Cena €21.24

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Izcelsme: JP(Izcelsmes valsts)

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

M17F 12 collu Alumīnija Arhitekts Mēroga Trīsstūrveida Mēroga Mēroga Lineāls par RASĒJUMU
€2.91 €1.89

(funkcijas: ootdty mistubishi mēroga un plastmasas skalas, kas paredzēti, lai veicinātu projektu sagatavošanu un mērīšanas arhitektūras rasējumi, piemēram, stāvu plānus, zils izdrukas, un ortogrāfisko prognozes. trīsstūrveida lineāls no liela ietekme, alumīnija un augstas kvalitātes plastmasas, veidot, lai pēdējā.mēroga skaidrs, iebūvēta mērogā. precīzu impērijas mērogā,)

Izskatās arī
Koka Locīšana Valdnieks 1 Metrs Koka Mērīšanas Lineāls Galdniecības Metriskās Skalas Valdnieks Mērīšanas Lineāls Stick Koka Zīmēšanas Rīki
€1.72 €0.62

(viegli nolasīt mērījumu rezultātus un izturīga konstrukcija nodrošina, tas nav viegli, lai izjauktu, padarot to par uzticamu rīku, lai visas jūsu mērīšanas vajadzībām. produkta materiāls: koks produkta izmērs: 24x2.2x1.7cm/9.44x0.86x0.66in produkta svars: 47g produktu saraksts: 1x locīšanas noteikums skatīt vairāk produkta aprakstu 1.stabils un ilgtspējīgs:)

Izskatās arī
Ziemassvētku Eglīte Šūšana, Griešana Valdnieki, Darinātas Lupatu Valdnieks Veidni Quilting Valdnieks DIY Mājas Šūšanas Instrumenti, Festivāli Apdare
€6.81 €4.09

(jauns vienība: šūšanas griešanas valdnieki izmērs: trīs gabals, kas/s/m/l (pēc izvēles)mazo: 6 cm;vidēji: 8 collas;liels: 10 collas materiāls: polivinilhlorīds daudzums: 1 gab. paketē iekļauts: 1*šūšanas veidnes piezīmes: 1.sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes. 2.lūdzu, ļauj 1-3mm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.)

Izskatās arī
Cilvēks, Modes Dizaina Veidne Vīriešu Modes Ilustrācija Valdnieki Izturīgas Akrila Būvniecības Dizainera Rīkus
€33.93 €29.86

(ieviešot mūsu vīriešu modes ilustrators rīks un veidņu valdnieks – galvenais sabiedrotais modes dizaineri un ilustratori.šo specializēto zīmēšanas valdnieks ir prasmīgi izstrādāts, lai ātri iezīmēt kontūras vīriešu veidā, ievērojami uzlabojot zīmēšanas efektivitāti. galvenās iezīmes: bez piepūles siluets ieskicējot : kas pielāgoti vīrieša ilustrācijas, mūsu rīks, kas atvieglo)

Izskatās arī
Caurspīdīgs Mīksto Lineāls, 15 cm/6" Plastmasas Elastīgu par Kazlēnu Studentu Mērīšanas korejas Kancelejas preces, Skolas Piederumi D5QC
€0.33 €0.26

(funkcijas: ootdty matemātika izstrādes valdnieks ir izgatavoti no kvalitātes plastmasas, super mīksts, elastīgs.anti-break, nodiluma izturīgs, viegls, un pārnēsājamo.ļoti piemērots, lai vidusskolu skolēniem, zēniem, meitenēm, tīņi, vai skolotāji ģeometrisko zīmējumu, mērīšana, matemātika, rakstīšana, utt. mīksto valdnieks ir ne tikai izmanto, lai izmērītu attālumu, garumu, bet)

Izskatās arī
Izskatās arī