Cena €6.39

Pilns apraksts

Mūsu putnu aizbaidīšanas ierīcēm efektīvi novērstu putnu no palūkoties uz savu dārzu, nekaitējot tiem.Jūs joprojām varēsiet justies šarmu dabu ar mūsu konstrukcijas, kas ir saskaņā ar pastorālo estētiku.Ierīcēm ir arī ērta un ātra, tāpēc jūs varat aizsargāt savu kultūru, kas ir ātri.

Specifikācija:

Produkta Nosaukums: Putnu Blinder Kulons

Produkta Materiāls: ABS

Produkta Krāsa: Sudraba

Produkta Izmērs: 38*23cm/14.96*9,06 (apm.) (nesalocītā veidā) (L*W)

Iepakojuma Saraksts:

1 * Putnu Blinder Kulons

Piezīmes:

Pateicoties gaismas efektiem un kameras leņķi, var būt krāsu atšķirības produkta, lūdzu, saprast.

Sakarā ar manuālo mērījumu, tur var būt kļūda produkta izmērs.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Ļoti Efektīva Putnu Kontrole: Stop putniem kaitējumu kultūraugiem, dārzi un pagalmi ar mūsu putnu aizbaidīšanas ierīcēm.Tās atstarojošās virsmas efektīvi atvairīt putnu kamēr krāsains gaismas, zem saules, piesaista uzmanību.Ar savu praktisko projektēšanu, tas ir viegli izmantot, un pakārt.

2.Vairākās Vietās: Ideāli piemērota augļu dārzi un dārzi, šīs putnu atvairīt sīkrīkus nav tikai vairogs kultūrām, bet arī uzlabot ainavu.Viņu grezni un dinamiskas izskatu padarītu tās piemērotas pagalmiem, balkoniem un terasēm, gan.

3.Dabas Atmosfēru Radīšanu, un Mūsu putnu atvairīt ierīce ir izstrādāta tā, ar reālistisku pūce funkcijas, kas ļauj jums izjust šarmu dabas ar izsmalcinātu un detaļas spilgti acis.Tas tur putni attālumā, lai jūs varētu baudīt mierīgu atmosfēru jūsu dārzs bez jebkādiem traucējumiem.

4.Uzlabota Estētika: Mūsu putnu aizbaidīšanas ierīcēm, ne tikai saglabāt savu dārzu, putnu bezmaksas, bet arī padarīt par pievilcīgu dekoru saskaņā ar pastorālo dizains.Retro krāsu un dizainu, šīs iekārtas rada siltu un aicinot gaisotni, ļaujot jums baudīt prieku no valsts dzīves.Padarīt jūsu dārza stilīgs papildinājums jūsu mājai!

5.Bez piepūles Uzstādīšana: Biedēt prom, putni, ir vieglāk ar mūsu putnu aizbaidīšanas ierīci!Nē barošanas avots, vai instrumenti ir vajadzīgi, lai to varētu efektīvi uzstādīšana.Vienkārši pakārt to no vēlamo atrašanās vietu, izmantojot komplektācijā iekļauto siksniņa, sēdēt un skatīties, kā tas attur nevēlamu putnu.

Specifikācijas

  • Materiāls: Plastmasas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Akvarelis, Melns Kaķis Zvaigžņotām Debesīm Mēness, Zvaigznes, Sienu Mākslas Ziemeļvalstu Anotācija Plakāti, Attēli, Dzīvojamā Istaba Dekori Audekls Izdrukas Krāsošana
€9.30 €5.21

(1. materiāls: eco-draudzīga kokvilnas audekla-ūdensizturīgs ,nekad izbalināt, var noslaucīt 2. iepakojuma & dāvanas: izmanto augstas izturības papīra caurule un pārsteiguma dāvanas iesaiņojuma iekšpusē, 3. mājas dekori: dzīvojamā istaba ,bērnu istabas, guļamistabas, virtuves, mācību telpu ,biroju , bāru un tā tālāk)

