Cena €9.40 €11.61

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Daudzums: iepakojums satur kopā 6/12 gabalu nelielu putu dambretes kauliņus krāsains; Pietiekamā daudzumā un dažādām krāsām var atbilst jūsu daudzveidīgu vajadzībām un koplietošanas vajadzībām.

Izglītības Rotaļlietas: ar dambretes kauliņus ir lielisks mācību palīglīdzeklis, interesantu, var būt jāpiemēro skolotājs klasē mācīt bērniem iemācīties saskaitīšanu, atņemšanu un daudz ko citu.

Mīksts un Kluss: krāsas dambretes kauliņus ir izgatavots no EVA putām, viegls un mīksts, nav skaņas, kad izmet, kas var saglabāt klasē vai citas valsts vides klusa.

Plaša Lietošana: putas dambretes kauliņus ir pieejams košās krāsās, ne tikai var kalpot kā klases dambretes kauliņus, kā arī bērnu izglītošanai krāsas, vai kā rotaļlietu celtniecības bloki.

Fun Spēle Aksesuārus: ir attiecīgo punkti 6 pusēs mūsu spēļu dambretes kauliņus, spoži krāsas, piemērota ķeršanai uzmanību mazajiem, un var izmantot arī ārpus telpām.

Specifikācijas:

Materiāls: EVA

Krāsa: Kā Attēlā

Iepakojuma Svars: apm.180g

Stils : 6.2 cm/8cm

(Vairāk Lielums Informāciju, Lūdzu, Skatīt Foto.)

Komplektā Ietilpst:

2 Veidu Kopuma(nav obligāts)

Komplektācija: 1:

Komplekts 6Pcs Putu dambretes kauliņus

2.variants:

Komplekts 12Pcs Putu dambretes kauliņus

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2X Sievietes Anatomija Iegurņa, Iegurņa Skelets Kakla Anatomiskās Anatomija Galvaskausa Skulptūru Vadītājs Ķermeņa Modelis
€78.03 €46.04

(2x sievietes anatomija iegurņa, iegurņa skelets kakla anatomiskās anatomija galvaskausa skulptūru vadītājs ķermeņa modelis šīs cilvēka ķermeņa anatomiju modelis, kas tika izstrādāts ar speciālistiem par studiju cilvēka ķermeņa sistēmām. šī anatomija un fizioloģija modelis ir ideāli piemērots klasē, kur cilvēka ķermeņa modeli, kas palīdz ar studijām. šī anatomijas modelis)

Izskatās arī
DARHMMY Papildu rokas asins spiediena mērīšana mācību modelis
€392.30

(funkcionālās īpašības: ■ pieaugušo mākslīgo roku, ■ nav invazīva asins spiediena mērīšana ar reālu sphygmomanometer, ■ korotkoff atšķirības skaņas; ■ aprīkots ar asins spiediena mērīšana kontrolieris, asins spiediena vērtības var būt jau iepriekš un uzstādīt, un asins spiediena vērtību var precīzi līdz 1 mm cieņu ailē; ■ pulsa frekvenci un skaļumu)

Izskatās arī
Elektronisko Anti Krākšana Ierīces Skābekļa Koncentratoru Krākšana Aizbāzni Deguna Ventilācijas Dilator Gulēt Krākšana Risinājums
€12.04 €7.82

(1.vienkārši ievietojiet šī krākšana šķīduma savu degunu, pirms jūs iet gulēt.pirmo reizi lietotājiem, jūs varētu vēlēties mēģināt valkājot dažas stundas dienas laikā, lai vieglāk korekcijas. 2.šis produkts ir iebūvēts skābekļa koncentratoru pūtējs, kas var pastāvīgi attīra gaisu un palīdzēt tīrīt elpu.tas ir vairāk piemērots smaga krākšana un aizlikts deguns. 3.kad tīrīšanas)

Izskatās arī
2023 Jaunu Pagarināt Bagāžnieka Mācību Jutu, Galvas Noformējumu Birojs
€1.04 €0.32

(funkcijas: ootdty multi-funkcionāla.ar teleskopisko skolotājs ir smalki izstrādāti multi-purpsoe izmantot.lieliski darbojas kā portatīvo skolotājs, vadītājs interaktīvo tāfeli, mācību irbuli, mācību teleskopiskie pildspalvas, utt. dimensiju.pilnībā paplašināt garums 100cm/39.37 collu.salocīts garums ir 14,8 cm/5.82 collu.aprīkota ar rakstāms jutos, kas ir noņemamas un nomaināmas,)

