Cena €45.38 €60.51

Pilns apraksts

MODERNIZĒTAS un UNIKĀLS DIZAINS: Atšķiras no citiem produktiem tirgū, mūsu plastikāta pinums ir izgatavots no augsta blīvuma zema spiediena 500gsm plastmasas daļiņas, plastmasas sieti ir laba kvalitāte, izturīgs, viegls, ilgu mūžu, nav toksisks, stingrība un ir laba pārredzamība.

IDEĀLS LIELUMS: Ar dimensija (40x300CM), mūsu plastikāta vistas wire ir pietiekami liela, lai jūs, lai nogrieztu visas formas, kas jums ir nepieciešams.

VAIRĀKI MĒRĶI: plastmasas pinums ir Ideāli piemērota lietošanai ūdens produktu, mājputnu audzēšanas, zīdkopība, civilā būvniecība, ūdens produktu apkope, dārzs, golfa laukums aizsardzības, vistas žogu.

APMIERINĀTĪBA GARANTĒTA: Visi mūsu mājputnu žogi ir rūpīgi jāpārbauda, lai nodrošinātu 100% atbilstību augstiem standartiem.

Materiāls:plastmasa

krāsa:Melna

Iepakojuma Saturs:

4 * Žoga Sietu

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Karājas Putnu Uz Stieples Augstas Iekrāso Suncatcher Logu, Paneļu Mājas Istabas Interjeru
€6.81 €5.45

(karājas putnu uz stieples augstas iekrāso suncatcher logu, paneļu mājas istabas interjeru 1. komplekts vitrāžas robin putni ir konkursa objektu dekori jūsu mājās.paskatieties kā viņi skatās viens uz otru ar mīlestību.tātad, šo ārkārtīgi skaisto suncatchers dos jums šī nozīmīgā funkcija nākamajā gadā. 2. jauki: šīs putnu apdare ir ļoti gudrs.papildus tiek izmantota kā krāsains apdare uz windows,)

Izskatās arī
32 Gabaliņi, Eļļas Absorbējošiem Putu Sūklis, lai džakuzi, Baseins un Spa (Bruņurupucis)
€15.07 €10.25

(lielu daudzumu: komplektā ietilpst 32 iepakojumi bruņurupucis krēmveida balto eļļu absorbējošas sūkļi, bruņurupuča formas dizainu, unikālu un labi absorbējoša, liela daudzuma, lieliska virtuve, baseins utt.vienkāršs dizains piedāvā unikālu un viegli veids, kā tīrīt un uzturēt savu baseinu apgabalā un citās jomās laba efektivitāte: naftas uzsūcošs sūklis palīdz novērst scums, ka formas baseini, karstā)

Izskatās arī
Pērļu Kokvilnas Ziemassvētku Zelta, Rozā Priekšgala Ziemassvētku Eglīte Apdares Kulons Skatuves Logu Shopping Mall Viesnīcas Mājas Dekoru
€7.33 €2.93

(pērļu kokvilnas ziemassvētku zelta, rozā priekšgala ziemassvētku eglīte apdares kulons skatuves logu shopping mall viesnīcas mājas dekoru produkta nosaukums:ziemassvētku rotājumi produkta svars/izmērs: 45 g gadījumā pūļa:visi uzmanību: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, šis produkts ir kļūdas 1-3 cm.ja jums nav prātā, jūs varat iegādāties 2. jo atšķiras)

Izskatās arī
1set Dinozauru Motīvu Puse, Vienreizējās lietošanas Galda piederumi Jurassic Pasaules Džungļu Pusi, Dzimšanas dienu, Bērnu Dušas Apdare Piegādes Cup Plate
€3.38 €1.79

(materiāls: augstas kvalitātes kartona ļoti palīdz, lai pievienotu svētku krāsas atmosfērā ideāli piemērots dzimšanas dienas ballītes, kāzas, un visiem līdzīgiem svinībām piemērota restorāniem, birojiem, viesnīcām, veikaliem, utt. ideāls fotogrāfija aksesuārus pēc bērnu dzimšanas dienas ballītes tips: dinozauru puse trauki materiāls: papīrs izmēri)

Izskatās arī
Eid Mubarak Fons Banner Eid Mubarak Baneri Rotājumi Ramadāna Fona Auduma Eid Al-Fitr Dārza Sienas Puses Piederumi
€5.43 €2.99

