Cena €0.51 €1.01

Pilns apraksts

Postenis Ziņas:

*Modelēšana Deadwood Viltus Sausā Vīna Augu Mākslīgo Koku Filiāle Mājas Dekoru

* brand jaunu un augstas kvalitātes

*Ar dzelzs stiepli, var smilga būs

*Var izmantot, lai ziedu rotājumi

*Krāsa: Kā Bildes Rādīt

*Materiāls: Papīrs ietin dzelzs stieples, sveķu līmi

*Augstums: 70cm (Aptuveni)

Iepakojuma Saturs:

1*Mākslīgā Sausu Koku Filiāles

Piezīme:

1. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

2. Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Skaits, Gab: 1pc
  • Materiāls: Metāla
  • Augu Stils: Filiāle
  • Augstums: 70cm
  • Izvietojumu: Grīdas
  • Iepakojuma Saturs: 1*Mākslīgā Sausu Koku Filiāles

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Halloween Bat Vitrāžas Logu Karājas Akrila Bat Sienu Tapsējuma Apdare Māksla
€6.23 €4.67

(funkcijas: šo akrila logu karājas lptp ir izgatavots no akrila, ir uniquedesign kulons ir izgatavots no videi draudzīgas plastmasas, kas ir drošs, nav toksisks, nav viegli sabojāt, un ir strongdurability. ideāls helovīna dāvanu forfriends, radiniekiem vai mīļajiem diezgan bat kulons ir lieliska forhomewindow rotājumi.jūs varat veikt lielisku dāvanu jebkuram occasionwindow artboards:)

Izskatās arī
Pērļu Kokvilnas Ziemassvētku Zelta, Rozā Priekšgala Ziemassvētku Eglīte Apdares Kulons Skatuves Logu Shopping Mall Viesnīcas Mājas Dekoru
€7.33 €2.93

(pērļu kokvilnas ziemassvētku zelta, rozā priekšgala ziemassvētku eglīte apdares kulons skatuves logu shopping mall viesnīcas mājas dekoru produkta nosaukums:ziemassvētku rotājumi produkta svars/izmērs: 45 g gadījumā pūļa:visi uzmanību: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, šis produkts ir kļūdas 1-3 cm.ja jums nav prātā, jūs varat iegādāties 2. jo atšķiras)

Izskatās arī
5/10pcs Macaron Sirds Folija Baloni 18inch Pastelis Maca Sirds Formas Hēlija Baloni, Dzimšanas dienas, Kāzu Dekorēšana Bērnu Duša
€8.89 €5.42

(5/10pcs macaron sirds folija baloni 18inch pastelis maca sirds formas hēlija baloni, dzimšanas dienas, kāzu dekorēšana bērnu duša izmērs: 18inch iepakojums:opp maisā iepakojums saraksts: 5/10pcs)

Izskatās arī
Ziemassvētku Rotājumi Simulācijas Ogu, Granātābolu Mākslīgo Ziedu Ķiršu Stamen Kāzu Home DIY Pušķis Vāzē Rotājumi
€1.02 €0.55

(specifikācija: posteņa nosaukums: ziemassvētku granātābolu augļu ziedu imitācijas materiāls: plastmasa izmērs: 30*13*13 cm krāsa: kā parādīts attēlā pakete ietver:1*ziemassvētku granātābolu augļu ziedu imitācijas funkcijas: 1. ziedu rotājumu: granātābolu ogu zariņš, apgaismojums, var uzturēties svaigā gadus, ideāli, galda centrālais, tikpat iespaidīgu)

Izskatās arī
36Pcs Mākslīgie Augi Vīnogulāju Nepatiesu Ziedi Efeja Karājas Vainags Kāzu Puse, Mājas Bārs, Dārza Sienas Decoratio
€30.99 €20.14

(1.šīs mākslīgās karājas lapas ir ar auduma lapām un plastmasas filiāle, apkope un izturīgs, pievienot bagātu un elegantu izskatu jebkurā dekoru. 2.attēloti sulīgs zaļā krāsošana un dāsna lapas, šo mākslīgo ivy ir ideāls izplatīšanās uzmundrināt ar savu dekoru, neaizņemot galda telpu. 3.pakārt to uz virtuvi, kabinets, sienu dekors, spoguļi, guļamistabas, viesistabas, žogi, iežogojumi,)

Izskatās arī
2023 Puzzle Adventes Kalendārs Ziemassvētku Skatuves Jigsaw Puzzles Rotaļlietas 24 Dienas Laika Skaitīšana, Kalendāri Santa Mīklas Dāvanas Bērniem Pieaugušajiem
€57.82 €20.23

(2023 puzzle adventes kalendārs ziemassvētku skatuves jigsaw puzzles rotaļlietas 24 dienas laika skaitīšana, kalendāri santa mīklas dāvanas bērniem pieaugušajiem aizzīmju punktiem: 1.vienkārši lietot: katru dienu, pavadīt 10-20 minūtes risināšanas 1 sadaļa 1008 gabals puzzle, kas ir sadalīts 24 daļās.zemākas grūtības un baudīt pakāpeniski problēmas, kā jums iet. 2.atkārtoti izklaide:)

