Cena €50.25 €111.64

Pilns apraksts

1. Apraksts: Ritmikas Anotācija Sieviešu Vingrotājs Statueti Sveķu Mākslas Calisthenics Skulptūru Čuguna Mākslas, Sporta Balvu Dekoru, Suvenīru, Dāvanu Amatniecības Rota.

2. Materiāli: Vides aizsardzības sveķu un dzelzs.

3. Krāsa: Multicolour .

4. Izmērs(cm): Lūdzu, pārbaudiet izmēru chart.

5. N.W.: Lūdzu, pārbaudiet izmēru chart.

6. Meistarība: Roku griešanai, krāsotas un nodriskāts efektu .

7. Pieteikums: Dekorēšana, mākslas kolekcija, atzinību, dzimšanas dienā, dāvana, svētā Valentīna Diena, suvenīru un festivāls svin utt.

8. Izcelsmes vieta: Ķīna.

Bildes, Kas Parāda:

Vairāk statujas un skulptūras, lūdzu !

Par iepakojums:

Ieskauj polistirola un burbulis maisā iekšā kastītē, kas ir iesaiņots, ar līmlenti.

Par kuģniecības:

Ja jums ir kādi jautājumi un/vai pieprasījumus par kuģniecības un/vai kuģu veidni, lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums bez vilcināšanās.

Par nomaiņu vai atgriešanu par preci:

Lūdzu, pārbaudiet postenis, cik drīz vien iespējams pēc saņemšanas paketi.Ja prece ir bojāta, lūdzu, paziņojiet mums, un nosūtīt attēlu 48 stundu laikā( kopš pierakstīšanās uz uztvērēju kopiju express).Mēs aizstās jums bez vilcināties.Lai iegūtu plašāku informāciju, lūdzu, sazinieties ar mums.

Kā par atgriešanos uz objektu.Kā mēs zinām, tur ir attēlveidošanas atšķirība dažādos monitori, tā krāsa postenis, kas varbūt atšķiras nedaudz.Un arī, ņemot vērā atšķiras, uzņemot fotogrāfijas varbūt atšķiras krāsas objektu.Tātad, mums ir tiesības atteikties pieņemt jūsu atgriezt preci, ja rerurning iemesls ir divi nosacījumi, kas noteikts iepriekš vai viens no viņiem.

P. S.: Atgriežoties iemesla dēļ, ka mēs nepieņemam ietver arī to, ka vienums ir atšķirīgs no cerībām attēlu savā prātā, pirms jūs saņemat preci.

Piezīmes: uz Jautājumiem, kas nav minēti iepriekš, tiek risināti pārrunu ceļā, izmantojot draudzīgu sarunu!Vienalga, kādi ir jautājumi vai grūtības, tiek izpildīts pirms pārdošanas, pārdošanas vai pēc pārdošanas, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Mūsu biznesa princips ir klāt jums patīkamu iepirkšanās pieredzi.

Kā mēs zinām, ka nekas nav ideāls šajā pasaulē.Šī vingrotāja nav ideāls, ir varbūt daži plankumi un plankumi nevienmērīga krāsa izplatīšanos, bet tas ir tikai šarms no roku darbs amatniecības un katru roku darbs amatniecības pasaules mērogā ir unikāla.Bet es esmu pārliecināts, ka tas būs ideāls, lai jūs, jo jūsu apzinās acis!

Specifikācijas

  • krāsa: multicolour
  • Tēma: Sporta
  • posteņa nosaukums: Vingrošana Statuja Vingrotājs Statuetes Dejas Sporta Notikums Suvenīru
  • Materiāli: Sveķus un Dzelzs
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • pielāgotā:
  • Materiāls: sveķu
  • Meistarība: Roku Darbs Griešanai, Krāsotas un Nodriskāts Efekts
  • Reģionālā Funkcija: eiropa
  • Funkcijas: Apdare, Dāvanu, Mākslas Kolekcija un Suvenīru utt.
  • Pieteikumu Stāvoklis: Rakstāmgalda
  • Pieteikumu Vieta: Mājas, Birojs, Kafejnīca, Krogs, Viesnīcas, Veikals Logu un Restorānu utt.

