Cena €12.23 €17.47

Pilns apraksts

Militārās Taktikas Soma Kāpšanas Plecu Somas Āra Sporta Zvejas Kempings Armijas Medību Pārgājieni Ceļojumu Treka Vīriešiem Molle Soma

Apraksts:

1. Nodiluma izturīga soma ir izgatavota no augstas izturības militārajiem-standarta neilona auduma, kas ir izturīgs pret skrāpējumiem un nodiluma izturīgs, un tas nav viegli, lai izbalināt.

2. Iepakojuma Funkcijas, Visu izšūšanas un pinumi tiek izgatavoti no militāro materiāli, lai nodrošinātu, ka tie nav puve pēc ilgstoša lietošana mitros apstākļos vai ielaušanās.

3. Ar collocation var viegli iekraut un izmanto lielās somas, lai padarītu jūsu mugursoma vairāk personalizētus un praktiskas.

4. Spēcīga piederumi ķermeņa daļām izmantojiet augstas stiprības neilona sprādzes, izturība un triecienizturība bez plaisas un deformācijas.

5. Multi-izvēles pakete ir 11 krāsas: melna, haki, tuksnesis ciparu, ACU digital, džungļi ciparu un tā tālāk.

6. Viegli rūpēties virsmas audums nav viegli ievērot, putekļi, traipi, viegli aprūpi.

01. Augstas izturības metāla rāvējslēdzēju vadītājs garas virves virves airētājs pats par sevi divvirzienu rāvējslēdzēju galva ir izturīgāks par parasto metāla un jumta virvi, augstas izturības auksti izturīgs un triecienizturīgas.

02. Augstas stiprības saites, aizbīdņi, ir izgatavoti no augstas kvalitātes stiprinājumi, augstus vides aizsardzības un netoksiskiem materiāliem, aukstā un augstas temperatūras pretestību un skaista forma.

03. Priekšā rāvējslēdzējs soma ar MOLLE sistēmas soma.MOLLE sistēma ir izstrādāta, vairākās vietās, kas var viegli ielādēt bieži objektus, piemēram, piederumu somas un tējkannas.

04. Atpakaļ biezu sietu sūklis atpakaļ pad izmanto biezu sūklis pad spēlēt labu aizsardzības trieciena absorbciju, elpojošs sviedrus, ērti un atbrīvoti.

05. Ērti pārnēsājams dubultu-valkā auduma ar bieza auduma pinumu un multi-roku jujube-pastiprināta portatīvo, izturīgāks.

06. Augstas izturības sprādzes ar lielu spēku, sprādzi ar netoksisku un vides aizsardzība, anti-ietekme, anti-nodiluma, izturīgāks.

07. Velcro jomā ir iekļauta Velcro platība, ko var salīdzināt ar dažādiem Velcro nozīmītes saskaņā ar hobijiem, un vairāk unikālas iezīmes, soma.

08. Katru šūšanas daļa precizitāti vadu ķermenis ir piešūtas ar vairāku šūšanas diegus, kas padara maisā vairāk stingrs un ērts un izturīgs.

09. Pēc tam, kad klips soma vēlas sprādzi uz muguras maisā dizains nav viegli, sajūgs metāla sprādzes, ievietojot ipadmini un citus priekšmetus ir daudz drošāks.

10. Apakšā ventilācijas caurumu apakšā ventilācijas caurums ir ērts siltuma izkliedi iepakojuma iekšpusē, un ir drošāka.

11. Ideāls apmales 600D nodilumizturīga bieza neilona auduma apmales, soma ir izturīga un izturīga, nav viegli saplēst, anti-nodiluma.

12. Iekšējā odere ūdensnecaurlaidīga odere PU iekšējais pārklājums ir vairāk aizsardzības un iekšējās atdalīšanas starpslāni var novietot uz 7 collu dzīvoklis plate.

