Cena €0.58 €0.91

Pilns apraksts

Funkcijas:

Karikatūra mini albums ar 32 kabatām.Jūs varat ievietot 5.3*3.4 cm foto, vai 1 inch vai 2 collu foto.

Šī kpop photocard turētājs grāmata ir izgatavots no augstas kvalitātes PVC materiāla, izturīgs un praktisks, saglabājot jūsu fotogrāfijas no to mitru un izbalēšanu.

Mini albumu vāciņus var labāk pārvaldīt un aizsargāt fotogrāfijas, turot tos organizē.Albumus var lieliski parādīt jūsu fotogrāfijas un viegli pārlūkot jebkurā laikā.

Ir piekārtiem caurumi virs puses, kas var būt dekorēti ar piekariņi un citi rotājumi.

un citu kolekciju.

Foto albums var būt lieliska dāvana jūsu ģimenei un draugiem.Tas ir labs veids, lai ierakstītu laimīgu atmiņu.

Specifikācijas:

Materiāls: PVC

Krāsa: Kā attēlu

Izmērs: 5.3*6.6 cm

Pakete ietver: 1pc Karikatūra Albumu(Bez fotogrāfijas iekļauta)

Piezīme:

Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka nelielas krāsu atšķirības ir pieņemamas sakarā ar gaismu un ekrāns.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Japāņu Kimono Geišas Statuetes Japāņu Meitene Statuja Mājas Biroja Apdare
€25.67 €12.84

(apraksts šo skaisto japāņu tradicionālo kimono, attēls ir perfekts interjera aksesuārs, lai izgreznot savu mājokli vai biroju.jūs varat iegādāties sev vai nodot to kā dāvana jūsu mīlēja vienu.papildu apdare, lai jūsu sienas plaukta, galda, grāmatplauktā, ēdamgaldu, utt. funkcijas -krāsa: kā parādīts attēlā -materiāls: zīda audums -izmērs: 28.50x12.50x12.50cm/ 11.20x4.91x4.91in -)

Izskatās arī
liels reālajā dzīvē vārna modelis putas&kažoku melnā vārna Rokdarbu Rotas, Dārza Mājas Apdare dāvanu par 50cm xf2784
€84.23 €42.96

(apraksts: tā izmērs ir aptuveni 50cm. mums ir daudz simulācijas putnu modeļus, ja vēlaties, jūs varat sazināties ar mums, paldies. paldies, ka apmeklējāt mūsu veikalu, laipni lūdzam jūs nākt atkal nākamreiz. 1. ja jums vietu pasūtījumu, mēs organizēt shippment, cik drīz vien iespējams, lūdzu, palīdzēt, esiet pacietīgi jāgaida, lai jūs objektus.ja jums ir kādi jautājumi,)

Izskatās arī
Viduslaiku vintage olu pīrāgu, galda lampa, Bauhaus stila studiju guļamistabas gultas lampa, nostalģisks retro grīdas lampa
€135.10

(par mums 1,mūsu kompānija atrodas ķīnā lielākais vairumtirdzniecības tirgus.jebkurš produkts, kas jums nepieciešams, var nosūtīt uz mani ar produkta attēli vai modeļiem.es došu jums zemāko citāts cik drīz vien iespējams, un pēc tam likt produkta uz veikalu, lai iegādātos. 2,visiem produktiem, ko pārdod veikalā ir patiesa, lūdzu, atpūtas droši pirkt!ja)

Izskatās arī
Neona Londonas Roundel Stilīgs Iespiestas Zīmes un Plāksnes, kas Raksturo Zelta Dzīvnieku Mākslas Izdrukas Ideāla Sienas Dekori, Mājas Birojam
€19.67 €9.84

(klasiskās plāksne vintage metāla zīme dzīvojamā istaba mājās apdares plāksnes sienas, mākslas plakātu, apraksts vairāk jūs pērkat, jo zemāku cenu! var sajaukt secību !lūdzu, pastāstiet mums, stilu, jūs vēlaties,vai piezīme ,paldies! materiāls: augstas kvalitātes metāla . izmērs aptuveni: 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.9 collu ) stāvoklis:100% jauns augstas kvalitātes paketē)

Izskatās arī
Reiki Stick Black Obsidian 7" Masāža Pulēta Metafizisks Dziedināšanas Nūjiņu
€43.65

