Cena €3.93

Pilns apraksts

Apraksts

1.Mēs atbalstām Piliens Kuģniecības un Whosesale .

2. Lai saglabātu uz leju, kuģniecības izmaksas, un aviod bojāto kuģniecības veids, bez matrača, Bez Rāmja , Audekla Tikai .

3.Glezna ir ne handpainted , tas ir drukāts ar mašīnu .

4.1 inch=2.54 cm

5. mēs acceptcustom izmēri un bildes, ja jūs vēlaties, pls sazinieties ar mums.

6.Lūdzu, pārliecinieties, vai adrese ir pareiza, pirms pasūtījuma.

7.Paredzamais piegādes datums var ietekmēt muitas , laika apstākļi utt., dažreiz tas var aizņemt nedaudz ilgāku laiku, lai saņemtu,Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums vēl nav saņēmušas paketi, lai paplašinātu savu pasūtījumu aizsardzības laiks .

8.Condtion:100% Pavisam Jaunu Un Augstas Kvalitātes

PIEZĪME:

1.Lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet Aprakstu par izmēru detaļas.

2.Lūdzu, atļauts 1-3cm atšķirības, manuāla mērīšana, paldies.

3.Sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana

Specifikācijas

  • Izmērs 2: 42X30cm
  • Specifikācija: Single-piece Package
  • Izmērs 5: 20X25cm
  • Izmērs 1: 21X30cm
  • Stils: Classic
  • Tēma: karikatūra
  • Izmērs 4: 15X20cm
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Papīrs
  • sienas uzlīme: sienas mākslas amatniecības uzlīme
  • Izmērs 3: 10X15cm

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Trusis Statuja Dekoru Pasaku Dārzu, Zaķa Figūriņas Āra Dzīvniekus, Apdare, Mājas, Dārza Terases Kafejnīca Dāvanas Ziemassvētkiem, Halloween
€32.04 €16.02

(apraksts: tas ir detalizēta meistarība, kas padara šo trušu ornaments ir liels dārzs apdare, kas papildina jebkuru interjeru jūsu mājās, un var padarīt jūsu mājās vairāk dzīva un aktīva. tā ir izturīga un izturīga rokdarbu statuja, kas nav viegli izbalējis un sabojāt, padarot to lieliska dāvana draugiem, mīļajiem, radiem, vecākiem, klasesbiedriem un kolēģiem. izgatavots no sveķu)

Izskatās arī
2GAB Figūriņas Čuguna Mākslas Velosipēdu Dekoratīvā Klasisks Velosipēds Skulptūru Velosipēdu Māksla, Ornamenti
€17.83 €15.88

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! šis velosipēds skulptūra ir ideāls mājas dekoru piederumu akcentu jebkurā stūrī, entryway vai galda jūsu dzīvojamā istaba, guļamistaba, un birojs. to var novietot birojs, dzīvojamā istaba, kabinets, adrese vai kompānijas māksliniecisko atmosfēru, vidi.ļaujiet cilvēkiem, saglabāt labu garastāvokli. simulācijas)

Izskatās arī
Mana Māja Mans Kaķis Mani Noteikumi Vintage Plakātu Ziemeļvalstu Mūsdienu Mājas Dzīvojamā Istaba Dekori Sienas Mākslas Izdrukas, Attēlu Kaķu Mīļotājiem Dāvanu
€448.37 €260.05

(ņemiet vērā,: 1.šo preci ir spray gleznas audekls izdrukas.tas drukāts uz audekla, kas nav ar roku apgleznoti. 2. plakātu nāks withwhite robežas, aptuveni 0,5 cm.ja jums nepieciešama papildu baltu apmali, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu. 3.mēs varam darīt individuāla izmēra attēlus un dropshopping ,ja jums nepieciešams cits attēli un izmēru, lūdzu sazinieties ar mums, un mēs pielāgot)

Izskatās arī
Antikvariāts, Antīko Misiņa Vīraks Caurule Mājas Dzīvojamā Istaba Rotājumi, Antīkas Kolekcija Vara, Tīra Vara Stick Vīraks un Vīraks
€120.35 €80.64