Izskatās arī
4X8X12CM Plastmasas Iepakojuma Kaste Dzimšanas dienu, Kāzu Dāvana, Iepakojums, Kastes Skaidrs, PVC Lodziņā Kosmētikas Pudeļu Kastes
€63.45 €43.77

(modname=ckeditor produkta descrition: kategorija : pvc kaste lietošana: rotaļlietas, konfektes, augļi, modeli, rotaļlietas, maize, kosmētika, smaržas, ikdienas vajadzībām, ziedi iepakojums materiāli : pvc krāsa : caurspīdīga personalizācija: nepersonalizētu aptuvenais izmērs: 4 *8*12cm (1.6 *3.1 *4.7 ) iepakojums : maisiņš daudzums: 50gab/)

Izskatās arī
10 Vadītāji 70cm Mākslīgā Butterfly Orhideju Ziedi Viltus Zīda Ziedi, Ziedu Pušķi Mājas Galda, Kāzu, Svētku Dekori
€9.59 €6.81

(specifikācijas: materiāls: zīds,plastmasas krāsa:balta,zila,sarkana un tā tālāk. izmērs: kopējais garums 70cm, 10 ziedu galviņām(dia 10*9cm),1 pumpuri(dia 4cm) funkcijas: skaisti ziedi mājām/kāzu/store/partijas apdare. augstas kvalitātes izturīgs un atkārtoti. padara jūsu mājas/kāzu/store/puse, vairāk modes un skaisti. sniedz brīnišķīgu)

Izskatās arī
15Pcs Putu Konusi Roku darbs Kūka Topper Putu Koku Čiekuri, Rotājumi Klasē
€6.80 €3.74

(apraksts: 【produktu daudzuma] aicina: tur ir 15 gabali, baltā putu konusi iepakojumā, kas ir pietiekami, lai jūs varētu pieteikties tie ir tukši uz virsmas, kas nav marķēta vai štancētus, un liels, lai jūsu diy projektus un amatniecības pieņemšanas. 【perfekts izmērs] aicina: šīs ir 3 dažāda izmēra (14cm/5.51 collu, 23cm/9.06. p collu, 25cm/9.84 collu), pietiekami, lai nodrošinātu labus apstākļus,)

Izskatās arī
35CM Ziemassvētku Riekstkodis Leļļu Piparkūkas Cilvēks, Koka Lelli Santa Figūriņas Ziemassvētku Rotājumi Rotājumi, Skulptūras Dekori Amatniecības
€25.82 €16.26

(funkcijas: nutcrackers, pārstāvji bagāti vācu vēsturi un kultūru.spēcīga pasaku krāsu arī uzvarēja meitenēm tas patīk.jo leģenda,riekstkodis ir varat dot enerģiju miracleand laimīgo patrons, tie tukša zobiem saskaroties ar ļaunumu, lai aizsargātu mieru jūsu ģimenei. - izgatavoti no premium materiāls, izturīgs ilgtermiņa lietošanai.nav viegli sapūst ar augsto tehnoloģiju ražošanas procesā. -)

Izskatās arī
Pārrobežu Ziemassvētku Dekorācijas, Ziemassvētku Zeķes Ziemassvētku Dāvanu Maisā Karikatūra Flannelette trīsdimensiju Zeķes
€1.74 €0.69

(pārrobežu ziemassvētku dekorācijas, ziemassvētku zeķes ziemassvētku dāvanu maisā karikatūra flannelette trīsdimensiju zeķes produkta nosaukums:ziemassvētku rotājumi produkta svars/izmērs: 10 g gadījumā pūļa:visi uzmanību: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, šis produkts ir kļūdas 1-3 cm.ja jums nav prātā, jūs varat iegādāties 2. jo atšķiras dažādu monitoru)

Izskatās arī
Papīra Roku Zīmētu Ziedu, Konfekšu Kaste Modes Spēcīgu Lielu Jaudu Biedrs Dāvanu Kastē Mini Kāzu Konfekšu Kaste
€0.98 €0.66

(produkta nosaukums: dāvanu kaste stāvoklis:100%pavisam jaunu krāsa: kā parādīts attēlā materiāls: pārklāts papīrs kastes izmērs:10x6.5x6cm paketē iekļauts: 1pc dāvanu kastē piezīme: 1. sakarā ar gaismas un starpība ekrāna pielāgošana, krāsu preci var nedaudz atšķirties no attēlos. 2. lūdzu, ļauj 1-3cm mērījumu novirzes dēļ manuāla mērīšana.)

