Cena €12.58 €25.18

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Materiālu kvalitāte: Šajā burkānu rotājumi ir izgatavoti no augstas kvalitātes simulācijas ziedu un dzelzs materiāla, Viegls, viegli karājas no griestiem, durvīm, rāpojošs audums utt.To var izmantot uz ilgu laiku, jūs varat ņemt to, kā kulonu, lai jūs pavadīt ilgu laiku.

Izmērs: Lieldienu burkānu piekārtiem rotājumi ir approx30x54cm/11.81x21.25in ,tiesības izmērs padara to var novietot, kur vien vēlaties pakārt, un pievienot Lieldienu, lai jūsu mājās.

Plaša lietošanai: Jūs varat izvietot šo burkānu rotājumi uz sienas, kāpņutelpa, koks vai citas vietas, kur, lai izveidotu festivāls, kas To var izmantot ne tikai Lieldienās, bet arī fotogrāfijas vai krāsošana, roku darbs crafting aksesuārus, apsveikuma kartes, piederumi, iepakošanas piederumi, un pat dāvanas citiem ikdienā.Jūsu festivāls puse būs ievērojams ar šādu radošo ierīču.

Lieliska dāvana: labs dāvana, lai dotu mūsu draugi, radi, kolēģi, ģimenēm un tā tālāk Lieldienu laikā.

Plaša lietošana: Jebkurā gadījumā izmantot kā dekorācijas, lai izgaismotu jūsu mājās Lieldienās.

Specifikācija:

Materiāls: Imitācijas Puķu+Koka+Dzelzs

Izmērs: apm.30x54cm/11.81x21.25in

Krāsa: Kā parādīts attēlā

Daudzums: 1gab.

Ņemiet vērā,:

Lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Iepakojuma Saturs:

1xCarrot Kulons (citi aksesuāri attēlā nav iekļauta.)

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • CN: Ķīna
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Elektroniskā: no
  • Materiāls: Koka;Koka
  • Godu: Puse

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Zaļo Lapu Sarkano Ogu Ziemassvētku Rotājumi Ziemassvētku Vizulis Vainags Materiāls Shopping Mall Tirgus Mājas Logs
€1.99 €1.47

(zaļā vizulis vainags ziemassvētku eglīšu rotājumus kāzām, dzimšanas dienas svinības piegādēm materiāls:pet izmērs:9 *200 cm)

Izskatās arī
DIY Vainags Piekārtiem Rotājumi Metāla Rāmji Ģeometriskā Mājas Sienas, Durvis Puse Rotājumi
€4.38 €2.10

(funkcijas: metāla rāmji ģeometriskas formas, jūs varat diy vainagi stilu, kas jums patīk ar ziediem. ideāli piemērots karājas pie sienas vai pie jūsu durvīm, dekorēšanas jūsu mājās un dod jums bagāta un krāsaina dzīve. piemērots, lai personu, mājas rotājumi.arī jauka dāvana visu veidu gadījumā. materiāls: metāla lielums: 25cm iepakojums saraksts: 1* metāla)

Izskatās arī
15Pcs Putu Konusi Roku darbs Kūka Topper Putu Koku Čiekuri, Rotājumi Klasē
€6.80 €3.74

(apraksts: 【produktu daudzuma] aicina: tur ir 15 gabali, baltā putu konusi iepakojumā, kas ir pietiekami, lai jūs varētu pieteikties tie ir tukši uz virsmas, kas nav marķēta vai štancētus, un liels, lai jūsu diy projektus un amatniecības pieņemšanas. 【perfekts izmērs] aicina: šīs ir 3 dažāda izmēra (14cm/5.51 collu, 23cm/9.06. p collu, 25cm/9.84 collu), pietiekami, lai nodrošinātu labus apstākļus,)

Izskatās arī
80pcs-Niedru Žāvētu Ziedu Pušķi Uzstādīt Pampu Zāle Skandināvijas Dekoratīvās Kāzu Mājas Istabā Ziedu Vienošanās Boho Zemniecisks Dekori
€26.24

