir ādai draudzīgs un ērts, maigs un stiprs, colorfast un izturīgs. ✿ handcrafted: uz tamborēšanas ziedi ir 100% rūpīgi auduma ar roku un nekad skausta. ✿ izsmalcinātu meistarība: katrs zieds ir roku tamborētas, ar elegantu formu, unikālu šarmu un augsta)

Izskatās arī
6 Ķekaru Ziemassvētku Ogu Izriet Dekoratīvs Mākslīgais Ogu Filiāles Ogu Izvēlēties Mājas Dekoru Fotogrāfijas Aksesuārus Grupa Krājumi
€7.29 €5.10

(krāsa: gaiši zaļa, sarkana, rozā & gaiši dzeltena, balta, oranža & dzeltena, tumši zila materiāls: putas viena izmēra: viena ogu diametrs: apmēram 1cm(0.39 collas) komplektā ietilpst: 6(ķekara) x ogu izvēles(6 krāsas) piezīme: - ietver tikai 6 ogu ķekarus cērtes. - lūdzu, skatiet mērījumu.tiny mērīšanas kļūda ir pieļaujamā normālā diapazonā. -)

Izskatās arī
Zīda Mākslīgo Ziedu Apelsīnu Kamēlijas Ziedu Pumpuru Viltus Ziedi Hotel Restorāns Apdare Simulācijas Camellia Hydrangea Pušķis
€3.90 €2.73

(attēlā 2 gab ,cena ir par 1 gab. mākslīgā camellias pušķis mājas zīda viltus ziedu zaļo augu dzīves telpu dekorēšana simulācijas ziedi zilā camellia bud materiāls:zīda ziedi un lapas,plastmasas kāts pušķis augstums:30 cm pušķa diametrs:18 cm kamēlijas ziedu pumpuru diametrs:5cm hydrangea diametrs:4.5 cm iepakojumā:1 pušķis uzmanību: visas krāsu)

Izskatās arī
1 Gabals Ziemassvētku Sagaidīšanas Zīme, Kā Parādīts Koka Uz Durvīm, Karājas Koka Laipni Zīme Christma Rotājumi, Ziemas
€18.50 €11.84

(silts svētku sveicienus - mūsu ziemassvētku durvīm laipni zīme ir lieliska izvēle, lai aptvertu, brīvdienu sezonu.šī koka laipni zīme piebilst pieskārienu siltums, lai jūsu ieejas, nesot silto uzņemšanu laikā svētku sezonā. izsmalcinātu handcraftsmanship - katru laipni zīme ir rūpīgi handcrafted ar kvalificēti amatnieki, nodrošinot augstu kvalitāti un unikalitāti.tas ir vairāk kā apdare; tas ir)

Izskatās arī
Mākslīgo Ziedu Āra Apdare Reāli Zelta Ziemassvētki Ziedu Iekštelpu/āra Dekoru ar Iepirkšanās Āra
€3.01 €1.71

(mākslīgo ziedu āra apdare reāli zelta ziemassvētki ziedu iekštelpu/āra dekoru ar iepirkšanās āra apraksts: reāli zelta ziemassvētku ziedi izstrādāts ar rūpīgi uzmanību detaļām. pievieno touch of šarms un izsmalcinātība uz jebkuru iestatījumu. izgatavots no augstas kvalitātes auduma materiāla izturību un ilgstošu izmantošanu. izbalināt izturīgs dizains ļauj košas)

Izskatās arī
DIY Vainags Piekārtiem Rotājumi Metāla Rāmji Ģeometriskā Mājas Sienas, Durvis Puse Rotājumi
€4.38 €2.10

(funkcijas: metāla rāmji ģeometriskas formas, jūs varat diy vainagi stilu, kas jums patīk ar ziediem. ideāli piemērots karājas pie sienas vai pie jūsu durvīm, dekorēšanas jūsu mājās un dod jums bagāta un krāsaina dzīve. piemērots, lai personu, mājas rotājumi.arī jauka dāvana visu veidu gadījumā. materiāls: metāla lielums: 25cm iepakojums saraksts: 1* metāla)

Izskatās arī
10Pcs Laimīgs Halovīni Puse Tases Apelsīnu Plāksnes Autiņu Raganu, Ķirbju, Spoku un Vienreiz lietojamo Trauku Apdare
€5.79 €2.90

(ja jums ir kādi jautājumi par mūsu produktiem, lūdzu, nekautrējieties sazināties asv.pārliecinieties, lai dotu jums un jūsu ģimenei un draugiem romantiskā puse un labas atmiņas. produktu ieviešanu: grupa vienreizējās lietošanas galda piederumi kategorija: halovīni puse materiāls: papīrs padomi: tas ir ieteicams, ka jums pārbaudīt, vai bojājums pēc tam, kad saņemts iepakojumā.mēs)

Izskatās arī
80pcs-Niedru Žāvētu Ziedu Pušķi Uzstādīt Pampu Zāle Skandināvijas Dekoratīvās Kāzu Mājas Istabā Ziedu Vienošanās Boho Zemniecisks Dekori
€26.24

(modname=ckeditor 1.skaists mājoklis un kāzu dekori - ir gatavi mūsu uzmanību-satveršanas pampass zāli, lai izceltos jebkurā telpā!vai tas būtu mājās, birojos, vai kāzas, mūsu pampu zāle der bez piepūles ar boho, lauku mājas, un mūsdienu stila dekorācijas! 2.80-in-1 iepakojums: iepakojums satur 80 gabalus dabas žāvēti pampu zāle, kuru kopējais garums 17 collu.to var viegli sagriezt dažāda)