Izskatās arī
1Meter ID1~5mm Caurspīdīgs Pārtikas Klases Silikona Šļūtene, Skaidrs, Gumijas Caurule, Akvāriju Tvertne Dārza Apūdeņošanas Mīksta, Elastīga Caurule Caurule
€1.68 €1.38

(1meter id1~5mm caurspīdīgs pārtikas klases silikona šļūtene, skaidrs, gumijas caurule, akvāriju tvertne dārza apūdeņošanas mīksta, elastīga caurule caurule ja jūs vēlaties iegādāties lielu daudzumu,lūdzu, sazinieties ar mums.mēs aprēķinās informāciju un sniegt jums labu cenu. produkta informācija pārtikas klases materiāli, netoksisks, bez smaržas labi, neatlaidība, augsta)

Izskatās arī
9Pcs 8cm Ziemassvētku Rotājumu Bumbas Ziemassvētku Eglītes Rotājumi Ziemsvētki Koks Karājas Kuloni 2023 New Years Party Festivāls Piederumi
€9.56 €5.74

(apraksts: specifikācija: materiāls: plastmasa izmērs: 24.5*24.5*8 cm krāsa: caurspīdīga, balta, gaiši šampanieša, zelta, melns gadījumā vietas: mājās, birojā, bārs, lielveikalā, iepirkšanās centrs, uc iepakojuma saturs: 9pcs/lodziņā ziemassvētku bumbiņas piezīmes: 1. ietekmes dēļ monitora spilgtumu, gaismas spilgtumu un citus faktorus,)

Izskatās arī
1pc Vērpjot Burbuļu Zizlis Vērpjot Burbuļu Zizlis Magic Stick Magic Burbulis Rotaļlietas Krāsu Vērpjot Burbulis Varavīksnes Twirler Magic Stick Burbulis Rotaļlietas
€4.07 €2.03

(1pc vērpjot burbuļu zizlis vērpjot burbuļu zizlis magic stick magic burbulis rotaļlietas krāsu vērpjot burbulis varavīksnes twirler magic stick burbulis rotaļlietas aizzīmju punktiem: 1.【rotējošu krāsu bar] aicina noturība vīziju rada ātru rotācijas formas burvju iespaidīgs kā burbulis.tas ir krāsains un pievilcīgu bērniem. 2.【viegli playway] aicina ar dažādiem rotācijas metodes, kas)

Izskatās arī
Halloween Vainags Rotājumu Vainags Mākslīgā Vainags Rudens Vainags par
€18.46 €9.23

(apraksts: 【rudenī vainags] aicina priekšējo durvju vainags funkcijas frostleaf, ķirbju un ziedi, rotājumi, un ir reālistiski vizuālie efekti un ražas pateicības jūtas. 【handcrafted vainags] aicina ražas vainags ir izgatavotas no zīda auduma materiāls, kas vērtē savu tuvāko ģimenes locekļu un draugu mājās. 【size] aicina ziedu vainags ir 17.72 lieluma, mākslīgā vainags ir piemērots)

Izskatās arī
10pcs Lieldienu Puse Balonu Apdares Alumīnija Folijas Lieldienu Olu Balonu Lieldienu Dārza Izkārtojumu Prop
€12.57 €6.54

(apraksts vai jūs meklējat kādu glītu un lieldienu partijas apdare?šajā lieldienu olu balonu apdare var būt jūsu pareizu izvēli.šajā lieldienu olu balons ir izgatavots ar alumīnija foliju materiālu un ilgstošu izmantošanu.un smieklīgi.izmēģiniet šo lieldienu olu balonu, lai svinētu jūsu puses tagad! funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā -materiāls:alumīnija folija -)

Izskatās arī
85% Tonējums Bēša HDPE Anti-UV Saulessargs Neto Balkons Drošība Privātums Ekrāns Terases, Nojumes, Buru, Āra Augi Sun Shade Net
€30.17 €17.80

(pielāgot bēša, sarkana saulessargs neto anti-uv sabiezēt, balkons drošības žogu tīkli, terases, nojumes, buru, skaistu sauli ēnā tīkli laipni aicināti sazināties ar mums par lielu daudzumu. mums ir eksporta licence. par lielu daudzumu priekšmeti mēs varam kuģis ar gaisa, jūras ,ja jums ir nepieciešams. laipni lūdzam, sazināties ar mums labākajiem kuģniecības veidā,)

Izskatās arī
Izskatās arī
Ziemassvētku Zeķes, Santa Claus Zeķes Rotājumi Ziemassvētku Brīvdienu Puse Mājas Dekoru, Bērnu Dāvanu Konfektes Soma
€6.66 €4.86

(ziemassvētku zeķes, santa claus zeķes rotājumi ziemassvētku brīvdienu puse mājas dekoru, bērnu dāvanu konfektes soma ziemassvētku rotājumi: šis ziemassvētku ganāmpulka ir liela top atvēršanu un plašs interjers, kas ir ideāli piemērots konfektes, visu veidu, nelielas dāvanas, un ganāmpulka stuffers, lai vēl vairāk aizraujošu ziemassvētku rītā. piemērots jebkura gadījumos: katra ganāmpulka ietver)

Izskatās arī