Cena €1.85 €5.12

Pilns apraksts

Pievienot svētku pieskarieties, lai apģērbs ar šo Ziemassvētku tapas mugursomas!Izgatavots no augstas kvalitātes cinka sakausējuma materiāla, tie ir gluda un maiga uz tausti.Šīs universāls tapas var būt saskaņota ar dažādu apģērbu, un gadījumos, pievienojot savu šarmu un stila izjūtu.Ideāls kā pārdomāto un unikālu dāvanu brīvdienu sezonu.

Specifikācija:

Produkta nosaukums: Ziemassvētku broša

Svars: aptuveni 4g

Izmērs: Lūdzu, skatiet izmēra diagramma ziņas

Materiāls: Cinka sakausējums

Process: Galvanizācijas

Iepakojums: OPP maisā

Veida atgādinājums:

Faktoru dēļ, piemēram, monitora krāsu temperatūru, kamera, apkārtējā apgaismojuma un fotografēšanas prasmes, daži produkti var radīt nelielas krāsu atšķirības attēliem.Krāsu pamatā jābūt faktiskajām produktu!

2. Sakarā ar dažādu manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet nelielas izmēru atšķirības

Pakotņu Sarakstu:

Ziemassvētku žetons pin*1

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Izvēlētais Materiāls: Šajā Ziemassvētku žetons pin ir izgatavots no augstas kvalitātes cinka sakausējuma materiāla, kas saglabā spīdumu un skaistumu uz ilgu laiku.Tas nav viegli deformēt, nodilumizturīga, un anti-erozija.

2.Spilgtas Krāsas: Ziemassvētku žetons, ka pin kods ir viendabīgas virsmas pārklājumu, kas ir non-fading, gluda un maiga.Tas ir izgatavots ar smalku galvanizācijas process, kas uzlabo tekstūru un šarmu broša.Ideāls ziņas dizains padara to svētku aksesuārs jebkurā gadījumā.

3.Pievienot pieskārienu svētku gars: Mūsu Ziemassvētku žetons adatas iezīme burvīgs karikatūra elementi, piemēram, Santa Claus, aļņiem, un sniegavīrs.Šo svētku aksesuāri pilnīgi apmierinātu jebkuru apģērbs vai gadījumu, lai demonstrētu savu personību un stilu.Ideāli piemērots mēteļi, cepures, šalles un somas.

4.Moderns Papildinājums: Vitrīna savu stilu ar mūsu Ziemassvētku žetons pin.Pievienot šarmu un stila izjūtu savu apģērbu ar iespēju izmantot kā broša par apģērbu, vai pin kodu, somas, cepures un citi aksesuāri.Baudīt ērtu un daudzfunkcionālu nojauta jebkurā gadījumā.

5.Praktiska Dāvana: Izplatītu mīlestību un svētku gars šajos Ziemassvētkos ar mūsu žetons pin.Unikāls veids, kā izteikt jūsu siltā vēlmes un kopšanai, jūs varat dot to, lai jūsu radinieki un draugi, kā labākais apliecinājums, ka viņi var lepni valkāt kā apdare.

Specifikācijas

  • Materiāls: KOKVILNAS
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: waasoscon
  • Godu: Dzimumu Atklāt
  • Elektroniskā: no

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Deserts Caurspīdīgas Plastmasas Iepakojuma Kaste Dzimšanas Dienas Kāzu Kūka Glabāšanas Pakete 18 Collu Bilayer 3 Slāņi Kūka Iepakojuma Kaste
€43.33 €30.33

(komplekts kūku kastes=caurspīdīga kaste+papīra kasete+vāks padomi:iepakojuma kaste nesatur lentes caurspīdīgā kārba ir divslāņu pārklāts ar plēvi.lūdzu, izņemiet filmu, ja to izmanto par precēm: 1.mēs esam rūpnīcas tiešā pārdošana, sola augstu kvalitāti un labu cenu. 2.preces, kas tiek veikti natūrā, pateicoties gaismu, parādīt dažādus, var būt nedaudz off)

Izskatās arī
Mākslīgo Zaļo Augu Buķeti Plastmasas Viltus Ziedi Melleņu Eikaliptu Simulācijas Augu Kāzu Ziemassvētku Mājas Dekoru
€2.19 €1.54