Specifikācijas:

Nosaukums: Taktisko krūšu soma

Audums: 600D ūdensizturīgs šifrēšanas Oxford audums

Izmērs: augstums 28* platums 18* biezums 13 (cm)

Neto svars: 0.38 KG

Tilpums: 5L

Paketē Iekļauts:

1*Taktiskā krūšu soma

Specifikācijas

  • 2. veids: Krūtīs Sling Bag
  • Ar Paliktni vai Ne: No
  • Funkcija E: Āra sporta
  • Funkciju F: Izturīgs, Uzticams
  • 1. tipa: Jostas Soma
  • Funkcija D: Taktiskās Rīku
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Dropshipping/Vairumtirdzniecība:
  • Materiāls: neilona
  • Iezīme: Pleca Soma
  • Līdzeklis C: Funkcionālās Militāro
  • Funkcija B: Ūdensizturīgs

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Zeltainā Karūsa Ēsma Garnele Piedevas Augstas Efektivitātes Cocky Muti Brekšu Ēsmu Bedres Konkurētspējīgi Zvejas Ēsmas
€10.19 €7.13

(tikko nesen garneļu biedrs ēsmu piedevas augstas efektivitātes cocky muti brekšu ēsmu ezera rezervuāra zvejas ēsmas objektu specifikācija: funkcijas: nē kaisa: šis produkts ir iegūts no dabīgām augu graudus, kas var pielipt sarkano tārpu kopā ar spēcīgu āķis pielikumu, un nebūs nogalināt tārps.pat tad, ja sarkanā tārps iekļūst ūdens, tas nav nokrist pilnībā, un dinamiskās zivju)

Izskatās arī
Taktiskā Red Dot Lāzera Redzes Kompakts par 20mm Picatinny/Weaver Sliedes Pistole Šaujamieroci, Pistoli un Šauteni w/Remote Spiediena Slēdzis
€18.04 €12.62

(par šo preci augstas kvalitātes materiāls: exquisitely izstrādāts ar premium alumīnija sakausējuma, spēcīgs un izturīgs. ātri noņemams kronšteins: šī lāzera acu uzmetiena var viegli un ātri uzstādīts uz weaver vai picatinny stila sliede ar rokturi.tas der lielākajai daļai pilnu un vidēja lieluma pistole sliedēm. tālvadības spiediena slēdzis: šī modernizētas redzes ietilpst tālvadības)

Izskatās arī
Archers Priekšgala Plaukts Loka Šaušana Piederumi Loku Stāvēt 18.9" Regulētājs Alumīnija Savienotājs Parkošanās Turētāju Uzglabāšanas Maiss
€21.65 €11.25

(apraksts: * izgatavots no izturīga materiāla: plastikāta galvu un regulētājs, stikla šķiedras vārpstu un kājas, un alumīnija savienotājs.būvēts, lai pēdējā. * universāls un pārnēsājamo: kājas var pieskrūvēt pie vieglākai pārvadāšanai.ideāls āra medību un šaušanas praksi. * ļoti viegla, bet izturīga: sver tikai 200g, tas ir viegli veikt, bet pietiekami stiprs, lai noturētu)

Izskatās arī
LENNOX Silver Fox, Rock makšķeri Ultravieglajiem UltraSoft Apļveida Slīpā Rokasgrāmata Gredzenu maza daļa Jūras Zvejas Laivu Stienis 2.7 m-3.6 m
€125.16 €62.58

(lennox silver fox, rock makšķeri, īsā ceļa posmā jūras zvejas maziem rock stienis kārta slīpā rokasgrāmata gredzenu, jūras stienis, laivu stienis, 2.7 m/3m/3.3 m/3.6 m, high carbon ultra viegls, ultra soft, oglekļa zivju stieņiem, universāla, lai vairākos ūdeņos.pieņemot korejas fyji diagonāli rokasgrāmata gredzenu, tas nav sabojāt zvejas līniju un veikt-up un izejošo līniju ir gluda.precīza saskaņošana)

Izskatās arī
Zivju Bite Signalizācija Zvejas Signalizācijas Ķēdes Zvejas Bite Alarm Svingeri Rādītāji Zvejas Pakaramie Bite Signalizācija Spoles
€3.57 €1.75

(apraksts: nosaukums: signāls kopējais garums :26 cm / 10.2 ķēdes garums: 16.5 cm / 6.5. iepakojuma saraksts: signalizācijas x 1 piezīme: 1.sakarā ar ekrānu un citu objektīvu iemeslu dēļ, var būt ar noteiktu krāsu atšķirību, lūdzu, saprast. 2.sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet 1-3 cm kļūdu, paldies.)

