Cena €11.18 €13.47

Pilns apraksts

5 Gab. Cirsts Aplikācijas: 1gb 23.5*15 cm * & 4gab 12.5*12.5 cm

To var izmantot, lai rotā sienas un jumta pirmās durvis mēbeles

Nostalģija un mūsdienu mēbeļu piederumi, iekštelpu paviljoni

Izveidot īpašu Ķīniešu un Rietumu kultūru

Izsmalcinātu griešanai modeļus, skaista, bieza klasisko garšu

Materiāls:Kaučuka koks

Koka krāsa

izmērs: 23.5*15 cm * & 12.5*12.5 cm

Skaisti cirsts koka dekoratīvo ziedu valde

Var pievienot skapji, logi, spoguļi, kā arī var izmantot kā dekoratīvu durvis

Jums vairāk rafinēts un ērtu dzīvi

Iepakojuma Saturs:

5 * koktēlniecības decal

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Materiāls: sveķu
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

StickerPirate Zilonis Mīļotājiem Autostāvvieta Tikai 8" x 12" Metāla Jaunums Zīme Alumīnija NS 056
€4.85

(8 x 12 jaunums pazīmes, pārliecinieties, lai smaids.zīmes ir digitāli drukātas uz smago 040 alumīnija izmantojot augstas kvalitātes uv izturīgas krāsas.šīs pazīmes ir piemērota iekštelpu un āra lietošanai.ietver noapaļotiem stūriem un atverēm, kas paredzētas montāžai. 100% apmierinātība garantēta.ja jums ir problēma ļaut mums zināt, un mēs darīt to tiesības, vai atmaksāt naudu.)

Izskatās arī
Lūgšanu Krelles Rožukroni Aproce Katoļu Marijas Svētību Aproces Vintage Dubultā
€1.28 €0.83

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: tas ir aproce ar mariju kulonu.garīgums un rotaslietas meistarība to finest veidā. izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, rūsas izturīgs, spēcīgs un izturīgs. valkāt rokassprādzi var padarīt jūs vairāk par ideālu īpašos gadījumos, puses, īpašiem notikumiem, datums, ceļojumu, brīvdienu, vai jebkuru svētku)

Izskatās arī
Juvelierizstrādājumu glabāšanas kaste, high-end un izsmalcinātu skatīties rotaslietas kastes, gredzeni, auskari, auskari, zelta rotaslietas, 2023 jaunu stilu ar lock
€36.60

(par mums 1,mūsu kompānija atrodas ķīnā lielākais vairumtirdzniecības tirgus.jebkurš produkts, kas jums nepieciešams, var nosūtīt uz mani ar produkta attēli vai modeļiem.es došu jums zemāko citāts cik drīz vien iespējams, un pēc tam likt produkta uz veikalu, lai iegādātos. 2,visiem produktiem, ko pārdod veikalā ir patiesa, lūdzu, atpūtas droši pirkt!ja)

Izskatās arī
Čilli Vārdiem Plakātu Mākslas Krāsošana Sienas Mājās Smieklīgi Apdare Vintage Print Telpu Attēlu Modernu Dekoru, Sienas Bez Rāmja
€17.01 €5.10

(1.mēs atbalstām piliens kuģniecības un whosesale. 2. lai saglabātu uz leju, kuģniecības izmaksas, un aviod bojāto kuģniecības veids, bez matrača, bez rāmja. 3.glezna ir ne handpainted, tas ir drukāts ar mašīnu. 4.1 inch=2.54 cm 5.paredzamais piegādes datums var ietekmēt muitas, laika apstākļi utt., dažreiz tas var aizņemt nedaudz ilgāku laiku, lai saņemtu, lūdzu, sazinieties)

Izskatās arī
Sešstūra Pad Korķa Tāfeles/Pin Valdes, 9-Pack Krāsains Sienas Flīzes Memo Filca Tāfeles Sienas Uzlīmes, Home Dekoriem
€8.57 €6.94

(funkcijas: mūsu radošā krāsaini sešstūri vilnas filcs, multifunkcionāla sienas uzlīmes smart savākt valdes mājas apdare.īpašā ģeometriskā figūra sešstūris, sienas uzlīmes, modernās mākslas stila, dekors jūsu mājās. šo hex pin tāfeles ir lieliska alternatīva ziņojumu dēļa vai korķa tāfeles.tas ir jautri, jautrs krāsu iespējas, ka varat izrotāt istabu ar nav nepieciešama montāža! vienkārši)

Izskatās arī
Pīts Neilona Lifts Ēnā Vadu 109 Metri Remonta Aizstājot Griestu Ventilators
€8.92 €4.46

(apraksts: [paketes ietvert]: nāk ar 100m melna pītā ēnā, lifts, žalūzijas vadu rullis, 8 gabali melnā koka kulons, labs nomaiņa un remonts jūsu žalūzijas, žalūzijas un louvers. [materiāls]: toni lifts smadzenes ir izgatavots no izturīga neilona, nav viegli izbalināt vai spuroties un kulons ir izgatavots no aerosola krāsu no koka, neizbalē vai spuroties. [viegli uzglabāt]: nāk ar spoli,)

