Cena €5.86 €12.46

Pilns apraksts

Apraksts

Šo Adrešu Grāmatu, izgatavoti no izturīga materiāla, ir ļoti uzticama un pietiekami izturīgs, lai pēdējā ilgu laiku.Šie Portatīvie Kontaktu Grāmatas tiek plaši izmantoti, šis tālrunis grāmata var palīdzēt jums organizēt jūsu kontaktus ērti, pārliecinieties, ka jūs pierakstīt un saglabāt vārdus, tālruņu numurus, e-pasti un adreses no saviem paziņām.

Funkcijas

-Krāsa:Random Krāsa

-Materiāls:Papīra

-Izmērs:7.50X6.00X1.00cm/2.95X2.36X0.39in

-Ražošanas procesa šo Tālruni Grāmatas ir ļoti stingra, pievēršot uzmanību produktu kvalitātei, lai klienti varētu tos izmantot ar pārliecību.

-Šie Mini Kontakta Grāmatas mūsējie ir izgatavoti no uzticama papīra materiālu, kas nav viegli, lai izjauktu un deformēt, izturīgas un drošas ilgtermiņa lietošanai.

-Viegli pārvadāt, šie Kabatas, Adrešu Grāmata neliks jums justies apgrūtināta, tāpēc jūs varat ērti to izmantot jebkurā laikā un vietā.

-Rūpīgi pulēta virsma ir gluda un izvairītos no raupja lietas, tāpēc jums nav jāuztraucas par šiem Mazajiem Tālrunis Grāmata būs ievainots jūsu ādu.

-Viena no opcijām, kas ir ideāli piemēroti skatuves tālruņa numura ierakstīšanas, mūsu Telefonu Organizators ļauj jums ir ļoti patīkama, izmantojot gūto pieredzi.

10 x Adrešu Grāmatas

Specifikācijas

  • Feature6: mājas telefona grāmata
  • feature2: kabatas tālruņu kataloga
  • Feature9: adrešu grāmatas adresēm
  • feature5: portatīvo kontaktu grāmata
  • feature3: mazo kontaktu grāmata
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Feature8: adrese organizētāja tālruņa numuri
  • feature4: mini adrese organizators
  • feature1: mini adrešu grāmata
  • Feature10: telefona grāmata
  • Feature7: biroja kontaktu grāmata

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2024 Iknedēļas Plānotāju Spirālveida Saistās Nedēļas Organizators Grāmatiņa Ar Ikmēneša Cilnes Jan-Dec 2024. Gadam Plānotāja, Iknedēļas, Ikmēneša Plānotājs 2024
€25.63 €12.81

(ieplānot un uz augšu jūsu grafiku ar mūsu 2024. gadam iknedēļas plānotāju spirāli saistošs.šī visaptverošā gada plānotāja funkcijas atšķirīgu dizainu, un sniedz atskaites kalendārs iepriekšējo un nākamo mēnesi.ar iknedēļas plānotāju, forma un augstas kvalitātes papīra, tas ir ideāls, lai dotu jums lielisku rakstīšanas pieredzi. specifikācijas: nosaukums: 2024 iknedēļas plānotāju)

Izskatās arī
Kabatas Saistvielu Kartes Grāmatiņa Vēstnesis nomaināmās Rāvējslēdzēju Plānotājs Ar Budžeta Notepad Somas Dropshipping Ādas
€39.21 €17.64

(karšu grāmatiņa ar plānotāju notepad saistvielu rāvējslēdzēju budžeta nomaināmās kabatas somas dropshipping ādas vēstnesis funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes a5/a6/a7 saistvielu grāmatiņa.šī saistviela vēstnesis grāmatiņa ir 3 izmēri iespējas: a5; a6; a7. 96 lapas plata līnija dokumentus, ļoti piemērots ikdienas plānošanu, acedemic plānošana, ceļojumu journaling, diy scrapbooking)

Izskatās arī
DIY Radošo Gab./ Plāns Ikdienas Studiju Plānotāja 210 2024. Gadam Anual Students Book Gadu Kancelejas preces Vēstnesis Gab./98 Piederumi
€47.15 €21.22

(radošo gadu garumā 210 grāmatas, kancelejas ikdienas piegāžu vēstnesis 2024. gadam plānotājs diy anual gab./98 gab./ skolēnu mācību plānu)

Izskatās arī
Memo Dienasgrāmata Plānotājs A7 Mini Grāmatiņa Programmas Organizators Vārdiem Grāmatu Memo Notepad Sabiezējums, Ņemot Piezīmes Dienasgrāmata Grāmatiņa Students
€4.75 €1.99

(vienuma tips:notebook krāsa: kā parādīts attēlā materiāls: papīrs izmērs: 111*80mm(4.37*3.15 gadā) pakete ietver:1pc a7 grāmatiņa 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm(0.04-0.12) un atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar atšķirību starp dažādiem)

Izskatās arī
8 Grāmatas Dzīvnieku Uzlīmes Lapiņas Portatīvo Memo Kluči, pašlīmējošās plastmasas Mājas Piederumi Ikdienas Lietošanai Students
€10.42 €4.90

(apraksts lielākā daļa cilvēku var viegli aizmirst, lai darītu lietas.kā atrast ceļu, lai atgādinātu sev, ir svarīgi.šo izsmalcinātu un praktiska piezīme uzlīmes ir speciāli paredzētas slikta cilvēki.jūs vienmēr varat rakstīt piezīmes, lai atgādinātu sev par grafiku.laba, lipīga rezultātiem, viņi var būt nav viegli sabojāt.tie var būt piestiprināta pie sienas, tāfeles, datorus, datorus, ledusskapjus,)