Izskatās arī
Zvejas Tīklu Augstu Izturību Pret Nodilumu Izturīgs Plastmasas Zivis, Garneles, Vēži Lamatas Ķert Zvejas Acs Makšķerēšanas Piederumi
€2.43 €1.63

(zvejas tīklu augstu izturību pret nodilumu izturīgs plastmasas zivis, garneles, vēži lamatas acu nozvejojot par makšķerēšanu apraksts: ko šis produkts var jums piedāvāt, ir tas, ka tās augstā izturība, spēcīgas nestspējas un lieliska elastība, tāpēc, ka tas var palīdzēt jums ķert visu veidu zivis, kad āra. ar raksturīgo mini izmēra un ultra-light, šo zivju zvejas net var veikt)

Izskatās arī
JOSBY 4 Dzīslu Pītā Stieple 300M 500M, 1000M 100M Lidot Multifilament PE Zvejas Līniju 8-80LB Karpas Jūras Sālsūdens Japāna Piederumi
€20.57 €10.08

(josby 1000m pe 4 pītā zvejas līniju 10lb-85lb jūras zvejas japāņu jūras zvejas līnija līnija 4 daļa karpu zvejas vadu parametrs vienība: josby pītā zvejas līniju dzīslas: 4 pītā garums: 1000m līniju skaits: #0.4 0.6 1.0, 2.0 ,3.0, 4.0 ,5.0 ,6.0, 8.0 lbs: 10 12 18 28 35 40 50 60 80lb diametrs: 0.10/0.12/0.16/0.23/0.28/0.32/0.37/0.40/0.50 krāsas: daudzkrāsains/zaļa/pelēka/balta/dzeltena/zila/rozā/oranža/melna funkcijas labākais)

Izskatās arī
Melns 1Pc Golfa Bumbiņas Acs Soma Izturīga Neilona Sietu Neto Bag Maisiņš Golfs Tenisa 12-16 Bumbiņas Turētāju Uzglabāšanas Slēgšanas Golfa Mācību līdzekļi
€2.77 €1.66

(iezīmes: 1 00% pavisam jaunu.glabāšanai bumbas, piemēram, golfa bumbiņas,galda teniss, utt.zīmēšanas string slēgšanu, lai viegli piekļūtu bumbiņas un veikls uzglabāšanai.var pakārt uz golfa maisiņš vai golfa caddy.var turēt līdz 12-16 golfa bumbiņas.izgatavoti no augstākās kvalitātes neilona, gaismas svērto un izturīgs.ideāls, lai baudīt savu zaļo spēlēt.arī ideāli piemēroti lielām taras veicināšanas)

Izskatās arī
9-45.4 kg Pītā 9-daļa PE Zvejas Līnija 300M 500M Anti-break Multifilament 20-100LB Super Dinamisko Ietekmi Pretestības Sālsūdens
€29.95 €17.37

(9 dzīslu pe zvejas līniju x9 pītā pe līnija ir weaved ar 9 kokskaidu vadi, un tās struktūra ir augsta stabilitāte, nav viegli deformēties, un tas ir ļoti apaļa .apaļā ķermeņa līnijas slaidi ļoti gludi, padarot throwing vieglāk, kas ir ļoti noderīga, lai jūs, lai sasniegtu ultra-long-distance liešana.tas ir zvejas līniju ar tāldarbības mest efektu. produkta apraksts: modelis: pīts zvejas)

Izskatās arī
10pcs Radošo D4 dambretes kauliņus 4 Daudzpusīga Spēle Dice, lai TRPG Lomu spēles Rotaļlietas Melns
€1.08 €0.64

(apraksts: izgatavots no augstas kvalitātes akrila materiāla, izturīgs, un , droši un bez smaržas. katram ir smalki noslīpēts un uzskata, smalkas un gluda, bez asumiem. 10pcs s viena iepakojuma. visi numuri ir iegravēts uz to , kas nav viegli, lai izbalināt.dižoties jūsu spēļu prasmes ar šo multi - dics. visi akrila s ir precīzi dati par katru un skaitļi ir tik liels, iespējas katram)

Izskatās arī
SIECHI Zvejas Pītā Zvejas Līnija 500M 12 Daļām Multifilamento 0.16 mm - 0.50 mm karpu zvejas Super Spēcīgu 33LB-149.9 LB
€46.93 €21.11

(siechi zvejas pītā zvejas līnija 500m 12 daļām multifilamento 0.16 mm - 0.50 mm karpu zvejas super spēcīgu 33lb-149.9 lb ārkārtīgi augsta izturība-per-diametrs. pārsteidzošs, plānas un jutīgas augstas pick-count forroundness un durablity. pretojas rakšana uz spoles. ① papildu platleņķa tehnoloģija - super gluda līnija. ② uzlabota krāsu noturība. ③ ilgi)