Izskatās arī
Bezmaksas Piegāde 1 Rullis 25X10cm Gaismas Siltuma Pārneses Vinila Tumši Noctilucent Cricut DIY par Siltuma Preses Mašīna T-krekls Dzelzs HTV
€1.51 €0.78

(1 rullis 25x10cm gaismas siltuma pārneses vinila, ja jūs pērkat vairāk nekā 6pcs vai pasūtījuma summa lielāks par 15usd, mēs jauninājumu piegādes metodi, par brīvu, piemēram, pack24.lv saver shipping, pack24.lv standard shipping, ķīna post reģistrēta gaisa pastu vai epacket, pēc jūsu piegādes adresi, lūdzu, ņemiet vērā, paldies.ja jūs pērkat vairāk nekā 1pc par vienu un to pašu krāsu, mēs nosūtīsim)

Izskatās arī
Disney Grafiti Nav Naudas, Nav Smieklīgi Plakātus, Kanvas Glezna, Karikatūra, Donald Duck Anotācija Sienas Mākslas Izdrukas Bērnu Istabas Mājas Apdare
€8.48 €4.15

(1.zīmols:idisney māksla 2.nosaukums: kanvas glezna 3.materiāls:augstas daudzumu kokvilnas audekls 4.iepakojums: velmēta tērauda ar pvc caurule 5.pielāgotus: jebkurš izmērs ir pielāgota.ja jums ir nepieciešams, pielāgošana, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu. 6.piemērots mājas sienu apdare,dāvana draugiem; piezīme: 1.rāmji nav iekļauti.mums ir diy rāmi,)

Izskatās arī
Karkasa 3PCS Mūsdienu Rozā Islāma Kaligrāfijas Allahu Akbar Marmora Kanvas Glezna Izdrukāt Plakātu Sienas Art Attēlu Dzīvojamā Istaba Dekori
€31.28 €6.17

(materiāls: augstas izturības, 320gsm poliestera audekls tehnoloģija: giclee druka, krāsas ir reālistiskas, un ilgs kalpošanas laiks iepakojums: stiprināt iepakojuma ar pvc caurules, ļoti spēcīga, lai aizsargātu gleznas. piezīme: 1. bez rāmja iekļauts 2. puses-cut, lūdzu, piedod dažas izdrukas izmēri ir 2-3mm kļūdas.)

Izskatās arī
Austiņas Grafiti Krāsains Pērtiķis Dzīvnieku Plakātu un Izdrukas Audekls Krāsošana Sienas, Mākslas Attēlus viesistaba, Mājas Dekoru, Bez Rāmja
€32.95 €16.47

(drop-shipping ,vairumtirdzniecības & retails ir apsveicami!!! (mums nebūs ievietot jebkuru informāciju paketes, piemēram, faktūras.) tips: audekla apgleznošana,sienu māksla, plakātu,mājas attēlu,mājas dekoru. materiāls: audekls,stiprs,ūdensizturīgs,glezna, kura ir spilgta krāsu un neizbalē. par rāmi: mēs pārdodam kanvas glezna bez rāmja priekšrocības: mēs esam tieši)

Izskatās arī
Ekstrēmo Sporta veidu Vinila Sienas Uzlīmes, Parkour Sporta Vīrietis Sienas Decal Noņemams Parkour Deaign Logo Sienas Plakātu Džemperis Klubs Mākslas AZ338
€16.29 €12.87

(produkta iespējas: 1. materiāls: netoksisks/vides/draudzīgs pvc 2. visi vinila komplektā ir matēta vinila. 3. sienas decal ir izgatavotas no pašlīmējošās elastīgu prēmiju vinila plēve. 4. uzlīmes ietver nodot papīru, bet nav jau instalēta.tātad jums ir nepieciešams instalēt to pats. 5. uzlīmes apdare, piemērots jebkura tīras, gludas sienas, flīzes, logi, metāla, skapis, plastmasas, utt.lūdzu, ņemiet vērā:)

Izskatās arī
Ārējās Tirdzniecības Nosūcējs Veidā Sealer Darbvirsmas Vakuuma Iepakošanas Mašīnas, Pārtikas Iepakojums, Vakuuma Sealer
€834.12

(produkta apraksts specifikācija modelis 500 vakuuma aizzīmogošanas mašīnas motora jauda 1kw inflācija ir 0,8 mpa zīmogs izmēri 500*8mm izmēri 600*340*430mm svars 40kg)

Izskatās arī
Matemātikas Formulas Pop Vienādojumu Gaismas LED Neona Efektu Sienas Pulkstenis Matemātikas Sienas Pulkstenis Ar LED apgaismojumu Matemātikas Mīļāko
€37.19 €31.61

