Cena €113.26 €182.68

Pilns apraksts

Mēs esam pagodināti par iespēju padarīt skaistu Uzvalku, lai jūs un palīdzētu jums un jūsu mīlēja viens ir salds kāzas.Mēs esam specializējas uz projektēšanas un ražošanas,kas nodrošina OEM ražošanas vairākos pasaules slavens kāzu zīmolu uzņēmumiem,Mūsu kāzu kleitas ir izgatavoti saskaņā ar augstiem standartiem no slavenā starptautiskā kāzu kleitu/uzvalku,uzņēmumiem, Un, izmantojot augstākās kvalitātes ražošanas tehnoloģijas un materiāli.Salīdzinājumā ar citu slavenu starptautisko kāzu kleitas, mums ir lielas priekšrocības, jo cenu.Mums ir laipni gaidīti katrā sirsnīga klientu,vai enquiring vai pirkšanas!Ja jums ir kādi jautājumi vai interese par mūsu apģērbu veikalu un,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties Ar mums.Kā patiesu pārdevējs,mēs ļoti labprāt nodrošinātu vislabāko produktu kvalitāti un apkalpošanu .

Standarta Suizt Izmēri:

Ķermeņa izmēru, mums ir nepieciešams :

1. Neck_cm Vai Inches2. Pilna Chest_cm vai inches3. Pilna Plecu Width_cm Vai Collas

4 .Wrist_cm Vai inches5Becip_cm Vai Inches6. Roku length_Or Collas

7 .Vēders/Stomach_cm Vai Inches8 .Jaka length_cm Vai Inches9 .Waistband_cm Vai Collas

10 .Hip/Seat_cm Vai Collas, 11. Thigh_cm Vai 12 Collas .Bikšu ir Outseam_cm Vai Collas

13. Height_cm Vai inches14 Weight_KG

Produkta Parādīt

Pielāgoti servisapkalpošanas un Skriešanās, lai ir pieejami.LŪDZU, sazinieties ar mūsu servisa darbinieks Pirmais!

1. Q: Kā es varu saņemt atlaidi?

A: Lūdzu, mīļāko mūsu veikalā, un jūs varat saņemt mūsu veikalā kuponi.

2. Q: vai es Varu pielāgot izmēru?

A: Jā, lielumu var pielāgot saskaņā ar jūsu pašu mērījumu.Lai iegūtu plašāku informāciju, lūdzu, sazinieties ar mums, paldies!

3. Q: vai es Varu jums nosūtīt dažas fotogrāfijas, lai pielāgotu kleitas?A: Mēs pielāgot kleitas pēc bildes un jūsu prasībām.Ja mūsu pašreizējā saraksti ir ne pievilcīgu jums, lūdzu, sūtiet mums fotogrāfijas, kas jums ir vienmēr sapņoja par.

4. J: vai jūs Varat nosūtīt dažas reālas bildes?A: Mīļā, visi mūsu kleitas ir pielāgota.Ja mēs sagatavotu jebkuru citu attēlu, mēs parādīsim informāciju.

Mēs varam nosūtīt arī jums kādu kleitu bildes, ko mūsu rūpnīcā, lai jūsu atsauci.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja nepieciešams.

5. Q: vai es Varu veikt pārveidošanu par oriģinālo dizainu ?

A: Bez maksas mazā mija, piemēram, pievienot piedurknēm utt.Bet visas prasības, jāiegūst pirms ražošanas sākšanas.

6. Q: Cik līdzīgi jūs varat veikt kleitas?A: Visas kleitas mēs, kas ir 95% ~ 99% līdzīgs oriģinālam pictre, jo dažādu audumu un mežģīnes modelis.

Ja vēlaties 100% tieši to pašu, lūdzu, piedod.Nav divu identisku lapām pasaulē.Paldies par jūsu sapratni.

7. Q: Cik ilgi es varu saņemt?

A: Parasti mums ir 7-15working dienām, lai padarītu kleitu, un piegādes laiks ir atkarīgs no valstīm.Jūs varat sazināties ar mums, lai uzzinātu vairāk.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Dzimums: Vīrieši
  • Materiāls: Poliestera
  • Slēgšanas Tips: Viena Krūšu
  • Modeļa Numurs: XZ423
  • Apģērba Garums: Regulāri
  • Fit Tips: izdilis
  • Piemērojamo Skatuves: Kleita
  • Izmērs: Standard size and custom made
  • kostīmu homme mariage: kāzu uzvalki vīriešiem
  • Stils: Oficiālas
  • Vienuma Tips: kostīmi
  • Homme smokings: Balles tērpi
  • Priekšā Stils: Dzīvoklis
  • Piemērojamo Sezonu: Pavasarī un Rudenī
  • Elsas Slēgšanas Veids: Rāvējslēdzēju Lidot
  • de trajes hombre: tuxedos vīriešiem
  • Zīmola Nosaukums: yiwumensa
  • Izgatavots Krāsa: Kokogles pelēks, Melns, Pelēka, Tumši Zils
  • Piegāde: Dzjansu, Ķīna