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Mini Ziemassvētku Namiņš Ielas Lampas Pelējuma Miniatūras par Leļļu Nams Ceļu Skatuves Aksesuārs Bērnu Kid Roku darbs DIY Dzīve
€5.48 €2.74

(1296 funkcijas: ootdty reāli dizains: nekustamā līdzīgu dizainu ar lielisku meistarība. piemērots: pielietojams 1/12 miniatūra leļļu namiņš vai namiņš kolekcija. par leļļu nams piederumu: izsmalcinātu kolekciju lelles diy aina: vieta jūsu leļļu nams jau vairāk reāli, detalizēti dzīves skatuves efektu. radošās dāvanu: tā ir radošā iela pelējuma dāvanu)

Izskatās arī
Ziemassvētku Log Salona Vīraks Degļu Sveķu Māju Miniatūras Mājas Smaržas Deglis Vīraka Kvēpināmais Trauks Jaunā Gada Dāvanu
€10.87 €6.53

(apraksts: ieviešot salona vīraks deglis, perfekts mājas dekorēšana un aromāts aksesuārs jebkurā gadījumā.šī skaisti izstrādāti, vīraks degļu funkcijas, log salona dizains, kas nosaka ainu par mājīgu ziemas naktī.izgatavots no augstas kvalitātes sveķu materiāls, tas vīraks konuss deglis nodrošina augstas kvalitātes dūmu efekts, kas papildina touch of elegance jūsu telpā.vai jūs to izmantot kā)

Izskatās arī
Vednis Tumši Augstskolu Burvju Alfabēts Bērnudārza Sienas Mākslas Audekls Gleznošanai Ziemeļvalstu Plakāti Un Izdrukas Sienas, Attēlus, Bērnu Istabas Dekors
€11.67 €6.19

(funkcijas: materiāls: 100% kokvilnas audekls,ūdensizturīgs mājas dekori: dzīvojamā istaba,bērnu istabas , virtuve, kabinets ,birojs , bārs,guļamistaba un tā tālāk piezīme: 1.bez rāmja 2.mēs varam pieņemt, lai pielāgotu jebkura izmēra vai attēlu, piemēram, nometiet kuģniecības, vairumtirdzniecības, oem, utt,jūs varat sazināties ar mums pa ziņu. 3.ja produkts)

Izskatās arī
5 Gab. Gumijas Ozola Koka Cirsts Stūrī Onlay Aplikācijas Mēbeles, Mājas Durvju Dekori DIY, 1gb 23.5X15cm & 4gab 12.5X12.5Cm
€13.47 €11.18

(5 gab. cirsts aplikācijas: 1gb 23.5*15 cm * & 4gab 12.5*12.5 cm to var izmantot, lai rotā sienas un jumta pirmās durvis mēbeles nostalģija un mūsdienu mēbeļu piederumi, iekštelpu paviljoni izveidot īpašu ķīniešu un rietumu kultūru izsmalcinātu griešanai modeļus, skaista, bieza klasisko garšu materiāls:kaučuka koks koka krāsa izmērs: 23.5*15 cm * & 12.5*12.5)

Izskatās arī
StickerPirate Zilonis Mīļotājiem Autostāvvieta Tikai 8" x 12" Metāla Jaunums Zīme Alumīnija NS 056
€4.85

(8 x 12 jaunums pazīmes, pārliecinieties, lai smaids.zīmes ir digitāli drukātas uz smago 040 alumīnija izmantojot augstas kvalitātes uv izturīgas krāsas.šīs pazīmes ir piemērota iekštelpu un āra lietošanai.ietver noapaļotiem stūriem un atverēm, kas paredzētas montāžai. 100% apmierinātība garantēta.ja jums ir problēma ļaut mums zināt, un mēs darīt to tiesības, vai atmaksāt naudu.)

Izskatās arī
Vasaras Laipni Saulespuķu Zīme Sienas Veranda Mākslas Vasarā Vainags Hanging signāls Priekšējo Durvju Dekors
€12.11 €8.11

(karstā karstā saulespuķu koka durvju pakaramais koka ziedu zīme saulespuķu durvju pakaramais dekori guļamistaba, dzīvojamā istaba apraksts: funkcijas: handcrafted koka zīme: mūsu saulespuķu koka durvju pakaramais ir skaisti handcrafted koka ziedu zīme, kas papildina touch zemniecisks šarmu, lai jūsu priekšā durvīm, vai verandā. universāls sienas art: mūsu saulespuķu laipni koka)

