Cena €7.38 €14.20

Pilns apraksts

PIEZĪME

1. Cena ir par vienu gabalu, katras izmērs atbilst dažādu cenu un citu attēlu, lūdzu, pievērsiet uzmanību, lai izvēlētos lielumu, un attēlus.

2. Visi produkti nesatur rāmji vai papildu robežām, attēla attiecība, tiks koriģēts saskaņā ar izmēru iegādājāties (nedaudz saspiestu vai apgriezts).

3. VISI produkti ir profesionāli iespiestas ar piemaksu tintes uz augstas kvalitātes ūdensizturīgs matēts audekls, tintes izvēlamies, ir augstas kvalitātes videi draudzīgs, pigmenta tinte, bet tas ir normāli, ka uz visiem drukātajiem produktiem ir nedaudz tintes smarža.

4. Krāsas jūs redzat savā monitorā var būt tuvu, kas ir iespiests, bet, ņemot vērā atšķirības krāsu kalibrēšanas monitoru, a perfect match, nav iespējams garantēt.

5. Katrā plakātā ir manuāli samazināt un novērtēšana, kas var būt kļūdas par ±2 mm, kas neietekmēs montāžas efektu.

DISPLEJA IZMĒRS

Specifikācijas

  • Veids: Audekls Printings
  • Zīmola Nosaukums: Disney
  • Kadra režīmā: Bez rāmīša
  • Stils: Klasiskā
  • Forma: Dzīvoklis
  • Materiāls: Audekls
  • Atbalsta Bāzes: Audekls
  • Oriģināls: No
  • CN: Zhejiang
  • Sevis izvēlēto attēlu: Var pielāgot
  • Technics: Krāsošana Ar Strūklu
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • izmanto: Ziemassvētku un dzimšanas dienas dāvanas.
  • Rāmis: No
  • Ir Smart Ierīces: no
  • Vidēja: Ūdensizturīgs Tintes
  • Stils & Tehnika: Augstas Kvalitātes Digitālā Druka
  • Mācību priekšmeti: karikatūra
  • Iepakojums: PVC cauruļu velmēšanas
  • Kravu: Bezmaksas Piegāde

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Neona Londonas Roundel Stilīgs Iespiestas Zīmes un Plāksnes, kas Raksturo Zelta Dzīvnieku Mākslas Izdrukas Ideāla Sienas Dekori, Mājas Birojam
€19.67 €9.84

(klasiskās plāksne vintage metāla zīme dzīvojamā istaba mājās apdares plāksnes sienas, mākslas plakātu, apraksts vairāk jūs pērkat, jo zemāku cenu! var sajaukt secību !lūdzu, pastāstiet mums, stilu, jūs vēlaties,vai piezīme ,paldies! materiāls: augstas kvalitātes metāla . izmērs aptuveni: 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.9 collu ) stāvoklis:100% jauns augstas kvalitātes paketē)

Izskatās arī
5gab rudens un ziemas vilnas pleds plīša stila pogas ar Plakanu Aizmuguri Cabochon Par DIY Rotaslietu izgatavošana Piederumi
€3.66 €1.87

(korejas dongdaemun jaunas pogas tīkams vecmāmiņa vējš nežēlīgs šiks 5 krāsas ar zelta bāzes vai citas nelielas aksesuāri ir ok automātiskais aiztures naudu ir īpašs temperaments. materiāls ir arī vilnas rudens un ziemas modeļi. ieteikums materiāls: tvīds zog bildes natūrā tiks izmeklēti.nav krāsu filtrs. pieņemt pielāgošana rasējumus un)

Izskatās arī
Kakegurui Jabami Yumeko Anime, Manga HD Drukāt Sienas Plakātu, Ritiniet
€6.55

(stāvoklis: 100% jauns augstas kvalitātes, ūdens necaurlaidīgs tips: sienas ritiniet krāsa: izskatās kā attēlu(varētu maza atšķirība, jo datora starpība) iepakojumā: 1 gab.)