Izskatās arī
Vingrošana Meitene, Attēls, Skulptūra Anotācija Sveķu Calisthenics Statueti Sporta Balvu Dekoru Čuguna Mākslas un Amatniecības Piederumi, Ornaments
€111.64 €50.25

(1. apraksts: ritmikas anotācija sieviešu vingrotājs statueti sveķu mākslas calisthenics skulptūru čuguna mākslas, sporta balvu dekoru, suvenīru, dāvanu amatniecības rota. 2. materiāli: vides aizsardzības sveķu un dzelzs. 3. krāsa: multicolour . 4. izmērs(cm): lūdzu, pārbaudiet izmēru chart. 5. n.w.: lūdzu, pārbaudiet izmēru chart. 6. meistarība: roku griešanai, krāsotas)

Izskatās arī
Anglijas Londonas Cityscape Tapetes, Sienas, Mākslas Plakāti, Kanvas audums Auduma Drukas Gleznu par Mājas Dekoru Attēlu
€32.80 €26.24

(sazinieties ar mums jūsu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.uzskatu, ka mēs varam padarīt jūs apmierināts ar mūsu centienus.)

Izskatās arī
Dabiskā Kristāla Nūjiņas, Rozā Zebra Akmens Aura Rainbow Punktu Dziedināšanas Sešu Slīpētas Reiki Čakru Akmeņi Prizmu Mājas Dekori
€5.12 €4.20

(laipni lūgti mūsu veikalā! pieņemt piliens kuģniecība objektu attēlotie ir vienmēr precīzs preci jūs saņemsiet. ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums ~~ mēs vienmēr esam šeit, lai jums ! par rungyangshi zīmols: runyangshi kristāla co., ltd.tika izveidota crystal city, donghai county, kas slavena ar savu kristāla ķīnā visā pasaulē.vairāk)

Izskatās arī
Vasaras Laipni Saulespuķu Zīme Sienas Veranda Mākslas Vasarā Vainags Hanging signāls Priekšējo Durvju Dekors
€12.11 €8.11

(karstā karstā saulespuķu koka durvju pakaramais koka ziedu zīme saulespuķu durvju pakaramais dekori guļamistaba, dzīvojamā istaba apraksts: funkcijas: handcrafted koka zīme: mūsu saulespuķu koka durvju pakaramais ir skaisti handcrafted koka ziedu zīme, kas papildina touch zemniecisks šarmu, lai jūsu priekšā durvīm, vai verandā. universāls sienas art: mūsu saulespuķu laipni koka)

Izskatās arī
1~4GAB Kaķis Miniatūras Figūriņas Koka Radošo Nelielas Dāvanas Darbvirsmas Koktēlniecības Kulons Piederumi
€7.99 €3.83

(1~4gab kaķis miniatūras figūriņas koka radošo nelielas dāvanas darbvirsmas koktēlniecības kulons piederumi apraksts: ❀ radošo īpašu dāvanu: cutest koka kaķēns pasaulē!lieliska dāvana kaķu mīļāko jūsu dzīvē! ❀ tas ir ideāls lielums, lai uzvilkt maisu vai saglabāt uz jūsu galda.šis kaķēns ir cirsts un izstrādāti, izmantojot sandalkoka, galvenā uzmanība diskusijā, kur tā)

Izskatās arī
Anotācija Retro Spēlētājs, Spēļu Konsoli Gamepad Kontroles Kanvas Glezna Rūpniecības Stila Interneta Izdrukas un Plakātu Sienas Art Attēlu
€6.78 €4.14

(· produkta apraksts · materiāls: kokvilnas audekla. · atbalsts pielāgot, lai,lūdzu, sazinieties ar mums. · iepakojums: rullis ar cietu cauruļu iekšpusē, lai to aizsargātu. piezīme.plakātu nāks bez baltajā apmalē,ja jums ir nepieciešams,lūdzu, atstājiet ziņu ar mums. 1. rāmis nav iekļautas. 2. visas gleznas ir iespiests ar mašīnu nav handpaint. 3. sakarā)