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un pirmā kvalitāti. izgatavoti no labas kvalitātes materiāla, izsmalcinātu, skaistu, izturīga un praktiska. atšķirībā no reālās augi, jums nebūs jāuztraucas par to, laistīšanas vai atzarošanas - vienkārši parādīt tos jūsu mīļākie vāze vai krūzi un baudīt to skaistumu, lai gados. sakarā:piemērots vāzes, mājas, virtuves, un puse rotājumi.festivāla)

Izskatās arī
Zaļā Māja Segtu Portatīvo PVC Dārza Siltumnīcefekta Caurspīdīgu Vāciņu Nomaiņa Izturīgs, Ūdensnecaurlaidīgs Izcelsmes Augu Siltumnīcefekta Attiecas
€18.95 €9.48

(lode poin ts: 1.uzticams materiāls: mūsu zaļā māja segums ir izgatavots ar augstas kvalitātes materiāliem un pvc aušanas, kas nodrošina tā ilgmūžību un izturību.tas ir ļoti spēcīgs un var izturēt jebkurus laika apstākļus, aizsargāt jūsu augus no fly, sals, un lidot.uzticību mūsu vāciņš ir izņēmuma izturību un aizsardzību visiem jūsu siltumnīcefekta vajadzībām. 2.viegli uzglabāšana:)

Izskatās arī
Pateicības Diena Karikatūra Maple Leaf Turcija Ķirbju Sienas Uzlīmes/Uzlīmes Bērnu Istabas, Guļamistabas, Viesistaba, Mājas Dekoru Ūdensizturīgs
€9.05 €5.88

(svinēt sezonu ar pateicības sienu uzlīmes!attēloti ķirbji, lapas un citus rudenī elementiem, tie asaru izturīgs uzlīmes ir viegli mizu un stick.izveidot jaunu izskatu jebkurā telpā, ar to multi-skatuves programmu. specifikācija: nosaukums: pateicības turcija maple leaf ķirbju sienas uzlīmes materiāls: pvc uzlīmes uz roll: apmēram 98*40cm/38.5*15.7 gadā vienas uzlīmes: par)

Izskatās arī
1000pcs Aukliņu Dāvanu Maisiņš Sarkanā Dāvanu Maisiņā, Mēness, Zvaigznes, Organza Dāvanu Maisiņi, Kāzu Iepakojuma Rotaslietas Uzglabāšanas Maisi Mazās Paciņas Maisā
€52.05 €35.91

(1000pcs aukliņu dāvanu maisiņš sarkanā dāvanu maisiņā, mēness, zvaigznes, organza dāvanu maisiņi, kāzu iepakojuma rotaslietas uzglabāšanas maisi mazās paciņas maisā veids: kāzu dāvanu maisu organza iepakojuma soma, rotaslietas iepakojums, reklāmas maisiņi aukliņu uzglabāšanas soma materiāls: organza krāsa: mēness, zvaigznes, sarkans kā attēlu parādīja (starpības dēļ starp dažādām monitori,iespējams,)

Izskatās arī
8pcs Tropu Džungļu Safari Dzīvnieku Šūnveida Centrālais 1. Savvaļas Vienu Jaundzimušo Bērnu Dzimšanas dienas svinības Galda Rotājumu Stends Aksesuāri
€31.19 €10.92

(izmērs: kā attēlā iepakojums: opp maisā materiāls: papīrs pielietojums: remontdarbos dzimšanas dienā/baby duša/savvaļas viena puse piezīme: daļēja displejs un šaušanas gaismas ir atšķirīgs, produkts neizbēgami ir dažas hromatiskās aberācijas, ar kādu virsroku! kā lietot: step1, noplēst uzlīmi, šūnveida bumbu. 2. solis, stick šūnveida)

Izskatās arī
50gab Baloni Blīvējuma Klipu laimes Dzimšanas dienā, Kāzu, Ziemassvētku Sākuma Notikumu Partijas Apdare Piegādes Balonu Klipus Piederumi Kritumu
€7.38 €5.17