(led apgaismojums sienas pulkstenis kopējais diametrs led apgaismota pulkstenis ir 10 collu/ 25cm ar rāmi, kas izgatavots no elegants melnas plastmasas ar led detaļas iekšpusē. specifikācija: darbināms ar 1 aa bateriju (nav iekļauta komplektācijā). piezīme: lūdzu, izmantojiet oglekļa bateriju. led apgaismojuma funkcijas: šī led pulkstenis led iekšā, kas spīd caur)

Izskatās arī
1PC Mūsdienu Saulrieta Sienas Pulkstenis Klusuma Nav-atzīmējot ar Bateriju Darbināmas Dekoratīvie
€20.21 €14.15

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes pievienot pieskārienu izsmalcinātība, lai jūsu mājās ar mūsu stilīgs sienas pulkstenis, kas garantē precīzu administrators. izstrādāts ar augstākās kvalitātes materiāliem, šis sienas pulkstenis darbojas klusi un nodrošina precīzu hronometrāžas jūsu ērtībai. ideāli piemērots cilvēkiem, ģimenēm, un ikviens,)

Izskatās arī
Koka Bruņurupucis Statuja Asv Karoga Rotājumi 4. jūlijā Rotājumi Piemiņas Diena Dekoru Tēvijas Amerikāņu Karoga Dizaina Bruņurupucis
€10.23 €6.14

(radīt dzīvību, lai jūsu mājas dekoru ar rūpīgi cirsts bruņurupucis rotājumi.to reāli bruņurupucis forma rada skaistu galda rotājumu jebkurā gadījumā, piemēram, pateicības, ziemassvētku vai neatkarības dienā.pievienot touch of nature, lai jūsu mājas ar šo bruņurupuču figūriņas. specifikācija: produkta nosaukums: turtle ornaments produkta izmērs: (apm.)28*27*1.5 cm/11.02*10.63*0.59)

Izskatās arī
Siltuma Mirdzēt Vinila 30CMX100CM Pārneses Vinila Dzelzs Par Apģērbu HTV Krekls ar Augstu Elastības Decor Plēves Viegli Sagriezt,
€1.95 €1.01

(spīguļi, siltuma pārneses vinila shinning htv, ja jūs pērkat vairāk nekā 1gb vinila par vienu un to pašu krāsu, mēs nosūtīsim nepārtrauktu siltuma pārneses vinila, lai jūs, lūdzu, atveriet pilna roll un messure kopējo garumu.lūdzu, sazinieties ar mums par jebkuru jautājumu, pirms jūs atstāt negtive feeback, mēs jums atrisināt visas problēmas, kas būs noteikti atbilst jums, paldies.ja jūs pērkat vairāk)

Izskatās arī
10/30/60 pāriem Aizkaru Dekoratīvu Gredzenu Iekšējais Diametrs 4cm Apaļu Caurumu, Aizkaru Gredzenu Samontēti ar Preses Aizkaru Aksesuāri
€2.24 €1.46

(10/30/60 pāriem 4cm iekšējais diametrs ir apaļš caurums, aizkaru gredzenu aizkaru sprādzes top aizkaru aksesuāri, samontēti ar preses padomi: 1.iekšējais diametrs ir apmēram 4 cm (varētu būt ap 6-10mm kļūdas attālums). 2.gredzeni loga aizkaru . 3.cena ir par 10 pāriem /30 pāriem /60 pāri var izvēlēties līdz jums. 4.nepieciešams samontēt preses mašīna. specifikācija: 1,100%)

Izskatās arī
Spēle Kontrolieris Metāla Skārda Zīme Retro Spēlētājs Plāksne Neona Drukāt Spēlē Vintage Spēļu Istaba, Internets, Bārs, Durvju Plāksnes Art Sienas Dekori
€28.00 €14.00

(laipni lūgti mūsu veikalā.ja jums ir nepieciešams vairāk stilu, jūs varat ievadīt mūsu veikalā, lai pārbaudītu.mēs arī var pielāgot, lai jūs. funkcijas: (1).profesionālās kvalitātes metāla / skārda zīme (2).alvas pierakstīties iepriekš urbti caurumi, lai viegli karājas (3).izmantot dekorēšanai bārs, veikals, garāža, kafejnīcā, mājās un citās vietās. (4).attēls)

Izskatās arī
Keramikas Vāze Underglaze Radošo Retro Puķu Pods Mājas Iekštelpu Āra Pagalmā Darbvirsmas Apdare NordicPastoralStyle Izsmalcinātu
€72.94 €21.15

(vai jūs esat noraizējies, ka transportēšanas procesā tiks bojāts! esiet droši, ka mēs esam veikuši vairākus risinājumus, lai atrisinātu jūsu problēmas: 1 , izmantojiet biezāku putu kā iekšējā iepakojumā, lai aizsargātu vāze cieši piegulošu. 2 , ārējā kārta būs iepakota atkal uz papīra kastē anti-caurumošanas slāni, kā pirmā slāņa aizsardzību. 3 , mēs ieliekam)

Izskatās arī