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Balta Jaka, Melnas Bikses, Vestes Trīs Gabals, Vīriešu Uzvalki, Žakete Hombres Robots Atloks Dziedāt Krūtīm, Kāzu Apģērbu Slim Fit Costum
€135.86 €101.90

(veikalā ievads mēs esam rūpnīcas piegādātājs, visi tērpi var pasūtījuma pieaugušo un zēns izmēru, mēs varam pasūtījuma izgatavotu, kā jūsu pieprasījumu.ja jums ir jautājumi par stilu, lielumu, krāsu, kuģniecības, lūdzu, paziņojiet mums, mēs jums atbildi jums pirmo reizi.ja jums ir stils jums patīk, jūs arī varat nosūtīt mums attēlu, mēs to pielāgot, lai jūs par brīvu. produkta)

Izskatās arī
Dubultā Krūtīm, Pelēka Vīriešu Uzvalki, Slim fit 2 gabals Biznesa Kāzu Gadījuma Līgavainis Pasūtījuma Āfrikas Cilvēku Modes Apģērbu Elsas
€93.39 €56.04

(1. ja jūs neesat pārliecināts par izmēru, jūs varat pateikt mums savu augumu (cm) un svars (kg) pirms iepirkšanās!mēs palīdzēsim jums izvēlēties pareizo izmēru! 2.tur būs neliela atšķirība izmēra, lūdzu, saprast,)

Izskatās arī
Modes Samta Apkakli Uzvalku Komplekti Vīriešiem Ziemassvētku Puse Stilīgs 3 Gabali Homecoming Custom Slim Fit (Žakete+Veste+Bikses) Tērpiem
€118.94 €73.74

(laipni lūdzam cruan tērpi veikals dārgie draugi: ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas, es novēlu jums laimīgu iepirkšanās! uzvalks standarta izmēri - gatavo uzvalku mērījumi piezīme: standarta izmēru diagrammas, tas nozīmē tikai to gatavo uzvalku izmērus,ne ķermeņa mērījumus .roku mērījumu būs neatbilstība aptuveni 1-3 cm. produkta)

Izskatās arī
Thorndike Vīriešu Zila Lente Slim Fit Uzvalku 2 Gabali, Žakete, Bikses, Komplekti Elegants Kāzu Uzvalku Tērps Vīriešu Kostīms Homme
€123.07 €98.45

(thorndike augstas kvalitātes vīriešu slim fit uzvalks 3 gabali oficiālu žakete komplekti, kāzu uzvalku lakatu, atloks puse uzvalks elegants kostīms homme puse uzvalku, kāzu uzvalks / biznesa uzvalks / ikdienas tērps visi tērpi var pasūtījuma adlut un zēns izmēru! (izmēru, krāsu un syle) kā izmērīt standarta uzvalki: piezīme:dārgais draugs, ja standarta izmērs nav piemērots)

Izskatās arī
2023 Vīriešu Uzvalks, Žakete, Kāzu Drēbes Bordo Lakatu, Atloks Rozā Jaka, Bikses Dubultā Krūtīm, Trajes Elegantes Para Hombre Terno
€132.09 €87.18

(laipni lūgti mūsu veikalā piezīme: 1. mēs esam rūpnīcas piegādātājs, un mēs esam online 24 stundas.tātad, ja jums ir kādi jautājumi par stilu, lielumu, krāsu, piegādes, u.c., lūdzu, paziņojiet mums, mēs jums atbildi jums pirmo reizi. 2. visi sutis var custom made in adulet un zēns izmēru, mēs varam pasūtījuma izgatavotu, kā jūsu lūgumiem, tādēļ, lūdzu, nosūtiet savu pieprasījumu)

Izskatās arī
Kostīmi Vīriešu Kāzu Līgavainim Kostīmu Balzer Melnu Lakatu, Atloks, Zils Terno Jaka, Bikses, Vestes Trīs Gabals Pasūtījuma Veste Homme
€139.97 €69.98

(saglabāt savu naudu!!!! jūs saņemsiet papildus 5% atlaidi, pēc mūsu veikalā lūdzu, pārbaudiet izmēru chart, un izvēlēties atbilstošu izmēru. laipni aicināti apskatīt manas veikalā:veiai veikals teicama kvalitāte, konkurētspējīgas cenas, ātra piegāde un labu servisu! laipni lūdzam darīt vairumtirdzniecības un darīt piegāde! plss izvēlēties savu izmēru,ja)

Izskatās arī
A2573 Jodimitty Ziemas Siltā Puse Augsta Apkakle Modes seksīga Apakšveļa Vīriešiem Izspēles Kakla Pamata T-krekls, Blūze Džemperis ar garām Piedurknēm
€17.82

