Cena €46.04 €78.03

Pilns apraksts

2X Sievietes Anatomija Iegurņa, Iegurņa Skelets Kakla Anatomiskās Anatomija Galvaskausa Skulptūru Vadītājs Ķermeņa Modelis

Šīs cilvēka ķermeņa anatomiju modelis, kas tika izstrādāts ar speciālistiem par studiju cilvēka ķermeņa sistēmām.

Šī anatomija un fizioloģija modelis ir ideāli piemērots klasē, kur cilvēka ķermeņa modeli, kas palīdz ar studijām.

Šī anatomijas modelis ir ideāli piemērots ārsti birojs, anatomija, klasē vai mācību palīglīdzekli.

Nosaukums:Sieviešu Iegurņa Skelets Modelis

Temats: Zinātne

Krāsa:Balta

Materiāls:PVC

Izmērs:24.5x16x13cm

Iepakojuma Saturs:

2 * Anatomija Iegurnis

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

【Jautājums Karte] aicina angļu Nopratināšanas Roku Celšana Kartes Jautri Mācīšanas Jautājumi Stāstu Atstāstījums Kartes Bērniem
€18.06 €10.11

(iestāšanās fani var nopelnīt atlaižu kuponus !! pēc tam, kad pirkt mūsu produktu, mēs rūpīgi pakete to un nosūtīt to jums, cik ātri vien iespējams.lūdzu būt pārliecināti, lai iegādātos.ja jums ir kādas īpašas prasības, lūdzu, atstājiet ziņu ar mūsu klientu apkalpošanas un mēs aprunājam, lai jums, cik ātri vien iespējams. atsauksmes 1.savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes)

Izskatās arī
28 Sockets Testa mēģeņu 10/15/50 ml Centrifūgas Mēģenē Turētājs Laboratorijas Lab Instruments Eksperimenta Piederumi Skolas Skolas Mācību
€4.59 €3.67

(izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas,kas ir paredzēti, ar 28 rozetes, divu slāņu, big rozetes diametrs ir 30mm,mazo viena ir 17mm.ideāli piemērots laboratorijas, var sniegt skaidru priekšstatu par mēģenes saturu un ērta ievietošana un izņemšana no caurules.produkta apraksts: produkta nosaukums: 28 sockets centrifūgas stobriņu statīvs materiāls: plastmasas krāsa: oranža,zila izlases nosūtīt pieder skaits:)

Izskatās arī
Efektīva Atmiņas Angļu Vārdiem Prakses Copybook Izglītības Angļu Aids Angļu Vārdu Diktāts Papīra Vārdiem Deklamācija
€5.51 €2.48

(vienuma tips: prakses copybook izmērs: 260*190mm(10.24*7.48 gadā) valoda: angļu materiāls: papīrs pakete ietver: 1pc prakses copybook 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm(0.04-0.12) un atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem,)

Izskatās arī
2023 Jaunu Mini Bagāžnieka Klasē Norādes par Skolu, Teleskopiskie Norādes, Paplašināma
€3.63 €1.92

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes neslīdoša un ērts rokturis: uz bagāžnieka teleskopiskie ir izgatavots no nerūsējošā tērauda materiāla, vieglas un izturīgas, un jūtas ļoti labi.rokturi ar neslīdošu un viegli izmantot. mīksts galvas: teleskopiskā skolotāji piemērots tradicionālās tāfeles un elektroniskos baltās tāfeles, un mīksto galvu nebojā ekrānu.pull-out)

Izskatās arī
Saules Sistēmas Modeli, kas Bērnu Agrīnās Mācīšanās CILMES Rotaļlieta, Zinātne Astronomijas Komplekti Dropship
€32.17 €22.84

(apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: šis augstākās kvalitātes puses brauc modelis ir noderīgs, lai pētītu planētu attiecības zeme, mēness un saule. var saprast cēloņus skaits parādībām, piemēram, zemes rotācija. to, ka šis modelis ir arī par mācību pamatjēdzieniem a specifikācija: tips: debess instruments materiāls:)

Izskatās arī
10pcs 15*150mm Plastmasas Mēģenē Ar Korķa Vāciņu 20ml Skaidrs, Eksperiments Laboratorijā Labu Dāvanu Caurules uzpildāmas Pudeles
€1.34 €0.91

(krāsa:dabas skaidrs kā stikls materiāls: plastmasa jaudas un lieluma: 15*150mm komplektā ietilpst: 10 x plastmasas mēģenē)

Izskatās arī
Cinka, Vara Elektrodu Sloksnes Augļu Enerģijas ražošana, Zinātne Eksperiments Piederumi
€7.50 €3.60

(apraksts objektam ir noteikta vara elektrodu sloksnes un cinka elektrodu strēmelēs.šie metāla elektrodu sloksnes var izmantot, lai izveidotu diy augļu baterijas, lielu mācību, prezentācijas un vairāk. ļaujiet bērniem veikt augļu akumulatora eksperimentus ar sevi, izzināt noslēpumus, kā arī uzlabot viņu roku-par spēju. funkcijas -krāsu: zelta, sudraba -materiāls: cinka,)

