Cena €136.27 €166.18

Pilns apraksts

PIEZĪME : Par bezmaksas piegāde ,tas nav iekļauti muitas nodoklis

Tāpēc, ka dažādās valstīs ir dažādas nodokļu,Mēs nevaram kontrolēt muitas,tā, ja nepieciešams, muitas nodoklis,nodoklis ir nepieciešams, maksājumu saņēmējs.

Cienījamie klienti,

Laipni lūgti manā veikalā !!

Ļoti priecājamies, ka jūs izvēlējāties mūsu produktiem, un uz veikalu.

Es ceru, ka jums ir laimīgs iepirkšanās laiku!

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, ļaujiet man zināt.

Es no visas sirds par savu pakalpojumu.Paldies !

1. Nav Karkasa,Nav Izstiepts,Nav Pakārt .tikai roku-pinted audekls ,pakete roll !!

Tas ir 100% roku apgleznoti augstas kvalitātes akrila gleznas, profesionāla mākslinieka, uz lina audekla.

Un, Jo datora monitori ir dažādas,Faktisko glezna var nedaudz atšķirties no produkta attēls.

2. Katrā pusē papildus Pievienot 5cm backgroud krāsu Izstiepts un karkasa

Piemēram ,

ja jūs pērkat izmērs 100x100cm,jūs saņemsiet kanvas glezna lielums ir 110x110cm,

ja jūs pērkat lielums 50x100cm,jūs saņemsiet kanvas glezna lielums ir 60x110cm,

Postenis Apraksts

Arthyx Bieza Tekstūra Anotācija Koku Ainavas Eļļas Glezna Uz Audekla Roku Darbs Sienas Mākslas Ainu, Dzīves Guļamistabu Mājas Apdare

Par mums :

Mūsu ražotne atrodas DaFen village pilsētas Shenzhen,GuangDong,Ķīna.

Mēs esam uzņēmums, kas specializējas eļļas glezna,ražot un tradining.

Mums pieder daudz lielisku Profesionāli mākslinieki, pārskatīt savu dzīves stilu, ar šo unikālo un elegants mākslas rada mūsu mākslinieks.

piedāvājam augstas kvalitātes krāsošana un labāko pēcpārdošanas serviss ir mūsu mērķis.

Klientiem izmēru un klientiem, glezna arī ir pieejams.Cenas par mūsu klientu gleznas ir atkarīgas no izmēriem gleznas un sarežģītības attēlu.Tāpēc, lūdzu, rakstiet mums uz bildes, tad mēs quote jums.Mūsu mākslinieki varat mainīt gleznas, kā jūsu pieprasījumu, piemēram, cilvēki var likvidēt vai pievienot.Apģērbs, matu un acu krāsu un fona var mainīt.Mēs pat var apvienot divus fotoattēlus, lai izveidotu vienu gleznu.Lūdzu nodot jūsu modifikācijas pieprasījumus par pasūtījumu.

Biežāk Uzdotie Jautājumi :

Q:Ko darīt, ja es neesmu saņēmis manu pirkumu?

A: Ja neesat saņēmis savu pirkumu, lūdzu, esiet pacietīgi.Pirkumu var sasniegt savu roku tuvāko dienu laikā.Tikmēr, lūdzu, sazinieties ar kuģošanas sabiedrība ar jūsu pusē, vai sazinieties ar mums palīdzēt, mēs centīsimies mūsu labāko, lai jums palīdzētu.Ja jūsu pirkums ir zaudējuši, mēs reship jums jaunu.

Q:Ko man darīt, ja gleznas es nopirku nepatīk?

A: Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, izmantojot Platformu Web Pastu vai E-pastu, mēs atrisinātu jebkādas problēmas, ar jums .Mēs vienmēr esam priecīgi jums palīdzēt apmaiņu ar citiem , bet pircēji ir atbildīgi par visas kuģniecības izmaksas.

Q:Kāpēc ir jūsu cenas tik zemu?