Izskatās arī
Zvejas Vēdera Augšējā Praktiskā Melnā Krāsa Sfērisku Vēdera Augšējā Jūras Zvejas Vēdera Augšējā Zvejas rīki Makšķerēšanas Piederumi
€6.67 €3.01

(svarīga informācija materiāls:faux ādas iepakojuma lielums: 15.5 cm x 8cm/6.1 x 3.15 (apm.) apskats: ko lodveida vēdera augšdaļā, kas var piedāvāt jums ir, ka, lai novērstu zilumi uz vēdera un augšstilbiem, ko izraisa muca ar makšķeri, kad zvejas lielas zivis un aizsargā stienis no skrāpējumiem.jūs varat noķert lielās zivis bez piepūles. izstrādāts ar daudz)

Izskatās arī
Augstas kvalitātes Portatīvo Ping Pong Rakešu Komplekts Galda Teniss Asmens Raketes Bradāt 2 Ilgtermiņa Rokturi Ping Pong Raketes + 3 bumbiņas
€15.03 €2.78

(produkta nosaukums: galda tenisa rakešu komplekts materiāls: septiņi slāni papeles koksne pārklājums: double sided reverse līmi apakšā zīme: masīvkoka dēlis svars: dubultā rakete sver aptuveni 330g, un visu, kas sver aptuveni 415g iepakojums: komplekts (2 raketes+3 galda tenisa bumbiņas+1 bumbu maiss) piezīme: izmēri tiek mērīti manuāli, ar kļūdu aptuveni 1-2cm spēlēt)

Izskatās arī
Taktiskā Apstākļos Miniatūras Reflekss RMR Mount Bāzes RM38 Par Trijicon ACOG 1X32 Medību Šautene AR15 darbības Joma Skats
€16.07 €15.91

(funkcijas izgatavots no alumīnija pārliecinieties, ka tas ir piemērots lietošanai pirms pirkšanas)

Izskatās arī
1/2/4GAB Metāla Vib Zvejas Vilinājums 3g/5.g/7.g/10g/15g/20g Ripu Ēsmu Džiga Wobblers Vib Spoonbait Pesca Grodi Crankbait Ripu
€7.54 €4.90

(1/2/4gab metāla vib zvejas vilinājums 3g/5.g/7.g/10g/15g/20g ripu ēsmu džiga wobblers vib spoonbait pesca grodi crankbait ripu apraksts: nosaukums: lure ēsma gadījumā ūdeņiem: pilnībā peldēšana slāni objekti: kalmāri, asari, mandarin zivis, saldūdens pomfret, utt. fishhook: sanben āķis svars: 3g/5.g/7.g/10g/15g/20g specifikācijas: 1. 360° krāsa)

Izskatās arī
1pc Portatīvo spinings, Zvejas Līniju Spolētājs Taurētājs Mašīna Darbvirsmas regulējama Atpakaļ Taurētājs Ar Burvju piesūcekni
€29.98 €12.29

(portatīvo spinings, zvejas līniju spolētājs taurētājs mašīna darbvirsmas regulējama atpakaļ taurētājs ar burvju piesūcekni specifikācijas: silikona piesūceknis var sūkāt uz gludām virsmām, tādām kā stikls, flīzes, galdi, utt, kas ir ērts, lai jānosaka stingri.šo zvejas līniju taurētājs ir kompakts un viegls, un viegli noņemt un uzstādīt. 1:3.7 pārnesumu attiecība ļauj ātri līnijas ielāde līnijas)

Izskatās arī
ROMEO3 1x25mm 3 MOA Mini Red Dot Reflex Sight ar Stāvvadu 20mm QD Picatinny Rail Mount par Šautene AR15 M4 Riflescope
€101.02 €70.72

(romeo3 mini rmr 1x25mm 3 moa mini red dot reflex sight ar stāvvadu 20mm qd picatinny rail mount par šautene ar15 m4 riflescope specifikācijas spilgtuma intensitāte : 9 līmeņiem dot izmērs : 3 moa baterijas tips : 1xcr2032 (sānu iekraušanas)( nav iekļauts ) svars : 170g korekcijas : 1 moa / noklikšķiniet --windage & augstuma regulēšana piemērots : 20mm picatinny)

Izskatās arī
Izskatās arī