(iezīmes:slim-fit seksīga apakšveļa tīra krāsa nesatur apkures silts un mīksts bāzes apakšveļu izmērs:m-2xl krāsa:regulāra augsta kakla balts, regulāra augsta kakla tumši pelēka, regulāri augstu apkakli, melns, regulāra augsta kakla gaiši pelēks, regulāra augsta kakla royal blue materiāls:poliesters pakete ietver:a gab. apakšveļu piezīmes: 1.tagu izmērs ir)

Izskatās arī
Vīriešu Kāzu Uzvalks 2023 Līgavainis, Labākais Cilvēks Groomsman Cietā Oficiālu Žakete Elsas Elegants Komplekts Slim Vīriešu Puse, Kāzu Kleitu, Uzvalku Drēbes
€62.71 €32.61

(bikses slim puse jaka 3 gabals vīriešu veste r uzņēmējdarbības kāzu tērps atbilstu vīriešu mēteļi žaketes funkcijas: 1.tas ir izgatavots no materiāliem,kas izturīgi pietiekami, lai jūsu ikdienas valkā 2.stilīgs un modes dizainu padara jums vairāk pievilcīgāku 5.trīs gabals, kas dizaina, minūtes var jūsu izvēles grūtības, krāsu saskaņošanas ideāla, ļaujiet, lai jūs)

Izskatās arī
2023 Pavasara Jaunu Modes Svītrainu Uzvalku Bikses Vīriešu Elastīgs Viduklis Gadījuma Bikses Oficiālas Uzņēmējdarbības Birojs Sociālo Bikšu Plus Lieluma 38 36
€55.81 €20.52

(prece ir āzijas korejas izmēru, atšķiras ar savējo, pls vēlreiz pārbaudīt elsas vidukli. padomi kā izvēlēties izmēru: pls izmantot līdzīgs audums no jums, lai salīdziniet ar izmēru chart. 1. pls, ļauj 1-3cm tolerances dēļ rokasgrāmata pasākums. 2. krāsu var atšķirties no attēla sakarā ar citu datoru ekrānu un gaismas ietekmē. 3.ja jūs neesat pārliecināti par lielumu,)

Izskatās arī
2023 Jaunu Ieradies Biznesa Vīriešiem ir Uzvalks Jaka Pavasara Vasaras Žakete Divi Apakšā Elpojošs Kokvilnas, Lina Mētelis 1 gab( Tikai Jaka )
€80.51 €64.40

(laipni lūgti mūsu veikalā piezīme: 1. mēs esam rūpnīcas piegādātājs, un mēs esam online 24 stundas.tātad, ja jums ir kādi jautājumi par stilu, lielumu, krāsu, piegādes, u.c., lūdzu, paziņojiet mums, mēs jums atbildi jums pirmo reizi. 2. visi sutis var custom made in adulet un zēns izmēru, mēs varam pasūtījuma izgatavotu, kā jūsu lūgumiem, tādēļ, lūdzu, nosūtiet savu pieprasījumu)

Izskatās arī
PFHQ Vīriešu Spider Web Uzvalka Žaketes Acs Modelis Nišu Raibs Zaudēt Augstas Kvalitātes Pogas Personības Bleizeri Ziemas Jauno 21Z3515
€159.41 €66.96

(topi izmērs (mērvienība: cm) 1 krūtis: 116cm 46.4 garums: 72cm 28.8 jo pleci: 46cm 18.4 jo piedurkne: 61cm 24.4 gadā 2 krūtis: 118cm 47.2 garums: 72cm 28.8 pleca: 47cm 18.8 ieliktnis: 62cm 24.8 gadā (1 inch = 2.54 cm, 1 cm = 0.39 collas) * piezīme: 1 , jo dažādi datori, displeja krāsas atšķirīgi, krāsu faktisko preci var nedaudz atšķirties no iepriekš attēlus. 2)

Izskatās arī
Rozā Vīriešu Uzvalki, īpaši pielāgoti Dubultā Krūtīm, Līgavainis Tuxedos Kāzu Terno Masculino Balli Kostīms Homme Italien 2GAB(Bleizeri+Bikses)
€122.47

(lūdzu, pārbaudiet izmēru chart, un izvēlēties atbilstošu izmēru. lūdzu, pārbaudiet priekšstatu par pareizu mērīšanas metodi. laipni aicināti apskatīt manas veikalā:veiai veikals teicama kvalitāte, konkurētspējīgas cenas, ātra piegāde un labu servisu! laipni lūdzam darīt vairumtirdzniecības un darīt piegāde! plss izvēlēties savu izmēru,ja nepieciešams pasūtījuma)

