Cena €0.45 €5.34

Pilns apraksts

1.Glezna ir ne handpainted, tas ir drukāts ar mašīnu.

2. Lai saglabātu uz leju, kuģniecības izmaksas, un aviod rāmis bojāts, kuģniecības, ne matrača, ne iekšpusē rāmja, neviens ārpus rāmja, audekla tikai.

3. Sakarā ar dažādiem gaismas efektiem starp datoru monitori,mobilo telefonu,krāsu objektu, kas būs nedaudz atšķiras no rādīt attēlu Mūsu veikalā.

4.1 inch=2.54 cm

5. mēs pieņemam custom izmēri un bildes, ja jūs vēlaties, lūdzu, sazinieties ar mums.

6.Paredzamais piegādes datums var ietekmēt muitas, laika apstākļi utt., dažreiz tas var aizņemt nedaudz ilgāku laiku, lai saņemtu,Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums vēl nav saņēmušas paketi, lai paplašinātu savu pasūtījumu aizsardzības laiks.Izmērs Referece:

Produkta Rādīt:

Materiāls 1.Lielisku Tekstūru, Audekls 2. Vides Aizsardzības Garšas 3. Smalkas Un Gluda Auduma Virsma, 4. Ūdensizturīgs

Iepakošanas Detaļas 1.Mēs izmantojam profesionālu un spēcīgu PVC CAURULES iepakojumā, lai nodrošinātu drošību jūsu sūtījumu transportēšanā. 2.Ūdensizturīgs lenti apvīti caurules.

Par kuģniecības : 1.Lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu adrese ir pareiza vai pilnīga pirms izdarīt pasūtījumu. 2.Sūtījums tiks piegādāts ar ePacket un Ķīnas ziņu gaisa pasts par brīvu,lūdzu, sazinieties ar mums, ja jūs vēlaties experss piegāde. 3.Paredzamais piegādes datums var ietekmēt muitas, laika apstākļi utt., dažreiz tas var aizņemt nedaudz ilgāku laiku, lai saņemtu,Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums vēl nav saņēmušas paketi, lai paplašinātu savu pasūtījumu aizsardzības laiks.

Par pakalpojumu: Mēs darīsim visu iespējamo pakalpojumu, lai apmierinātu pircēju,lūdzu, sazinieties ar mums, ja ir kāds kvalitātes jautājums , postenis, kas nav saņemti utt., kompensāciju vai nomaiņa ir pieņemams.Lūdzu, neatstājiet negatīvas atsauksmes pirms kontakta.Paldies!

Specifikācijas

  • Technics: Krāsošana Ar Strūklu
  • Stils: Mūsdienu Stils
  • Modeļa Numurs: w5
  • Veids: Audekls Printings
  • Atbalsta Bāzes: Audekls
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Oriģināls:
  • Materiāls: Audekls
  • CN: Henan
  • Mācību priekšmeti: Attēls Krāsošana
  • Forma: Viena
  • Ir Smart Ierīces: no
  • Vidēja: Eļļa
  • Rāmis: No
  • Kadra režīmā: Bez rāmīša

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Balonu Valdnieks Balona Izmērs Pasākums Rīku Salokāms Mērīšanas Šablonu, kas Ballon Vainags Kāzas, Dzimšanas dienas svinības Dekoriem
€23.31 €18.88

(tas vairs nav grūti uzpūst balonus vienāda lieluma.jūs varat viegli izveidot kādu izmēru baloni ar palīdzību, ar šo balonu šablonu.krāsa: rozā+sudraba materiāls: alumīnija sakausējuma iepakojuma saturs: 1 x measurer tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.mērījumu kļūda)

Izskatās arī
Izskatās arī
Statueti Kaķis Rotas Bērnu Keramikas Dekori Miega Statuetes Plastmasas Kaķēns Kuģiem
€6.57 €2.90

(apraksts simulācijas kaķis modeli plaything ir izgatavots ar labu plastmasas materiāla.šīs rotaļlietas ir drošas, spilgta un izturīga.turklāt, to var izdarīt bērniem aizvērt ar dzīvniekiem, kā arī veicinātu bērnu spēju krāsu iepazīstināta, potenciāls-iztēle un atzīst, pasaules uzskatu. funkcijas - materiāls: plastmasa. - izmērs: apm. 5.40x4.20x2. gadā.40cm / 2.12x1.65x0.94in -)

Izskatās arī
1 Gabals Varavīksnes Putni Par Filiāle Sveķu & Driftwood Attēlu, Guļamistaba Un Dzīvojamā Istaba 12Inch
€31.54 €19.55