Izskatās arī
Retro Abstraktās Mākslas Āfrikas Sieviete, Krāsošana Sienas, Mākslas Izdrukas, Plakāti Sienas, Attēlus Dzīvojamā Istaba Mājas Mākslas Cuadros Mājas Apdare
€33.86 €20.66

(lūdzu, ņemiet vērā, 1.glezna ir ne handpainted, tas ir drukāts ar mašīnu. 2. lai saglabātu uz leju, kuģniecības izmaksas, un aviod rāmis bojāts, kuģniecības, ne matrača, ne iekšpusē rāmja, neviens ārpus rāmja, audekla tikai. 3. sakarā ar dažādiem gaismas efektiem starp datoru monitori,mobilo telefonu, krāsu objektu, kas būs nedaudz atšķiras no rādīt attēlu mūsu veikalā. 4.1)

Izskatās arī
Skrejceļš Sadzīves Locīšanas Daudzfunkcionāls Komerciāls Sporta Zāle, Sporta Aprīkojums
€845.85 €820.47

(-----------------------宝贝描述------------------ 【品名] aicina:跑步机 跑带区域: 126x45cm 展开尺寸: 183x76x130cm 折叠尺寸: 116x136x76cm 跑步机净重: 83kg 跑步机承重: 130kg 坡度调整方式: 电动 持续输出马力: 1.2 kw 峰值马力: 3.5 kw 速度调节范围: 1-18km/h)

Izskatās arī
Dusmīgs Lauva Dekorācijas 5 Gabals Audekls Drukāt Sienas, Mākslas Plakātu, Mājas Apdares 5 Panelis HD Print Attēlus, Gleznas, Mājas Dekoru Nav Ierāmēta
€14.10 €10.72

(5 gabali audekla sienas māksla, mājas dekoru 5 gabals hd attēlu drukāšana plakāts nav ierāmēta)

Izskatās arī
Dzīvniekiem Ziemassvētku Vintage Plakātu, Audekls Iespiešana Dzīvnieku Kaķis, Suns Jenots Ziemassvētku Cepure Sienas Mākslas Dekori Bērnu Istabā Gudrs Apdare
€29.96 €9.59

(lūdzu, ņemiet vērā, 1.glezna ir ne handpainted, tas ir drukāts ar mašīnu. 2. lai saglabātu uz leju, kuģniecības izmaksas, un aviod rāmis bojāts, kuģniecības, ne matrača, ne iekšpusē rāmja, neviens ārpus rāmja, audekla tikai. 3. sakarā ar dažādiem gaismas efektiem starp datoru monitori,mobilo telefonu, krāsu objektu, kas būs nedaudz atšķiras no rādīt attēlu mūsu veikalā. 4.1)

Izskatās arī
Digitālais Modinātājs Ar Lielu LED Laika Displejs Temperatūras Atklāt Atlikt Pulksteņi Guļamistabai Gultas, Galda,
€17.96 €13.11

([lielā ekrāna displejs]- 5.5 collu augstas izšķirtspējas digitālo modinātājs ir skaidri norādīts laiks, datums, temp.izgaismotais led ciparus, pārliecinieties, ka tā ir pietiekami skaidrs, lai redzētu, laiku, attālumu. [signāls regulējams spilgtums]- 6 spilgtuma līmeņos, sākot no 5% uz 100%, nav jāuztraucas par to spilgtums ir pārāk augsts, lai varētu ietekmēt jūsu miega, vai pārāk tumšs, lai)

Izskatās arī
Trippy Skelly Plakātu Smieklīgi Dekoru Vintage Print Istabu, Mājas Attēlu, Apdares Sienas Art Sienas Mūsdienu Glezna Bez Rāmja
€33.86 €11.85

(1.mēs atbalstām piliens kuģniecības un whosesale. 2. lai saglabātu uz leju, kuģniecības izmaksas, un aviod bojāto kuģniecības veids, bez matrača, bez rāmja. 3.glezna ir ne handpainted, tas ir drukāts ar mašīnu. 4.1 inch=2.54 cm 5.paredzamais piegādes datums var ietekmēt muitas, laika apstākļi utt., dažreiz tas var aizņemt nedaudz ilgāku laiku, lai saņemtu, lūdzu, sazinieties)

Izskatās arī
Dabiskā Kristāla Sirds Formas Burvju Slotas Raganu Slotu Reiki Dārgakmens Tīrīšanas Dziedināšanas Fengshui Mājas Rotājumi
€8.68 €3.21