(iezīmes: izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas..izturīga un ilgstošu izmantošanu.prece palīdzētu jums padarīt skaistu arku, kā jūsu puses, un visiem tas patīk.īpaša dizaina: katrs gredzens vajadzībām 4 baloni, jūs vienkārši tiek piepūsti baloni un kaklasaiti, tad slota baloni mezgls ringā, šie arkas gredzeni, kas palīdzēs jums, lai padarītu jūsu baloni displejs ir viegli balonu gredzeni var izrotāt)

Izskatās arī
1~5GAB Mājas Piederumi Viegli Izmantot Ergonomisku Dizainu un Praktisko Kaitēkļu Kontroles Instruments, Mājās Vasarā Būtiski Kaitēkļu Kontroles Izturīgs
€1.73 €0.51

(1~5gab mājas piederumi viegli izmantot ergonomisku dizainu un praktisko kaitēkļu kontroles instruments, mājās vasarā būtiski kaitēkļu kontroles izturīgs specifikācijas: krāsa:random materiāls: plastmasa amats: lidot-swatter produkta izmērs: 40 * 11 * 0.7 cm specifikācijas: funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes. ilgtermiņa rokturi lido)

Izskatās arī
Papīra Roku Zīmētu Ziedu, Konfekšu Kaste Modes Spēcīgu Lielu Jaudu Biedrs Dāvanu Kastē Mini Kāzu Konfekšu Kaste
€0.98 €0.66

(produkta nosaukums: dāvanu kaste stāvoklis:100%pavisam jaunu krāsa: kā parādīts attēlā materiāls: pārklāts papīrs kastes izmērs:10x6.5x6cm paketē iekļauts: 1pc dāvanu kastē piezīme: 1. sakarā ar gaismas un starpība ekrāna pielāgošana, krāsu preci var nedaudz atšķirties no attēlos. 2. lūdzu, ļauj 1-3cm mērījumu novirzes dēļ manuāla mērīšana.)

Izskatās arī
5Pc Lateksa Filmu 3D Justies Eikalipta Lapu Mākslīgā Zaļie Augi Kāzu floristikas Materiālu Luksusa Mājas Lapas Dekorēšanai
€15.20 €12.16

(5pc lateksa filmu 3d justies eikalipta lapu mākslīgā zaļie augi kāzu floristikas materiālu luksusa mājas apdare lapas fotogrāfija aksesuāri produkta nosaukums:3d justies lateksa plēves eikaliptu materiāls:mīksta pvc izmērs:kopējais garums aptuveni 48cm krāsa:zaļa,violeta, sarkana pakete daudzums: 5 gab)

Izskatās arī
5m Ziemassvētku Eglīte LED Gaismas Kvēlojošs Lentes Stīgu Gaismas Rotājumi Ziemassvētku rotājums Mājās Navidad Jauno Gadu 2023
€6.70 €4.89

(5m ziemassvētku eglīte led gaismas kvēlojošs lentes stīgu gaismas rotājumi ziemassvētku rotājums mājās navidad jauno gadu 2023 produkta informācija 100% jauns materiāls produkts: ziemassvētku led gaismas lentas materiāls: plastmasa izmērs: 5m komplektā ietilpst: 1gb akumulators: 2aa baterijas (nav iekļautas) krāsa: zelta, sudraba gaismas krāsa:)

Izskatās arī
26Pcs VIEGLI KARĀJAS: Šī šarmu nāk ar siksniņa, jūs varat viegli pakarināt it visur, kur vēlaties, lai izdaiļot.
€8.68 €2.34

(26pcs viegli karājas: šī šarmu nāk ar siksniņa, jūs varat viegli pakarināt it visur, kur vēlaties, lai izdaiļot. apraksts: augstas kvalitātes sublimācijas pārklājumu abās pusēs košas krāsas un skaidru modeļu. viegls un akrila materiāla, kas ir izturīgs un nebūs salauzt pat pēc apkures. scratch-free gludu virsmu ar zilu aizsargājošu plēvi, kas nepieciešams, lai varētu noplēst)

Izskatās arī
Dārza Zaļo Augu Piekārtiem Grozu Kokvilnas Virves Pakaramais Puķu Pods Roku Darbs Macrame Pot Kabatas Sienas Boho Pagalmā, Mājas Dekoru
€11.35 €0.45

