Cena €25.27 €37.72

Pilns apraksts

Atbalsta Dropshipping un Vairumtirdzniecībai.

Vērtība: Šī pakete ietver 120 sprādzes aploksnes, un katras aploksnes izmēri ir 6 x 9 collas, nodrošinot ekonomisku un efektīvu risinājumu jūsu pasta vajadzībām

Uzticams aploksnes: Pātagot papīra aploksnē izmanto cietā metāla sprādzi, lai nodrošinātu, ka jūsu saturs ir droša un uzticama laikā adresātu, glabāšana un apstrāde

Augsta kvalitāte: Mūsu Manila apvalks ir izgatavots no 28LB standarta brūna pātagot papīra, kas aprīkoti ar dubultu-norādīja metāla sprādzi un caurumu acs, ar neparastu asaru pretestību un punkcijas, kas sniedz konfidenciālu aizsardzību jūsu svarīgie dokumenti

Draudzīga izvēle: Mūsu pasta aploksnē ir atkārtoti, padarot to par draudzīgu izvēli, lai atbilstu jūsu biznesa vajadzībām, un tā ir arī laba vide

Plaši pielietojams: Mūsu ādas papīra aploksnē ir ļoti piemērots organizācijām un uzglabāšanas vēstules, dokumenti, fotogrāfijas, dokumenti, process projektiem, markas, utt.

Krāsa:Kā Parādīts Attēlā

Materiāls:Papīrs+Metāla

Izmērs:152x229mm

Iepakojuma Saturs:

120 * Aizdare Aploksnes

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar Pack24.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, Pack24.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Savu solījumu, ir mūsu vislielākā motivācija ! ! !

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Ķīniešu Gads Pūķis Sienas Kalendārs 2024. Gadam Ķīnas Mēness Gads Pūķis Sienas Kalendārs Tradicionālo Svētku Rotājumi Mājās
€8.59 €4.89

(ķīniešu gads pūķis sienas kalendārs 2024. gadam ķīnas mēness gads pūķis sienas kalendārs tradicionālo svētku rotājumi mājās apraksts: izsmalcinātu sienas kalendārs paredzēts ar 250g dubultā vara papīra vāks touch of elegance un tradīcija. spilgtas krāsas un stingru tekstūru, kas uzreiz nozvejas acs, kas izgatavoti no 58g gaismas papīra, skaidrs, drukāšanas un maigas acis. funkcijas)

Izskatās arī
Pasūtījuma Karte, Kaste, Lai Kāzas Ar Nosaukumu, Kāzu Piemiņai Lodziņu, Personalizētu Atmiņas Karte, Kaste, Lai Puse
€27.12 €18.44

(pasūtījuma karte, kaste, lai kāzas ar nosaukumu, kāzu piemiņai lodziņu, personalizētu atmiņas karte, kaste, lai puse atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. [custom kāzu kartes lodziņā]: personalizētu kāzu kartes lodziņā nosaukums/datums, kad ir visvairāk unikālu kāzu dekorēšana, tas var palīdzēt jums savākt svētību un apsveikumus no draugiem un ģimenes, tas ir skaists kāzu/apsveikuma)

Izskatās arī
2023 Jaunu Žurnālu Taizemes Zvaigžņu Netjames Bedfriend James Su DaydreamMAG Magazine Ķīna Albums Žurnāli Plakātu Karte
€68.32 €34.16

(izmērs:21x27.8cm žurnālu pārdod šajā veikalā ir visi oficiāli autentisks publikācijas ja jūs nevarat atrast nevienu produktu, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu. mēs esam priecīgi jums palīdzēt. novēlu jums patīkamu iepirkšanās pieredzi. paldies)

Izskatās arī
Perpetual Kalendārs Koka Vintage Koka Bloku Kalendārā Mājas Biroja Galda Rotā Ornamenti, Nedēļu, Mēnesi, Datumu Displejs
€21.46 €15.88