(apraksts: ramadāna svētki banner - eid mubarak puse fona banneris.atzinīgi vērtējam jūsu draugiem un ģimenes locekļiem par jūsu eid svinībām par šo īpašo dienu ar šo ramadāna fona auduma. acu nozvejojot dizainu - ramadan mubarak banner fona ir izstrādāta ar bagātu ramadan mubarak elementus, piemēram, pils, zvaigžņu un mēness, mandela modeļus, eid mubarak tekstu utt., ideāls musulmaņu islama)

Izskatās arī
DIY Vainags Piekārtiem Rotājumi Metāla Rāmji Ģeometriskā Mājas Sienas, Durvis Puse Rotājumi
€4.38 €2.10

(funkcijas: metāla rāmji ģeometriskas formas, jūs varat diy vainagi stilu, kas jums patīk ar ziediem. ideāli piemērots karājas pie sienas vai pie jūsu durvīm, dekorēšanas jūsu mājās un dod jums bagāta un krāsaina dzīve. piemērots, lai personu, mājas rotājumi.arī jauka dāvana visu veidu gadījumā. materiāls: metāla lielums: 25cm iepakojums saraksts: 1* metāla)

Izskatās arī
Radošā Animācijas Filmu Podos Puķu Pods Sveķu Amatniecības Darbvirsmas Dekoratīvi Apdares Sulīgs Puķu Pods (Nav Iekļauti Augi)
€7.04 €4.93

(funkcijas: puķu pods, nesatur sulīgs augiem vai dekoratīvās figūriņas. ideāls par izrādīto dzīviem augiem, piemēram, sukulentu un kaktusu. nelielu caurumu apakšā ļauj ūdens plūsmu caur augsni, lai jūsu augs paliek veseli. specifikācijas: veids: puķu pods materiāls: sveķi stils: karikatūra izmērs: a:15*9cm), b): 14*12.5 cm,c:13*13cm,d:13.5*13cm, izmantot)

Izskatās arī
6pcs Laimīgs Hanukkah Brilles Hanukkah Brilles Rāmis Hanukkah Dekoratīvās Briļļu Apdare Hanukkah Puse Glāzes
€8.62 €4.74

(designed ar hanukkah elementus, šīs brilles ir perfektas, foto aksesuārus, var padarīt puse atmosfēru spēcīgāka.hanukkah tēmu dizains ar izsmalcinātu detaļu padara to radošo un smieklīgi.tos var izmantot pats vai nosūtīts uz jūsu ģimenes locekļiem vai draugiem. - materiāls: filca, plastmasas - izmērs: 16.50x14.00x13.00cm/6.48x5.50x5.11in - delikāts brilles aksesuāri padarīs par hanukkah)

Izskatās arī
Mākslīgie Plastmasas Ņieburs Kāzu Dekorēšana, Viltus Ziedi, DIY Albums , Līgava Saimniecības, Ziemassvētku Piederumi, 12Pcs
€38.30 €22.98

(klasifikācija : kaltēti ziedi ziedu stils : ziedu pušķis materiāls : plastmasa stils : ziedu tips : roze modeļa numurs : ht-61 sakarā : kāzas firmas nosaukums : nanairo izcelsmes valsts : ķīna kn : zhejiang iepakojumā : spēcīgāks kaste izcelsmes vieta : ķīna nosacījumi: 100% new materiāls: plastmasas krāsa:ļoti viegls)

Izskatās arī
35CM Ziemassvētku Riekstkodis Leļļu Piparkūkas Cilvēks, Koka Lelli Santa Figūriņas Ziemassvētku Rotājumi Rotājumi, Skulptūras Dekori Amatniecības
€25.82 €16.26

(funkcijas: nutcrackers, pārstāvji bagāti vācu vēsturi un kultūru.spēcīga pasaku krāsu arī uzvarēja meitenēm tas patīk.jo leģenda,riekstkodis ir varat dot enerģiju miracleand laimīgo patrons, tie tukša zobiem saskaroties ar ļaunumu, lai aizsargātu mieru jūsu ģimenei. - izgatavoti no premium materiāls, izturīgs ilgtermiņa lietošanai.nav viegli sapūst ar augsto tehnoloģiju ražošanas procesā. -)

Izskatās arī
Siltumnīcefekta Stīpām Augu Aizsardzības Ilgi Rūsas-Bezmaksas Dārzs Stīpām, Lai Izvirzīts Gultas Augt Tuneli Līdz 10 Uzstādīt Dārza Nojume Rindā Vāciņu
€51.16 €25.58