(modname=ckeditor 1.skaists mājoklis un kāzu dekori - ir gatavi mūsu uzmanību-satveršanas pampass zāli, lai izceltos jebkurā telpā!vai tas būtu mājās, birojos, vai kāzas, mūsu pampu zāle der bez piepūles ar boho, lauku mājas, un mūsdienu stila dekorācijas! 2.80-in-1 iepakojums: iepakojums satur 80 gabalus dabas žāvēti pampu zāle, kuru kopējais garums 17 collu.to var viegli sagriezt dažāda)

Izskatās arī
10pcs Harijs Vednis Brilles Apaļā Rāmja Brilles, Ne Lēcas Halloween Kostīmi Harijs-podnieki Cosplay Aksesuārus Puse Rotājumi Piederumi
€13.65 €6.82

(aizzīmju punktiem: 1.viegls brilles: harijs-podnieki brilles ir izgatavotas no pp, vednis brilles ar skrūvējama savienojuma šuve starp gaismas rāmis un roku, nav objektīvs gluda un spīdīga vednis brilles rāmi. 2.elf stikls, rāmis: melns elf stikla rāmis ir piemērots visdažādākajām bērniem valkāt, ir lielisks aksesuārs dažādas tematiskas aktivitātes, ir jautri valkāt, un rada daudz jautrības,)

Izskatās arī
35CM Ziemassvētku Riekstkodis Leļļu Piparkūkas Cilvēks, Koka Lelli Santa Figūriņas Ziemassvētku Rotājumi Rotājumi, Skulptūras Dekori Amatniecības
€25.82 €16.26

(funkcijas: nutcrackers, pārstāvji bagāti vācu vēsturi un kultūru.spēcīga pasaku krāsu arī uzvarēja meitenēm tas patīk.jo leģenda,riekstkodis ir varat dot enerģiju miracleand laimīgo patrons, tie tukša zobiem saskaroties ar ļaunumu, lai aizsargātu mieru jūsu ģimenei. - izgatavoti no premium materiāls, izturīgs ilgtermiņa lietošanai.nav viegli sapūst ar augsto tehnoloģiju ražošanas procesā. -)

Izskatās arī
1~5GAB Mājas Piederumi Viegli Izmantot Ergonomisku Dizainu un Praktisko Kaitēkļu Kontroles Instruments, Mājās Vasarā Būtiski Kaitēkļu Kontroles Izturīgs
€1.73 €0.51

(1~5gab mājas piederumi viegli izmantot ergonomisku dizainu un praktisko kaitēkļu kontroles instruments, mājās vasarā būtiski kaitēkļu kontroles izturīgs specifikācijas: krāsa:random materiāls: plastmasa amats: lidot-swatter produkta izmērs: 40 * 11 * 0.7 cm specifikācijas: funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes. ilgtermiņa rokturi lido)

Izskatās arī
Papīra Roku Zīmētu Ziedu, Konfekšu Kaste Modes Spēcīgu Lielu Jaudu Biedrs Dāvanu Kastē Mini Kāzu Konfekšu Kaste
€0.98 €0.66

(produkta nosaukums: dāvanu kaste stāvoklis:100%pavisam jaunu krāsa: kā parādīts attēlā materiāls: pārklāts papīrs kastes izmērs:10x6.5x6cm paketē iekļauts: 1pc dāvanu kastē piezīme: 1. sakarā ar gaismas un starpība ekrāna pielāgošana, krāsu preci var nedaudz atšķirties no attēlos. 2. lūdzu, ļauj 1-3cm mērījumu novirzes dēļ manuāla mērīšana.)