(perpetual kalendārs koka vintage koka bloku kalendārā mājas biroja galda rotā ornamenti, nedēļu, mēnesi, datumu displejs premium kvalitātes: izgatavoti no koka ar rokām-krāsošanai, nav izbalināt pēc pāris gadu.tas nav aizņem pārāk daudz vietas uz rakstāmgalda vai uz plaukta. vintage koka bloku kalendārs: augstas kvalitātes koka kalendāra mēneša un datuma displejs.ar 4 numuru dēļi, 3 mēnešu)

Izskatās arī
Individualizētu produktu、Zemas Cenas, Augstas kvalitātes Luksus Pasūtījuma Folija Logo Iespiests vizītkartes, Pastkartes, Kāzu Kartes Paldies Karte
€0.92

(specifikācija preces nosaukums zemas cenas, augstas kvalitātes luksus pasūtījuma folija logo iespiests vizītkartes, pastkartes, kāzu kartes paldies karte materiāls krītots papīrs,kartona papīra, kraftpapīrs,tekstūru papīra,perlamutra papīra,mākslas papīru, pvc un tā tālāk.biezums 250g,300g,400g, 700g, 800g, 1000g un pielāgot kuģi normāla drukāšana, karstspiedes, krāsas zelta)

Izskatās arī
Pielāgot.preci.pielāgotā drukāšana papīra photocard kopumu, matēts glancēts spīdums hologrāfiskās atmiņas kartes kpop dāvana
€0.46

(ieteikt produkti, produktu apraksts materiāls pvc izmēra uzvalku kredītkartes/ pielāgotu krāsu, skaidrs, / caurspīdīgs moq 100 gab piegādes 12~15 dienas logo pasūtījuma logo iezīme id karšu turētājs - ūdens izturīgs lietošanas izstāde kartes turētāju, biznesa kartes,id kartes, u.c produkta iepakojuma sertifikācijas pircējs novērtēšanas uzņēmums profilu jx rūpniecības(ķīna)tikai tas ir profesionāls)

Izskatās arī
Pielāgot.preci.Ātra Piegāde J3R150/Master Sīklietotnes J3R200 EMV JCOP4 Dual Interfeisu vai Bezkontakta JAVA Kartes noliktavā
€0.46

(produkta apraksts specifikācija postenis j3r180 j3r150 j3r200 java 3.0.5. īpašas iezīmes ūdensizturīgs / ūdensnecaurlaidīgu komunikācijas interfeiss magnētisko, bezkontakta, sazinieties ar attiecīgajām atbalsta pielāgotu logo, chip, tukšu izcelsmes vieta ir ķīna pavisam uson uv uzlīmes hologrammas pārklājums valstīm, sazinieties ar pārdošanas saraksts veida maksājumu kartes produkta nosaukums jcop4 j3r150)

Izskatās arī
200 Gab Kāzu Ielūgums Papīra Aploksnes Dāvanu Kartes Portatīvie Aploksnes Daudzfunkciju Konteinerus, Biroja Lakmusa Puse
€57.81 €28.91

(apraksts vai jūs meklējat profesionālu pieņemamu cenu, bet aploksnē ?vai jūs meklējat izturīgs, uzticams rīks, kas var darīt vairākus darbus vienlaicīgi?ja tā, tad izskatās ne tālāk!mūsu profesionālā aploksnes jābūt atbilstu jūsu vajadzībām.šis ir viens no jūsu labākā izvēle. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:meklēšanu papīru -izmērs(risināties):26.80x18.00x0.10cm/10.53x7.07x0.04in -izmērs(reizes):18.00x12.90x0.10cm/7.07x5.07x0.04in -)

Izskatās arī
2023 Jaunu Kalendāru Vienkārša Ikdienas Grafiku Plānotāja Lapu, Darīt Saraksts, Kas Karājas Gada Iknedēļas Gada Plānotājs Programmas Organizators Birojs
€5.56 €3.61

(apraksts: modes un izsmalcinātu: vienkāršs un unikāls melnā un baltā kalendāru, jūs varat saģērbt un organizēt savu darba vietu!ikmēneša režģis nodrošina jūs ar pietiekami daudz vietas, lai izsekotu jūsu grafiks, datums un atgādinājumu redzamās vietās. organizācija: kalendārs ietver urbšanas karājas un tas var novietot uz darbvirsmas.tas ir 12 mēnešus vecs kalendārs, tāpēc jums nav)