Izskatās arī
Laboratorijas Stikla Pudele Sver Skaidrs, kas Sver Pudele Laboratorijas Iekārtas, ar Vāku
€6.80 €3.40

(apraksts vai jūs meklējat profesionālu, vēl pieejamas sverglāzes, kas ir?vai jūs, meklējot izturīgs, uzticams instruments, ko var izmantot, lai darīt vairākus darbus uzreiz?ja jā, izskatās ne tālāk!mūsu kvalitātes stikla sverglāzes, kas ir piemēroti jūsu vajadzībām.tas ir viens no labākajiem izvēli jums.plaši pielietotas mājas, laboratorijas, auditorijas, pētniecības iestādēm un citām vietām,)

Izskatās arī
Perforēta gumijas kontaktdakšu, Gumijas aizbāžņi ar caurumiem, pilns komplekts, P10
€18.15

(perforēta gumijas kontaktdakšu, gumijas aizbāžņi ar caurumiem, pilns komplekts, p10)

Izskatās arī
Tintes Akmens Inkstone Kaligrāfijas Glezniecības Ķīnas Tradicionālo Slīpēšanas Inkstick Bloķēt Stickcontainer Prakses Pad Inkslab
€15.27 €8.71

(apraksts - materiāls: dabīgā akmens. - krāsa: melna. - izmērs: akmens: par 13. 4 x 7. 4 x 2. - apmēram.x 2. 3 x 1. paketi, ieskaitot 1 x tintes 1 x tintes akmens funkcijas dabas tintes akmens, luowen inkstone| | | |cieta materiāla ar skaistu dabīgā akmens viļņaini.)

Izskatās arī
2gab Veltīta Skolēnu Pen Gaismas Pen Gaismas Māsa Led kopšanas Studentiem, Ārstiem ( Sarkanā un Sudraba )
€6.96 €3.96

(apraksts šie pen gaismas ir izgatavota no premium alumīnija sakausējuma un led spuldzes, kas nodrošinātu, ka šie māsa penlights izturīgs un ilgmūžīgs, izmantojot. funkcijas ļoti ērts penlights vienmēr nodrošina ērtu pieskārienu sajūta rokās.|svarīgi, lai jūs, lai pārbaudītu jūsu bērnu iekaisis kakls, ausis vai degunu.|humanizēts noteikts par jums.|gudrs clip dizains padara šo ļoti)

Izskatās arī
Optiskā Eksperimentu: 5 Diametrs 30 Fokusa Lēcas Objektīvu Ar Perforētu
€7.32 €6.95

(vienu pasūtījumu par vienu gab.)

Izskatās arī
UEETEK 48pcs Bērniem Plastmasas Paraugu Paraugi Mikroskopu Sagatavoti Slaidi Dzīvniekus, Kukaiņus, Augus, Puķes, Stereo Mikroskopi
€23.73 €9.26

(apraksts ir četras dažādu krāsu paraugu paraugi.katrs paraugs paraugs satur virkni mikroskopu slaidi bērni pētījums.sarkans krāsa slaidus, jūs varat atrast spārnu, antenas, kāju, baltās spārnu, baltās antenas, baltās kājas, spāres spārnu, spāre vēdera, spāres kājas, bišu spārnu, medus bišu antenu un medus bišu kāju.zaļā krāsa smaidiņiem, jūs redzēsiet lapu, kukurūzas stumbrs, lotosa saknes,)

Izskatās arī
Kakla Un Plecu Atbrīvotājs, Dzemdes Kakla Vilces Kakla Nestuvēm, Mugurkaula Kakla Daļas Saskaņošana, Chiropractic Vilces Spilvens
€25.69 €14.39

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. say goodbye uz kakla sāpes-tas ir desmit reižu efektīvāka nekā citi kakla relaxers mazināja sāpes!ar konsekventu lietošanai mājās, tikai 10 minūtes dienā, apsildāmās dzemdes kakla vilkšanas ierīci, kas krasi mazina hronisku kakla-plecu sāpes, saspringuma galvassāpes, tmj, satvertu nervu un stīvums muskuļos, un atjauno kakla līkumiem. ultimate atpūta:)