(vārds reiki stick black obsidian 7 masāža pulēta metafizisks dziedināšanas nūjiņu materiāls crystal svars aptuveni 400g garums 180mm platums 40mm augstums /mm maksājuma * maksājumu ir jāiesniedz 7 dienu laikā pēc izsoles.lūdzu pārliecinieties, ka kuģis adrese jūsu darījuma konts ir pareizs. kuģniecības un pārkraušanas *)

Izskatās arī
5gab rudens un ziemas vilnas pleds plīša stila pogas ar Plakanu Aizmuguri Cabochon Par DIY Rotaslietu izgatavošana Piederumi
€3.66 €1.87

(korejas dongdaemun jaunas pogas tīkams vecmāmiņa vējš nežēlīgs šiks 5 krāsas ar zelta bāzes vai citas nelielas aksesuāri ir ok automātiskais aiztures naudu ir īpašs temperaments. materiāls ir arī vilnas rudens un ziemas modeļi. ieteikums materiāls: tvīds zog bildes natūrā tiks izmeklēti.nav krāsu filtrs. pieņemt pielāgošana rasējumus un)

Izskatās arī
Luksusa izmitināšanas, kas dzīvo eco dome hotel teltis 6m-15m PVC Atpūtas kārta audekls Glamping Kupola Telts
€4 057.75

(visu veikala preču viena pirkuma paku piegādes, dažas eiropas valstis dubultā skaidrs, nodokļu paketi. mūsu uzņēmums ir 8 gadu pieredzi projektēšanā īpaša tēma viesnīcas, un ir vairāk nekā 120 veidu nobriedis hotel risinājumus. whatsapp(mandy) : +86 13790021584 e-pasts: [email protected] produkta apraksts šī saikne ir noklusējuma konfigurācija preces (tikai iekļauta): rāmis)

Izskatās arī
Viktorijas Džentlmenis Dachshund Plakātu Metāla Plāksne Kluba Puses Bārs Ala Pasūtījuma Krāsošana Apdare Skārda Zīme Plakāti
€10.92 €5.46

(klasiskās plāksne vintage metāla zīme dzīvojamā istaba mājās apdares plāksnes sienas, mākslas plakātu, apraksts vairāk jūs pērkat, jo zemāku cenu! var sajaukt secību !lūdzu, pastāstiet mums, stilu, jūs vēlaties,vai piezīme ,paldies! materiāls: augstas kvalitātes metāla . izmērs aptuveni: 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.9 collu ) stāvoklis:100% jauns augstas kvalitātes paketē)

Izskatās arī
Āfrikas Mākslas Meitene Portrets Plakāti un Izdrukas Sienas Mākslas Audekls Gleznošanai Priekšstatu par Mūsdienu Dzīves Telpā, Mājas Dekoru
€51.41 €25.20

(atgādinām mūsu klientiem, par kaut ko svarīgu: 1.3--5cm papildu baltu apmali ir rāmis no katra paneļa.lielumu mērīšana ar roku,tur var būt kļūda 1-2 cm. 2.kā gaismas efekti, krāsu objekti, varbūt nedaudz atšķirties no bildes. 3.tas ir izcilas kvalitātes audekls drukāt ir bez iekšpusē un ārpus rāmja tikai audekls velmēšanas.bet šis lielums ir parastajai foto rāmja izmēru un jūs)

Izskatās arī
Disney Cartoon Melnā un Baltā Aizgājuši Mickey Sienas Mākslas Audekla Glezna, Plakāts un Drukas Dzīvojamā Istaba Dekori Sienas, Attēlus,
€3.18 €2.22

(1. šis produkts nav iekļauts rāmis. 2. krāsu displejs objektu var nedaudz atšķirties no attēlā dēļ uzstādīšanas monitora vai mobilās ierīces un apgaismojuma efektu. 3.lielumu mērīšana ar roku,var būt 1-5 cm kļūdas. 4.glezna nav roku darbs, tas ir drukāts ar mašīnu. tips: izsmidzināšanas glezna materiāls: audekls rāmis: nav iekļauts rāmis ============================================================================= ja)

Izskatās arī
1 Gabals Bookends Mājas Dekori Grāmatu Plaukti Dzīvnieku Statuetes Zilonis Amatniecības Dzīvnieku Apdare, Zālienu Dekori
€13.70 €10.54

(dārza rotājumi - tas izturīgu sveķu kuģiem, ir un būs, nav deformēta. sveķu zilonis-formas skaitlis - tas sveķu statuetes padara lielisks papildinājums kā iekštelpu un āra mājas dekoru. sveķu ainavas rotājumu - tas reāli trušu un zilonis statuetes akcentē skaistumu jūsu mājās un dārzā. zilonis skaitlis - tas trusis un zilonis lasot grāmatu statuja izskatās reāli jebkurā telpā)

