Cena €5.96 €8.51

Pilns apraksts

Apraksts:

1.Materiāls: Sveķi

2.Produkta izmērs: A、C:6*5*4.5 CM B:9*6.5*4CM D:6*5.5*4CM E, H:8*5.5*5CM F, G, I, J: 8*5.5*4.5 CM

3. Neto svars: 0.05-0.08 KG

4. Iepakojums: Kartona

5. Iepakojuma lielums: par 9*7*5.5 CM

Funkcijas:

1. Ziemassvētku Ciema Māja: Sveķu Ziemassvētku skatuves ciematu māju, sniega koki un mājas, nesīs siltu un laimīgu atmosfēru jūsu mājās.

2. Izmēri: 2.2"plats x 3.2" augstas x 1.8" dziļi nelielu māju formas un krāsas rakstu.Ideāli piemērots jebkura Ziemassvētku ainas, jo tās pievienot romantisku pieskārienu, lai Ziemassvētku nakts!

3. Kvalitātes materiāli: Mūsu Ziemassvētku SnowRoom ir izgatavoti no sintētisko sveķu, bez smaržas, svētku rotājumi, kas ir arī māksla.Tas ir ideāls kā galda dekorēšana, lai izveidotu savu Ziemassvētku ciematu.

4. Light up your Christmas: LED ciematu māju rotājumi var spīd tumsā un izmantot monētas šūnu baterijas (iekļautas) pievienot šarmu un svētku atmosfēru, lai jūsu Ziemassvētku reklāmas.

5. Ziemassvētku rotājumi: Liels rotājumi, guļamistabas, dzīvojamās istabas, ēdamistabas, kamīnu, ēdamistabas galdi, utt.lai izveidotu perfektu galda dekorēšana, lai svētku sezona.Lieliskas dāvanas saviem draugiem, ģimenei un sev priekšā gaidāmajiem Ziemassvētkiem.Ikvienam būs mīlestība, dāvanas ar priecīgu ainas.

Iepakojuma apraksts: 1* sveķu Snowroom

Specifikācijas

  • Stils: Mūsdienu Stils
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: sveķu
  • Tēma: Mīlestība
  • Ir Smart Ierīces: no

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Zelta Ebreju Sveču Turētājus, Reliģijas, Svečturi Hanukkah Svečturi 7 Filiāles -L
€23.19 €18.32

(viegli salikt un ideāls jebkurā gadījumā naudas sodu meistarība un nevainojama stila.izmērs: l :augstums 20.3 cm,platums 16.3 cm materiāls:sakausējuma krāsa:zelta paketes saturs: 1 x tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.)

Izskatās arī
Led Rotaļlietas Ērtu Auto Rotājumi Trekns Lightfast Nakts Gaisma Karikatūra Rotājumi Gluda Desktop Micro Ainavu Rotājumi Gudrs
€3.97 €1.63

(led rotaļlietas ērtu auto rotājumi trekns lightfast nakts gaisma karikatūra rotājumi gluda desktop micro ainavu rotājumi gudrs apraksts: produkta nosaukums: gaismas rotājumi produkta materiāls: sveķi produkta stils: little duck produkta stils: karikatūra, cute gadījumā vecums: 7-14 gadi funkcijas: 1. krāsains dizains, krāsains, žilbinošs 2.)

Izskatās arī
Suka Jūsu Zobi Skārda Zīme,Kaķis Ir Nobijies No Zobu Samazinājuma Funny Kaķis Mīļāko Vintage Metāla Skārda Zīme,Citātus Plāksne Sienas Dekori Mājas
€21.95 €10.98

(papildu materiāls: alva zīme, ir izgatavoti no alvas/metāla/dzelzs, 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāla.tā var pārstrādāt, tīrs un nav izbalināt,un ir anti-glare funkciju. augsta kvalitāte: vintage zīmēm apdrukāta ar ultra izturīgs, tintes koroziju un laika apstākļu izturība pret rūsēšanu.ideāls izmantošanai iekštelpās vai ārpus telpām. viegli pakārt: šī vieglā metāla)

