Cena €4.74 €7.30

Pilns apraksts

Materiāls:materiāls, no kā produkts ir augstas kvalitātes audekla.

Apstrāde:audekla, gleznas, nav roku darbs,tas ir drukāts ar mašīnu uz audekla ar spilgtas krāsas.

Saturs:

1,Tikai auduma, bez rāmja.Ja jums ir nepieciešams ierāmēts attēls, lūdzu, sazinieties ar mums, bet noteiktu loģistikas maksa tiks iekasēta.

2,Nav baltas malas audekla, ja jums ir nepieciešams papildu balto malu, lūdzu, pasūtiet Piezīme: Nepieciešams edge.By noklusējuma 2CM baltas malas ir pa kreisi uz katru pusi.(Izņemot 60X80CM)

Iepakojums:kanvas glezna scrolls ārpus cietā PVC caurules,un to ārējais iepakojums ir noslēgts ar burbulis soma.

Pielāgoti servisapkalpošanas:Mums ir profesionālas iekārtas, un komanda, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, lai atbilstu visām jūsu vajadzībām pielāgota (attēlu, izmēru, rāmja un tā tālāk).

1. modelis attēlā ir 175cm garš.Lūdzu, izvēlies atbilstoša izmēra saskaņā ar izmēru salīdzinājums parādīts attēlā.

2,pielāgotu attēlu un lielumu, ir laipni lūgti.

3,Visi audekla gleznas ir roku samazināt ar darbinieku, tāpēc var būt kļūdas par 1cm izmērs, es ceru, ka jūs varat saprast.

1,Mēs nosūtīt preču 48 stundu laikā pēc jūsu maksājumu, izņemot likumā noteiktās brīvdienas.

2,paredzamo piegādes datumu ietekmēs muitas ,loģistikas,laika apstākļiem un citiem faktoriem.Dažreiz saņemšanas laiks var būt ilgāks,lūdzu, sazinieties ar mums, lai paplašinātu savu pasūtījumu aizsardzības laiks.

Mēs apsolām, lai atrisinātu problēmu 100%.Ja produkts jūs saņēmāt, ir kvalitātes problēmas, vai ir bojāts loģistikas procesu, vai arī neesat saņēmis paku, vai pat, ja jums nav, piemēram, produktu, jūs, kas izvēlēti pēc saņemšanas paketi, lūdzu, sazinieties ar mums laika.Kompensācijas un nomaiņa produkti ir gan atļauts.Lūdzu, neatstājiet negatīvas atsauksmes pirms sazināties ar mums, galu galā, tas ir mūsu darbs, standarta, lai atbilstu katra klienta vēlmēm.

1,jo atšķiras gaismas vai redzamo aprīkojumu, tur būs nedaudz krāsu atšķirība starp faktisko priekšmetu un attēlu.

2,ir daudz produktu aizvietotājus par Pack24.lv, lūdzu, pievērsiet uzmanību diskriminācijas.

3,Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, atstājiet piecu-zvaigžņu novērtējumu.Piecu zvaigžņu atzinību, ir liela nozīme, lai mums, liels jums paldies.

4,Ja jūs atstāt pozitīvas atsauksmes ar labas atsauksmes un perfektu attēlu,lūdzu, sazinieties ar mums, pirms nākamo pasūtījumu, mēs sniegs jums vairāk atlaides.

5,Mēs piedāvājam piliens kuģniecības pakalpojumu, un aicinām draugus no visas pasaules pievienoties mums, lai sasniegtu win-win situāciju.

smaržas sievietēm,modes,melna balta plakātu sieviete,super auto, plakātu,Parīzē,Mūsdienu mājas dekorēšana dzīvojamā istaba,audekla apgleznošana sienu māksla,attēli uz sienas,Mājas apdare luksusa,plakātu,Apdare, mājas,istabas dekori,mājas dekori,sienas dekori,Dekoratīvās gleznas,plakāti,Telpu dekorēšana

