Tagi: Obsidian, akmeņi, Apdare Amatniecības, Mājas Dekori

Cena €43.65

Pilns apraksts

Vārds Reiki Stick Black Obsidian 7" Masāža Pulēta Metafizisks Dziedināšanas Nūjiņu

Materiāls

CRYSTAL

Svars aptuveni 400g

Garums

180mm

Platums 40mm

Augstums /mm

Maksājuma

* Maksājumu ir jāiesniedz 7 dienu laikā pēc izsoles.Lūdzu pārliecinieties, ka "Kuģis" adrese jūsu DARĪJUMA konts ir pareizs.

Kuģniecības Un Pārkraušanas

* Vienums tiks nosūtīti no Ķīnas ziņu ar Standarta Starptautisko Kuģniecības (ar sekošanas numuru).

* Es kuģu 3 (triju) darba dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas.Tas parasti ierodas 30 darbadienu laikā.Ja jums ir nepieciešams, EMS kuģniecības, pls sazinieties ar mani.Mēs piedāvājam vairākas kuģniecības iespējas, kā sekot:

1. SAL kuģniecības (SAL piegāde notiek par 18-30 dienas.lētāk un ātrāk)

2. Gaisa kuģniecības Gaisa kuģniecības ilgst aptuveni 15-20 dienās,daudz ātrāk, bet dārgs)

3. EMS kuģniecības (EMS ilgst aptuveni 6-10 dienas.ātrākais, bet ļoti dārgi)

4. Jūras kuģniecības (Jūras kuģniecības ilgst aptuveni 45-60 dienām, jūs labāk nav izvēlētos jūras pārvadājumu ja jums nav pacietības, lai gaida tik ilgu laiku, apmēram 2 mēneši.lētāko, bet ļoti lēni)

Kombinētā Piegāde

* Es esmu laimīgs, lai apvienotu piegāde uz preces won/ / iegādāties 7 dienu laikā.

Atgriešanās Politiku

* Ja neesat pilnībā apmierināts, pls sazinieties ar mani nekavējoties.Preces var atgriezt 7 dienu laikā pēc saņemšanas par 100% kompensāciju. * Atpakaļ nosūtītās preces ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un kā tas ir piegādāts nosacījumiem, nav lietoti vai mainīt.

Noteikumi

Priekšmeti tiek nosūtīti 3 darba dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas.

Ja prece ir bojāta e-pastu, es varu atmaksāt piegādes izmaksas un kompensētu jums naudu.

Man izsūtīt paketes ar China Post.Ja iepakojums zaudēja e-pastu, varu pārsūtīt paketi, vai sūtīt pilna naudu atpakaļ.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: DHFS
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: CRYSTAL
  • Reģionālā Funkcija: Ķīna
  • Stils: feng shui
  • Tēma: PASAKU

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

5gab rudens un ziemas vilnas pleds plīša stila pogas ar Plakanu Aizmuguri Cabochon Par DIY Rotaslietu izgatavošana Piederumi
€3.66 €1.87

(korejas dongdaemun jaunas pogas tīkams vecmāmiņa vējš nežēlīgs šiks 5 krāsas ar zelta bāzes vai citas nelielas aksesuāri ir ok automātiskais aiztures naudu ir īpašs temperaments. materiāls ir arī vilnas rudens un ziemas modeļi. ieteikums materiāls: tvīds zog bildes natūrā tiks izmeklēti.nav krāsu filtrs. pieņemt pielāgošana rasējumus un)

Izskatās arī
Zaļā Vintage Porcelāna Vāze Reljefs Iegravēt Pūķis Antīkās Galda Ziedu Vāze Antīko Ming Ķīnas Porcelāna Porcelāna Vāzes
€236.28 €120.50

(zaļā vintage porcelāna vāze reljefs iegravēt pūķis antīkās galda ziedu vāze antīko ming ķīnas porcelāna porcelāna vāzes izmērs: 22x35 cm iepakojuma saraksts:1x ķīnas vāze materiāls: jindezhen, ķīniešu keramikas, porcelāna,keramikas visi izmēri tiek mērīti manuāli ar novirzi (bija) pēc 1-3cm. atbilst jebkuru dekoru un labākā dāvana: kompliments lielākā daļa)

Izskatās arī
Retro Land Cruiser Jumta Skārda Skārda Zīme Plāksne Vintage Restorāns, Mājas Bārs, Kafejnīca, Virtuves Plakātu Sienas Dekori Aksesuāri
€8.51 €4.26

