Cena €3.95 €6.28

Pilns apraksts

Produkta Apraksts

Glabāšanai, hidrogela, bumbiņas, jūs varat glabāt tos savā kabatā vai somā un ņem līdzi.

Motīvs:

Krāsa: caurspīdīga

Materiāls: plastmasa

Izmērs: 11*7.5 cm

Paketē Iekļauts:

4 x Ūdens Želeja ar Pērlītēm Subpackage Pudeles

Piezīme:

Lūdzu atļaut nelielas kļūdas dēļ, manuāla mērīšana.

Krāsas var būt nedaudz atšķirība par dažādiem displeja

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: JETTING
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

28 Sockets Testa mēģeņu 10/15/50 ml Centrifūgas Mēģenē Turētājs Laboratorijas Lab Instruments Eksperimenta Piederumi Skolas Skolas Mācību
€4.59 €3.67

(izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas,kas ir paredzēti, ar 28 rozetes, divu slāņu, big rozetes diametrs ir 30mm,mazo viena ir 17mm.ideāli piemērots laboratorijas, var sniegt skaidru priekšstatu par mēģenes saturu un ērta ievietošana un izņemšana no caurules.produkta apraksts: produkta nosaukums: 28 sockets centrifūgas stobriņu statīvs materiāls: plastmasas krāsa: oranža,zila izlases nosūtīt pieder skaits:)

Izskatās arī
Maisot ar magnētisko Maisītāju Bārs Spinbar Vienkāršā Bioloģiskās Korozijas Izturīgs Laboratorijas PTFE Maisītāja Stienis Praktiski 7pcs Jaukta izmēra
€13.66

(maisot ar magnētisko maisītāju bārs spinbar vienkāršā bioloģiskās korozijas izturīgs laboratorijas ptfe maisītāja stienis praktiski 7pcs jaukta izmēra funkcijas 1.iepakojums:labas iepakojumu, lai izvairītos no bojājumiem 2.motīvs: korozijas izturība 3.daudzums: 7pcs 4.materiāls: ptfe) 5.piezīme:ilgtermiņa piegādes, laipni vairumtirdzniecība 6.pilnīgi)

Izskatās arī
Ciparu Ultra Plānas Saules Enerģijas Kalkulators ar Touch Screen Kredītkartes Dizaina Portatīvie Mini Kalkulators, Biznesa Skola
€1.68 €1.18

(funkcijas: izgatavota no premium materiāls, tā ir uzticama un izturīga. saules enerģijas, enerģijas taupīšanas un videi draudzīgi. ar formas modernu dizainu, praktisko izmantošanu. ultra plānas, portatīvo un noderīgi. kompaktais, vieglais svars un viegli veikt. apraksts: touch dizains, ļoti ērti izmantot. automātiski atslēdzas, ja jums nav to izmantot. piemērots)

Izskatās arī
Uzlīmju Printeri Mini Printeri Portatīvie Biroju Piederumi Bezvadu Attēlu Kabatas Etiķetes Abs Studentu Rīki
€30.65 €15.32

(apraksts tas ir portatīvo bezvadu termisko printeri.tas ir izgatavots no abs materiāla, izturīga un droša lietošanai.noteikt, daudzfunkcionāla bezvadu drukāšanas mašīna biroja darbinieku, draugiem, studentiem, ģimenēm, un vairāk.izturīgs, iebūvēta liela jauda un augsta blīvuma litija var nepārtraukti drukāt. funkcijas krāsa: debess zils -materiāls:abs -izmērs: 10.50x8.00x4.00cm/4.13x3.14x1.57in -spriegums:5v -strāva:1a -jauda:4w -jauda:3)

Izskatās arī
20Pcs Praktiska Plastmasas Paraugu Kausa Urīna Konteiners 60ml EO bez Laboratorijas Izmantošanu medicīnā (Random Krāsu)
€11.04 €5.75

(apraksts šis ir 20 gabali 60ml urīna trauciņiem.izgatavota no premium pp materiāla, tas ir izturīgs, par tās lietošanu. šo paraugu konteiners ir necaurlaidīgas un patoloģija/ histoloģiju/ citoloģijas reaģenta iepriekš aizpildot & paraugu sagatavošanas.dažiem mērījumiem var izmantot ne tikai izmantot urīna paraugu, to var izmantot arī citiem šķidrumiem. funkcijas - krāsa: random)

Izskatās arī
5gab Silikona Aizbāzni par Koniskā Erlenmeijera Trīsstūris Kolbā Augšējais Diametrs 25mm * Mazāks Diametrs ir 21mm
€4.30 €3.96