([unikāla dizaina] sveķu varavīksnes putni ir patiesi unikāls roku darbs sveķu mākslas darbu.katram putnam ir izgatavots no nekustamā sveķu un funkcijas, viens-of-a-kind dizainu, padarot to standout mākslas. [high quality]šo jūras putnu stikla sienu apdare ir pilnīgi roku darbs no driftwood, sveķu, koka, un krāsu katram putnam ir rūpīgi saskaņotas, lai nodrošinātu pabeigt nebūs pievilt. [māksliniecisko)

Izskatās arī
Arthyx,Paletes Nazi Anotācija Koku Ainavas Eļļas Glezna Uz Audekla,Roku Darbs Sienas Māksla,Attēlu Dzīvo Guļamistabā,Mājas Apdare
€166.18 €136.27

(piezīme : par bezmaksas piegāde ,tas nav iekļauti muitas nodoklis tāpēc, ka dažādās valstīs ir dažādas nodokļu,mēs nevaram kontrolēt muitas,tā, ja nepieciešams, muitas nodoklis,nodoklis ir nepieciešams, maksājumu saņēmējs. cienījamie klienti, laipni lūgti manā veikalā !! ļoti priecājamies, ka jūs izvēlējāties mūsu produktiem, un uz veikalu. es ceru, ka jums)

Izskatās arī
Happy Birthday Fona Gobelēns Auduma Kawaii Bērnu Istabas Sienu Apdare Meiteņu Kopmītnē Karikatūras Mājas Puse Dekori
€24.05 €12.02

(funkcijas meterial : 100% poliesteris pieņemt dropshipping vai ne : jā ,mēs pieņemam dropshipping tīrīšana : mašīna mazgāšana, rokas mazgāšana, ne fedings izmērs: s: 95x73cm 37.5x29inch m: 150x100cm 59x39 collas l: 150x130cm 59x51inch xl: 150x150cm 59x59inch 2xl: 200x150cm 79x59inch 3xl: 230x150cm 90x59inch 4xl: 230x180cm 90x71inch 5xl:)

Izskatās arī
3X5FT Triumfē Karoga Poliestera Iespiesti Sacīkšu Auto Banner Dekors Karoga Dekori,karogu, Decoration, Banner Flag Banner
€10.67 €5.01

(specifikācijas: izmērs: 60*90cm / 90*150cm / 120*180cm / 150*240cm, vai custom izmēri materiāls: 100d augstas kvalitātes poliestera auduma druka :digitālā druka , vienu virsmas,citi ir nonākuši dati:vara grommets izskatās labāk un ilgāk, nekā tiem ordinarymetal karogi tagad ir noliktavā.ja jums ir jebkādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums tieši. iepriekš)

Izskatās arī
Sveķu mazo ģipša skulptūru 10 gabali mini dekoratīvās skiču galvas modelis David Venus Art Deco statuja mācību līdzekļi
€40.13 €36.12

(uzmanību, lūdzu: 1. kad jūs veicat pasūtījumu, lūdzu, pārbaudiet savu adresi,lūdzu, pārliecinieties, vai tā ir pabeigta un tiesības, citādi paku var būt piegādāti ja pastnieks nezina, jūsu mājā. 2. savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.lūdzu, atstāj pozitīvu atsauksmju un novērtējumu,ja jums ir kādi jautājumi par mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties)

Izskatās arī
Modinātājs studentiem pamosties ar artefakts izlūkošanas 2021 jauns bērnu elektronisko modinātāju zēniem un meitenēm.
€4.09

(par mums 1 , mūsu kompānija atrodas ķīnā lielākais wholesalemarket.jebkurš produkts, kas jums nepieciešams, var nosūtīt uz mani ar produkta attēlu vai modeļiem.es došu jums zemāko citāts, cik drīz vien iespējams, un pēc tam nodot produktu veikalā, lai jūs varētu nopirkt. 2 , visiem produktiem, ko pārdod veikalā ir patiesa, esiet droši pirkt!ja jums ir kādi jautājumi par produktu, lūdzu,)

Izskatās arī
100gab Disney Cute Karikatūra Rotaļlietu Stāsts Sveķu Cabochon DIY Scrapbooking Rotaslietas Matadatu Amatniecības Apdare Piederumi
€22.97 €17.46

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes labas glezniecības un ļoti spilgti plaši izmanto partijas apdare,rāda logu,home diy crafting piegādēm,scarpbooking materiāli un rotaslietas diy materiāls: sveķu izmērs:attēlu daudzums: 100pack gadījumā vecums: > 3 gadiem sūtījumu 1. piegāde -ķīnas gaisa pastu :parasti, par 15-45 darba dienu laikā -express: parasti aptuveni)