(hot hot ieteikt 1. kas ir sajaukts partijas?jūs sajauc partijas atbalstīja?vai ir ierobežojums uz jūsu sajauc partijas summu? mēs jaukta partijas atbalsta 2. vai jūsu veikalā atbalsta viens gabals dropshipping? atbalsta viens gabals dropshipping, atgriežoties & amp; apmainīties atbalsta, personāla atlases pārstāvji.iepakojuma kastes, kulons siksniņa var pielāgot 3. kāda veida)

Izskatās arī
Sviestmaižu Cepumi Aromatizētas Sveces Imitācijas Modelēšanas Svece Kūka Dekorēšanas Diy Ģipša Cepot Kūka Pelējuma Mājas Dekoru
€6.65 €3.33

(100% brand new materiāls:parafīns +abs izmērs:apm 3cm*7cm/4cm*5cm mājas apdare/foto/dāvanu izmanto:dzimšanas dienas torte sveces, svētku torte sveces pakete ietver:1 gab dzimšanas dienas svece piezīme: lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati 1-2cm kļūdas. sakarā ar starpību starp monitoru un gaismas spilgtumu , nekustamā krāsu preci)

Izskatās arī
robots maza rakstāmgalda robotu manipulatoru var darboties patvaļīgi, ar slodzi 1.9 kg
€2 375.95

(uzvalks 1: arm motoru (galvenajā attēlā) uzvalks 2: arm transportlīdzekļu vadītāja kontrolieris jaudas sadales kārba (saliktas kopā, kā parādīts nākamajā attēlā) iepakojuma kasti iepakojuma lielums: 520x490x390 (vienība: mm) standarta statīva parametri • roku izstāde 63 0 cm • slodzes 2k g • smago sarežģīti precīzi 0 . 3 m m • mašīnu mehāniskās)

Izskatās arī
Trippy Skelets Anotācija Psychedelic Sēņu Anime Plakāti Lipīga Vintage Istabas, Bārs, Kafejnīca Dekoru, Sienas Dekori
€8.05 €4.84

(specifikācijas: produkta izmērs: a4:21cmx29.7cm(8.3x11.8inch) / a3:42cmx29.7cm(16.5x11.8inch) materiāls: pp sintezēti papīra krāsa: kā rādīt iezīmes:hd kvalitātes/adhezīvs/ūdensizturīgs/nepievelk putekļus iepakojuma saraksts: 1 x plakāts(lipīga, bez rāmja) funkcijas: viegli pielīmēt un noņemt. piemērots dzīvojamā istaba, guļamistaba,)

Izskatās arī
Kuģa Modelis Dekoratīvi Rotājumi Dzīvojamā Istaba Mājas Piederumu Amatniecības Puse, Buru Laiva, Koks
€6.66 €3.13

(apraksts vai jūs vēlaties, lai ir unikāls mājas rotājums jūsu jūras puses vai notikums?pēc tam, šo jahtu modelis ir par jums.vienkāršs un elegants dizains, tērps jebkuru telpu dekorēšana.tas palīdz pabeigt jūsu piekrastes tēmu ar šo diezgan jahtu rotājumu, kas arī var izmantot kā foto prop, lai padarītu jūsu fotogrāfijas pievilcīgāku. funkcijas -krāsa:tumši zila -materiāls:koks -izmērs:9.50x4.00x3.50cm/3.73x1.57x1.38in -)

Izskatās arī
Koka Riekstkodis Skaitļi Lielu Karalis Nutcrackers Ziemassvētku Rotājumi Tradicionālo Koka Riekstkodis Dekori Svētku Ziemassvētki
€23.03 €10.59

(aizzīmju punktiem: 1、[ elegants ziemassvētku dekori ] ziemassvētku riekstkodis attēls ir nostalģisks, tradicionālo, svētku karalis attēls bagāta ar vēsturi un kultūru, un tas ir varas un stāv sardzē dienu un nakti, apsardze visa ģimene pret ļaunajiem gariem un draudus un iekļaujot labu veiksmi jūsu ģimenei. 2、[ augstas kvalitātes koka materiāls ] koka riekstkodis attēls tiek uzklāts spilgts)

