Cena €2.11 €3.52

Pilns apraksts

100% Pavisam Jaunu un Augstas Kvalitātes Produkta Nosaukums:Kūka Toppers Krāsa:zaļa Izmērs: 6.5*6.3 cm Sakarā: Dzimšanas Tips: Event & Grupa Krājumi Paketi, Ieskaitot:10pcs Piezīme: 1. Sakarā ar gaismas un starpība ekrāna pielāgošana, krāsu preci var nedaudz atšķirties no attēlos. 2. Lūdzu, ļauj 1-3cm mērījumu novirzes dēļ manuāla mērīšana.

Specifikācijas

  • Krāsa: zaļa
  • Zīmola Nosaukums: LIMITOOLS
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Ir Smart Ierīces: no
  • Izmērs: 6.5*6.3cm
  • Materiāls: Plastmasas
  • Paketi, Ieskaitot: 10Pcs

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Trans Inclusive Gay Mens Lepnums Miera Zīme, Karoga
€16.78 €8.39

(citi apraksti: dizaina apraksts: pilna platuma single-sided printing materiāla apraksts: 100% poliesteris produkta īpašības: tas karogs ir izgatavots no augstas kvalitātes poliestera auduma, gaismas un gluda, uzdrukāts zīmējums uz vienu pusi, un otrā pusē var atklāt, modelis, krāsa ir spilgta un nav viegli izbalināt, un tā izžūst ātri.karoga ir metāla blīvējošās iemavas apvalks, kas)

Izskatās arī
4.57 m/roll Vannas istaba Reāli Koksnes Graudu Mēbeļu Remonts Adhensive Līmlente Virtuves Sīkrīkus Mājas Dekoru
€5.77 €2.89

(apraksts: 1. woodgrain lentes: tā ir stipra un ļoti lipīga, tāpēc tas var būt saistīts stingri uz objektu, tikai ar vienu klikšķi. 2. labs aizsargs: ar imitētu koksnes graudu ir labs aizsargs, ūdensizturīgs, un pārnēsājamo. 3. bezmaksas griešana: augstas kvalitātes modelēšana, remonts un renovācija, bez griešanas.jūs varat arī viegli to sagriež dažādas formas ar šķērēm un pielāgot,)

Izskatās arī
Dabiskā Kristāla Nūjiņas, Rozā Zebra Akmens Aura Rainbow Punktu Dziedināšanas Sešu Slīpētas Reiki Čakru Akmeņi Prizmu Mājas Dekori
€5.12 €4.20

(laipni lūgti mūsu veikalā! pieņemt piliens kuģniecība objektu attēlotie ir vienmēr precīzs preci jūs saņemsiet. ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums ~~ mēs vienmēr esam šeit, lai jums ! par rungyangshi zīmols: runyangshi kristāla co., ltd.tika izveidota crystal city, donghai county, kas slavena ar savu kristāla ķīnā visā pasaulē.vairāk)

Izskatās arī
Čilli Vārdiem Plakātu Mākslas Krāsošana Sienas Mājās Smieklīgi Apdare Vintage Print Telpu Attēlu Modernu Dekoru, Sienas Bez Rāmja
€17.01 €5.10

(1.mēs atbalstām piliens kuģniecības un whosesale. 2. lai saglabātu uz leju, kuģniecības izmaksas, un aviod bojāto kuģniecības veids, bez matrača, bez rāmja. 3.glezna ir ne handpainted, tas ir drukāts ar mašīnu. 4.1 inch=2.54 cm 5.paredzamais piegādes datums var ietekmēt muitas, laika apstākļi utt., dažreiz tas var aizņemt nedaudz ilgāku laiku, lai saņemtu, lūdzu, sazinieties)

Izskatās arī
Abstrakts Ziedu Tirgus Estētiskās Kvalitātes Izdrukas Un Plakāti Kraft Papīra Uzlīme DIY Istabas, Bārs, Sienas Uzlīmes Istabas Interjeru Liels Szie
€9.22 €4.62

(specifikācijas: produkta izmērs: a4:21cmx29.7cm(8.3x11.8inch) / a3:42cmx29.7cm(16.5x11.8inch) materiāls: pp sintezēti papīra krāsa: kā rādīt iezīmes:hd kvalitātes/adhezīvs/ūdensizturīgs/nepievelk putekļus iepakojuma saraksts: 1 x plakāts(lipīga, bez rāmja) funkcijas: viegli pielīmēt un noņemt. piemērots dzīvojamā istaba, guļamistaba,)