Izskatās arī
Tukšs Galda Kalendārs DIY Roku apgleznoti Grāmatu Kalendāri Pieņemšanas nomaināmās Papīra Krāsošana Kraft Desktop
€10.65 €5.22

(apraksts vai jūs vēlaties, lai izveidotu savu galda kalendārs?vēlaties, lai izveidotu unikālu stilu galda kalendārs, lai jūsu draugi vai ģimenes locekļi?ja tā, mēģiniet mūsu produktiem.šis diy galda kalendārs pieņemšanas nomaināmās grāmatu var atbilst jūsu vajadzībām ļoti labi. funkcijas -krāsa: haki. -materiāls: kraftpapīrs. -izmērs: aptuveni 21.00x17.00x7.00cm/8.25x6.68x2.75inch. -)

Izskatās arī
A4 Formāts Plīsumi Iknedēļas Plānotāju Darbvirsmas Darīt Sarakstā Programmas Organizators Memo Pad Skolas, Biroja Piederumi
€12.81 €5.76

(apraksts laika pārvaldība pareizi, var palīdzēt mums, lai darbā vai studiju efektīvāku.šīs nedēļas kalendārs plānotājs var darbu organizēt savu laiku saprātīgi.nodot šo uzdevumu saraksts uz jūsu galda, skolā, mājās vai birojā, un studēt vai strādāt efektīvāk. funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā. - materiāls: papīrs. - izmērs: 29x20.5x0.1cm -)

Izskatās arī
Galda Kalendārs Bloķēt Beztermiņa Galda Kalendārs Desk Kalendārs Mēneša Bloķēt Kalendārs, Galda, Galda Office Home Galda Dekori
€12.12 €5.70

(apraksts šo trauslo un praktiskus koka bloku kalendārā ir uz mēnesi un datumu.izgatavotas no dabiskiem un stipriem koka materiāliem, nodilumizturīga, nav viegli deformēt, spēcīgs un izturīgs.un šis ir klasisks dāvanu gadu pēc gada, ko var izmantot ilgu laiku. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:koks - izmērs: 15.00x6.00x4.30cm/5.89x2.36x1.69in - labas)

Izskatās arī
Terahertz čipu Jaunu Karti Enerģijas Tehnoloģiju Karti ar Lentu un Soma
€25.96

(iesakām jums informāciju par produktu produkta nosaukums terrahertz bio enerģijas karti materiāls pvc, plastmasas ,negatīvo jonu pulveris enerģijas jonu 4000-6000ions; 6000-8000ions ; un pat 15000 jonu funkcija samazina siltuma un elektriskās strāvas zaudēja, ietaupītu lietošanas sākuma, uzņēmums, birojs, rūpniecības ietaupīt elektroenerģijas izmaksas par enerģiju karti 1.kā izmantot enerģijas taupīšana karti?tas)

Izskatās arī
Musulmaņu Musulmaņu Dāvanas Eid Apsveikuma Kartītes Eid Mubarak Kartes Ar Aplokšņu Ramadāna Eidi Aploksnes elektroniskās identifikācijas (Eid) Kartes un Aploksnes Komplekts
€5.24 €2.21

(vienuma tips: aploksnes krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: 15*10 cm materiāls: papīrs iepakojums: 6pcs aploksnes + 6pcs kartes + 6pcs blīvējuma uzlīmes vērtība iepakojums: jūs saņemsiet 6 gab eid mubarak kartes aploksnes ar dažāda stila, katra karte salocīts izmērs 10x15cm/4x6 collas, un pietiekamā daudzumā, lai jūs izmantot ramadan. premium materiāls: mūsu mēness)

Izskatās arī
Sienas Kalendārs Jūl. Ir 2021.-Dec. 2022 15" x 12" Twin-Stieple Saistošs ar Piekārtiem Cilpa U4LD
€15.43 €7.41