Izskatās arī
Dzelzs, Lai Bufete Tērauda Tējas Ministru Kabineta Vīna Skapis Viesistaba Uzglabāšanas Balkons Ark Virtuves Skapī, Lai Bufete Dzelzs Skapīti
€476.99 €462.67

(miaoshou, kas saistītas mārketinga veidni sākt pirms pārdošanas hit karstu produktu ieteikums 21.06 5.68 52.38 4.14 73.44 19.22 miaoshou, kas saistītas mārketinga veidni beigām)

Izskatās arī
Smieklīgi Melnais Kaķis, Dekori, Metāla, Skārda Parakstīt - es Daru to, Ko es Gribu - Gudrs Kaķis Smieklīgi Metāla Plakātu Sienas Mākslas Dekoru Sign Vannas istabas, Dārza
€5.95

(materiāls stils: alva / metāla / vintage skārda zīme /, sienu apdare izmērs: apmēram 20x30 cm (8 collas * 12 collas) vienkārši pirms urbšanas, viegli pakārt un rotā kur jums ir nepieciešams, apraksts: mēs esam metāla skārda zīme, ko var izmantot jebkurā vietā, sienas dekori, mājas virtuve dekori, bārs, taverna, mājas, degvielas uzpildes stacijas, karstā veikals apdare, klubs, uzturēšanās,)

Izskatās arī
cool R-Rossi 46 Plakātu Izdrukas Sienas, Attēlus, viesistaba, Mājas Apdare
€24.11 €16.88

(apraksts ★ materiāls: audekls ★rāmis nav iekļauti★ attēls ir bez papildu balta/melna robežām. pielāgotus: apstiprināts pielāgotu attēlu un lielumu, ir laipni lūgti. pircējs bieži uzdotie jautājumi: ----------------------------------------------------------------------------------- 1. cik ilgi būs kuģis pēc pasūtījuma? a: sveiki, normālos apstākļos,)

Izskatās arī
Mandala Tauriņš Posmā Sienas Karājas Gobelēns, Kokvilna Saule, Mēness Macrame Pušķis Gobelēni Dzīvojamā Istaba Biroja Sienas Segu Dekori
€10.17 €4.88

(mandala tauriņš posmā sienas karājas gobelēns, kokvilna saule, mēness macrame pušķis gobelēni dzīvojamā istaba biroja sienas segu dekori vienība: pušķis gobelēns, sienas karājas attēlu audums: kokvilna/lins siksniņa garums: apmēram 75cm karājas attēla izmērs: par 32.5 cm*130cm (garums neietver pušķis garumā, pušķis garums 15 cm) pola izmērs: diametrs 1,5 cm, garums)

Izskatās arī
Mini Podi, Pods Dinozauru Asti Sulīgs Stādāmā Puķu Podi Sulīgs Kaktuss Gaisa Iekārtas Mazā Organizators Pildspalva Grims
€8.39 €3.36

(mini poda podi ir izgatavoti no izturīga silikona, kas var izturēt jebkuros laika apstākļos.tie ir gudrs dizains, kas papildina dekoratīvu efektu, lai jūsu dzīvojamā istaba, balkons vai dārzs.jūs varat augu ziedi, vai sukulenti viņiem, vai tos izmantot kā pildspalvu turētāji, vai burkās.tās ir arī lieliskas dāvanas savai ģimenei vai draugiem, kam patīk dārza darbi. specifikācija: preces nosaukums:)

Izskatās arī
Jūras Ainava Plakāti Dabas Ainavu Kanvas Glezna Ziemeļvalstu Print Art Sienas Pictur Mājas Dekorēšana Dzīvojamā Istaba Dekori Cuadros
€8.19 €4.09

(lūdzu, ņemiet vērā, 1. glezna ir iespiests ar mašīnu, tā nav roku apgleznoti. 2. lai saglabātu uz leju, kuģniecības izmaksas, un aviod rāmis bojāts, kuģniecības, ne iekšpusē rāmja, neviens ārpus rāmja, audekla tikai. 3. sakarā ar dažādiem gaismas efektiem starp datoru monitori,mobilo telefonu,krāsu objektus var nedaudz atšķirties no rādīt attēlu mūsu veikalā. 4. 1 inch=2.54)

Izskatās arī