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Audekls Printings
  • Mācību priekšmeti: Ainavas
  • Ir Smart Ierīces: no
  • Rāmis: No
  • Modeļa Numurs: Kanvas Glezna
  • Oriģināls: No
  • Atbalsta Bāzes: Audekls
  • Kadra režīmā: Bez rāmīša
  • CN: Ķīna
  • Kanvas glezna stils: Mūsdienu mājas dekorēšana dzīvojamā istaba audekla apgleznošana sienu art pictures sienas Mājās apdare luksusa
  • Saturs audekla apgleznošana: smaržas sieviešu modes melns balts plakāts sieviete, super auto plakātu Parīzē
  • Vidēja: Ūdensizturīgs Tintes
  • Forma: Viena
  • Materiāls: Audekls
  • Ainas, Kas Jāizmanto: Dzīvojamā istaba guļamistaba virtuves telpa, ēdināšanas telpa, mācību telpa, mājas Dekoru
  • Stils: Mūsdienu Stils
  • Zīmola Nosaukums: walhome
  • Technics: Krāsošana Ar Strūklu

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Pop Art Meksika Augu Kaktusu Gleznas, Istabas Dekori Sienas, Attēlus Plakātu Izdrukas Par Dzīves Audekla Printings Mūsdienu Mājas Apdare
€28.44 €14.22

(produkta displejs apraksts 1,unramed.mūsu produkts ir bez rāmja.tikai kanvas.bet šis lielums ir parastajai foto rāmja izmēru un jūs varat iegūt tiesības lieluma rāmja viegli 2,gleznošana, nav roku darbs, tas ir drukāts ar mašīnu. 3,mēs atstāt papildu 3cm balts audekls ar savu kontroli.piemēram, ja tu izvēlies gleznas izmērs ir 40x50cm, taisnība būs 46x56cm ja jums nav)

Izskatās arī
Spānijas Bībeles Verse Kristiešu Sienas Uzlīmes Jesues Dievs Dios Es Nuestro Refugio Y Fortaleza, Salmo 46:1 Sienas Decal Guļamistaba Vinila
€12.74 €5.27

(laipni lūgti mūsu veikalā! profesionālās ražotāju vinila griešanas decal uzlīmes . kvalitāti mūsu vinila materiāls ir viens no labākajiem ķīnā. uz neizdibināms papīra un pārredzamu produte ir viegli mūs izmantot un izskatās vairāk skaisti! mēs esam spējīgi nodrošināt veida modes dizaina un personalizētu produktu dažādās krāsās atkarībā no pieprasījuma mūsu klientiem! [produkta)

Izskatās arī
Vingrošana Meitene, Attēls, Skulptūra Anotācija Sveķu Calisthenics Statueti Sporta Balvu Dekoru Čuguna Mākslas un Amatniecības Piederumi, Ornaments
€111.64 €50.25

(1. apraksts: ritmikas anotācija sieviešu vingrotājs statueti sveķu mākslas calisthenics skulptūru čuguna mākslas, sporta balvu dekoru, suvenīru, dāvanu amatniecības rota. 2. materiāli: vides aizsardzības sveķu un dzelzs. 3. krāsa: multicolour . 4. izmērs(cm): lūdzu, pārbaudiet izmēru chart. 5. n.w.: lūdzu, pārbaudiet izmēru chart. 6. meistarība: roku griešanai, krāsotas)

Izskatās arī
Pieņem izaicinājumu Magnēts, Dekors Bērniem, Smieklīgi Uzlīmes Magnētiskais Turētājs Bērniem, Ledusskapis Organizators Krāsains Ledusskapis Gudrs
€5.11 €3.58

(izmērs: small: 76 mm vidū: 120 mm lieli: 160 mm mēs pieņemam pielāgotus pasūtījumus savu dizainu un modeļiem pielāgota uzmanību 1. pēc pasūtījuma veikšanas, lūdzu, atsūtiet mums informāciju vai attēlus, kurus vēlaties izdrukāt laikā (jūsu vārds, teksta, kuru vēlaties nokrāsot, utt.).ja jūs vēlaties mainīt krāsu teksts vai rakstzīmju fontu, jūs varat nosūtīt mums ziņu, kas stāsta mums par pārmaiņām.)

