Cena €8.39 €16.78

Pilns apraksts

Citi Apraksti:

Dizaina Apraksts: Pilna platuma single-sided printing

Materiāla Apraksts: 100% poliesteris

Produkta īpašības: Tas karogs ir izgatavots no augstas kvalitātes poliestera auduma, gaismas un gluda, uzdrukāts zīmējums uz vienu pusi, un otrā pusē var atklāt, modelis, krāsa ir spilgta un nav viegli izbalināt, un tā izžūst ātri.Karoga ir metāla blīvējošās iemavas apvalks, kas ir ļoti viegli uzstādīt un noņemt.Audums ir viegls un flowy, kas peld pat putekļus, un jūs varat ar lepnumu parādīt savu karogu visur.

Gadījumā Scene: Tas ir ļoti piemērots āra apdare, un to var novietot gan iekštelpās, āra zālieniem, balkoniem, koridoru puses, un jebkur citur, kur jūs vēlaties, lai parādītu.

Piederumu Uzbūve: Satur 1 3*5FT karoga, ar kukurūzas katrā galā, pa kreisi no to karoga, izņemot kāta.

Mazgāšanas norādījumi: Roku mazgāšanas vai vieglas mašīnas mazgāt, ne balināt, dzelzs pie zemas temperatūras.

Īpaši Norādījumi: Šī lielums dati ir dažādi, jo dažādas mērīšanas metodes, un kļūdas robežās, 2-4cm ir normāla parādība.

Specifikācijas

  • Veids: IESPIESTS
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Karogi & Baneri Materiāls: Poliestera

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Roku Tamborētas Eglīšu Festivāls Koku Viegls, Tēlniecības, Modes Portatīvo DIY Iekštelpu Guļamistaba Svētku Galda Plaukts
€16.20 €8.26

(apraksts: 【materiāls] aicina diy tamborēšanas ziemassvētku eglīte ir izgatavoti no kvalitātes poliestera materiāla, kas ir izturīgs un piemērots dekoru savā istabā. 【atkārtoti] aicina varat jātur piemiņai un izbāzt gadu pēc gada kā apdare. 【svētku dekori] aicina lielu dekorēšana ziemassvētku dienā vai iekštelpu ziemassvētku tēmu puse, pievienojot svētku atmosfēru. 【rotājumi])

Izskatās arī
Atstarojoša Pūce Kulons Atstarojošs Sudraba Kulons Reāli Pūce Formas Putnu Repeller Āra Piederumi Putnu Blinder Smieklīgi Gudrs
€6.39

(mūsu putnu aizbaidīšanas ierīcēm efektīvi novērstu putnu no palūkoties uz savu dārzu, nekaitējot tiem.jūs joprojām varēsiet justies šarmu dabu ar mūsu konstrukcijas, kas ir saskaņā ar pastorālo estētiku.ierīcēm ir arī ērta un ātra, tāpēc jūs varat aizsargāt savu kultūru, kas ir ātri. specifikācija: produkta nosaukums: putnu blinder kulons produkta materiāls: abs produkta)

Izskatās arī
Paka = Veļas Simbolus, Diagrammas + Conversion Chart + Liellopu Gaļas Gatavošanas Diagrammas + Krāsu Diagrammu + 2023. Gadam Gada Plānotājs Drukāt Audekls Plakāts
€38.76 €22.48

(ņemiet vērā,: 1.šo preci ir spray gleznas audekls izdrukas.tas drukāts uz audekla, kas nav ar roku apgleznoti. 2. plakātu nāks ar baltu malu, aptuveni 0,5 cm.ja jums nepieciešama papildu baltu apmali, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu. 3.mēs varam darīt individuāla izmēra attēlus un nometiet iepirkšanās ,ja jums nepieciešams cits attēli un izmēru, lūdzu sazinieties ar mums, un mēs)

Izskatās arī
Modes Sieviešu Smaržas Super Auto Plakātu Luksusa Melna Balta Parīzes Dekoratīvās Gleznas Audekla Sienas Māksla Bildes Dzīvojamā Istaba Dekori
€7.30 €4.74