Izskatās arī
Pavasarī, Rudenī Jaunu Vīriešu Pleds Bleizeri, Žaketes Modes Biznesa Gadījuma, Kostīmi, Mēteļi Augstas Kvalitātes Vīriešu Skaists Slim Bleizeri, Žaketes 4XL
€31.71 €15.86

(pavasarī, rudenī jaunu vīriešu pleds bleizeri, žaketes modes biznesa gadījuma, kostīmi, mēteļi augstas kvalitātes vīriešu skaists slim bleizeri, žaketes 4xl zemes gabala trackig: jūs varat izsekot savu sūtījumu no šādas tīmekļa vietnes: www.17track.net/en un arī jūs varat izsekot to uz savas valsts pasta oficiālajā mājas lapā. piegādes aizsardzību laiks: ja)

Izskatās arī
Bridalaffair Bordo 2023 Boutique Vīriešu Modes Biznesa (Žakete+Bikses) džentlmeņu Kāzu Gadījuma Profesionālās Formāls Uzvalks
€92.98 €74.39

(cienījamie klienti: laipni lūgti mūsu veikalā!novēlu jums ir patīkama iepirkšanās laiku !pirms pasūtījuma, jums ir pārbaudīt šādu iepirkšanās padomus,tā, ka jums ir veiksmīga iepirkšanās pieredzi: 1. izmērs: lūdzu, izvēlēties savu fit izmērs no šī stila uzvalks lieluma diagrammu. 2. krāsa: dažādas datora ekrāna var parādīt dažādās krāsās pat tad, ja tā ir tā pati krāsa.tāpēc, lūdzu,)

Izskatās arī
Pasūtījuma Vīriešu tīrtoņa Krāsas Uzvalks Slim Fit Maksimālā Atloks, Biznesa Gadījuma Divi Gabali Mētelis, Bikses Kāzu Līgavainis Bleizeri Kostīmu Homme
€110.48 €71.81

(piezīmes: a. viena tērpi ietilpst jaka, veste, bikses un bowtie vai kaklasaiti. b. sakarā ar pircēja valsts muitas nodoklis nav skaidrs ,lai tas nav iekļaut jūsu pasūtījuma cenu. paldies par sapratni ! krāsa mūsu tērpi tiks veikti vairāk nekā 95% līdzīgi kā attēlā.tātad, tur var būt nelielas krāsu atšķirība starp fotogrāfiju un gatavo uzvalku (tā nav kļūda), tāpēc,)

Izskatās arī
Amerikāņu Streetwear Augstas Kvalitātes Raibs Tērps Vīriešu Apģērbu Korejas Modes Hip Hop Gadījuma Mētelis Harajuku Tendence Jaka, Vīriešu
€115.25 €57.63

(1. visi mūsu produkti tiek reklamēti āzijas izmērs , lielums ir 1 vai 2 izmēri ir mazāki nekā eiropas un amerikas cilvēki,lūdzu, izvēlieties 1. vai 2. izmēru lielāku un studiju izmēri pirms pirkšanas. 2. kā mēra ar roku,1-3 cm atšķirība ir atļauts (1cm=0.39 collas). 3. dažādu dators var attēlot dažādās krāsās pat tad, ja tā ir tā pati krāsa.lūdzu atļaut saprātīgu krāsu atšķirība.)

Izskatās arī
Vīrieši Sl-im Der Sociālo Žakete Pavasara Rudens Modes Cietā Kāzu Kleitu Jaka Vīriešiem Gadījuma Uzņēmējdarbības Vīriešu Uzvalks, Žakete, Jaka Maigu
€21.86 €14.21

(vīriešu slim der sociālo žakete pavasara rudens modes cietā kāzu kleitu jaka vīriešiem gadījuma uzņēmējdarbības vīriešu uzvalks jaka пиджак мужской specifikācijas: smokings uzvalks, žakete vīrieši, liecina jūsu ideāls attēls. augstas kvalitātes materiāls, mīksts un ērts valkāšanai. ideāli maigu tērps biroju, biznesa, atvaļinājumu, iepazīšanās utt. tips:)

Izskatās arī
Jaunas Vasaras Pielāgotu Vīriešu Veļa, Kostīmi, Sarkana Balta Classic Pleds 2023 Līgavainis Tuxedos Labāko Kāzu Kleitu, 2 Gab. Komplekts (Jaka+Bikses)
€157.25 €94.35

(laipni lūgti mūsu veikalā būt džentlmenis mūsu veikšanu: augstas kvalitātes produktus kāpēc izvēlēties mūs? mēs visi uzvalks var būt pasūtījuma, krāsu un izmēru vēlaties. mums ir mūsu pašu rūpnīcā, tāpēc visi tērpi ir roku darbs, mūsu pieredzējušu šuvēju. mēs nejauši nosūtīt kuponu, lai mūsu sekotājiem. piezīmes: mēs esam online)

Izskatās arī