(aizzīme s: 1. spēcīga stiklšķiedras: siltumnīcas stīpām ir izgatavots no stikla šķiedras, spēcīga un stabila, ar labu elastību, zaļā un veseli, ne rūsas, un oksidēšanās produktiem.savienotāji tiek izgatavoti no cinkota tērauda un nav rūsas. 2. augu aizsardzības jomā: siltumnīcas rāmis nodrošina ideālu vidi ātru dīgšanu un augšanu stādi.to var izmantot ar kukaiņu tīklu, saulessargs,)

Izskatās arī
9Pcs 8cm Ziemassvētku Rotājumu Bumbas Ziemassvētku Eglītes Rotājumi Ziemsvētki Koks Karājas Kuloni 2023 New Years Party Festivāls Piederumi
€9.56 €5.74

(apraksts: specifikācija: materiāls: plastmasa izmērs: 24.5*24.5*8 cm krāsa: caurspīdīga, balta, gaiši šampanieša, zelta, melns gadījumā vietas: mājās, birojā, bārs, lielveikalā, iepirkšanās centrs, uc iepakojuma saturs: 9pcs/lodziņā ziemassvētku bumbiņas piezīmes: 1. ietekmes dēļ monitora spilgtumu, gaismas spilgtumu un citus faktorus,)

Izskatās arī
Bezvadu Prelit Kāpnes, Ziemassvētku , Ziemassvētku Vainagus, par Durvīm, Piekārtiem Rotājumi, Iekštelpu Āra Sarkana
€24.34 €17.28

([materiāli] vainags tiek izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, exquisitely izstrādāts durvju gredzeni, kas izgatavoti no auduma un plastmasas .ziemassvētku dekori vainags ir skaists, un kas nav viegli izbalināt, jūs varat atkārtoti izmantot to gada ziemassvētkiem.var likt jebkur, iekštelpu vai pārklāti āra lietošanai.tas ir patiešām skaisti, ka var izveidot svētku atmosfēru jūsu mājās. [kvēlojošs)

Izskatās arī
LBER 2gab 3/4 Collu Vītne -Up Sprinkleru Rīku Disku Zāliena Laistīšanas Galvas Daļa-Aplis Modelis 40°-360°Regulēšana
€30.17 €22.33

(lber 2gab 3/4 collu vītne -up sprinkleru rīku disku zāliena laistīšanas galvas daļa-aplis modelis 40°-360°regulēšana funkcijas: 1. materiālu inženierzinātnes, ar augstu stiprību un izturību pret koroziju (ķīmiskais mēslojums, pesticīdi, utt.) 2. sprauslu var izjaukt, un to aizstāj, kas ir ērts, lai demontāža un nomaiņa. 3. paceļot ailē ir pašattīrīšanās funkcija, kas var pielāgoties)

Izskatās arī
Ziemassvētku Konfektes Cookie Dāvanu Maisiņi Plastmasas Cepumi Uzkodu Iepakojuma Maisiņi Ziemassvētki Partijas Apdare Dod Priekšroku Uzglabāšanas Maiss
€8.04 €4.02

(38915 m e rr y chr i s t m a s a (*^▽^*) ! ! ! materiāls: pp+ neausts audums izmēri: garums * platums * augstums 32*17*25cm krāsa: santa claus, sniegavīrs, elk paketē iekļauts: 1gab. konversija: 1inch=2.54 cm, 1cm=0.393 collas 1.silts padoms : atgādinām, ka sakarā apgaismojuma efektu, monitora spilgtuma/kontrasta iestatījumus utt, tur varētu būt dažas nelielas atšķirības)

Izskatās arī
Džinsa Jaka Bērniem Rietumu Veste Sieviešu Topi Savvaļas Apģērbs Tērpu Piederumu Trikotāžas drānas Sieviešu
€12.46 €6.23

(apraksts ērts un elpojošs audums nodrošina patīkamu valkāšanas pieredzi, kas ļauj jums brīvi pārvietoties un pārliecinoši.vai jūs, kas meklē praktisku, vēl pieejamas veste ?vai jūs, meklējot vest uzreiz?ja jā, izskatās ne tālāk!mūsu veste ir jāatbilst jūsu vajadzībām.tas ir viens no labākajiem izvēli jums.jauniem un smieklīgi formas nozvejas cilvēku acīs, jums būs vairāk burvīgs pūlī. funkcijas -krāsa:brūns -materiāls:adīts)

Izskatās arī