(materiāls:materiāls, no kā produkts ir augstas kvalitātes audekla. apstrāde:audekla, gleznas, nav roku darbs,tas ir drukāts ar mašīnu uz audekla ar spilgtas krāsas. saturs: 1,tikai auduma, bez rāmja.ja jums ir nepieciešams ierāmēts attēls, lūdzu, sazinieties ar mums, bet noteiktu loģistikas maksa tiks iekasēta. 2,nav baltas malas audekla, ja jums ir nepieciešams papildu balto malu,)

Izskatās arī
Pop Art Meksika Augu Kaktusu Gleznas, Istabas Dekori Sienas, Attēlus Plakātu Izdrukas Par Dzīves Audekla Printings Mūsdienu Mājas Apdare
€28.44 €14.22

(produkta displejs apraksts 1,unramed.mūsu produkts ir bez rāmja.tikai kanvas.bet šis lielums ir parastajai foto rāmja izmēru un jūs varat iegūt tiesības lieluma rāmja viegli 2,gleznošana, nav roku darbs, tas ir drukāts ar mašīnu. 3,mēs atstāt papildu 3cm balts audekls ar savu kontroli.piemēram, ja tu izvēlies gleznas izmērs ir 40x50cm, taisnība būs 46x56cm ja jums nav)

Izskatās arī
Dekoratīvās Logu Uzlīmes Ziemassvētku Svētku Logu Decals Santa Claus, Sniegavīrs Sniegpārslas, Ziemassvētku Eglītes, Uzlīmes Jauno Gadu
€2.12 €1.00

(dekoratīvās logu uzlīmes ziemassvētku svētku logu decals santa claus, sniegavīrs sniegpārslas, ziemassvētku eglītes, uzlīmes jauno gadu apraksts: klasiskās ziemassvētku elementus, piemēram, koki, sniegavīrs, snowflakes, un ziemassvētku vecīti. izgatavots no augstas kvalitātes pvc materiāla izturību un ilgstošu izmantošanu. viegla uzstādīšana ar elektrostatisko uzlīmēšanu)

Izskatās arī
5 Gab. Gumijas Ozola Koka Cirsts Stūrī Onlay Aplikācijas Mēbeles, Mājas Durvju Dekori DIY, 1gb 23.5X15cm & 4gab 12.5X12.5Cm
€13.47 €11.18

(5 gab. cirsts aplikācijas: 1gb 23.5*15 cm * & 4gab 12.5*12.5 cm to var izmantot, lai rotā sienas un jumta pirmās durvis mēbeles nostalģija un mūsdienu mēbeļu piederumi, iekštelpu paviljoni izveidot īpašu ķīniešu un rietumu kultūru izsmalcinātu griešanai modeļus, skaista, bieza klasisko garšu materiāls:kaučuka koks koka krāsa izmērs: 23.5*15 cm * & 12.5*12.5)

Izskatās arī
Lūgšanu Krelles Rožukroni Aproce Katoļu Marijas Svētību Aproces Vintage Dubultā
€1.28 €0.83

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: tas ir aproce ar mariju kulonu.garīgums un rotaslietas meistarība to finest veidā. izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, rūsas izturīgs, spēcīgs un izturīgs. valkāt rokassprādzi var padarīt jūs vairāk par ideālu īpašos gadījumos, puses, īpašiem notikumiem, datums, ceļojumu, brīvdienu, vai jebkuru svētku)

Izskatās arī
Vairāk Hugs Mazāk Cīnās Plakātu Sitcker Cute Smieklīgi Fona Dzīvojamās Istabas Logu Ūdens Pudelēs Klēpjdatoru Print Art Sienas Anime
€11.06 €5.53

(izmērs: 38x26cm(15x10in) 35x24cm(13x9in) 30x21cm(11x8in) 25x17cm(9x6in) mēs pieņemam pielāgotus pasūtījumus savu dizainu un modeļiem pielāgota uzmanību 1. pēc pasūtījuma veikšanas, lūdzu, atsūtiet mums informāciju vai attēlus, kurus vēlaties izdrukāt laikā (jūsu vārds, teksta, kuru vēlaties nokrāsot, utt.).ja jūs vēlaties mainīt krāsu teksts vai rakstzīmju fontu,)

Izskatās arī
Japāņu Stila Locīšanas Deju Ventilators Mazo Vintage Lovely Lady Roku Ventilatoru Portatīvo Vasaras Locīšanas Roku Zīda Ventilators Abanicos Para Boda
€23.02 €16.11