(izcelt apraksts: 1.[roku darbs un kvalitātes kokvilnas virves materiāls] mūsu macrame augu pakaramais ir izgatavots no 100% dabīgas kokvilnas virve, izturība, ar dobu mežģīņu kokvilnas koka krelles, izsmalcinātu un skaistu, ķīmisko bezmaksas. 2.[dekoratīvās] tas karājas augu pot turētājs parāda jūsu augiem skaistā un dabiskā veidā, tā funkcijas bohe stilu, kas var bagātināt jūsu mājas)

Izskatās arī
Mūsdienu Mājas Dekoru Vienošanās Viltus Ziedu Justies Zaļā Neļķu Displejs Mīkstu Līmi Hairball Dekorēšanai Ziemassvētku Eglīte
€4.15 €3.74

(mūsdienu mājas dekoru vienošanās viltus ziedu justies zaļā neļķu displejs mīkstu līmi hairball dekorēšanai ziemassvētku eglīte krāsa: zaļa izmērs: kopējais garums:50cm/20inch materiāls: plastmasa, mīksta pvc ja jums ir steigā, mēs iesakām jums izvēlēties pack24.lv standarta piegādi vai epacket, tie būs ātrāk. 1. ķīna post parasto mazo pakešu plus un yanwen ekonomikas)

Izskatās arī
LBER 2gab 3/4 Collu Vītne -Up Sprinkleru Rīku Disku Zāliena Laistīšanas Galvas Daļa-Aplis Modelis 40°-360°Regulēšana
€30.17 €22.33

(lber 2gab 3/4 collu vītne -up sprinkleru rīku disku zāliena laistīšanas galvas daļa-aplis modelis 40°-360°regulēšana funkcijas: 1. materiālu inženierzinātnes, ar augstu stiprību un izturību pret koroziju (ķīmiskais mēslojums, pesticīdi, utt.) 2. sprauslu var izjaukt, un to aizstāj, kas ir ērts, lai demontāža un nomaiņa. 3. paceļot ailē ir pašattīrīšanās funkcija, kas var pielāgoties)

Izskatās arī
Ziemassvētku Rūķis Svētku Dekorēšana Santa Gnome Roku Zviedrijas Tomte Rūķis Plīša Elf Statuetes Plīša Lelle Galda Rotājumi
€2.79 €2.14

(apraksts: materiāls:audums krāsa:sarkana, balta sakarā: ziemassvētkiem, halloween, pateicības funkcijas: ziemassvētku rūķis plīša: gnome, ko sauc arī par tomte vai nisse.tie ir pazīstams, lai nodrošinātu lauksaimniecības cilvēkiem, pret nelaimi.viņi var dot labu veiksmi, ģimenes un tiek uzskatīti par elfi ushering laimi, mīlestību un veselību, lai mājās. elastīga)

Izskatās arī
20pcs Gaismas Krāsains Havaju Leis Mākslīgo Ziedu Kaklarota Klasiskās Vainags Tropu Luau Puse Kakla Cilpa dod priekšroku Beach Vingrošanas
€14.33 €7.31

(apraksts vieglas, dabīgas, mīkstas, ērtas, piemērotas pieaugušajiem un bērniem.šo preci ir izgatavots ar piemaksu materiālu izturīgu un ilgstošu izmantošanu.skaisti mākslīgo ziedu dizainu nodrošinās tās praktiskums un popularitāti kā puse kakla cilpu.tas var ne tikai tikt izmantoti kā puķu kaklarota puses, bet arī var izmantot kā piekārtiem rotājumi. funkcijas - krāsa: kā parādīts)

Izskatās arī
500Pcs Ziemassvētku Dāvanas Tagus, Uzlīmes pašlīmējošās Ziemassvētku Etiķetes Klasiskās Ziemassvētku Dāvanu, piespraudes, Uzlīmes Festivāls Puse
€13.63 €10.90

([ augstākās kvalitātes ] ziemassvētku dāvanu uzlīmes ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, ļoti izturīgs, ūdensdrošs, izturīgs pret skrāpējumiem, rakstāms un noņemams, sniedz jums perfektu lietotāja pieredzi. [ noderīgu ziemassvētku uzlīmes, roll ] kraft papīra uzlīmi, uz ziemassvētkiem, ir viegli pieturēties, aploksnes, dāvanas, apsveikuma kartiņas, burciņas, somas vai kastes, lieliska ziemassvētku)

Izskatās arī