A:Mums ir daudz talantīgu un maģistra mākslinieku, mēs iegādāties tūkstošiem augstas kvalitātes eļļas gleznas no viņiem tieši.Mums ir nepārspējama iespēja iegādāties gleznas pie zema cena un tā vietā, lai palielinātu savu peļņu, mēs pārsūtīt ietaupījumus, lai mūsu klientiem.Pirkšana no mums dod jums iespēju iegādāties eļļas gleznas pie vairumtirdzniecības cenas.

Q:Kā man vajag steidzami, vai jums ir nakti kuģniecības veidos?

Parasti, mēs nosūtīt gleznas atrodas 2-7 Dienas pēc jūsu maksājuma noskaidroti, Jūs varat pateikt mums, ja jums tā ir nepieciešama steidzami, tad mēs cenšamies, lai izvēlētos nakti kuģniecības veids, lai jūs.Bet mēs neesam pārliecināti, objektu ieradīsies uz laiku pilnībā, jo starptautiskie sūtījumi, kas ir grūti kontrolēt.

J:vai jūs Varat darīt pielāgot attēlu?

A: Jā, Ja jums ir īpaša pieprasījuma lūdzu sazinieties ar mums.

Q:vai es Varu saņemt atlaidi?

A: Parasti mēs esam atlaidi ik pēc pāris mēnešu, jums var likt produktus, kas jums patīk jūsu grozs un pievienot vēlmju sarakstu, pagaidiet, kamēr sistēma, lai informētu jūs par atlaidi.

Q:vai jūs piedāvājat vairumtirdzniecības cenu?

A: Jā, ja jūs vēlaties, lai daudzi gabalus kopā, jūs varat sazināties ar mums un mēs pārbaudīsim, cik daudz atlaižu, ko mēs varam piedāvāt.

Specifikācijas

  • Mācību priekšmeti: ANOTĀCIJA
  • Forma: Viena
  • Oriģināls: No
  • Modeļa Numurs: MT160771
  • CN: Ķīna
  • Veids: Eļļas Gleznas
  • Kaligrāfija un krāsošanas veids: Kanvas Glezna
  • Atbalsta Bāzes: Audekls
  • Materiāls: Audekls
  • Rāmis: No
  • Technics: Roku Apgleznoti
  • Vidēja: Akrila
  • style8: Sienas Piacture
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • style7: sienu apdare
  • Kadra režīmā: Bez rāmīša
  • Izmērs: 1inch=2.54cm
  • Ir Smart Ierīces: no
  • Stils: Mūsdienu Stils
  • style5: Paletes Nazi Krāsošana
  • Zīmola Nosaukums: Arthyx

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

JHD-Push-Pin Piespraudes,Korķi, Valdes Push Pins Tapas,Foto Spraudītes Saspraudes Saspraudes Ar Tapas,Spraudītes Thumbtack Uz Dēļa
€10.35 €6.73

(jhd-push-pin piespraudes,korķi, valdes push pins tapas,foto spraudītes saspraudes saspraudes ar tapas,spraudītes thumbtack uz dēļa iepakojumā iincludes: jūs saņemsiet 50 spraudītei klipus, kas ir pietiekams daudzums, kas var atbilst jūsu ikdienas lietošanai, un jūs varat dalīties ar tiem ar draugiem, ģimeni un kolēģiem, palīdzot tiem samazināt nepatikšanas dzīvē un darbā; box iekļauti padara spraudītei)

Izskatās arī
Palmu Koka Imitācijas Kokosriekstu Koka Rotājumi Mikro Ainava, Pludmale, Smilšu Tabula Ainavu Modelis Bonsai Amatniecības Mini Dekorācijas
€3.52 €2.11

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes produkta nosaukums:kūka toppers krāsa:zaļa izmērs: 6.5*6.3 cm sakarā: dzimšanas tips: event & grupa krājumi paketi, ieskaitot:10pcs piezīme: 1. sakarā ar gaismas un starpība ekrāna pielāgošana, krāsu preci var nedaudz atšķirties no attēlos. 2. lūdzu, ļauj 1-3cm mērījumu novirzes dēļ manuāla mērīšana.)