Izskatās arī
Dusmīgs Lauva Dekorācijas 5 Gabals Audekls Drukāt Sienas, Mākslas Plakātu, Mājas Apdares 5 Panelis HD Print Attēlus, Gleznas, Mājas Dekoru Nav Ierāmēta
€14.10 €10.72

(5 gabali audekla sienas māksla, mājas dekoru 5 gabals hd attēlu drukāšana plakāts nav ierāmēta)

Izskatās arī
Trophy Kausa Atzinību Dāvanu ar Perforētu Trofejas Balvu Trofeju Prop Dekori Spēle Svinībām Sacensības Bērniem, Pieaugušajiem Klasē
€6.57 €3.61

(apraksts: 【pasūtījuma trofejas] aicina: jūs varat diy dizains un mājās trophy balvu plāksnītē saturu, ar pietiekami lielu bāzi. 【trophy balvas] aicina: pilnīgi kā trofeju piešķiršanas tabula prop, balvu, svētku rotājumi, klases balva, vai bērnudārza izlaidums balvas. 【premium materiāls] aicina: balvu trofeju kauss ir izgatavots no izturīga metāla materiālu, kas nav viegli deformēties,)

Izskatās arī
Meža Parks, Brīdinājuma zīmes, Metāla, Skārda Zīme Uzmanību Jomā patrulē Traks, Vistas Kundze Krogs Mājas Vintage 8x12 cm
€10.38 €5.19

(materiāls: augstas kvalitātes metāla. izmērs aptuveni: 20x30cm(8x12inch),30x40cm(12x16inch). paketē iekļauts: 1 gab. metāla skārda zīmi. šī sērija pakārt attēlu kvalitāti, radošo, noslēgta, moderns. tas ir plaši izmanto pie bāri, krogi, klubi, mājas, kafejnīcās, veikalos, restorānos utt.rotājumi vai var izmantot kāzām, dzimšanas dienas, ceremonija vai jebkuru veidu pasākumos)

Izskatās arī
Nav Ierāmētas Gleznas, 5 gab Mēs esam Slaveni Krāsains Lauksaimniecības Traktoru Sienas, Mākslas Plakāti, Bildes, Mājas Dekoru, Lai Dzīvojamā Istaba Gleznas
€17.37 €8.69

(uzmanību: produkts bez rāmja. 1. kvalitāte: augstas kvalitātes aaa+++ 2. iezīmes: izgatavots no auduma materiāla,izturīgs izmantošanu un vides aizsardzību. 3. rāmis: nē,bez rāmja; 4. attiecas uz: mājas,viesnīca,birojs,kafejnīca,restorāns,kāzu dekori,bāri,puses dāvanu,draugam dāvanu un tā tālāk. 5. komplektā ietilpst: 5 panelis bez rāmīša audekls (bez rāmja) piezīme: 1.)

Izskatās arī
Kanvas Glezna Disney Princese Merida Drosmīgs Karikatūras Dzīves Telpu Dekorēšana Sienas Plakātu Un Mākslas Izdrukas, Guļamistabā, Mājas Dekoru
€9.37 €0.45

(piezīme: 1. rāmis un visi citi elementi nav iekļauti šo pirkumu, tikai drukātu ir iekļauti. 2. materiāls: canvas auduma. 3. oriģinālās epson ūdens bāzes tintes, veselīgi un videi draudzīgi. 4. krāsu displejs, var būt nedaudz atšķirīgs ar monitoru.)

Izskatās arī
Vintage Sporta Metāla Zīmes Retro Futbols Basketbols Beisbols Alvas Plāksnes, Dārza Āra Krogs Mājas Sienu Apdare Dzelzs Krāsošana
€10.92 €5.46

(nosaukums: metāla skārda izmērs: 20x30cm svars: 0,18 kg mērītājs: metāla 1. izturīgs-7,8 *11.8 metāla zīme, drukā ar divu krāsu apdari uz tin, ko var parādīt daudzus gadus. 2. viegli pakārt aprīkota ar četrām skrūvēm, caurumi, vieglo svaru, var uzstādīt dubulto lentes vai lentes komandu. 3. retro-mākslīgais bronzas un rūsas tai perfektu izskatu sajūta, retro, un tas izskatās ļoti labi jebkurā garāža,)

Izskatās arī
SaltaStore Personalizētu Pasūtījuma Metāla Plakātu, Skārda Zīme Vintage Cilvēks, Alu, Mājas Dekoru Plāksnes Art Sienas Uzlīmes Istabas Dekorēšanai Plāksnes
€10.07 €5.04

