Cena €7.13 €10.19

Pilns apraksts

Tikko Nesen Garneļu Biedrs Ēsmu Piedevas Augstas Efektivitātes Cocky Muti Brekšu Ēsmu Ezera Rezervuāra Zvejas Ēsmas

Objektu Specifikācija:

Funkcijas:

Nē Kaisa: Šis produkts ir iegūts no dabīgām augu graudus, kas var pielipt sarkano tārpu kopā ar spēcīgu āķis pielikumu, un nebūs nogalināt tārps.Pat tad, ja sarkanā tārps iekļūst ūdens, tas nav nokrist pilnībā, un dinamiskās zivju ķeršanas efekts ir labs.

Viegli lietojams: Jūs varat samaisa zvejas atraktantiem ar nelielu ūdens daudzumu, viegli obligāciju kopā un nezaudē savu struktūru viegli zem ūdens.

Pieteikums: ēsma ir neatvairāma zeltainā karūsa, karpa, zāli, karpas, sudraba platpieris, raibais platpieris, tilapijas un citas dažādas zivis.

Izplatība: zivju atraktants ātri iekļūst ūdens, līdz ar to, liekot zivīm ātri, saglabājot zivis uz ilgu laiku, un veicinātu pārtikas.

Klientu Serviss: Ja jūs konfrontēt kādas problēmas, par mūsu produktiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs esam gatavi palīdzēt.Mēs atrisinās jūsu problēmas, cik ātri vien iespējams.

Specifikācija:

Tilpums: 200g

Darbības joma: Dažādas saldūdens zivis

Komplektā Ietilpst:

1 * Ēsmu Piedevas

1,Par Kuģniecības: Pēc tam, kad jūs, lai produkts, mēs nosūtīt savu pirkumu ietvaros 3-4 dienas.Ja jums ir īpašas prasības,lūdzu atstāt mums ziņu, vai sazināties ar mums tieši. 2,Par Kompensāciju: Ja preces ir bojātas tranzītā, jūs varat atgriezties to 7 dienu laikā.Pieprasot kompensāciju,pircējam ir jāsaņem apstiprinājums no pārdevēja. 3,Par Vairumtirdzniecības un Dropshipping: vairumtirdzniecības, mēs jums piedāvājam atlaidi vai bezmaksas ekspress piegāde, kas tikai aizņem 3-8 dienas ierodas.Par nometiet kuģniecības, mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties. 4,Kā es Varu izsekot manu sūtījumu?: Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu) 5,Ja jums ir kādi jautājumi par pasūtījumu, lūdzu, saglabājiet mieru un sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs sniegsim jums apmierinātu atbildi.Jo jūsu atbalsts ir mūsu virzītājspēks.

Specifikācijas

  • Kategorijas: Brekšu Ēsma
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Pozīcija: EZERA, Upes, Ūdenskrātuve, Dīķis, Pārvaldības Jomā

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Hot Augstas Kvalitātes Zvejas Virves 5m Zvejas Bloķēšanas Sprādzes no Nerūsējošā Tērauda Dzīvot Jostas Peldēt Zivju Stringer Zvejas Virves Piederumi
€8.84 €4.42

(hot augstas kvalitātes zvejas virves 5m zvejas bloķēšanas sprādzes no nerūsējošā tērauda dzīvot jostas peldēt zivju stringer zvejas virves piederumi apraksts: nosaukums: nerūsējošā tērauda luya zivju bloķēšana krāsa: virves 5 sprādzes (virves garums 380cm), tērauda stieple 5 sprādzes (virves garums 350cm), hardcover 5 sprādzes (virves garums 350cm),5 sprādzes jostas portatīvo zemes)

Izskatās arī
5gab/Iepak Garā Līnija Klipus, Nerūsējošā Tērauda, Šarnīra āķu Jedu Filiāle Pakaramais Tunzivju Zvejas Savienotāji Dropship
€1.80 €1.20

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: spēcīgs nerūsējošā tērauda garā līnija klipu ērti un viegli off. izgatavots no nerūsējošā tērauda materiāla, korozijas izturība un augsta spriedze. piemērojams ar daudziem un dažādiem zvejas. liels āķu jedu zvejas, pludiņi, sharking, tunzivju zvejas, crabbing, shrimping,utt. garā līnija)