(klasiskās plāksne vintage metāla zīme dzīvojamā istaba mājās apdares plāksnes sienas, mākslas plakātu, apraksts vairāk jūs pērkat, jo zemāku cenu! var sajaukt secību !lūdzu, pastāstiet mums, stilu, jūs vēlaties,vai piezīme ,paldies! materiāls: augstas kvalitātes metāla . izmērs aptuveni: 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.9 collu ) stāvoklis:100% jauns augstas kvalitātes paketē)

Izskatās arī
Mana Māja Mans Kaķis Mani Noteikumi Vintage Plakātu Ziemeļvalstu Mūsdienu Mājas Dzīvojamā Istaba Dekori Sienas Mākslas Izdrukas, Attēlu Kaķu Mīļotājiem Dāvanu
€448.37 €260.05

(ņemiet vērā,: 1.šo preci ir spray gleznas audekls izdrukas.tas drukāts uz audekla, kas nav ar roku apgleznoti. 2. plakātu nāks withwhite robežas, aptuveni 0,5 cm.ja jums nepieciešama papildu baltu apmali, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu. 3.mēs varam darīt individuāla izmēra attēlus un dropshopping ,ja jums nepieciešams cits attēli un izmēru, lūdzu sazinieties ar mums, un mēs pielāgot)

Izskatās arī
Vara Tiger Statuetes Kolekcionējamus Elegants Mini Iekštelpu Biroja Dzīvojamā Istaba
€15.38 €8.15

(apraksts: 【materiāls] aicina dzīvnieku tiger statuetes ir izgatavots no vara materiāla, kas ir izturīgs un izturīgs. 【iezīme] aicina tiger skulptūru daļas, tas ir lielisks kuģis, ar faktūru, augsta kvalitāte, tas ir vērtīgs statuja. 【unikāla dizaina] aicina vara ir unikāls stilā ar dizaina piesaistītu ikviena acis un pievienot garšu, atklāt cilvēka personību. 【dāvanu])

Izskatās arī
MUMS 1916 PSD Pastaigas Liberty Pusē Dolāra Sudraba Pārklājumu Kopēt Monētas
€2.38 €1.36

(labdien!!laipni lūgti mūsu veikalā!!! kvalitāte ir pirmais ar labāko apkalpošanu.klienti visi ir mūsu draugi. es tikai pārdot kopiju(kopija) monētas, lūdzu, nav nopirkt tos kā oriģinālu monētu. es varu pārdot šos kopēt monētas, tikai vēlos, lai padarītu jūsu kolekcijas, vairāk ideāls. mēs esam ražotājs, kas specializējas pētniecības, attīstības un ražošanas monētas,)

Izskatās arī
Smieklīgi Melnais Kaķis, Dekori, Metāla, Skārda Parakstīt - es Daru to, Ko es Gribu - Gudrs Kaķis Smieklīgi Metāla Plakātu Sienas Mākslas Dekoru Sign Vannas istabas, Dārza
€5.95

(materiāls stils: alva / metāla / vintage skārda zīme /, sienu apdare izmērs: apmēram 20x30 cm (8 collas * 12 collas) vienkārši pirms urbšanas, viegli pakārt un rotā kur jums ir nepieciešams, apraksts: mēs esam metāla skārda zīme, ko var izmantot jebkurā vietā, sienas dekori, mājas virtuve dekori, bārs, taverna, mājas, degvielas uzpildes stacijas, karstā veikals apdare, klubs, uzturēšanās,)

Izskatās arī
Laikmetīgās Mākslas spāņu Flamenko Dejotāji Audekls Mākslas darbu Sieviete Baltā Kleita Roku darbs Mūsdienu Attēls Glezniecības Mājas Birojam Dekors
€142.21 €92.43

(eļļas glezna apraksts: 1. tas ir reāls eļļas glezna, 100% roku darbs, nevis plakāts, vai izdrukāt ar mašīnu. 2. nē karkasa iekļauti .audekls tikai, rolled up sūtījumu. 3. lieliskas kvalitātes, apgleznoti ar profesionāliem māksliniekiem. 4. 1 inch = 2.54 cm 5. apstrādes laiks: 7-15 dienas, lai pabeigtu pēc tam, kad maksājumu. 6. pielāgotu attēlu, pielāgotu izmēru)

Izskatās arī
Ziemeļvalstu Ins Sveķu Varavīksnes Darbvirsmas Vāzes Rotājumi Guļamistaba Office Desktop Ziedu Kompozīcijas, Konteineru Mājas Dekorēšanas Piederumi
€41.95 €27.27