Izskatās arī
Stalker Metāla Zīmju Kluba Mājas Mājas Retro Sienu Dekors Skārda Zīme Plakāti
€10.92 €5.46

(klasiskās plāksne vintage metāla zīme dzīvojamā istaba mājās apdares plāksnes sienas, mākslas plakātu, apraksts vairāk jūs pērkat, jo zemāku cenu! var sajaukt secību !lūdzu, pastāstiet mums, stilu, jūs vēlaties,vai piezīme ,paldies! materiāls: augstas kvalitātes metāla . izmērs aptuveni: 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.9 collu ) stāvoklis:100% jauns augstas kvalitātes paketē)

Izskatās arī
Vidusjūras Koraļļu Sveķu Amatniecības Tabula Amatniecības Mājas Biroja Galda Estētikas Kabinets Apdare Skulptūras Un Statuetes Dāvanu
€45.75

(handmade produkti, iespējams, ir dažas procesa defektiem laikā ražošanas procesā, kas ir normāla parādība. tiem, kam prātā, jābūt piesardzīgiem!!! 【produkta specifikāciju] aicina, kā aprakstīts attēls (2-3cm tolerance) 1cm=0.3937 collas 【produkta materiāla] aicina sveķi 【daudzums] aicina 1 gab. 【iepakošanas] aicina pavisam jaunu ar kārbas)

Izskatās arī
Pop Art Meksika Augu Kaktusu Gleznas, Istabas Dekori Sienas, Attēlus Plakātu Izdrukas Par Dzīves Audekla Printings Mūsdienu Mājas Apdare
€28.44 €14.22

(produkta displejs apraksts 1,unramed.mūsu produkts ir bez rāmja.tikai kanvas.bet šis lielums ir parastajai foto rāmja izmēru un jūs varat iegūt tiesības lieluma rāmja viegli 2,gleznošana, nav roku darbs, tas ir drukāts ar mašīnu. 3,mēs atstāt papildu 3cm balts audekls ar savu kontroli.piemēram, ja tu izvēlies gleznas izmērs ir 40x50cm, taisnība būs 46x56cm ja jums nav)

Izskatās arī
Drukāt Spēle Yor Pliks Sexy Meitene Mākslas Gleznas Plakāts ar Rāmi Pielāgota 16x24 24x36 Collu viesistaba, Mājas Dekoru, Sienas Pakārt Attēlu
€12.53 €6.89

(produkta rokasgrāmatu 1.mūsu veikals apdare glezna ir izgatavots no epson mašīnu 14 krāsu druka, 2.mūsu audekls ir balts, daļēji glancēts mākslinieki, audekls,arī tekstūra, ūdens un mitruma necaurlaidīgs, ar augstu stiepes izturību .tas ir costlier nekā foto papīrs; 3.ja vēlaties citu izmēru vai drukāt jūsu pašu attēlu , lūdzu, sazinieties ar mums. 4.mums ir rūpnīcas atbalsts drop-shipping,vairumtirdzniecība,custom)

Izskatās arī
Vingrošana Meitene, Attēls, Skulptūra Anotācija Sveķu Calisthenics Statueti Sporta Balvu Dekoru Čuguna Mākslas un Amatniecības Piederumi, Ornaments
€111.64 €50.25

(1. apraksts: ritmikas anotācija sieviešu vingrotājs statueti sveķu mākslas calisthenics skulptūru čuguna mākslas, sporta balvu dekoru, suvenīru, dāvanu amatniecības rota. 2. materiāli: vides aizsardzības sveķu un dzelzs. 3. krāsa: multicolour . 4. izmērs(cm): lūdzu, pārbaudiet izmēru chart. 5. n.w.: lūdzu, pārbaudiet izmēru chart. 6. meistarība: roku griešanai, krāsotas)