Izskatās arī
Sienas Uzlīmes 2023 Jaunu Japāņu Stila Spogulis Sienas Uzlīmes, Ovāls Spogulis Pašlīmējošās Stick Telpu Dekorēšana, Mākslas Apdare
€5.26 €3.15

(96817 var jums patiks 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls: plastmasa izmērs: taisnstūra formas: garums un platums aptuveni 27*17cm kļūdas par 1cm ovālas formas: garums un platums ir par 27.5*17cm, kļūdas par 1cm konversija:1inch=2.54 cm, 1cm=0.393 collas silts padoms :atgādinām, ka sakarā apgaismojuma efektu, monitora spilgtuma/kontrasta iestatījumus utt,)

Izskatās arī
Palmu Koka Imitācijas Kokosriekstu Koka Rotājumi Mikro Ainava, Pludmale, Smilšu Tabula Ainavu Modelis Bonsai Amatniecības Mini Dekorācijas
€3.52 €2.11

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes produkta nosaukums:kūka toppers krāsa:zaļa izmērs: 6.5*6.3 cm sakarā: dzimšanas tips: event & grupa krājumi paketi, ieskaitot:10pcs piezīme: 1. sakarā ar gaismas un starpība ekrāna pielāgošana, krāsu preci var nedaudz atšķirties no attēlos. 2. lūdzu, ļauj 1-3cm mērījumu novirzes dēļ manuāla mērīšana.)

Izskatās arī
Stalker Metāla Zīmju Kluba Mājas Mājas Retro Sienu Dekors Skārda Zīme Plakāti
€10.92 €5.46

(klasiskās plāksne vintage metāla zīme dzīvojamā istaba mājās apdares plāksnes sienas, mākslas plakātu, apraksts vairāk jūs pērkat, jo zemāku cenu! var sajaukt secību !lūdzu, pastāstiet mums, stilu, jūs vēlaties,vai piezīme ,paldies! materiāls: augstas kvalitātes metāla . izmērs aptuveni: 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.9 collu ) stāvoklis:100% jauns augstas kvalitātes paketē)

Izskatās arī
Kāzu Baltā Bradāt Ventilators 12Pcs Bambusa Rokturi Tukšu Kaligrāfijas Gleznu Tukšu Grupas Fanu Balts Ventilators Vasaras
€21.48 €13.11

(kāzu baltā bradāt ventilators 12pcs bambusa rokturi tukšu kaligrāfijas gleznu tukšu grupas fanu balts ventilators vasaras nosaukums: bambusa rokturi grupas fanu sakarā: dzimumu atklāj,mātes diena,pusi,mājā pārvietojas izmērs:37x23cm materiāls:bambusa+grāmata krāsa:balta iepakojuma saturs: 12 * bambusa rokturis grupas fanu tikai iepriekš paketes saturu,)

Izskatās arī
Modes Sieviešu Smaržas Super Auto Plakātu Luksusa Melna Balta Parīzes Dekoratīvās Gleznas Audekla Sienas Māksla Bildes Dzīvojamā Istaba Dekori
€7.30 €4.74

(materiāls:materiāls, no kā produkts ir augstas kvalitātes audekla. apstrāde:audekla, gleznas, nav roku darbs,tas ir drukāts ar mašīnu uz audekla ar spilgtas krāsas. saturs: 1,tikai auduma, bez rāmja.ja jums ir nepieciešams ierāmēts attēls, lūdzu, sazinieties ar mums, bet noteiktu loģistikas maksa tiks iekasēta. 2,nav baltas malas audekla, ja jums ir nepieciešams papildu balto malu,)

Izskatās arī
3pcs Metāla Leaf Mājas Frontoni Dekoru Mākslas Trīs Lapām Sienas Karājas Apdare, Piemērots Bērnu Istabas Bērnudārzs Bērnudārzs
€13.65 €9.05

(materiāls:metāla iekštelpu āra lietošana:iekštelpu sienu mākslas forma:sienas karājas dekoru orientācija:šķērsvirziena)

Izskatās arī
StickerPirate Zilonis Mīļotājiem Autostāvvieta Tikai 8" x 12" Metāla Jaunums Zīme Alumīnija NS 056
€4.85

(8 x 12 jaunums pazīmes, pārliecinieties, lai smaids.zīmes ir digitāli drukātas uz smago 040 alumīnija izmantojot augstas kvalitātes uv izturīgas krāsas.šīs pazīmes ir piemērota iekštelpu un āra lietošanai.ietver noapaļotiem stūriem un atverēm, kas paredzētas montāžai. 100% apmierinātība garantēta.ja jums ir problēma ļaut mums zināt, un mēs darīt to tiesības, vai atmaksāt naudu.)