Izskatās arī
Jaunas 2gab Kolibri Suncatcher Dekoratīvo Vitrāžu Putnu Ziedu Suncatcher Gudrs Loga Karājas Suncatcher Putnu Saules Ķērājs
€13.85 €6.92

([premium sakausējuma materiāls] šis kolibri saules ķērājs ir izgatavotas no augstas kvalitātes materiālu sakausējuma, kas ir smalks un izturīgs.kad saules gaismas vai cita veida gaisma spīd tiem, tas rada skaistas pārdomas. [ko tu saņem] paketē ietilpst zaļo putnu saules ķērājs, zils putnu saules ķērājs un piesūcekni.saules ķērājs izmērs ir 10 x 6.7 cm, un var apmierināt jūsu mājai un dārzam)

Izskatās arī
Lūgšanu Krelles Rožukroni Aproce Katoļu Marijas Svētību Aproces Vintage Dubultā
€1.28 €0.83

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: tas ir aproce ar mariju kulonu.garīgums un rotaslietas meistarība to finest veidā. izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, rūsas izturīgs, spēcīgs un izturīgs. valkāt rokassprādzi var padarīt jūs vairāk par ideālu īpašos gadījumos, puses, īpašiem notikumiem, datums, ceļojumu, brīvdienu, vai jebkuru svētku)

Izskatās arī
Logu Privātuma Filmu, kas Nav Lipīgs UV Pretbloķēšanas Noņemama Stikla Aptver Loga Dekoratīvās Uzlīmes, Statiskā Piekļauties Vinila Plēves Stikla
€8.52 €3.92

(par produktu 1.nav satraucoši acis no ārpuses – ne vairāk peeps, vitrāžas logu plēves nojauc skatu un nodrošina mierīgu un relaksējošu vietas jūsu bērniem, dzīvniekiem un ģimenē.privātuma līmenis ir 70%, kas nav ieteicams augstas privātuma nepieciešams vietās, piemēram, vannas istabā. 2.skaisti izskatās – uzreiz pārveidot jebkuru telpu.sarežģītu gravīras un clean-cut dizains piedāvā)

Izskatās arī
Dusmīgs Lauva Dekorācijas 5 Gabals Audekls Drukāt Sienas, Mākslas Plakātu, Mājas Apdares 5 Panelis HD Print Attēlus, Gleznas, Mājas Dekoru Nav Ierāmēta
€14.10 €10.72

(5 gabali audekla sienas māksla, mājas dekoru 5 gabals hd attēlu drukāšana plakāts nav ierāmēta)

Izskatās arī
Koka Māja, Figūriņas Ar Gaismu Radoša Amatniecības Galda Statuja Dāvanu Rezidentiem Draugs, Kolēģis
€5.60 €4.31

(xobw koka māja skulptūru galda rotājumi mākslas mājas telpu dekorēšana, lai dzīvojamā istaba guļamistaba dekori xobw apraksts : funkcijas: kvalitāte:tas izgatavots no koksnes materiāla, nodilumu izturīgiem materiāliem palielinās dzīves rotaļlietas.tas izskatās vairāk reāla. labākā dāvana:tā ir laba izvēle, lai dāvanu dodot, kas padara bērnus laimīgus, un jautrs, un padarīt)

Izskatās arī
YRHCD INS Stilu, Eco-friendly Vinila Pusmēness Uzlīme DIY Sienas Uzlīmes, Bērnu Istabas, Guļamistabas apdare, Sienas uzlīmes sienām
€4.76 €3.19

(yrhcd ins stilu, eco-friendly vinila pusmēness uzlīme diy sienas uzlīmes, bērnu istabas, guļamistabas apdare, sienas uzlīmes sienām informācija: nosaukums: ins stilu, eco-friendly vinila tauriņi un spāres uzlīme stils: ziemeļvalstīm izmērs: aptuveni 6 x10cm x 12pcs materiāls: eco-friendly vinila krāsa: kā uz vizuālo pozīcijas numurs: yr752k iepakojums:)

Izskatās arī
ins stils Sievietes ķermeņa Formu Aromatizētas Sveces, interjera neto sarkanā foto aksesuārus, mājas, dekoratīvās sveces sapratu, ķermeņa sveces sieviete
€19.01 €7.99