Izskatās arī
Baltā Zivs Ādas Biomimetic String Āķis, Aji Āķis, Makšķernieks, Āķis, Zvejas Rīku Baltās Zivis, Ādas Bionisko Skewered Garneļu Ādas
€0.97 €0.59

(baltā zivs ādas biomimetic string āķis, aji āķis, makšķernieks, āķis, zvejas rīku baltās zivis, ādas bionisko skewered garneļu ādas funkcijas: 1. bionisko dizains: baltā zivs ādas biomimetic string āķis pieņem biomimetic konstrukcija, kas imitē izskatu un kustību balta, makreļu un stavridu, palielinot pievilcību un bite likmi no zvejas. 2. liekot mutē dizains: aji āķis pieņem)

Izskatās arī
Krāsains Komiksu Grafiti Modeļus, Elektriskā Motorollera Anti-slip Uzlīme Smilšpapīrs Skeitborda Rokturi Tape Lapa 60*30cm
€14.34

(nosaukums: skeitborda skrubis kategorijas uzlīme, scooter smilšpapīru izmērs: 60*30cm svars: 0.2 kg izmanto: skrituļdēļiem, skūteriem, elektrisko velosipēdu pedāļi, utt. iezīmes: personalizētu jūsu bērna izskatu, neslīdoša iepakojuma saraksts: 1 * skeitborda uzlīme)

Izskatās arī
5gab/daudz Ložu Texas 1.8 g 3.5 g 5g 7.g 10g Āķu Zvejas Savienotājs Texas Carolina Rig Misiņa Sinker Svaru, Saldūdens, Sālsūdens
€5.34 €2.56

(apraksts - viņi palīdzēs jums iegūt zvejas lures, vai mīksta ēsmu uz leju, lai bagātīgo zivju zonu.viņi parasti izmanto saldūdeni vai sālsūdeni. - bullet dizains viegli nomest uz ūdens, pat uz leju, lai apakšā ezera!tie samazinātu iespēju, pieturoties pie akmeņiem vai klintīm un samazināt pretestību. - izgatavoti no misiņa, spēcīgs un izturīgs, gluds jūras pretestību un ilgstošai)

Izskatās arī
1Pc Golfa Piederumi Zīmes Cepuri Klipu Bumbu Marķieri, Uzstādīts Magnētisko Cepuri Klipu Zīmes Bitcoin Formas Golfa Zīmes Magnētisko Cepuri Klipu Atzīmes
€2.22 €1.33

(funkcijas: magnēti, kas ir par klips, marķieri, spieķi stingri un ir viegli noņemt, lai atzīmētu golfa bumbiņu pozīcijas liekot zaļš. augstas kvalitātes metāla un magnēta materiāla, spilgtas krāsas, viegli noteikt, izturīga un izturīga, arī var būt jauka dāvana draugiem un ģimeni. magnētiskā golfa bumbiņu marķieri nenāk viegli zaudēt.to var salīdzināt ar logotipiem, dažādu)

Izskatās arī
Melns 1Pc Golfa Bumbiņas Acs Soma Izturīga Neilona Sietu Neto Bag Maisiņš Golfs Tenisa 12-16 Bumbiņas Turētāju Uzglabāšanas Slēgšanas Golfa Mācību līdzekļi
€2.77 €1.66

(iezīmes: 1 00% pavisam jaunu.glabāšanai bumbas, piemēram, golfa bumbiņas,galda teniss, utt.zīmēšanas string slēgšanu, lai viegli piekļūtu bumbiņas un veikls uzglabāšanai.var pakārt uz golfa maisiņš vai golfa caddy.var turēt līdz 12-16 golfa bumbiņas.izgatavoti no augstākās kvalitātes neilona, gaismas svērto un izturīgs.ideāls, lai baudīt savu zaļo spēlēt.arī ideāli piemēroti lielām taras veicināšanas)

Izskatās arī
Zivju Āmuru Zivju Stick 24.7 cm Zvejas Bat makšķeres un Piederumi
€11.00 €5.50