Izskatās arī
Meža Parks, Brīdinājuma zīmes, Metāla, Skārda Zīme Uzmanību Jomā patrulē Traks, Vistas Kundze Krogs Mājas Vintage 8x12 cm
€10.38 €5.19

(materiāls: augstas kvalitātes metāla. izmērs aptuveni: 20x30cm(8x12inch),30x40cm(12x16inch). paketē iekļauts: 1 gab. metāla skārda zīmi. šī sērija pakārt attēlu kvalitāti, radošo, noslēgta, moderns. tas ir plaši izmanto pie bāri, krogi, klubi, mājas, kafejnīcās, veikalos, restorānos utt.rotājumi vai var izmantot kāzām, dzimšanas dienas, ceremonija vai jebkuru veidu pasākumos)

Izskatās arī
Nav Ierāmētas Gleznas, 5 gab Mēs esam Slaveni Krāsains Lauksaimniecības Traktoru Sienas, Mākslas Plakāti, Bildes, Mājas Dekoru, Lai Dzīvojamā Istaba Gleznas
€17.37 €8.69

(uzmanību: produkts bez rāmja. 1. kvalitāte: augstas kvalitātes aaa+++ 2. iezīmes: izgatavots no auduma materiāla,izturīgs izmantošanu un vides aizsardzību. 3. rāmis: nē,bez rāmja; 4. attiecas uz: mājas,viesnīca,birojs,kafejnīca,restorāns,kāzu dekori,bāri,puses dāvanu,draugam dāvanu un tā tālāk. 5. komplektā ietilpst: 5 panelis bez rāmīša audekls (bez rāmja) piezīme: 1.)

Izskatās arī
Dabas Rūdas Zilā Apatite Jomā Kvarca Kristāla Bumbu Čakras Akmens Dziedināšanas Reiki Ārstēšanas Sākuma Apdare
€20.60 €16.00

(laipni lūgti mūsu veikalā! pieņemt piliens kuģniecība materiāls dabas apatite jomā izmērs un svars diametrs: 39-66mm svars: 97-466g ietekme kristāla akmeņi punkts 1.dabiskā kristāla un akmens ir enerģija no dabas, kristāla punktu var labāk koncentrēties enerģijas augšējā daļā, tiek izmantota, lai dziedēt, pielāgotu struktūras, labākais instruments,)

Izskatās arī
Austiņas Grafiti Krāsains Pērtiķis Dzīvnieku Plakātu un Izdrukas Audekls Krāsošana Sienas, Mākslas Attēlus viesistaba, Mājas Dekoru, Bez Rāmja
€32.95 €16.47

(drop-shipping ,vairumtirdzniecības & retails ir apsveicami!!! (mums nebūs ievietot jebkuru informāciju paketes, piemēram, faktūras.) tips: audekla apgleznošana,sienu māksla, plakātu,mājas attēlu,mājas dekoru. materiāls: audekls,stiprs,ūdensizturīgs,glezna, kura ir spilgta krāsu un neizbalē. par rāmi: mēs pārdodam kanvas glezna bez rāmja priekšrocības: mēs esam tieši)

Izskatās arī
Ar Hercogu no Hazzard General Lee Metāla Skārda Parakstīt Kravas Telpās un ārpus Telpām, Mājām, Kafijas Bārs Virtuves Sienu Apdare
€12.00 €5.99

(is_customized : jā forma : taisnstūra modeļa numurs : mt001 materiāls : metāla stils : eiropas izcelsmes valsts : ķīna iepakojuma saturs : 1 gab. metāla skārda zīme izmērs : 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.8 collu) is_customized : jā saturu : classic par : sienu dekors amatniecības dāvanu materiāls : augstas kvalitātes metāla stilā : vintage process : iespiesti priekšrocības : vairumtirdzniecība dropshipping)