(mēs atbalstām dropshipping, sazinieties ar mums, un mēs nodrošināsim saviem labākajiem pakalpojumu. ja jums ir vairumtirdzniecības, mēs dos jums atlaides produkta parametri: materiāls: sveķi izmērs: kā parādīts attēlā zemāk produkti ietver: 1gb ja jums ir kādi jautājumi, jūs varat sazināties ar klientu atbalsta dienestu. piezīme 1:1 inch = 2.54 cm, 1)

Izskatās arī
Mini Podi, Pods Dinozauru Asti Sulīgs Stādāmā Puķu Podi Sulīgs Kaktuss Gaisa Iekārtas Mazā Organizators Pildspalva Grims
€8.39 €3.36

(mini poda podi ir izgatavoti no izturīga silikona, kas var izturēt jebkuros laika apstākļos.tie ir gudrs dizains, kas papildina dekoratīvu efektu, lai jūsu dzīvojamā istaba, balkons vai dārzs.jūs varat augu ziedi, vai sukulenti viņiem, vai tos izmantot kā pildspalvu turētāji, vai burkās.tās ir arī lieliskas dāvanas savai ģimenei vai draugiem, kam patīk dārza darbi. specifikācija: preces nosaukums:)

Izskatās arī
Bellybutton, Pils, masīvkoka Cauterization Lodziņu, Dūmu Filtrs, Bērnu Nabas, Sadzīves Krūšu, Vidukļa, Vēdera, Muguras
€32.04 €31.72

(par mums 1,mūsu kompānija atrodas ķīnā lielākais vairumtirdzniecības tirgus.jebkurš produkts, kas jums nepieciešams, var nosūtīt uz mani ar produkta attēli vai modeļiem.es došu jums zemāko citāts cik drīz vien iespējams, un pēc tam likt produkta uz veikalu, lai iegādātos. 2,visiem produktiem, ko pārdod veikalā ir patiesa, lūdzu, atpūtas droši pirkt!ja)

Izskatās arī
Mazo Vīraks Degļu Metāla Dzelzs Luksusa Dobi Arābu Stila vīraka kvēpināmais trauks Turētājs Mājas Guļamistaba, Dzīvojamā Istaba Apdare
€4.84 €3.05

(funkcijas: premium materiāls:izgatavots no augstas qaulity dzelzs materiāla, izturīgs un praktisks. arābu stilā: raksturo tuvo austrumu arābu tornis formas dizains, pievilcīgu un dekoratīva. viegli lietojams: droši lietot ar šo noņemiet vāku, lai mēdz savu vīraka, sandalkoka, gaisa atsvaidzinātājs. piemērots gadījumos: piemērots pētījums, guļamistaba, sauna, jogas studija,)

Izskatās arī
Izskatās arī
5gab Miniatūra Ainava Puķu Pods Dzelzs Laivas Rotājumu Mājas Dekoru (Sudraba)
€7.85 €3.93

(apraksts atšķirībā no citiem miniatūras rotājumi tirgū, šīs rotas ir smalki izstrādāts ar maigu rūpību, lai nodrošinātu skaistumu visos unikālas rotas.mēs izmantojam naudas sodu meistarība procesu, kas nodrošina sīki katra miniatūra rotājumu. funkcijas - krāsa: sudraba. - materiāls: čuguns. - izmērs: 4.50x4.00x3.00cm/1.77x1.57x1.18 collu. - šīs miniatūras)

Izskatās arī
3X Laukumā 3D Albumos Peldošās Rāmja Turētājs Monētas, Rotaslietas Lodziņā Displeja Parādīt Gadījumā, 9X9cm (Ar Bāzi)
€8.88 €5.86

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! materiāls: plastmasa + pe plēve krāsa: melna izmērs: (l)x(w)9x9cm/3.54x3.54 collu(appr.) pavisam jaunu)

Izskatās arī
2 Gabals Zivju Kaulu Laipni Zīme Zivis, Sienas Dekori, Kā Parādīts Koka Laipni Zīme Koka Zivs Skelets Jūras Ornaments
€14.86 €11.15

(piekrastes eleganci: paaugstināt jūsu mājas estētiskās ar mūsu zivju kaulu laipni zīmi.izgatavots no augstas kvalitātes koksnes un virves, šī vintage stila laipni zīme izstaro piekrastes pludmales vibes, radot siltu un aicinot atmosfēru zivju sienas dekori izcelsmes: unikāla vidusjūras dizaina bērniem tēmu skatuves izkārtojumu.mūsu zemniecisks laipni zīme funkcijas zivs skelets skulptūru pareizrakstības)

Izskatās arī