Izskatās arī
Ziemassvētku Multfilmas Dzimšanas Silītē Uzstādīt Skatuves Rotājumu Raksturs Statuja Mājas Apdare Amatniecības
€35.88 €17.93

(ziemassvētku multfilmas dzimšanas silītē uzstādīt skatuves rotājumu raksturs statuja mājas apdare amatniecības funkcijas: svētku, ziemassvētku rotājumi, šajā skaisti izstrādāts maziem raksturs rotājumi dos brīvdienu garastāvoklis, lai jūsu mājās. rūpīgi izstrādāta, pievēršot uzmanību detaļām, šos sveķus rotājumi iezīme reāli, sarežģīts detaļas un krāsas. izgatavots)

Izskatās arī
Karikatūra Kaķis, lai Lelle Sveķu Statuja Halloween Dekoru Mājas Guļamistaba Daļa
€13.75 €6.88

(funkcijas: ootdty labākais dekorēšanas par halloween: tur ir pārstāvis no halloween zīmi, kas ir ļoti piemēroti pievienojot svētku rotājumi. fantāzija dāvana: tas kaķis staue ornaments ir skaisti izstrādāti.šī ir lieliska halloween dāvana jebkura vecuma bērni, gan pieaugušie, un piemērots lielākajai daļai gadījumos, piemēram, ziemassvētki, valentīna, un dzimšanas dienas dāvanas. augstas)

Izskatās arī
Ramen Bļodā Liels Vilnis Metāla Plāksne, Plakāts, Projektēšana Alu Konstrukcijas, Sienu Dekors Puse Kluba Skārda Parakstīt Plakātu
€18.85 €9.05

(klasiskās plāksne vintage metāla zīme dzīvojamā istaba mājās apdares plāksnes sienas, mākslas plakātu, apraksts vairāk jūs pērkat, jo zemāku cenu! var sajaukt secību !lūdzu, pastāstiet mums, stilu, jūs vēlaties,vai piezīme ,paldies! materiāls: augstas kvalitātes metāla . izmērs aptuveni: 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.9 collu ) stāvoklis:100% jauns augstas kvalitātes paketē)

Izskatās arī
Ziemeļvalstu Morandi Krāsainu Keramikas Vāze Dzīvojamo Istabu, Dzīvojamā Istaba Darbvirsmas Žāvētu Ziedu, Ziedu Kompozīcijas, Dekorēšana Mājas Apdare
€36.54 €23.75

(mēs atbalstām dropshipping, sazinieties ar mums, un mēs nodrošināsim saviem labākajiem pakalpojumu. ja jums ir vairumtirdzniecības, mēs dos jums atlaides produkta parametri: materiāls:keramika izmērs: kā parādīts attēlā zemāk a:12*10*21cm/4.72*3.93*8.26 collas b:13*10*17cm/5.11*3.93*6.69 collas c:12.5*10*17.5 cm/4.92*3.93*6.88 collas produkti ietver:)

Izskatās arī
Jauns Moderns Vīriešu Frizūras Plakātu Vintage Kraftpapīrs Print Art matu Griešana un Skūšanās Frizieru Reklāmu Frizētava, Sienas Dekori Krāsošana
€15.54 €4.97

(materiāls: 200 g kraftpapīrs (aa līmeņa) triks trafaretu uz papīra tehnoloģija: 11-krāsu druka, mākslas reprodukcijas bez pārklājuma neizbalo fotogrāfijas ir izgatavotas no šādas 1: 1 reālā hd skenēšana platums: viens attēls pamata materiāls: matēts papīrs kadra režīmā: bez rāmja stils: retro nostalģija process: drukāšana kombinācija: viena-bezmaksas)

Izskatās arī