(modname=ckeditor padomi: 1. vintage elegants rokas salokāms ventilators, disigned, lai džentlmenis. 2. labs materiāls un lielisku meistarība, izturīgs un praktisks. 3. lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.paldies! 4. ņemot vērā atšķirības starp dažādām monitori, attēla, var neatspoguļot faktisko krāsas objektu.paldies! 5.cena ir cena par vienu)

Izskatās arī
Skrejceļš Sadzīves Locīšanas Daudzfunkcionāls Komerciāls Sporta Zāle, Sporta Aprīkojums
€845.85 €820.47

(-----------------------宝贝描述------------------ 【品名] aicina:跑步机 跑带区域: 126x45cm 展开尺寸: 183x76x130cm 折叠尺寸: 116x136x76cm 跑步机净重: 83kg 跑步机承重: 130kg 坡度调整方式: 电动 持续输出马力: 1.2 kw 峰值马力: 3.5 kw 速度调节范围: 1-18km/h)

Izskatās arī
Akcijā! 6X Kārta Jomā Vāze Caurspīdīga Stikla Zivju Tvertnes
€50.07 €28.54

(akcijā! 6x kārta jomā vāze caurspīdīga stikla zivju tvertnes jūs varat ievietot stikla vāze guļamistaba, dzīvojamā istaba, birojs tas būs skaists un pievilcīgs, ja jūs izvirzīti daži bruģis, jo tas tas palīdz, lai rotā un tīrība jūsu mājās vai birojā, labs noformējums par jums lieliska dāvana, lai nosūtītu jūsu draugiem, radiem un kolēģiem, utt. krāsa: caurspīdīga materiāls:)

Izskatās arī
Kanvas Glezna Disney Princese Merida Drosmīgs Karikatūras Dzīves Telpu Dekorēšana Sienas Plakātu Un Mākslas Izdrukas, Guļamistabā, Mājas Dekoru
€9.37 €0.45

(piezīme: 1. rāmis un visi citi elementi nav iekļauti šo pirkumu, tikai drukātu ir iekļauti. 2. materiāls: canvas auduma. 3. oriģinālās epson ūdens bāzes tintes, veselīgi un videi draudzīgi. 4. krāsu displejs, var būt nedaudz atšķirīgs ar monitoru.)

Izskatās arī
Ārējās Tirdzniecības Nosūcējs Veidā Sealer Darbvirsmas Vakuuma Iepakošanas Mašīnas, Pārtikas Iepakojums, Vakuuma Sealer
€834.12

(produkta apraksts specifikācija modelis 500 vakuuma aizzīmogošanas mašīnas motora jauda 1kw inflācija ir 0,8 mpa zīmogs izmēri 500*8mm izmēri 600*340*430mm svars 40kg)

Izskatās arī
Austrumu Iedvesmoja Drukāt Seguy Samarkande Sienas Mākslas Audekls Gleznošanai Orient Āzijas Dizaina Plakātu Sienas Attēlu Mājas Dekori
€4.05

(mūsu tipogrāfija drukā un mākslas izdrukas par pack24.lv funkcija mūsdienīga sienas māksla, skandināvu dizaina sienas mākslas un skaistu abstraktās mākslas izdrukas.ideāls mājas dekoru,biroja vai darba vieta. apraksts materiāls : kokvilnas audekls iepakojumā : eiropas standarts tehnoloģija : print ( rāmji un rotājumi nav iekļauti ) piezīme: 1, tur varētu būt)

Izskatās arī
Suņu Kopšana Salons Vinila Ieraksts Sienas Pulkstenis Mājas Mākslas Dekoru Skotu Terjera Kucēnu Suņu Amatniecības Sienas Skatīties uz Pet Shop Groomer Dāvanu
€28.21 €18.90

(vinila lp ieraksta retro sienas pulkstenis izmantojot vintage un ekskluzīvu vinila ierakstus, mēs pulksteņi ar dažādām tēmām un formas. forma mūzikas nevaru raksturot, taču mēs esam cenšoties darīt visu vinila longplay stāstīt savus stāstus. visiem enviornmental aizsargi, vinils ir palīdzējusi samazināt comsumption no citām izejvielām. turklāt, uzskaiti, izmanto, ir jau sasniegusi)

Izskatās arī