Izskatās arī
【Sviests Govs] aicina Oriģināls Roku darbs A5 A6 Grāmatiņa Attiecas Aizsargs Grāmatu Piedurknēm Izstrādāts Audums Produktu Dienasgrāmata Aptver,Noliktavā
€34.86 €19.52

(laipni lūgti mūsu ekskluzīvo veikalu profesionāli roku darbs grāmatu vākiem!mēs lepojamies, kas ražo tikai visaugstākās kvalitātes produktus, kas ir pārliecināts, lai pārsniegt jūsu cerības. solis uz mūsu veikalu un izpētīt mūsu izsmalcinātu vākšanu, kur jūs varēsiet atrast perfektu grāmatu jaka savu mīļoto burtnīcas vai grāmatas.katrs vāciņš ir rūpīgi izstrādāts, izmantojot augstākās)

Izskatās arī
1Set Senās Mītiskās Būtnes Lucky Monētas Loterijas Biļeti Scratcher Rīku, Lucky Charms Challenge Monētas Zelta
€4.61 €3.36

(izgatavots no augstas kvalitātes metāla, augstas izturības izturīgs, 1.77 collas diametrā, un 0.12 collas biezs. katra monēta ir iekapsulēts pārredzamā čaulas akrils, lai novērstu oksidēšanos, un attēls parāda divas puses monētas. skaistu un nozīmīgu dizaina tradicionālā ķīniešu kultūra: kas rāda simbolu grāmatas varoņi uz vienu roku. no otras puses, tas parāda, tai chi un četras)

Izskatās arī
VIP Brazīliju
€22.89

()

Izskatās arī
1/2/4GAB Loksnes Karogi Cilnes Neona Lapu, Marķieri, Papīrs Indeksa Grāmatzīmi Lapiņas Kancelejas preces
€12.01 €6.00

(1/2/4gab loksnes karogi cilnes neona lapu, marķieri, papīrs indeksa grāmatzīmi norāda, kancelejas preces apraksts: nosaukums: morandi krāsu indeksa pastu izmērs: 85 * 200mm materiāls: papīrs, pet stils: pēc izvēles stils mērķis: notebook zīmes, indeksu, u.c. specifikācijas: 1. valdes daudzkrāsains, krāsu atdalīšana klasifikācija indeksa atzīme)

Izskatās arī
OFBK 2800/3600Pcs Indekss Cilnēm Lipīga Indekss Lapiņas Karogi, Uzlīmes Indekss
€16.51 €8.25

(funkcijas: ootdty multi krāsu indeksa etiķetes.iepakojums 2800 vai 3600 ūdensizturīgs indekss karogi.katrs pad nāk ar 20 loksnes indeksu uzlīmes, 140 vai 180 spilgtas krāsas, ērts, lai jūs varētu veikt pierakstus un piezīmes, lasot, rakstot, mācoties, strādājot, utt. ūdensizturīgs indekss karogi.ūdensizturīgs pet indeksu uzlīmes.jauku izvēli par mākslinieki, rakstnieki, dizaineri, žurnālisti,)

Izskatās arī
10Pcs Dobi Materiāli papīrs Rokasgrāmata Mežģīnes Bloknoti Materiāliem ažūra Skolas Albums Papīra Apdare 160*95MM
€4.03 €2.62

(materiāls: papīrs daudzums:1 iepakojums= 10 gab. izmēri:160*95mm amats: materiāli papīrs noslēpums rokasgrāmatu sēriju, liela izmēra vintage tumši vēja rokasgrāmata apdares 6 modeļi, modelis ir labi izstrādāts un skaistu dizains ir piemērots izmantošanai daudzās vietās, ideāls scrapbooking, kartes veidošanā, dāvanu iesaiņošana, apdares un citu radošu projektu)

Izskatās arī
90Pcs/Iepak Memo lipīga Notepad Konfektes krāsu ziņu frāzi Materiāls Krāsains Papīrs Vēstnesis līmi Scrapbooking Plānotāja, 75*75MM
€2.66 €1.73

(materiāls: papīrs daudzums:1 iepakojums=90 gab izmērs:50*50mm,65*65mm,75*75mm (3size) amats:kraušanas lapiņas krāsains augsta vērtība ins stila lapiņas studentu ziņu uzlīmes var ielīmēt piezīmju grāmatu 4 modeļus, lai izvēlēties ne tikai tā var tikt izmantota kā klasificēti amatu, bet to var izmantot arī kā grāmatzīmi, un var arī tikt iezīmēta plānā.cute karikatūra)

Izskatās arī
160PCS Melnbaltās Krāsas Caurspīdīga Luminiscences Indekss Cilnēm, Karogi Lapiņu, Kancelejas preces Lasījumā Atbalsta Izcelt Uzlīme
€4.04 €2.62

(materiāls: pet krāsa: sarkana, oranža, dzeltena, zaļa, zila, violeta, melna izmēri: 22*6,7 cm iepakojumā: 1gb (iekšējās lapās: 160) piezīme: - lūdzu, skatiet mērījumu.tiny mērīšanas kļūda ir pieļaujamā normālā diapazonā. - tur varētu būt nedaudz krāsu atšķirība, jo displejā, fotokamera vai citi faktori, lūdzu, skatiet fiziskā objektu.)

Izskatās arī