(kārtas numurs apraksts jūs varat izmantot, lai kolbu noslēdz ar aizbāzni,testa mēģeni noslēdz ar aizbāzni vai citas pudeles aizbāzni, utt.materiāls: silikons.silikona būs nedaudz dzeltens ir dabiski.silikona aizbāzni ļoti viegli pielīmēt putekļi, tas jātīra pirms lietošanas.materil:silikona augšējais diametrs:25mm zemāks diametrs:21mm augstums:par 39mm)

Izskatās arī
Koka Puzzle Bloki Ģeometriskā Tangram Spēles Spēle Montessori Rotaļlietas
€7.06

(funkcijas: ootdty toddler koka puzzle komplekts nāk ar 7 gabali, magnētisko koka blokus vairākas formas un vienā rokasgrāmata, lietotāja instrukcija&risinājumu.ir dažādi veidi, kā spēlēt ar šo komplektu, kas veicina jaunradi, vienlaikus padarot skaisti raksti un mākslas darbi koka puzles ir arī slīpēts un lakots, precīzi izstrādāts koksne ir burr-bez maksas, jauka apdare, kas nav ievainots)

Izskatās arī
8 Gab. Biroja Galda Dalītāju Skava Privātums Ekrāns Klipu Turētājs Kronšteins Ekrāna Deflektors Skava Partition Galda Skava Melna
€61.32 €39.86

(īpašas pazīmes : augšējā skava var uzstādīt kā vertikālā (dalītāju) vai horizontāli (barjeru) virzienā. skavas izmērs: augšējā skava 0,19 collas / 5mm - 0.78 collu / 20mm (stikls, akrils), apakšējo skavu 0,19 collas/ 5mm - 1.57 collas / 40mm (cieši fit, galda vai rakstāmgalda.) materiāls: celtniecības izturīgs pret koroziju, rustless.nodrošinot kvalitāti un ilgmūžību.šie iekavās)

Izskatās arī
Medicīniskā Modeļa Cilvēka Galvas Modeli Sveķu Reprodukcija Halloween Apdare, Augstas Kvalitātes Mājas Dekoratīvie Amatniecība Galvaskauss
€14.96 €14.65

(medicīniskā modeļa cilvēka galvas modeli sveķu reprodukcija halloween apdare, augstas kvalitātes mājas dekoratīvie amatniecība galvaskauss aprakstīt izgatavots no materiāls: sveķi izmērs:11*8*9cm mākslinieka zīmējums, skulptūra atsauci, raksturs, dizains, medicīna, skolas, izglītība, utt. anatomijas nodaļas vadītājs modeli, var tieši un detalizēti parādītu struktūras)

Izskatās arī
Autisms Runas Terapija Mutes Muskuļu Treneris Lateralization Pacēlums Mēles Gals Izmantot Terapija Runāt Līdzeklis, Mutes Izmantot Droši
€11.56 €7.52

(specifikācija: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. materiāls:pp+304 metāls krāsa:balta izmērs:kā picture show(1inch = 2.54 cm) kā lietot: jūs varat izvēlēties atbilstoši jūsu situācijai 1. uz augšu un uz leju treniņiem atvērt muti, ielieciet mēles kustību vertikāli vidū mutē, un tad push bumbu augšup no apakšas mēles gals atgūst)

Izskatās arī
10pcs 15*150mm Plastmasas Mēģenē Ar Korķa Vāciņu 20ml Skaidrs, Eksperiments Laboratorijā Labu Dāvanu Caurules uzpildāmas Pudeles
€1.34 €0.91

(krāsa:dabas skaidrs kā stikls materiāls: plastmasa jaudas un lieluma: 15*150mm komplektā ietilpst: 10 x plastmasas mēģenē)

Izskatās arī
250ml/500ml Tetovējums Difuzoru Saspiest Pudeli Tīrīšana, Mazgāšana Piegādes Anestēziju Ne-Aerosola Grima Piederumi laboratorijas Rīks
€3.26 €1.31

(šis tetovējums skalošanas pudeles var izturēt stipras skābes un sārmu metālu koroziju. ievērojami samazina risku, gaisa piesārņojums, kas var rasties pudeles. pārnēsājams un viegls svars, mini bottle, ir ļoti viegli veikt. ideāls jūsu zaļās ziepes vai alkohola germicidal risinājumus vajadzībām. šī saspiest pudeli nav aerosola pudelē. šis tetovējums skalošanas pudeles)

Izskatās arī
Anatomijas Kuņģa Modeli Slimnīcā, divpadsmitpirkstu zarnas, Aizkuņģa dziedzera Anatomija Modelis, Dzīves Izmēra Kuņģa Anatomija Modeļa Mācību līdzekļi
€110.50 €72.93

(funkcijas: ootdty šī cilvēka kuņģa anatomija modelis parāda pamata anatomijas detaļās, kuņģa, tostarp: divpadsmitpirkstu zarnas un aizkuņģa dziedzera. ideāls kuņģa slimību pētniecības un klīnikās.profesionālā anatomijas mācību prezentāciju modeli medicīnas lekciju ziņojumu, ārstu birojs. paredzētas atkārtojumam un parādīt reālo anatomisko struktūru, kuņģa, divpadsmitpirkstu)