Izskatās arī
Krāsainu Logu Putnu Kulons Vēja Piebalsot Metāla Tropu Putnu Piekārtiem Rotājumi Ģimenes Durvju Amatu Mājas Piederumi
€2.17 €1.08

(funkcijas: *dinamisku un cerību dizains: šis putns kulons funkcijas, akrila materiāls, ar krāsains ar roku apgleznotus dizainu, piebilstot, dinamiskas un cerību pieskārienu jūsu vērtne un sienām. *virtuves svarīgi: ideāls dekorēšanas jūsu virtuves ar savu skaisto svētku dizainu, radot ziemassvētku noskaņu savā virtuves telpu.esiet radoši ar savu ziemassvētku rotājumi virtuvē! *jautri)

Izskatās arī
Mini Ziemassvētku Namiņš Ielas Lampas Pelējuma Miniatūras par Leļļu Nams Ceļu Skatuves Aksesuārs Bērnu Kid Roku darbs DIY Dzīve
€5.48 €2.74

(1296 funkcijas: ootdty reāli dizains: nekustamā līdzīgu dizainu ar lielisku meistarība. piemērots: pielietojams 1/12 miniatūra leļļu namiņš vai namiņš kolekcija. par leļļu nams piederumu: izsmalcinātu kolekciju lelles diy aina: vieta jūsu leļļu nams jau vairāk reāli, detalizēti dzīves skatuves efektu. radošās dāvanu: tā ir radošā iela pelējuma dāvanu)

Izskatās arī
Pieņem izaicinājumu Magnēts, Dekors Bērniem, Smieklīgi Uzlīmes Magnētiskais Turētājs Bērniem, Ledusskapis Organizators Krāsains Ledusskapis Gudrs
€5.11 €3.58

(izmērs: small: 76 mm vidū: 120 mm lieli: 160 mm mēs pieņemam pielāgotus pasūtījumus savu dizainu un modeļiem pielāgota uzmanību 1. pēc pasūtījuma veikšanas, lūdzu, atsūtiet mums informāciju vai attēlus, kurus vēlaties izdrukāt laikā (jūsu vārds, teksta, kuru vēlaties nokrāsot, utt.).ja jūs vēlaties mainīt krāsu teksts vai rakstzīmju fontu, jūs varat nosūtīt mums ziņu, kas stāsta mums par pārmaiņām.)

Izskatās arī
Katrai Ģimenei ir Stāsts Laipni lūgti mūsu, PVC sienas uzlīmes mākslas decal istabas Melns
€2.14 €1.56

(materiāls:pvc krāsa: melna izmērs: apm. 38cm x 8cm 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes ūdensizturīgs un nav izbalināt noņemams bet ne atkārtoti viegli izmantot jums varētu izdaiļot jebkuru tīru, gludu virsmu ar to, kā jums patīk piemēram, auto stiklu, automašīnu, motociklu, snovborda, skeitborda, vējdēlis, notebook, datoru lietas, spogulis, sienas utt svars:18g iepakojuma saturs: 1 x sienas uzlīme 1 x pārsūtīt)

Izskatās arī
Feng Shui Labvēlīgs, Misiņa Cornet Mini Momofuku Jar Roku darbs DIY Spīdīgs Cornet Mazo Teacup Rotaslietas, Dāvanas, Mājas Apdare
€3.69 €0.45

(apraksts: ar baifu jar ir tradicionālā ķīniešu labvēlīgs, trauks, kurā var ne tikai aizsargāt māju, bet arī simbolizē bagātību. tās forma ir ieliekta, piemēram, bļodas un baloniem, kas piesaista bagātību un apkopot enerģijas, un tas ir roku cirsts un pulētas. misiņa metāla kalšana, smalki samaļot, kas nav viegli, lai izbalināt. pozitīvu bagātību, daļēji bagātību,)