(funkcijas: 1.unikālais dizains: šī raganu slotu dekoru lepojas unikāli pievilcīgs dizains, kas izstaro radošo un skaistumu.glītu kristāla zizli un slotu forma pievienot neatvairāmu touch cuteness, padarot tā ir jebkurā gadījumā. 2.izvēlētais materiāls: mūsu raganu slotu dekori ir izgatavots no augstas kvalitātes kristāla materiāla, kas ir droša, bez smaržas, un ir videi draudzīgs.ar tās izcilo)

Izskatās arī
Akcijā! 6X Kārta Jomā Vāze Caurspīdīga Stikla Zivju Tvertnes
€50.07 €28.54

(akcijā! 6x kārta jomā vāze caurspīdīga stikla zivju tvertnes jūs varat ievietot stikla vāze guļamistaba, dzīvojamā istaba, birojs tas būs skaists un pievilcīgs, ja jūs izvirzīti daži bruģis, jo tas tas palīdz, lai rotā un tīrība jūsu mājās vai birojā, labs noformējums par jums lieliska dāvana, lai nosūtītu jūsu draugiem, radiem un kolēģiem, utt. krāsa: caurspīdīga materiāls:)

Izskatās arī
1" Paldies Tev, Uzlīmes, Roll 500pcs par Aploksnes, Dāvanu Saiņošanas Papīru, Uzlīmes, Etiķetes, Kancelejas Piederumi Kāzu Dāvanu Apdare Uzlīme
€0.69 €0.38

(funkcijas: *1. jūs saņemsiet 1 rullis paldies, uzlīmes, 500 uzlīmes vienā rullī, kuru diametrs ir no 1 collas(25mm) uz etiķetes.daudzumu ir pietiekami, lai apmierinātu jūsu ikdienas vajadzības. *2. izgatavoti no augstas kvalitātes gumijots vai pašlīmējošs papīrs un, tā uzskata, gluda, viegli pielīmēt un mizas. *3. paldies iet garu ceļu, veidojot ilgstošas attiecības, paužot savu)

Izskatās arī
Tualetes Rokasgrāmata WiFi Neona Zīme Uzdot Plāksne Skārda Krāsošana Dekoratīvie WC Vannas istaba GRIBĒJU Metāla Plakātu Mākslas Plāksnes 20x30cm
€7.79 €5.07

(šī sērija pakārt attēlu kvalitāti, radošo, noslēgta, moderns. tas ir būtiski, bārs,coffee house,visu veidu individuālās rakstura vietās vai mājas apdare. non-glare,colourfast ,tīru, vienkāršu, ūdensizturīgs. ne tikai var nodot mesa,bet var arī pakārt pie sienas tur ir mazas, apaļas caurumu katrā stūriem šī glezna ir zālē fiksētā ietekme arī pieejami zilā līme)

Izskatās arī
Austrumu Iedvesmoja Drukāt Seguy Samarkande Sienas Mākslas Audekls Gleznošanai Orient Āzijas Dizaina Plakātu Sienas Attēlu Mājas Dekori
€4.05

(mūsu tipogrāfija drukā un mākslas izdrukas par pack24.lv funkcija mūsdienīga sienas māksla, skandināvu dizaina sienas mākslas un skaistu abstraktās mākslas izdrukas.ideāls mājas dekoru,biroja vai darba vieta. apraksts materiāls : kokvilnas audekls iepakojumā : eiropas standarts tehnoloģija : print ( rāmji un rotājumi nav iekļauti ) piezīme: 1, tur varētu būt)

Izskatās arī
Futbols Zēni, Sienas Uzlīmes Zēniem Istabas Interjera DecorationSoccer Spēlētājs Vinila Sienas Decal Futbola Kluba Vinila Sienas Plakātu AZ708
€9.25 €7.31

(produkta iespējas: 1. materiāls: netoksisks/vides/draudzīgs pvc 2. visi vinila komplektā ir matēta vinila. 3. sienas decal ir izgatavotas no pašlīmējošās elastīgu prēmiju vinila plēve. 4. uzlīmes ietver nodot papīru, bet nav jau instalēta.tātad jums ir nepieciešams instalēt to pats. 5. uzlīmes apdare, piemērots jebkura tīras, gludas sienas, flīzes, logi, metāla, skapis, plastmasas, utt.lūdzu, ņemiet vērā:)

Izskatās arī