(alumīnija sakausējuma zivju āmuru zivju stick ar eva rokturi kokvilnas virves 24.7 cm zvejas bat makšķeres un piederumi ootdty funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes. alumīnija sakausējuma vieglais svars, augstas cietības, gluda virsma, izturīga. eva rokturi, mīksti un nav ievainots jūsu puses. kokvilnas virves, ērtāk nēsāt. specifikācija: krāsa:)

Izskatās arī
Kalnu Skeitborda Cimdi Rullīšu Ilgi Valdes Slīdni Skeitborda Pagrieziena Cimdi Slaidu Bremžu Cimdi Ar Slīdni
€23.60 €12.98

(kalnu skeitborda cimdi rullīšu ilgi valdes slīdni skeitborda pagrieziena cimdi slaidu bremžu cimdi ar slīdni šo bīdāmās cimdi var izmantot, lai palīdzētu bremzēšanas, drifta un dejas, palmu atbalstu līdzsvaru organismā, palīdz grūti bremžu darbību, var pielāgot dažādos gadījumos, aizsargā organismu, veikt dažādas sarežģītas darbības, un padarīt sevi vairāk atdzist! standarta skeitborda cimdu)

Izskatās arī
Zvejas Pole Turētājs Compact neslīdoša U-veida Zvejas Stieņa Turētājs ar Stiprinājuma Lenti, Pole Stiprinājuma Atbalsts Makšķerniekiem
€4.19 €2.52

(apraksts: augstas kvalitātes makšķeri turētājs, kas paredzēts ērtības un baudījumu. funkcijas elastīgus aizdari, lentes, lai viegli piestiprināšanai pie margām ar diametru diapazonā no 5-10cm. a-tips polu plaukts konstrukcija nodrošina piemērotību, saglabājot makšķeres drošā vietā. anti-slip tekstūra ar granulu virsma nodrošina lielisku saķeri, pat aptuvenu ūdeņos. izgatavots)

Izskatās arī
Jaunas Ziemas Zemledus Makšķerēšana 18g 28g Vibs Mākslīgā Grūti Pievilināt Ēsmas Pesca jig Zvejas Milzenis Plopper makšķeres
€5.51 €3.85

(skybaits jaunas ziemas zemledus makšķerēšana 18g 28g vibs mākslīgā grūti pievilināt ēsmas pesca jig zvejas milzenis plopper makšķeres funkcijas: 1.augstas un zemas temperatūras izturība, nodilumizturība, asaru izturību, labu elastību un labu roku sajūta.piemērots zvejas visa veida ekstremāli laika 2.krāsaina glezna rādīs dažādas krāsas dažādos leņķos saulē.uzbrukums izraisīja)

Izskatās arī
Galda Tenisa Rakešu Soma Uzglabāšanai Gadījumā Cietos vākos Ūdensizturīgs Pingpong Bradāt Soma 448D
€3.90 €2.85

(funkcijas: ootdty galda tenisa soma ir izgatavota no eva kompozīta materiāla, kam piemīt spiediena izturība un nodilumizturība. ar kompakto dizainu un mitruma funkciju padara to perfektu, lai glabāt un aizsargāt jūsu galda teniss. var turēt 2 raketes un vairāki pingpong bumbiņas, ļoti ērti veikt. piemērots galda tenisa entuziasti, profesionāls sportists, un iesācējiem visos)

Izskatās arī
Karpu Zvejas Raķešu Pakārtotā Runāja Bumba Peldošo Ēsmu, Ēsmas Turētājs Bullet Raķešu Pakārtotā Ligzdošanas Raktuves Zvejas Piederumi Zaļa Balta
€1.88 €0.75

(funkcijas: * brand new augstas kvalitātes *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs *suitabe par jebkuru ēsmu. *izmantojot šo produktu, var uzaicināt lielu koncentrāciju zivis. *ja pludiņiem kontakti ūdeni, organisms tiek atbrīvots pilnībā atvērtas, lai veļas ēsmu ārā uzreiz. *ar pludiņu, kad atver un slīd bez piepūles pāri virs ūdens bez vērpšanai,)

Izskatās arī
Jaunu 70. Dzimšanas dienas Dāvanu Izšūti Beisbola Cepure, kas Izgatavoti No Tīras Kokvilnas Veco saulessarga Cepuri Smieklīgi Dzimšanas dienas svinības Dāvanu
€5.83 €2.91