Izskatās arī
Sveķu Zilonis Statuja, Dārza Rotājumi Ainavu Gaismas Aksesuārus Saules Dārza Statuetes Lampas Retro Darbvirsmas Kuģiem
€20.79 €7.07

(sveķu zilonis statuja, dārza rotājumi ainavu gaismas aksesuārus saules dārza statuetes lampas retro darbvirsmas kuģiem aizzīmju punktiem: 1.vintage un energotaupības apgaismojums: šīs saules gaismas ir retro stilā, un nav nepieciešams, lai jebkuru vadu vai tapām.jūs varat novietot tos jebkurā vietā jūsu dārza vai terases.viņi izmanto saules enerģiju dienas laikā un spīd 8-10 stundas naktī.viņi arī)

Izskatās arī
Pozitīvu Adīšanas Kartupeļi Lelle Ar Karti Mājas Apdare Roku Darbs Kartupeļu Lelle Dzimšanas Dienas Puse Birojs Christams Dekors Dāvanas
€3.12 €1.93

(funkcijas: 1. multi-funkcionālo lelle: tas gurķis citrona vārda lelli var izmantot ne tikai kā rotaļlieta bērniem, bet arī kā mājas dekorēšanas, celt daudz jautrības, lai jūsu dzīvi. 2. unikālo dizainu, ņemot citronu un gurķu, attēlus, pievienojot smieklīgi vārda dizains padara šī lelle pilnībā radošuma un jautrības. 3. augstas kvalitātes materiāli-augstas kvalitātes adītiem)

Izskatās arī
1pc Vērpjot Burbuļu Zizlis Vērpjot Burbuļu Zizlis Magic Stick Magic Burbulis Rotaļlietas Krāsu Vērpjot Burbulis Varavīksnes Twirler Magic Stick Burbulis Rotaļlietas
€4.07 €2.03

(1pc vērpjot burbuļu zizlis vērpjot burbuļu zizlis magic stick magic burbulis rotaļlietas krāsu vērpjot burbulis varavīksnes twirler magic stick burbulis rotaļlietas aizzīmju punktiem: 1.【rotējošu krāsu bar] aicina noturība vīziju rada ātru rotācijas formas burvju iespaidīgs kā burbulis.tas ir krāsains un pievilcīgu bērniem. 2.【viegli playway] aicina ar dažādiem rotācijas metodes, kas)

Izskatās arī
Mākslīgā Vainags Reālistiski Imitētas Eikalipta Vainags Dinamiskas Izbalināt izturīgs Svētku Dekorēšana Mājas Kulons Izturīgs
€3.75 €2.33

(mākslīgā vainags reālistiski imitētas eikalipta vainags dinamiskas izbalināt izturīgs svētku dekorēšana mājas kulons izturīgs apraksts: augstas kvalitātes mākslīgā vainags izgatavots ar izturīgu materiālu. reālistisku izskatu ar spilgtām krāsām un skaidru struktūru. viegli uzturēt un baudīt gados, atšķirībā no reālās vainagi. universāls dizains, kas piemērots)

Izskatās arī
Personalizētā Baby Dāvanu Kastes, Koka Grabulītis Jaundzimušo Dāvanu, Custom Koka Piemiņai Kaste, Bērnu Zobu Dāvanu Jauna Mamma Dāvanu Zīdaiņu Mierinātāji
€29.91 €13.46

(personalizētā baby dāvanu kastes, koka grabulītis jaundzimušo dāvanu, custom koka piemiņai kaste, bērnu zobu dāvanu jauna mamma dāvanu zīdaiņu mierinātāji jaundzimušo rotaļlietas, dāvanu kastē ietilpst: *3pcs koka grabulīši *bērnu audums *koka plāksne *koka mīksts bērnu matu suku *lelli klipu *zaķis auss teether katrs ir personalizēta ar bērnu)

Izskatās arī
1/2GAB Ērti Punk Cimdi Siltu Pirkstu-mazāk Cimdi Pusi Stiepjas Pusi-pirkstu Cimdi Anti-slip Skull Half-pirkstu Cimdi
€6.67 €4.67

(1/2gab ērti punk cimdi siltu pirkstu-mazāk cimdi pusi stiepjas pusi-pirkstu cimdi anti-slip skull half-pirkstu cimdi apraksts: produkta nosaukums: pieaugušo pusi pirkstu cimdi ar gaismas galvaskauss produkta svars: aptuveni 27g/pārī piemērots vecums: pieaugušie, kas vecāki par 16 gadiem produkta materiāls: akrila dzija produkta krāsa: melns specifikācijas: 1.)