Izskatās arī
100x Centrifūgas Mēģenē, vienreizējas lietošanas Leakproof Microcentrifuge Caurules Laboratoriju Ķīmiskās Konteineru Skolas Mācību materiāli
€7.56 €4.53

(apraksts: smalks materiāls: centrifūgas mēģenē ir izgatavota ar naudas sodu pp, kas ir stingra, izturīga un stabila, lai noturētu dažādu ķīmisko paraugu. leakproof: caurules ir paredzēti, ar snap lūpu, tāpēc to var novērst paraugus, tos izlejot ārā, kas ir drošāka. ērtības: konteinera vāku, ir viegli, lai mums atklātu, pat ja tad, kad mums ir mūsu rokās ir cimdi, kas ir ļoti ērti. stabilitāte:)

Izskatās arī
Bērnu Aizrīšanos Reanimācijas Modelis CPR Mācību Līdzeklis Zīdaiņu Elpceļu Nosprostojums 96BA
€99.61 €64.74

(funkcijas: ootdty šis zīdaiņu aizrīšanās modelis ir must ir, lai jebkurš vecāks vai aizbildnis!tas precīzi simulē bērna elpceļu obstrukcijas un māca dzīvības glābšanas cpr paņēmienus. izgatavots no izturīga pvc materiāla, šis modelis ir paredzēts izturēt atkārtotu izmantošanu, un sniegt reālu apmācību scenāriji. liels mātes, aukles, dienas aprūpes sniedzējiem, un)

Izskatās arī
2 Gab., Koferis Roktura Soma Ietīšanas Piedurknēm Aizsargs Somā Ietilpst Aizsardzības Starplikas, Siksnas Bagāžas
€5.82 €2.90

(apraksts vai jūs vēlaties, lai ir dažas soma rokturi ietilpst dekorēšanai?ja tā, tad mūsu soma rokturi vāki ir rūpīgi jāsagatavo, lai jūs.perfekta un skaista soma rokturi ietilpst fit visvairāk veidu somas, piemēram, iepirkumu somas, bagāžas somas, rokassomas un vairāk.paredzētas roku spiediena samazināšanas turot smagu darbu. funkcijas -krāsa: melna -materiāls: pu -)

Izskatās arī
Dzīvnieku Anatomijas Mācību Modelis Varde Anatomija
€162.01 €157.14

(medicīnas mācīšanas modelis ir elaborately veikti ar importēto pastiprinātas plastmasas kā izejvielas.produkts ir spilgts modelēšana, standarta tehnoloģiju, gaismas un sabiedrība, vienkārša demontāžu un montāžu, netoksisks un nekaitīgi, viegli, lai saglabātu un transports. produkta apraksts varde anatomija palielinājuma modelis, 2x, var iedalīt 5 daļās, parādot, struktūru, iekšējo orgānu)

Izskatās arī
VEVOR asins nolaišana Prakses Komplekts IV Venipuncture Intravenozās Mācību Augstas Simulācijas Roku Komplekts Studentiem Medmāsas un Profesionāļus
€144.20 €72.10

(produkta apraksts asins nolaišana prakses komplekts šī profesionālā prakse iv komplekts ir precīzu vēnu anatomija un rada ļoti reālu praktizējošu pieredzi.lateksa asinīm kuģa var atkārtoti izmantot simtiem atkārtotas punkcijas.šī venipuncture prakses komplekts nāk ar pilnu piederumi: iv stāvēt, šķidrumu tvertnes, šļirču, tourniquet, tauriņš adatu, utt.piemērots studentiem vai praktikantu uz prakses)

Izskatās arī
Kakla Un Plecu Atbrīvotājs, Dzemdes Kakla Vilces Kakla Nestuvēm, Mugurkaula Kakla Daļas Saskaņošana, Chiropractic Vilces Spilvens
€25.69 €14.39

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. say goodbye uz kakla sāpes-tas ir desmit reižu efektīvāka nekā citi kakla relaxers mazināja sāpes!ar konsekventu lietošanai mājās, tikai 10 minūtes dienā, apsildāmās dzemdes kakla vilkšanas ierīci, kas krasi mazina hronisku kakla-plecu sāpes, saspringuma galvassāpes, tmj, satvertu nervu un stīvums muskuļos, un atjauno kakla līkumiem. ultimate atpūta:)

Izskatās arī
AC Motors Ātruma regulators Leņķa Slīpmašīna Ventilators Mainīga Ātruma regulators 10.A Universālā Eiropas Plug AC220, Lai 240V 4000W Izturīgs
€27.35 €16.41

(ac motors ātruma regulators leņķa slīpmašīna ventilators mainīga ātruma regulators 10.a universālā eiropas plug ac220, lai 240v 4000w izturīgs 1. plaša pieteikums: šī ātruma regulators var pielāgot ātrumu, temperatūras, sprieguma un gaismu, piemērots mums, standarta a un b sveces, plaši izmanto izplūdes ventilatori, volframa spuldzes, elektriskā leņķa slīpmašīna, marmora iekārtas, gaisa pūtēji. 2.)