Izskatās arī
250ml/500ml/1000ml Premium Skaidrs, Plastmasas Beidzis Mērīšanas Beidzis Konteineru Vārglāzē Laboratorijas Plastmasas Instrumentu
€8.12 €4.87

(apraksts: materiāls: pp krāsa: caurspīdīga tilpums: 250ml/500ml/1000ml/2000ml daudzums: 250ml/500ml/1000ml/2000ml (1gab.) specifikācijas: izgatavots no izturīga, caurspīdīga pp materiāla, viegls, izturīgs. skaidrs, standarta skalas, viegli izmērīt. spēcīga elastību, izturību pret krišanu un kompresijas, nav viegli deformēt, gan karstu un aukstu ūdeni,)

Izskatās arī
20pcs Trafaretu Pildspalvas Tetovēšanas Sakausējuma Punkti Padomus Microblading Pildspalvu Tetovējumiem Marķieri Piepildīt Ādas Pildspalvu atkārtotas Uzpildes flakoni Piederumi Piederumi
€8.22 €4.52

(20pcs trafaretu pildspalvas tetovēšanas sakausējuma punkti padomus microblading pildspalvu tetovējumiem marķieri piepildīt ādas pildspalvu atkārtotas uzpildes flakoni apraksts ādas marķieri pildspalvu atkārtotas uzpildes flakoni ir laba zīme un atrašanās vietu uz ādas iezīmēja skaidru, drošu lietošanu uz ādas.tas varētu būt precīzākas par tiem, kas ir sākuma posmos pastāvīgu uzacs, ādu,)

Izskatās arī
2X Ūdeņraža Ģenerators, Ūdens Sārma Maker Uzlādējams Portatīvo Tīru H2, Bagāts ar Ūdeņradi Ūdens Pudeli 420ML
€71.68

(2x ūdeņraža ģenerators, ūdens sārma maker uzlādējams portatīvo tīru h2, bagāts ar ūdeņradi ūdens pudeli 420ml atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. kausa korpusa materiāls:stikls materiāls jauda:420ml ūdeņraža koncentrācija:600-900ppb elektrolīzes laiks:3 minūtes darbības)

Izskatās arī
10pcs Putu Plakātu Valdes Lielu Putu Valdes A4 Putu tāfele Tukšā Putu Plakātu Valdes Tukšu Putu tāfele
€13.06 €6.54

(apraksts pietiekami putām dēļi ir pietiekami, lai jūs varētu izmantot, jums neizdodas diy, tas nav svarīgi.šie viegls putām dēļi ir ideāli piemērots amatnieku, skolas projekti, aizmugures paneļiem, karkasu un montāžas tiek parādīts.ļoti ērti izmantot. funkcijas -krāsa:balta -materiāls:putas -izmērs:30.50x21.10x0.50cm/11.99x8.29x0.20in - tukšas putas kuģa dizains)

Izskatās arī
10/20/50/100 saskaitīšana Un Atņemšana Kartes Mācību Digitālā Bērniem Bērnu Bērnudārzā Agrīnās Izglītības burtnīcas
€7.44 €5.20

(piemērots vecums: 3-6 gadi nosaukums:matemātikas mācību grāmata 95 lapas/grāmatu)

Izskatās arī
Bērns Sākumā Matemātikas Izglītības Mācību Rotaļlietu Calculat Biezumu Skaitīšanas Mazulis 3-6
€3.62 €2.97

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes abacus, koka rotaļlietas ir pērlīšu skaitīšanas rāmis ar 100 spilgti-krāsainas koka krelles. šī skaitīšanas krelles math darbības rotaļlieta ir izgatavota no cieta masīvkoka bāzes un kadru. ar abacus, koka rotaļlietas ir apburošs un izglītības dāvanu bērniem no 3 līdz 6 gadiem. abacus krāsu lodītes virsmas)

Izskatās arī
G5AA 15pcs/set Izjauktas Krāsu Galvaskausa Anatomijas Modelis Noņemams Medicīnas Teachi
€43.17 €21.58

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: šo preci ir lifesize 1:2 cilvēka galvaskausa modeli. šajā pieaugušo, dabiska lieluma galvaskausu ir paredzēts izmantot jebkuru studenta anatomija, sākot no iesācēja līdz pieredzējušiem, un to var izmantot ar medicīnas speciālistiem, pedagogiem un māksliniekiem. izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga izmantot. šis)

Izskatās arī