Izskatās arī
Melns un Balts Retro Sexy Skaistumu Plakātu Disco Bumba Retro Sieviete uz Auto Audekls Druka Plakātu Sienas Mākslas Dekori Mājas Mākslas Apdare
€5.34 €0.45

(1.glezna ir ne handpainted, tas ir drukāts ar mašīnu. 2. lai saglabātu uz leju, kuģniecības izmaksas, un aviod rāmis bojāts, kuģniecības, ne matrača, ne iekšpusē rāmja, neviens ārpus rāmja, audekla tikai. 3. sakarā ar dažādiem gaismas efektiem starp datoru monitori,mobilo telefonu,krāsu objektu, kas būs nedaudz atšķiras no rādīt attēlu mūsu veikalā. 4.1 inch=2.54 cm 5.)

Izskatās arī
Mintura Roku Apgleznoti Mūsdienu Anotācija Eļļas Glezna Uz Audekla,Roku Darbs, Liela Izmēra Sienas Mākslas Ainu, Viesistaba, Mājas Apdare
€86.35 €43.18

(cienījamie klienti, laipni lūgti manā veikalā !!ļoti priecājamies, ka jūs izvēlējāties mūsu produktiem, un uz veikalu.es ceru, ka jums ir laimīgs iepirkšanās laiku!ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, ļaujiet man zināt.es no visas sirds par savu pakalpojumu.paldies ! produkta informācija..................................................................... postenis apraksts: mintura roku)

Izskatās arī
Tibetas Tirkīza Koraļļu Bronzas Kastīšu Dārgakmens Faqi Phurba Dunci Turētājs Ar Lodziņu
€51.24 €48.67

(materiāli:tirkīzs koraļļu bronzas izmērs: box: augstums 1.2 collu .ilgi 5.5 collu .platums 5.5 collu faqi: augstums 4.7 collu .ilgi 0.8 cm .platums 0.8 collu laipni lūgti manā veikalā bezmaksas piegāde,kuģniecības laiks:7-35 dienas( ir izsekošanas numurs) ja jums ir kādi jautājumi,lūdzu, sazinieties ar mums brīvi!!!mums būs jāatbild uz jautājumiem 24 stundas diennaktī!! ja)

Izskatās arī
Hamburgas Karti Zila Dzeltena Metāla Zīmju Kluba Puses Sienas Plāksne Pasūtījuma Skārda Parakstīt Plakātu
€19.64 €9.82

(klasiskās plāksne vintage metāla zīme dzīvojamā istaba mājās apdares plāksnes sienas, mākslas plakātu, apraksts vairāk jūs pērkat, jo zemāku cenu! var sajaukt secību !lūdzu, pastāstiet mums, stilu, jūs vēlaties,vai piezīme ,paldies! materiāls: augstas kvalitātes metāla . izmērs aptuveni: 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.9 collu ) stāvoklis:100% jauns augstas kvalitātes paketē)

Izskatās arī
Modernā un Minimālisma Ziemeļvalstu Rudens Ainavu Mākslas Glezniecības Dzīvojamās Istabas Sienas Plakātu Sienas Apdares Krāsošana Mājas Apdare
€67.48 €47.24

(laipni lūdzam šeit, paldies, ka apmeklējāt motīvs: izgatavots no auduma materiāla,izturīgs izmantošanu un vides aizsardzību,ūdensizturīgs. pielietojums: home/viesnīcas/birojs rotājumi & dāvanas attēla izmērs: jebkādu izmēru var pielāgot, par rāmi: nē,bez rāmja karkass: nē,bez rāmīša pakete ietver: 1 x sienas gleznojums(bez rāmja) attiecas uz : mājas,viesnīca,birojs,kafejnīca,restorāns,kāzu)

Izskatās arī