Izskatās arī
10PCS Spīdīgu Dzīvnieku Kūka Sērijas Sveķu Plakanu Aizmuguri Cabochons Par Matadatu DIY Scrapbooking Rotaslietas, Amatniecības Apdare Piederumi
€3.30 €2.08

(produkta izmērs: par suns 28x21mm panda 29x18mm cūku 25x18mm lācis 25x18mm trusis 25x18mm preces lietošanas instrukciju : ja produkts tiek izmantots kā rotājums,nav neelastību aiz produktu, jums ir nepieciešams iegādāties abpusējo līmlenti vai līmi (piemēram, crystal krēms gumija) izmantot ja produkts tiek lietots kā auskari, jums ir nepieciešams,)

Izskatās arī
LED Spogulis Galda Pulkstenis Ciparu Signāla Atlikšanas ekrāns Kontroles Teperature Atlikt Nakts Režīma Laiks Darbvirsmas Elektronisko Desktop Pulkstenis
€15.67 €10.97

(modname=ckeditor funkcijas 1. dual alarm clock (1) switch modinātājs: īsi nospiediet taustiņu signāls taustiņu, lai parādītu modinātājs 1 rakstu un trauksmes stāvokli, pēc tam nospiediet taustiņu signāls taustiņu, lai parādītu modinātājs 2 modelis un trauksmes statusa, nospiediet taustiņu +/- taustiņu, lai iestatītu modinātāja izslēgšanas/ieslēgšanas, un pēc tam nospiediet s)

Izskatās arī
11PCS Miniatūras Horoskops Silītē Sveķu kristus dzimšanas Skaitļi Klasiskā Ziemassvētku Silīte Uzstādīt Dekorācijas
€48.34 €33.84

(apraksts: roku apgleznoti ar spilgtas krāsas un dramatisko detaļu, kas izgatavoti no augstākās kvalitātes sveķu kopā 11 skaitļi uz iestatīt,ietver , marija, jāzeps, trīs karaļi, eņģelis, a , a , a govs, un jēram ideāls svinēt un atcerēties specifikācija: materiāls: sveķu augstums: 10cm/3.94 collu box izmēri: 35.5x7.5x24.5cm komplektācija: 11 gabali kristus dzimšanas skaitļi piezīme:)

Izskatās arī
Vingrošana Meitene, Attēls, Skulptūra Anotācija Sveķu Calisthenics Statueti Sporta Balvu Dekoru Čuguna Mākslas un Amatniecības Piederumi, Ornaments
€111.64 €50.25

(1. apraksts: ritmikas anotācija sieviešu vingrotājs statueti sveķu mākslas calisthenics skulptūru čuguna mākslas, sporta balvu dekoru, suvenīru, dāvanu amatniecības rota. 2. materiāli: vides aizsardzības sveķu un dzelzs. 3. krāsa: multicolour . 4. izmērs(cm): lūdzu, pārbaudiet izmēru chart. 5. n.w.: lūdzu, pārbaudiet izmēru chart. 6. meistarība: roku griešanai, krāsotas)

Izskatās arī
Krāsainu Logu Putnu Kulons Vēja Piebalsot Metāla Tropu Putnu Piekārtiem Rotājumi Ģimenes Durvju Amatu Mājas Piederumi
€2.17 €1.08

(funkcijas: *dinamisku un cerību dizains: šis putns kulons funkcijas, akrila materiāls, ar krāsains ar roku apgleznotus dizainu, piebilstot, dinamiskas un cerību pieskārienu jūsu vērtne un sienām. *virtuves svarīgi: ideāls dekorēšanas jūsu virtuves ar savu skaisto svētku dizainu, radot ziemassvētku noskaņu savā virtuves telpu.esiet radoši ar savu ziemassvētku rotājumi virtuvē! *jautri)

Izskatās arī
Mēness Macrame Sapnis Ķērējs Boho Telpu Dekorēšana Ar Rokām Austi Bohēmijas Sienas Karājas Gobelēns Meitenes Istaba Bērniem Pirmsskolas Dāvanas
€15.19 €7.59

(stila zvaigznes, mēness amatniecības sapnis ķērējs wind chimes roku darbs bohēmijas dreamcatcher neto sienas karājas mājās apdare aizzīmju punktiem: 1、stila sienu apdarei: tīri rokām austs gobelēns sapnis ķērējs ir vienkāršs stils, mājas sienu apdare, kas papildina sajūtu roku mākslas, lai jūsu istabā. 2、karājas kulons: skaisti audumi sapņu ķērājs var būt karājās pie skaitītāja)

Izskatās arī