(ins stils sievietes ķermeņa formu aromatizētas sveces, interjera neto sarkanā foto aksesuārus, mājas, dekoratīvās sveces sapratu, ķermeņa sveces sieviete apraksts [izsmalcinātu ķermeņa formu]:izsmalcinātu meistarība, spilgts modelēšana, mākslīgā cilvēka ķermeņa dizains, un izsmalcināti detalizēta informācija. tas ir izsmalcinātu apdares un interesantu mākslas darbu, kuru var ievietot)

Izskatās arī
Sacīkšu Motociklu Karoga Spilgtu Krāsu Dubultas Šūtas Sporta Rotājumi, Mājas Iekštelpu Āra Karogi, Poliestera ar Misiņa Grommets
€35.60 €17.80

(specifikācijas: materiāls:poliesteris amatniecība: dubultas šūtas ar 2 grommets izmērs:30 x45 cm / 60x90 cm /71 x101 cm / 90x150 cm /120x180 cm /120 x180 cm /120 x240 cm /150x240 cm /180x240 cm paziņojums: karogi tagad ir noliktavā.jebkuru problēmu, pls sazinieties ar pārdevēju tieši.saite bildes ir reālā situācija karoga.detailled bildes:)

Izskatās arī
Anotācija Retro Spēlētājs, Spēļu Konsoli Gamepad Kontroles Kanvas Glezna Rūpniecības Stila Interneta Izdrukas un Plakātu Sienas Art Attēlu
€6.78 €4.14

(· produkta apraksts · materiāls: kokvilnas audekla. · atbalsts pielāgot, lai,lūdzu, sazinieties ar mums. · iepakojums: rullis ar cietu cauruļu iekšpusē, lai to aizsargātu. piezīme.plakātu nāks bez baltajā apmalē,ja jums ir nepieciešams,lūdzu, atstājiet ziņu ar mums. 1. rāmis nav iekļautas. 2. visas gleznas ir iespiests ar mašīnu nav handpaint. 3. sakarā)

Izskatās arī
Tualetes Rokasgrāmata WiFi Neona Zīme Uzdot Plāksne Skārda Krāsošana Dekoratīvie WC Vannas istaba GRIBĒJU Metāla Plakātu Mākslas Plāksnes 20x30cm
€7.79 €5.07

(šī sērija pakārt attēlu kvalitāti, radošo, noslēgta, moderns. tas ir būtiski, bārs,coffee house,visu veidu individuālās rakstura vietās vai mājas apdare. non-glare,colourfast ,tīru, vienkāršu, ūdensizturīgs. ne tikai var nodot mesa,bet var arī pakārt pie sienas tur ir mazas, apaļas caurumu katrā stūriem šī glezna ir zālē fiksētā ietekme arī pieejami zilā līme)

Izskatās arī
Vēja Up Bird Putnu Vēja Augšu Karikatūra Dzīvnieku Likvidāciju Lekt Gudrs Zvirbulis Mācību Rāpot Plīša Putns, Rotaļlietas Bērniem, Dzimšanas Dienu
€6.96 €3.48

(mūsu wind-up bird rotaļlietas palielinās savstarpējā mijiedarbība un celt stundu izklaides, lai jūsu dzimšanas dienas svinības!kas ar intensīvu auduma un pūkainu spalvu, šī rotaļlieta ir must ir par jebkuru putnu mīļotājs.ideāls ģimenes spēle nakts vai lietainā dienā telpās. specifikācija: produkta nosaukums: lēciena zvirbulis rotaļlietas krāsa: jumping jack sparrow materiāls:)

Izskatās arī
Disney Skārda Zīme Metāla zīmju Disney Princese Pelnrušķīte Belle Skārda Plāksne, Metāla, Sienu Uzlīmes Vintage Skārda Zīme Bērnu Istabas Dekors
€9.10 €5.46