Izskatās arī
Zaļā Vintage Porcelāna Vāze Reljefs Iegravēt Pūķis Antīkās Galda Ziedu Vāze Antīko Ming Ķīnas Porcelāna Porcelāna Vāzes
€236.28 €120.50

(zaļā vintage porcelāna vāze reljefs iegravēt pūķis antīkās galda ziedu vāze antīko ming ķīnas porcelāna porcelāna vāzes izmērs: 22x35 cm iepakojuma saraksts:1x ķīnas vāze materiāls: jindezhen, ķīniešu keramikas, porcelāna,keramikas visi izmēri tiek mērīti manuāli ar novirzi (bija) pēc 1-3cm. atbilst jebkuru dekoru un labākā dāvana: kompliments lielākā daļa)

Izskatās arī
Mineraali Dabas Labradorīts Keychain Dārgakmens Amulets, Enerģijas Kristāls Dziedināšanas Mēnessakmens Kulons Reiki Rotājumu Garīgo Rotaslietas
€7.09 €4.26

(izlases formas 1pc flash dabas labradorīts dārgakmens keychain enerģijas kristāls dziedināšanas zilā labradorita mēnessakmens kulons rotājumu garīgo amuletu zīlēšana lietas produkts meditācija rotaslietas izmēra un krāsu atšķirība 1. dažādu akmeņu svars ir tieši tāds pats. 2. svara un izmēru mēra manuāli, un tur var būt 1~3cm ( mm ) kļūdas.lūdzu, izpratni. 3. tāpēc,)

Izskatās arī
5 Panelis Violeta Lavandas Ziedu Abstraktā Audekls Plakāti Sienas, Mākslas Attēlus, Gleznas, Piederumi Mājas Dekoru Dzīves Telpu Dekorēšana
€59.05 €30.11

(produkta apraksts: 1. kvalitāte: augstas kvalitātes aaa+++ 2. iezīmes: izgatavots no auduma materiāla,izturīgs izmantošanu un vides aizsardzību. 3. rāmis: nē,bez rāmīša 4. attiecas uz: mājas,viesnīca,birojs,kafejnīca,restorāns,kāzu dekori,bāri,puses dāvanu,draugam dāvanu un tā tālāk. komplektā ietilpst: 1 x sienas gleznojums(bez rāmja) piezīme: 1.lūdzu)

Izskatās arī
12Pcs Dušas Gredzeni, Eco-Friendly Dušas Aizkaru Gredzeni Mazāk Berzes Ovāla Dušas Aizkaru Gredzeni Kompakts Mājsaimniecības Piederumi
€2.76 €1.43

(svarīga informācija materiāls:kaltas dzelzs iepakojuma lielums: l: 6.8 cm/2.68 , w: 3.5 cm/1.38 (apm.) apskats: slīdēt viegli un raiti, ar šo ovālas vannas istaba āķis samazina berzi un padara dušas aizkars gredzenu, lai slaids, bez piepūles virs dušas aizkaru stieņa. šī dušas āķis ir cieši slēgts un stingri savienojumu un ir pietiekami daudz spriedzes, lai atvērtu)

Izskatās arī
Elk Gobelēns Rudens Meža Savvaļas Dzīvnieki, Brieži Skaisto Dabas Ainavu Fona Sienas Karājas Aizkaru Hipiju Guļamistaba Segu
€26.24 €12.07

(gobelēns ziņas: materiāls: poliesters to var izmantot kā pludmales paklājiņš, jogas paklājiņš, galdauts, gobelēns, vai sienas karājas. izsmalcinātu dizainu, tīra un videi draudzīga, bez smaržas, var būt roku mazgā, mašīnu mazgā, un nekad izbalināt forma: taisnstūra izmērs:(widthxheight) w100xh150cm ,w150xh130cm, w150xh150cm , w150xh180cm ,w150xh200cm ,w180xh180cm)

Izskatās arī
Trīs Ratels QD108 Gudrs Cocky Suns Funny Multiplikācijas filmu Suns Attēliem Bērnu Vietā Apdare Dāvanu Uzlīmes
€1.70 €1.20

(mēs izmantojam izdrukājamu eco šķīdinātāju 140g bubble bez grey līme noņemamas vinila uzlīmes. lielāko daļu citu uzlīmi izmantot 80 ° vai 120 g, un tas nav burbulis, bez materiāla. burbulis iekšā krāsu izbalēšanu noņemamas līme trīs ratels uzlīmes ir noņemams līmi un, kad jūs vēlaties mainīt citu uzlīmi, un jūs varat viegli noņemt .jums nav nepieciešams, lai)

Izskatās arī
1 Gabals Bookends Mājas Dekori Grāmatu Plaukti Dzīvnieku Statuetes Zilonis Amatniecības Dzīvnieku Apdare, Zālienu Dekori
€13.70 €10.54

(dārza rotājumi - tas izturīgu sveķu kuģiem, ir un būs, nav deformēta. sveķu zilonis-formas skaitlis - tas sveķu statuetes padara lielisks papildinājums kā iekštelpu un āra mājas dekoru. sveķu ainavas rotājumu - tas reāli trušu un zilonis statuetes akcentē skaistumu jūsu mājās un dārzā. zilonis skaitlis - tas trusis un zilonis lasot grāmatu statuja izskatās reāli jebkurā telpā)