(produkta nosaukums: 70. dzimšanas dienai klp produkta izmērs: 55-58cm/21.65-22.83 collas produkta krāsa: kā parādīts attēlā produkta materiāls: poliestera un kokvilnas maisījums produkta iespējas: 1.unikālu un pārdomāto: šī izšūti beisbola cepure ir lieliska dāvana kāds svin savu 70. dzimšanas dienu.ar savu personalizētu izšuvumu un noskumuši, mazgā-out dizains, tā)

Izskatās arī
1/2/4GAB Metāla Vib Zvejas Vilinājums 3g/5.g/7.g/10g/15g/20g Ripu Ēsmu Džiga Wobblers Vib Spoonbait Pesca Grodi Crankbait Ripu
€7.54 €4.90

(1/2/4gab metāla vib zvejas vilinājums 3g/5.g/7.g/10g/15g/20g ripu ēsmu džiga wobblers vib spoonbait pesca grodi crankbait ripu apraksts: nosaukums: lure ēsma gadījumā ūdeņiem: pilnībā peldēšana slāni objekti: kalmāri, asari, mandarin zivis, saldūdens pomfret, utt. fishhook: sanben āķis svars: 3g/5.g/7.g/10g/15g/20g specifikācijas: 1. 360° krāsa)

Izskatās arī
ROMEO3 1x25mm 3 MOA Mini Red Dot Reflex Sight ar Stāvvadu 20mm QD Picatinny Rail Mount par Šautene AR15 M4 Riflescope
€101.02 €70.72

(romeo3 mini rmr 1x25mm 3 moa mini red dot reflex sight ar stāvvadu 20mm qd picatinny rail mount par šautene ar15 m4 riflescope specifikācijas spilgtuma intensitāte : 9 līmeņiem dot izmērs : 3 moa baterijas tips : 1xcr2032 (sānu iekraušanas)( nav iekļauts ) svars : 170g korekcijas : 1 moa / noklikšķiniet --windage & augstuma regulēšana piemērots : 20mm picatinny)

Izskatās arī
Zemledus Makšķerēšana Patversme Enkurs Ar Urbi Adapteris Piedurknēm Telts Mietiņus Kempings Zvejas Telts Pārgājienu Piederumi
€30.78 €15.39

(funkcijas: * izgatavota no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs un praktisks * vienkārši lietot * pilnu piederumi, jāuztraucas-bezmaksas * ļoti piemēroti zemledus makšķerēšana, āra teltis, nojumes, zālājiem un citām vietām specifikācijas: *produkta nosaukums: ledus zvejas patversme enkurs *materiāls: metāla *izmērs: enkurs: apm.16.5*8cm adapteris:apm.16*4cm piedurknes:)

Izskatās arī
Qunature Pieaugušo Slēpošanas Brilles UV400 Anti-miglas Brilles, Snovbords, Vīrieši, Sievietes, Drošības Regulējams Ziemas Sporta Slidošana, Sniega Brilles
€37.65 €33.06

(produkta informācija produkta nosaukums: pieaugušo slēpošanas brilles (lodveida stils) materiāls: tpu rāmis + pc lēcas + augsta blīvuma putas svars: aptuveni 160g gaismas caurlaidība: 14.07%(balts rāmis ar sudraba pārklājumu) 17.73%(melns rāmis ar purpura-sarkanā) 21.27%(militāro zaļš ar melnu lēcu) izmērs: viens izmērs(regulējams) funkcijas:)

Izskatās arī
Golfa Klubs Cleaner Kit, Bagāžnieka Golfa Suku Un 2 Golf Club Groove Asināmais U & V-Celiņi, Golfa Klubs Tīrīšanas Komplekts
€16.71 €8.19

(golfa klubs cleaner kit, bagāžnieka golfa suku un 2 golf club groove asināmais u & v-celiņi, golfa klubs tīrīšanas komplekts retractable golf club tīrīšanas birste-3 in 1 golfa tīrīšanas birste līdzeklis.šī birste ir neilona sari un tērauda stiepļu sari abās pusēs, un ir profesionāli izmantot tīru gludekļi uz ceļa.nāk ar radzēm uz tīra rievām un dziļumu golfa kurpes. izturīgs dzīvoklis groove)

Izskatās arī