(atgādinājums jūs varat sūtīt pielāgotus attēlus, izmantojot pack24.lv vai e-pastu.skaidrāku attēlu, jo labāk. ①size: pasākumu apmēram 20 cm x 30 cm ;30 cm x 40 cm ; 20x20cm ; 30x30cm ; 30x15cm ; round30x30cm. ②easy pakārt: šī vieglā metāla skārda zīme nāk ar iepriekš urbti caurumi, lai viegli parādīt.malas no katras skārda zīme ir viļņoto drošai lietošanai.alvas zīme, ir)

Izskatās arī
Ārējās Tirdzniecības Nosūcējs Veidā Sealer Darbvirsmas Vakuuma Iepakošanas Mašīnas, Pārtikas Iepakojums, Vakuuma Sealer
€834.12

(produkta apraksts specifikācija modelis 500 vakuuma aizzīmogošanas mašīnas motora jauda 1kw inflācija ir 0,8 mpa zīmogs izmēri 500*8mm izmēri 600*340*430mm svars 40kg)

Izskatās arī
40-90mm Dabiskā kristāla Akvamarīns kristālu enerģiju dziedināšanai 1
€79.51 €58.04

(postenis izskaidrot nosaukums kristāla bumbu materiāls crystal svars g garums mm platums mm augstums mm uzmanību: izmērs var būt nelielas neprecizitātes dēļ dažādām partijām produktu, vai rokas mērījumu, paldies par jūsu understandin maksājums: * maksājumu ir jāiesniedz 7 dienu laikā pēc izsoles.lūdzu pārliecinieties,)

Izskatās arī
Kenya Airways Lidmašīna Metāla Plāksne Sienas Smieklīgi Vintage Character Garāžas Skārda Parakstīt Plakātu
€8.07 €3.88

(klasiskās plāksne vintage metāla zīme dzīvojamā istaba mājās apdares plāksnes sienas, mākslas plakātu, apraksts vairāk jūs pērkat, jo zemāku cenu! var sajaukt secību !lūdzu, pastāstiet mums, stilu, jūs vēlaties,vai piezīme ,paldies! materiāls: augstas kvalitātes metāla . izmērs aptuveni: 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.9 collu ) stāvoklis:100% jauns augstas kvalitātes paketē)

Izskatās arī
Fresco Mikelandželo Ādama Eļļas Glezna uz Audekla Plakāti un Drukas Cuadros Sienas Mākslas Aina Dzīvojamā Istaba Dekori
€30.94 €15.16

([xlmodel]-[custom]-[58735] detalizēts apraksts posteņa nosaukums : dekoratīvais krāsojums (bez rāmja) materiāls : audekls gadījumos : dzīvojamā istaba, guļamistaba, kafejnīca, viesnīca, utt. iezīmes : sienu dekors, bez rāmīša specifikācijas : 1. gadījumā vietas: dzīvojamā istaba, guļamistaba, bērnu istaba, virtuve, restorāns, fona sienas, utt. 2. šis)

Izskatās arī
Siltuma Mirdzēt Vinila 30CMX100CM Pārneses Vinila Dzelzs Par Apģērbu HTV Krekls ar Augstu Elastības Decor Plēves Viegli Sagriezt,
€1.95 €1.01

(spīguļi, siltuma pārneses vinila shinning htv, ja jūs pērkat vairāk nekā 1gb vinila par vienu un to pašu krāsu, mēs nosūtīsim nepārtrauktu siltuma pārneses vinila, lai jūs, lūdzu, atveriet pilna roll un messure kopējo garumu.lūdzu, sazinieties ar mums par jebkuru jautājumu, pirms jūs atstāt negtive feeback, mēs jums atrisināt visas problēmas, kas būs noteikti atbilst jums, paldies.ja jūs pērkat vairāk)

Izskatās arī
Suņu Kopšana Salons Vinila Ieraksts Sienas Pulkstenis Mājas Mākslas Dekoru Skotu Terjera Kucēnu Suņu Amatniecības Sienas Skatīties uz Pet Shop Groomer Dāvanu
€28.21 €18.90

(vinila lp ieraksta retro sienas pulkstenis izmantojot vintage un ekskluzīvu vinila ierakstus, mēs pulksteņi ar dažādām tēmām un formas. forma mūzikas nevaru raksturot, taču mēs esam cenšoties darīt visu vinila longplay stāstīt savus stāstus. visiem enviornmental aizsargi, vinils ir palīdzējusi samazināt comsumption no citām izejvielām. turklāt, uzskaiti, izmanto, ir jau sasniegusi)

Izskatās arī