Izskatās arī
Plate Maisītāju Laboratorijas Labs Maisītāji Maisītāji Maisa Bar Karstā Swizzle Sticks Piederumu Piegādēm Magnētisko Maisītāju Bārs Mehānisko
€39.27 €18.06

(piezīme: šī pozīcija nāk ar mums pievienojiet, lūdzu, pārbaudiet, vai spriegums jūsu reģionā, pirms pirkšanas. apraksts vai jūs meklējat profesionālu, vēl pieejamas magnētisko maisītāju?vai jūs, meklējot izturīgs, uzticams rīks, kas var darīt vairākus darbus uzreiz?ja jā, izskatās ne tālāk!mūsu profesionālā magnētisko maisītāju jāatbilst jūsu vajadzībām.tas ir viens no labākajiem)

Izskatās arī
Medicīnas Studenti Šūšanas Praksi Komplekts Ķirurģijā Apmācības ar Ādas Spilventiņa Modelis Instrumentu Komplekts Izglītības Mācību Aprīkojuma Prakses Komplekts
€42.77 €16.33

(funkcijas: 1. izgatavots, izmantojot augstas kvalitātes silikona, jaukta salikta termoplastiska materiāla ar mūsu formulu, tas nav viegli izvilkt. 2. izgatavots no pārtikas kategorijas silikona, bez smaržas, nav toksisks, videi draudzīgs, spēj cikla izmantot & portatīvo, veikt šūšanas apmācības vairāk viegli & laimīgs.ar šuvju pad tekstūra ir gandrīz īsta āda, ne tikai cietas gumijas. 3.)

Izskatās arī
Karstā Gaisa Stirling Motors ar Mehānisko Modeli, Metāla Stirling Motors Mācību līdzekļiem, lai Mazulis 96BA
€47.23 €30.70

(funkcijas: ootdty šis dzinējs ir atšķirīgs no parastās stirling modeli.tas ir galvenokārt izgatavoti pēc metāla, tāpēc to var palaist mierīgi un stabili.izturīgs un anti-rust. apkures cilindru custom-made bieza stikla materiāls, ilgtermiņa apkures bez spiediena; apakšējā plāksne ir izgatavota no matēta alumīnija sakausējuma, izsmalcinātu un skaistu. aizpildiet degšanas tvertnes)

Izskatās arī
Mugurkaula Modelis Mācīšanas Līdzekļi Mācīt Resursu Elastīgi Modeļi
€56.02 €33.61

(apraksts: lielisku sniegumu: dažādas daļas mugurkaula ir attēloti dažādās krāsās, kas ļauj to var labāk parādīt studentiem. plaša pieteikums: to var izmantot kā mācību līdzekli, slimnīcās, medicīnas skolām, laboratorijas, utt. vieglums: šis modelis ir viegls, kas ir ērts, lai jūs varētu veikt tos dažādās vietās jebkurā laikā. materiāls: materiāla, šis modelis ir)

Izskatās arī
M17F 10PCS/Iepakojums 30ml Plastmasas Maisīšanas Tases Atkārtoti Mērīšanas Krāsa Epoksīda Sveķiem
€0.19 €0.13

(funkcijas: ootdty izgatavota no izturīga plastmasas materiāla,viegls beidzis virsmas, viegli lasīt, ir plaši virtuves un laboratorijas. ideāls mērīšanas nelielu daudzumu šķidruma, un kas satur paraugus. daudzfunkcionāls, piemērots lietošanai virtuves, laboratorijas, utt.  specifikācijas: krāsa: caurspīdīga materiāls:pp tilpums: 30ml mutes)

Izskatās arī
ioio 10pcs/Iepak Skaidrs, Centrifūgas Mēģenēs Iestatīt, lai topošais Skolotājs Skolā Eksperiments
€0.58 €0.34

(motīvs: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes. viegls , vienkārša konstrukcija. plastmasas caurspīdīgs mēģenē ar specifikācija: materiāls: plastmasa krāsa: caurspīdīga diametrs:augstums: 100mm (izņemot daudzums: 10pcs piezīme: 1.pāreja: 1cm=10mm=0.39 collas 2.lūdzu atļaut 0-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.pls,)

Izskatās arī
1pc Nerūsējošā Tērauda Divas-lokšņu Locīšanas Pusmēness Dzenskrūves Lāpstiņu Šķību Bradāt Piemērots Stikla Kolbas,lietotas Lab Sajaukšanas Rīki
€52.05 €35.39

(1pc nerūsējošā tērauda divas-lokšņu locīšanas pusmēness dzenskrūves lāpstiņu šķību bradāt piemērots stikla kolbas,lietotas lab sajaukšanas rīki produkta nosaukums: salokāmo divu lapu bradāt materiāls: 304 nerūsējošā tērauda produkta iespējas: 1. šo produktu var izmantot, lai liela ātruma izkliede līdzekļi, un tas ir super asu instrumentu ātrgaitas dispersijas izstrādājumi,)

Izskatās arī