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes vienkārša un intituitive.angliski šīs sienas kalendārs aptver 18 mēnešu laikā no jūlijs 2021 decembris 2022 ar atzīmētas svētku dienas.izmērs aptuveni 12x15inches.pieņem kvalitātes, bieza, mākslas papīru, lai izvairītos no feathering un izplūde. profesionālu dizainu. 18 mēneša atskaites: no jūlijs 2021 decembris 2022. vienkāršs)

Izskatās arī
2024 Ķīniešu Kalendāra Pūķis Gadu Spole Stāv Kalendāra Programma Organizators Nedēļas Grafiku Galda Kancelejas Piederumi
€16.04 €7.70

(produkta veids:galda kalendārs iekšējo lapu datums:no novembra līdz 2023. gada februāris 2025 izmērs:21.2*18 cm(8.35*7.09 gadā) krāsa:sarkana materiāls:papīrs pakete ietver:1pc galda kalendārs pateicoties daudziem faktoriem, piemēram, displeja spilgtuma un gaismas intensitāte, faktiskā krāsa, šis produkts var nedaudz atšķirties no attēlā redzams mājas lapā.)

Izskatās arī
Kalendārs Ledusskapis Valdes Ledusskapis Akrila Ledusskapis Kalendāra Plānošana Board interaktīvo Tāfeli, Lai Ledusskapja, lai Ledusskapis, Mājas Virtuve Plānotājs
€23.05 €11.99

(apraksts šī magnētiskā baltā tāfele ir izgatavota no izturīga materiāla un ir būvēts, lai pēdējā.vienkārši pievienojiet to savā ledusskapī un izmantot to kā plānošanas pārvalde, lai pierakstītu katru svarīgi, lai jūs un jūsu ģimenes!izmantojot to, jūs varat viegli dalīties grafikus, uzdevumu sarakstiem un atgādinājumus ar savu ģimeni! funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:akrils -izmērs:40.00x30.00x0.30)

Izskatās arī
N80D Vienkārša Papīra Aploksnes Kraft String Aploksnē Failu Mapes ar Pogu & String Ikdienas Lietošanai Apsveikuma kartiņu/Dokuments
€10.30 €5.15

(funkcijas: ootdty komplektā ietilpst: 10 gab. kraft papīra aploksnēs.izmērs: apm.170x115 mm/6.7x4.5 collu. aploksnes ir jauki un bieza.laba kvalitātes, viegli rakstīt par. diezgan izturīga, izturīga un gluda. šis dokuments finansējums ir stīgu un pogu aizdari, lai saglabātu lietas neslīdētu ārā. šie ir ideāli piemērots nosūtīšanas vecākais fotogrāfijas,)

Izskatās arī
2024 Gada Mēneša Sienas Kalendārs, Wirebound Kalendārs Mājās Izglītības Plānu & Grafiku Lēma, Bloki, 29.92x20.47inches
€1.61 €1.01

(funkcijas: ootdty 2024. gadam gada plānotājs ir kvalitātes papīrs parāda, mēneša kreisās uz labo un nedēļas nogalē bloki gada plānotājs ideāls, lai plānotu tikšanās, pasākumos un svētku dienās. gada plānotājs ir liela, lai rakstīt svarīgu uzdevumu vai atzīmē, pirms izlaist no prāta, tāpēc jums nav nekādu problēmu, lai aizmirst īpašiem datumiem notikumu, festivālu un atgādinājumus. 2024)

Izskatās arī
4428 Rūpnīcas cenu nerūsējošā tērauda metāla vizītkarti ar custom printed logo
€15.30

(ir 2021. karstā pārdošanas augstas kvalitātes matētā melnā metāla kārtis, nerūsējošā tērauda metāla kartes metāla, metāla vizītkartes, produkta apraksts jūs varat sarunāties ar mani tiešsaistes vai : whatsapp/wechat : 86 13828870976 skype: cgxyszy mājas lapa: www.foismet.com preces nosaukums metāla vizītkartes, 1.materiāls anodēta)

Izskatās arī