Izskatās arī
1PC Mūsdienu Saulrieta Sienas Pulkstenis Klusuma Nav-atzīmējot ar Bateriju Darbināmas Dekoratīvie
€20.21 €14.15

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes pievienot pieskārienu izsmalcinātība, lai jūsu mājās ar mūsu stilīgs sienas pulkstenis, kas garantē precīzu administrators. izstrādāts ar augstākās kvalitātes materiāliem, šis sienas pulkstenis darbojas klusi un nodrošina precīzu hronometrāžas jūsu ērtībai. ideāli piemērots cilvēkiem, ģimenēm, un ikviens,)

Izskatās arī
Disney Skārda Zīme Metāla zīmju Disney Princese Pelnrušķīte Belle Skārda Plāksne, Metāla, Sienu Uzlīmes Vintage Skārda Zīme Bērnu Istabas Dekors
€9.10 €5.46

(paziņojums jo vairāk jūs pērkat, jo mazāks vidējais cenu! (iegādāties divu laikā, jūs varat baudīt bezmaksas piegāde, vairāk rentabli!) izvēlēties katru no jums vēlas individuāli, nodot tos grozā un apmaksāt to kopā! materiāls: augstas kvalitātes metāla izmērs: 20x30cm (8*12 cm) (1inch=2.54 cm, 1cm=0.39 collas) priekšrocības: krāsu ir pilns un gaišs, un)

Izskatās arī
Vintage Sporta Auto 1970 Metāla Zīmes, Sienas, Sienu Konstrukcijas Pub Kluba Viesistaba Drukāt Skārda Parakstīt Plakātu
€8.07 €3.87

(klasiskās plāksne vintage metāla zīme dzīvojamā istaba mājās apdares plāksnes sienas, mākslas plakātu, apraksts vairāk jūs pērkat, jo zemāku cenu! var sajaukt secību !lūdzu, pastāstiet mums, stilu, jūs vēlaties,vai piezīme ,paldies! materiāls: augstas kvalitātes metāla . izmērs aptuveni: 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.9 collu ) stāvoklis:100% jauns augstas kvalitātes paketē)

Izskatās arī
Mēness Luminiscences Zvaigznes, Mēness Uzlīmes Krāsains Spīd Tumsā Gaismas Sienas Uzlīmes 3D Gaismas Zvaigžņu punkti Mājas Dekoru
€3.34 €2.00

(pavisam jaunu un augstas daudzums! materiāls: pvc krāsa: krāsains izmērs: 2.5 cm daudzums: 100gab motīvs: izmantot augstas kvalitātes plastmasas un luminiscences krāsas, kā izejvielas.vides aizsardzība, bez smaržas, nav toksisks un nepievelk putekļus.jūs varat ielīmējiet šo zvaigžņu uzlīmes uz sienām, griestiem, mēbelēm, logiem vai spoguļi, kā nepieciešams.jūs varat)

Izskatās arī
10/30/60 pāriem Aizkaru Dekoratīvu Gredzenu Iekšējais Diametrs 4cm Apaļu Caurumu, Aizkaru Gredzenu Samontēti ar Preses Aizkaru Aksesuāri
€2.24 €1.46

(10/30/60 pāriem 4cm iekšējais diametrs ir apaļš caurums, aizkaru gredzenu aizkaru sprādzes top aizkaru aksesuāri, samontēti ar preses padomi: 1.iekšējais diametrs ir apmēram 4 cm (varētu būt ap 6-10mm kļūdas attālums). 2.gredzeni loga aizkaru . 3.cena ir par 10 pāriem /30 pāriem /60 pāri var izvēlēties līdz jums. 4.nepieciešams samontēt preses mašīna. specifikācija: 1,100%)

Izskatās arī