Izskatās arī
Sprauslu Šļūteni, Augstspiediena Dārza Šļūtenes Noslēgšanas Vārsts Misiņa Lieljaudas Ātrais Savienotājs Laistīšanai Dārza Apūdeņošanas Ūdens Savienotāji
€17.03 €10.22

(sprauslu šļūteni, augstspiediena dārza šļūtenes noslēgšanas vārsts misiņa lieljaudas 3/4 collu cīņa savienotāji misiņa augsta spiediena atzars jet sprauslas ar dārza šļūteni noslēgšanas vārsts 3/4 collu savienotāju komplekts dārzu laistīšanai ūdens savienotāji komplekts ietver : 2gab includ 1pc šļūtenes uzgalis + 1pc savienotājs /vai tikai 1gab šļūtenes uzgalis/ vai 1gab 1gab savienotājs stāvoklis)

Izskatās arī
Vietas dažādos izmēros, mazo tukšu papīra kastes, krāsu kārbas, ikdienas vajadzībām iepakojuma kastes, dāvanu iepakojums, kastes
€15.38 €10.76

(modname=ckeditor izmērs: lielums mēs šovs ir garums* platums* augstums.piemēram : 10x10x15cm,10 ir lenhth,10 platums,15 ir augstums.pielietojums: cepumi un konfektes iepakojumu, maziem objektiem ārējā iepakojuma, vispārējās iepakojuma kraft papīra kastē.tips: box sūta dzīvoklis un vajadzībām, lai salocītu ar sevi.ļoti vienkārši, ja jums nav, lūdzu, sazinieties ar mums. piezīmes: sakarā)

Izskatās arī
5gab Jautri 24 Segmentu Locīšanas Mīklu Burvju Valdnieks Izglītības Rotaļlietas, Bērnu Dzimšanas dienas svinības Dāvanas Giveaway Dāvanu Maisiņi Rotaļlietas Skolas Atlīdzību
€9.96 €0.45

(produkta nosaukums: deformācijas burvju valdnieks rotaļlietas produkta materiāls: plastmasas produkta izmērs: open garums 21.5 cm produkta krāsa: trīs krāsu, kā parādīts attēlā iepakošanas metode: katra atsevišķa iepakojuma, 5 magic valdnieki paketi, jauktu krāsu piegāde)

Izskatās arī
2gab 3D Ziemassvētku Kartiņas Roku darbs Popup Apsveikuma kartiņu, Aploksnes ar Koku, Ielūgumu, Dāvanu Jauno Gadu Pateicības
€9.54

(funkcijas: ootdty atveriet to un rādīt 3d efekts, sniedz īpašu sajūtu,ir nevainīgi svētību. trīsdimensiju griešanai papīra ražošanas procesā, ideāls christams puse ielūgumus. tas ļoti formāla, ja jūs nosūtīt šo karti, lai jūsu draugs ar aploksni. apsveikuma kartīti par kontaktu sajūta un apmainījāmies sveicieniem ar siltu svētību valodā. tā ir lieliska)

Izskatās arī
2GAB Lieldienu Koka Krelles Pavasara Zemniecisks Lauku mājas Dekori Koka Sienas Piekārtiem Rotājumi Mājās Festivāls Puses Windows Apdare
€13.95 €9.77

(funkcijas: lieliska izvēle diy dekorēšana pavasara un lieldienu. pareizā izmēra un izsmalcinātu kombināciju ir piemērots kamīni, logi, auto interjers, un vairāk. lieldienu koka pērlītes, kas pilnībā izgatavotas no dabiskas koksnes. pievienotais džutas virves ir izturīgs, nodiluma izturīgs, viegli pakārt, nav viegli, lai izjauktu, un to var izmantot ilgu laiku. jūs varat)

Izskatās arī