Izskatās arī
robots maza rakstāmgalda robotu manipulatoru var darboties patvaļīgi, ar slodzi 1.9 kg
€2 375.95

(uzvalks 1: arm motoru (galvenajā attēlā) uzvalks 2: arm transportlīdzekļu vadītāja kontrolieris jaudas sadales kārba (saliktas kopā, kā parādīts nākamajā attēlā) iepakojuma kasti iepakojuma lielums: 520x490x390 (vienība: mm) standarta statīva parametri • roku izstāde 63 0 cm • slodzes 2k g • smago sarežģīti precīzi 0 . 3 m m • mašīnu mehāniskās)

Izskatās arī
Vienkārši Modes Digitālais Modinātājs Krāsu, Fontiem, LED modinātājpulkstenis Guļamistaba Elektronisko LED Desktop Pulkstenis
€13.59 €8.15

(vienkārši modes digitālais modinātājs krāsu, fontiem, led modinātājpulkstenis guļamistaba elektronisko led desktop pulkstenis apraksts: produkta nosaukums: ciparu displejs modinātājs displeja veids: led biezums: 14mm produkta funkcijas: apdares, perpetual kalendārs, modinātājs, 24 stundu indikācija, displejs mēnesi produkta krāsa: kā parādīts attēlā produkta)

Izskatās arī
Jauns Kauss Aizkari Iesūkšanas Biroja Loga Saulessargs Blackout Saules ēnojums, Guļamistaba Rullo Aizkaru Auto Virtuves Universālās Žalūzijas
€31.17 €14.03

(logu automašīnu saulessargs saules ēnojumu kausa virtuves jaunu birojs guļamistaba aptumšošana žalūzijas rullo universālā iesūkšanas aizkaru aizkari apraksts augstas kvalitātes:blackout ir izgatavots no pvc auduma,stabilu un ilgu darbmūžu.atpakaļ uz skaida pārklājums ir anti-saule un samazināt siltuma.viegli tīrīt aizsargāt:tas var bloķēt kaitīgo uv stariem un samazina siltumu un)

Izskatās arī
Pacifica Sala Mākslas 8x12in Vintage Havaju Skārda Zīme Aloha From Hawaii Lauku mājas Dekori Mājas Dekoru Plakātu Taisnstūra
€5.79

(* izmērs: apmēram 20 x 30 cm / 7.8 x 11,8 cm (garums * platums) 40x30cm/12x16 cm.cauruma diametrs: aptuveni 0,3 cm / 0.12 collas. * mēs esam profesionāla dekoratīvā zīme pārdevējs: profesionālās grafikas-mūsu zīmes ir rūpīgi paredzēti-radošs, vienkārši, stilīgi, autoritatīvu un viegli lasīt.sienu apdare / var būt hung mājas, guļamistabas, vannas istabas, biroju, bāru plakāti,)

Izskatās arī
LED Nakts Gaismas Ziemassvētku Rotājumi Sveķu Nelielu Māju ar LED Gaismas Ziemassvētku rotājums Mājās Jauns Gads, 2024 Navidad Noel
€8.51 €5.96

(apraksts: 1.materiāls: sveķi 2.produkta izmērs: a、c:6*5*4.5 cm b:9*6.5*4cm d:6*5.5*4cm e, h:8*5.5*5cm f, g, i, j: 8*5.5*4.5 cm 3. neto svars: 0.05-0.08 kg 4. iepakojums: kartona 5. iepakojuma lielums: par 9*7*5.5 cm funkcijas: 1. ziemassvētku ciema māja: sveķu ziemassvētku skatuves ciematu māju, sniega koki un mājas, nesīs siltu un laimīgu atmosfēru jūsu)

Izskatās arī
2 Gabals Zivju Kaulu Laipni Zīme Zivis, Sienas Dekori, Kā Parādīts Koka Laipni Zīme Koka Zivs Skelets Jūras Ornaments
€14.86 €11.15

(piekrastes eleganci: paaugstināt jūsu mājas estētiskās ar mūsu zivju kaulu laipni zīmi.izgatavots no augstas kvalitātes koksnes un virves, šī vintage stila laipni zīme izstaro piekrastes pludmales vibes, radot siltu un aicinot atmosfēru zivju sienas dekori izcelsmes: unikāla vidusjūras dizaina bērniem tēmu skatuves izkārtojumu.mūsu zemniecisks laipni zīme funkcijas zivs skelets skulptūru pareizrakstības)

Izskatās arī