(paziņojums jo vairāk jūs pērkat, jo mazāks vidējais cenu! (iegādāties divu laikā, jūs varat baudīt bezmaksas piegāde, vairāk rentabli!) izvēlēties katru no jums vēlas individuāli, nodot tos grozā un apmaksāt to kopā! materiāls: augstas kvalitātes metāla izmērs: 20x30cm (8*12 cm) (1inch=2.54 cm, 1cm=0.39 collas) priekšrocības: krāsu ir pilns un gaišs, un)

Izskatās arī
Vintage Sporta Auto 1970 Metāla Zīmes, Sienas, Sienu Konstrukcijas Pub Kluba Viesistaba Drukāt Skārda Parakstīt Plakātu
€8.07 €3.87

(klasiskās plāksne vintage metāla zīme dzīvojamā istaba mājās apdares plāksnes sienas, mākslas plakātu, apraksts vairāk jūs pērkat, jo zemāku cenu! var sajaukt secību !lūdzu, pastāstiet mums, stilu, jūs vēlaties,vai piezīme ,paldies! materiāls: augstas kvalitātes metāla . izmērs aptuveni: 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.9 collu ) stāvoklis:100% jauns augstas kvalitātes paketē)

Izskatās arī
Suņu Kopšana Salons Vinila Ieraksts Sienas Pulkstenis Mājas Mākslas Dekoru Skotu Terjera Kucēnu Suņu Amatniecības Sienas Skatīties uz Pet Shop Groomer Dāvanu
€28.21 €18.90

(vinila lp ieraksta retro sienas pulkstenis izmantojot vintage un ekskluzīvu vinila ierakstus, mēs pulksteņi ar dažādām tēmām un formas. forma mūzikas nevaru raksturot, taču mēs esam cenšoties darīt visu vinila longplay stāstīt savus stāstus. visiem enviornmental aizsargi, vinils ir palīdzējusi samazināt comsumption no citām izejvielām. turklāt, uzskaiti, izmanto, ir jau sasniegusi)

Izskatās arī
Pīts Pušķis Aizkaru Tiebacks Praktiski Classic Satīna Virvi, Aizkaru Piekārtiem Bumbu Siksna Vienkāršu Roku Darbs, Mājas Dekoru
€5.46 €2.45

(vārds:pīts aizkaru tiebacks materiāls:poliesters krāsa:sarkana/tumši zila/pelēka, zila/pelēka/tumši kafijas/bēšs/zelta/melna/balta/tumši pelēka izmērs:garums:60cm(23.62 gadā) pakete ietver:1 gab pītā aizkaru tiebacks apraksts: 100% pavisam jaunu un kvalitāte šī elegantā tie mugurām izgatavots no pītā virve ir pievilcīga papildus aizkari.)

Izskatās arī
Walking Dead Filmas Sākuma PLAKĀTU Retro Kraftpapīrs Vintage Istabu, Mājas Bārs, Kafejnīca Dekoru Estētisko Sienas Gleznojums Mākslas
€6.55 €3.27

(specifikācijas: produkta izmērs: a4:21cmx29.7cm(8.3x11.8inch) / a3:42cmx29.7cm(16.5x11.8inch) materiāls: pp sintezēti papīra krāsa: kā rādīt iezīmes:hd kvalitātes/adhezīvs/ūdensizturīgs/nepievelk putekļus iepakojuma saraksts: 1 x plakāts(lipīga, bez rāmja) funkcijas: viegli pielīmēt un noņemt. piemērots dzīvojamā istaba, guļamistaba,)

Izskatās arī
Svārsta Pulksteni Kustību Music Box Klusums Kvarca Mehānisms Sienas Pulkstenis Rezerves Daļas
€23.70 €11.61

(kvarca pulksteņa kustības ar mūzikas piebalsot kaste kopā ass garums 12mm, skrūves ass garums 5mm aprīkots ar slaukot, atzīmējot bez skaņas, un nodrošinās jums mierīgu vidi piemērota, lai aizvietotu bojāto vienību vai, lai izveidotu savu personalizēto pulkstenis projektiem liels remonts, aizstāšana vai veikt pulkstenis. kustība izmērs: 118x113x30mm/4.65x4.45x1.18inch kopā)

Izskatās arī