Izskatās arī
70cm*10m 3D Ķieģeļu Sienas Uzlīmes DIY Dekori pašlīmējošu Ūdensizturīgs Tapetes Bērnu Istabas, Guļamistabas, Virtuves Mājas Sienas Dekori
€26.49 €21.90

(materiāls: pe putu programmas tips: self-adhesive noņemams tips: strippable mazgāt: jā iezīme trīsdimensiju dekoratīva mīkstas putas, anti-sadursmes bērniem, rūpēties par savu ģimeni drošībā. drošības un vides aizsardzības līmeni, nav toksisks smarža bezmaksas, piemērots visai ģimenei mājas telpā. spilgti, dabas ķieģeļu modelis efekts, vienkāršs)

Izskatās arī
Ramen Bļodā Liels Vilnis Metāla Plāksne, Plakāts, Projektēšana Alu Konstrukcijas, Sienu Dekors Puse Kluba Skārda Parakstīt Plakātu
€18.85 €9.05

(klasiskās plāksne vintage metāla zīme dzīvojamā istaba mājās apdares plāksnes sienas, mākslas plakātu, apraksts vairāk jūs pērkat, jo zemāku cenu! var sajaukt secību !lūdzu, pastāstiet mums, stilu, jūs vēlaties,vai piezīme ,paldies! materiāls: augstas kvalitātes metāla . izmērs aptuveni: 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.9 collu ) stāvoklis:100% jauns augstas kvalitātes paketē)

Izskatās arī
Mājas Dekorēšana Dzīvojamā Istaba Wagging Asti Kaķis Radošo Sienas Pulkstenis Akrila Sienas Pulkstenis Mūsdienu Cute Kaķu Pulksteni Pārvietot Klusums
€31.69 €11.88

(mājas dekorēšana dzīvojamā istaba wagging asti kaķis radošo sienas pulkstenis akrila sienas pulkstenis mūsdienu cute kaķu pulksteni pārvietot klusums funkcijas: 1. pastiprināta alumīnija rādītāju: stipri kodīgs ceļojumu laiks, precīza, praktiskās un pilnu spēcīgas pozīcijas, nav viegli, lai izjauktu. 2. gudrs kaķis forma: vienkārša un skaista, bet nezaudējot informāciju par kaķu)

Izskatās arī
Ziemassvētku Eglīte, kas Apkalpo Renes Ziemassvētku Radošā Koku Formas Konfektes, Uzkodas Rieksti Sauso Augļu Plate Multi-Purpose Tray par Cepumi
€7.65 €3.82

(aizzīmju punktiem: 1. ziemassvētku motīvu dizains: tas, kas apkalpo renes ir unikāls ziemassvētku koku formas, kas būs pievienot svētku pieskārienu jūsu galda.tas ir liels, lai izmantot ziemassvētku laikā, jo tas var uzlabot atmosfēru prieka un svētku. 2. 3 nodalījumiem: šī paplātes ir 3 nodalījumi, lai uzglabātu dažādu veidu pārtiku.ar atdalīta dizains, kas palīdz izvairīties no pārtikas,)

Izskatās arī
LED Digitālais Modinātājs Spogulis Liela Ekrāna, Projicēšanas Modinātājpulksteņi USB Tālruņa Uzlādes Elektroniskie Pulksteņi Atlikt Digitālais Pulkstenis
€43.41 €14.75

(led digitālais modinātājs spogulis liela ekrāna, projicēšanas modinātājpulksteņi usb tālruņa uzlādes elektroniskie pulksteņi atlikt digitālais pulkstenis apraksts: led rgb krāsains pulkstenis -laika displejs digitālais modinātājs ir modernizētas no fiksētā krāsu no vecā modeļa krāsu mainīšana rgb displejs, ar 11 krāsu režīmi (4 dinamiskie režīmi + 7 fiksēts režīmi), sniedz jums dažādas)

Izskatās arī