Izskatās arī
12PCS Maisa ar Magnētisko Joslu (PTFE) Jaukta Izmēra, Ovālas Formas Stirbars Magnētiskais Maisītājs Maisītājs Bāra Stienis Eksperiments ( Balts )
€11.63 €5.70

(apraksts nav, saķere, augstas/ zemas temperatūras izturību, aizsardzību pret laika apstākļiem.uz maisa joslā tiek ievietots konteiners vai risinājumu, kas sēž uz magnētisko maisītāju, kas ir laboratorijas ierīces, kas rada rotējošu magnētisko lauku, izmantojot rotējošo magnētu vai vairākuma stacionāro elektromagnēti. paketi, ieskaitot 2 x a8x20mm bārs 2 x a9x25mm bārs 2)

Izskatās arī
Acs Anatomijas Modelis Studentiem Studiju Acu Modelis Anatomijas Displejs Mācību Acu Modelis (3x Palielināts)
€31.21 €12.17

(apraksts ar 3x palielinājumu, acs ābola modelis ļauj viegli novērojumu un pētījumu acs ir sarežģīts detaļas.modelis ir arī labs palīgs, lai palīdzētu studentiem un ārstiem, jo saprot acu struktūru un funkcionalitāti.šo mācību instruments, atbilst prasībām, medicīnas pētījumiem. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:pvc -izmērs:15.00x8.70x8.70cm/5.89x3.42x3.42in -šīs)

Izskatās arī
200 Gab Absorbējoša Papīra Taisnstūra Teststrēmeli Zinātne Eksperiments Eksperimentiem Filtrs Dokumentus Laboratorijas Tīrīšana
€4.70 €2.58

(apraksts produkts ir izgatavots no laba materiāla un izturīgu.vienkāršu izskatu.tie ir lielā daudzumā un viegli izmantot.šis produkts ir ūdens absorbējošu, tīrs un putekļiem.universāls instruments, kas piemērots dažādiem eksperimentiem un tīrīšanas darbi.nāc un saņemt vienu, kā jūs varētu veikt eksperimentu. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:papīra -izmērs:7.50x2.80x0.10cm/2.95x1.10x0.04in -)

Izskatās arī
Ķīna 12cm HD-APGŪT Vinila Ierakstus LPCD Disku, kas, Ķīnas Popmūzikas, Vīriešu kārtas Dziedātājs Jian Li Dziesmas Kolekcija 3 CD
€24.47

(jian li, ķīna vīriešu kārtas dziedātājs pakete ietver: 3 cd / kaste 45 dziesmas valoda: ķīniešu jauns lūdzu, ņemiet vērā: šī ir jauna tehnoloģija, gravēšana un ierakstīt disku, 12cm vinila ierakstus lpcd disku, disks var glabāt ilgu laiku, bez bojājumiem, nav oriģinālā diska dziesmas.šajā diskā dziesmas ir profesionāli apstrādātas, izmantojot jaunu tehnoloģiju.pircēji,)

Izskatās arī
Medicīnas Studenti Šūšanas Praksi Komplekts Ķirurģijā Apmācības ar Ādas Spilventiņa Modelis Instrumentu Komplekts Izglītības Mācību Aprīkojuma Prakses Komplekts
€42.77 €16.33

(funkcijas: 1. izgatavots, izmantojot augstas kvalitātes silikona, jaukta salikta termoplastiska materiāla ar mūsu formulu, tas nav viegli izvilkt. 2. izgatavots no pārtikas kategorijas silikona, bez smaržas, nav toksisks, videi draudzīgs, spēj cikla izmantot & portatīvo, veikt šūšanas apmācības vairāk viegli & laimīgs.ar šuvju pad tekstūra ir gandrīz īsta āda, ne tikai cietas gumijas. 3.)

Izskatās arī
4 Cilindrā, - 5Ml, 10Ml, 50Ml, 100Ml - Premium Stikla - Satur 2 Tīrīšanas Birstes + 3 X 1 ml Stikla Pipetes
€17.01 €9.35

(4 cilindrā, - 5ml, 10ml, 50ml, 100ml - premium stikla - satur 2 tīrīšanas birstes + 3 x 1 ml stikla pipetes atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai.ja jums ir nepieciešama, lūdzu, sazinieties ar mani. tostarp 4 cilindri, 5ml, 10ml, 50ml, & 100 ml, 2 tīrīšanas sukas, & 3 x 1 ml stikla pipetes pārsūtīt šķidrumus precīzi viegli lietot: katru cilindru ir plaša loka un lējumiem, tekne,)

Izskatās arī