Izskatās arī
6/12Pcs Futbola Puse Baloni 12Inch Lateksa Balonu Komplekts Baby Dušas Futbols Sporta Bērni Puikas Dzimšanas dienas svinības Dekorācijas Piederumi
€2.26

(laipni lūdzam izcili jautri veikalā! 1. produkta nosaukums:futbols futbols gaisa balonu 2. materiāls: lateksa balons 3. specifikācijas: 12 collas 4. daudzums: 6/12 gabalu 5. izmanto: apdare produkts veicināšanas, jaunu produktu veicināšanu, veikals svinības, utt.atmosfēras saskaņošanas studentu balle, dzimšanas dienas svinības, āra puse, utt.valentīna diena, pavasara svētki,)

Izskatās arī
Ragana Statuja Halloween Dekoru Sveķu Murgs Ragana Statuetes Dekoru Rāpojošs Halovīni Ragana Rotājumu Haunted Mājas, Dārza Dekori
€27.82 €13.91

(uzlabot dīvainā atmosfēra no jūsu dārzs ar mūsu murgs ragana statuja!tās unikālas formas dizaina un biedējošu rotājumi padara to standout dārzu dekorēšana.izgatavots no atkārtoti materiālu, tas nesāpēs jūsu rokās. produkts: halovīni ragana statuja materiāls: sveķi izmērs: 16*8cm/6.29*3.14 gadā svars: 250g saraksts: murgs ragana statuja*1 skatīt vairāk)

Izskatās arī
11UA Ziemassvētku Gnome Elfs, Rūķis Rotājumu Daudzpakāpju Renes Dekors Dzimšanas dienas Dāvana
€6.97 €3.48

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes celt svētku garastāvoklis, lai jūsu mājas ar šo zviedru gnome figūriņas.tradicionālās dizains un košas krāsas uzlabos savu ziemassvētku dekoru. izgatavots no augstas kvalitātes auduma, šajās ziemassvētku gnome lelles ir mīksts un ērts, nodrošinot ilgstošu izmantošanu.nav funkcijas piebilst unikālu šarmu, padarot to pievilcīgu)

Izskatās arī
Mini Kauss Mini Mājas Vāze Dekoru Mini Mājas Piena Krūze Kuģis, Dekoratīvās Tiny Poda Dekori
€6.75 €3.17

(apraksts tās gluda virsma nodrošina to, ka savu roku pieskaras sajūta ir komfortabla.šī miniatūrā segmenta modelis, kas ir izgatavots no cinkota dzelzs materiāla un detalizētu meistarība, var saglabāt labu izskatu uz ilgu laiku.tā var palīdzēt attīstīt praktiskās spējas, iztēli, spēju un kognitīvās spējas. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:cinkota dzelzs -izmērs:9.00x8.50x7.00cm/3.54x3.34x2.75in -)

Izskatās arī
3-filiāle Simulēt Butterfly Orhideju, ar puķu pods Podos Mākslīgo Augu Mājās, Dārzā, Birojā Apdare
€3.67 €2.56

(apraksts: vienuma tips: modelētu butterfly orhideju, ar puķu pods krāsa: rose sarkans , lillā, zaļš, balts produkta izmēri: kopējais augstums 27cm, kopējais diametrs 18 cm funkcijas -- stilīgs & diezgan -- ideāls apdares komplektā ietilpst: 1 * simulēt butterfly orhideju, ar puķu pods piezīmes: 1-2cm kļūdas var pastāvēt, pateicoties)

Izskatās arī
Dārza Zaļo Augu Piekārtiem Grozu Kokvilnas Virves Pakaramais Puķu Pods Roku Darbs Macrame Pot Kabatas Sienas Boho Pagalmā, Mājas Dekoru
€11.35 €0.45

(izcelt apraksts: 1.[roku darbs un kvalitātes kokvilnas virves materiāls] mūsu macrame augu pakaramais ir izgatavots no 100% dabīgas kokvilnas virve, izturība, ar dobu mežģīņu kokvilnas koka krelles, izsmalcinātu un skaistu, ķīmisko bezmaksas. 2.[dekoratīvās] tas karājas augu pot turētājs parāda jūsu augiem skaistā un dabiskā veidā, tā funkcijas bohe stilu, kas var bagātināt jūsu mājas)

Izskatās arī
Mākslīgā Rozā Baltās Rozes Eikalipts, Zaļumi Vienošanās Apdare Posmā Kāzu Aksesuārus Roku Darbs Ziedi Ziedu Ragu Arku Komplekts
€1 014.34 €557.89

(mākslīgā rozā baltās rozes eikalipts, zaļumi vienošanās apdare posmā kāzu aksesuārus roku darbs ziedi ziedu ragu arku komplekts · ziedu nosaukums: mākslīgo ziedu kompozīcijas · stils: luksusa, atbalsta pasūtījuma dizains · stāvoklis: jauns · specifikācija: flower: 190cm(7.2 ft)/220cm(6.2 ft) vai pielāgotus arch: 180m(5.9 ft)/210cm(6.9 ft) (piezīmes: 1cm=0.0328)

Izskatās arī
1/3/5PCS Lapseņu Slazds Ķērējs Ziedu Formu Kukaiņi Piltuves Lamatas Bišu Hornet Ķērējs Dārza Āra Karājas Kaitēkļu Kontroles Rīks
€19.50 €12.68

(1/3/5pcs lapseņu slazds ķērējs ziedu formu kukaiņi piltuves lamatas bišu hornet ķērējs dārza āra karājas kaitēkļu kontroles rīks apraksts: art. - nr.: hu feng lamatas gadījumā objekti: bites lietošana: ražas novākšanas iekārtas izmēri: svars 5 grami / gabalā iepakojuma apraksts: bulk temperatūras kontroles diapazons: no istabas temperatūras specifikācijas: 1.)

Izskatās arī