Cena €19.55 €31.54

Pilns apraksts

[Unikāla Dizaina]"Sveķu Varavīksnes Putni" ir patiesi unikāls roku darbs Sveķu mākslas darbu.Katram putnam ir izgatavots no nekustamā Sveķu un funkcijas, viens-of-a-kind dizainu, padarot to standout mākslas.

[High Quality]Šo jūras putnu stikla sienu apdare ir pilnīgi roku darbs no driftwood, Sveķu, koka, un krāsu katram putnam ir rūpīgi saskaņotas, lai nodrošinātu pabeigt nebūs pievilt.

[Māksliniecisko Atmosfēru]krāsas katram putnam ir visvairāk skaisti, saskaņota un nebūs pievilt.Kājas no putniem ir krāsotas pats autors, un putni ir īsta jūras stiklu, kas rada trīsdimensiju mākslas atmosfēru.Kombinācija nekustamā jūras stikls un mākslinieka smalkas meistarība rada vizuāli apdullināšanu un izcilu pieredzi jebkurš skatītājs.

[Daudzfunkcionāls]Jūs varat izvēlēties vietu, putnu sienas māksla uz jūsu galda, noslēpt uz plaukta vai parādīt to blakus logā, un tas var papildināt ar dažādiem iestatījumiem jūsu mājās.Tās daudzpusība padara to piemērotu dažādiem dekoratīviem nolūkiem.

[Rezidentiem Dāvanu] Meklējat perfektu rezidentiem dāvanu?Šī varavīksnes putnu sienu dekors ir lieliska izvēle.Tā unikālais dizains, augstas kvalitātes meistarība un mākslinieciskā apelācijas padarīt to pārdomāto un neaizmirstamu dāvanu saviem draugiem vai tuviniekiem.Pievienot touch of beauty, lai savu jauno mājās.

Krāsa:melna rāmja

Materiāls:koks+sveķi

Izmērs:aptuveni 33X28cm

Iepakojuma Saturs:

1X Jūras Stikla & Driftwood Attēlu

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Mācību priekšmeti: Dzīvnieku
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Audekls Printings
  • Materiāls: Veļa
  • Stils: ANOTĀCIJA

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Modernā un Minimālisma Ziemeļvalstu Rudens Ainavu Mākslas Glezniecības Dzīvojamās Istabas Sienas Plakātu Sienas Apdares Krāsošana Mājas Apdare
€67.48 €47.24

(laipni lūdzam šeit, paldies, ka apmeklējāt motīvs: izgatavots no auduma materiāla,izturīgs izmantošanu un vides aizsardzību,ūdensizturīgs. pielietojums: home/viesnīcas/birojs rotājumi & dāvanas attēla izmērs: jebkādu izmēru var pielāgot, par rāmi: nē,bez rāmja karkass: nē,bez rāmīša pakete ietver: 1 x sienas gleznojums(bez rāmja) attiecas uz : mājas,viesnīca,birojs,kafejnīca,restorāns,kāzu)

Izskatās arī
Kafijas Sienas Uzlīmes, Virtuves, Dekoratīvās Uzlīmes, Vinila Sienas Uzlīmes DIY Uzlīmes, Mājas Dekoru Ēdamistaba, Veikals, Bārs
€2.11 €1.43

(virtuves dakšiņu, karoti, nazi kausa sienas uzlīmes noņemamas decal mājas sienas apdare specifikācijas: piemērots jebkuras līdzenas virsmas, piemēram, mēbeles, stiklu, grīdām, sienām, spoguļi un utt. viegli pielīmēt pie sienas, un to var noņemams. dakša/karote/nazi modeli var izrotāt jūsu virtuvē perfekti. posteņa nosaukums: sienas uzlīmes materiāls: pvc iezīmes:)

Izskatās arī
Modinātājs studentiem pamosties ar artefakts izlūkošanas 2021 jauns bērnu elektronisko modinātāju zēniem un meitenēm.
€4.09

(par mums 1 , mūsu kompānija atrodas ķīnā lielākais wholesalemarket.jebkurš produkts, kas jums nepieciešams, var nosūtīt uz mani ar produkta attēlu vai modeļiem.es došu jums zemāko citāts, cik drīz vien iespējams, un pēc tam nodot produktu veikalā, lai jūs varētu nopirkt. 2 , visiem produktiem, ko pārdod veikalā ir patiesa, esiet droši pirkt!ja jums ir kādi jautājumi par produktu, lūdzu,)

Izskatās arī
TIE LER Japāņu Anime Kraftpapīrs Plakātu Uzbrukumu Titan Plakāti Istabas, Bārs Sākuma Mākslas Glezniecības Apdare, Sienas Uzlīmes, 50.5X35Cm
€0.37 €0.18

(tie ler japāņu anime kraftpapīrs plakātu uzbrukumu titan plakāti istabas, bārs sākuma mākslas glezniecības apdare, sienas uzlīmes, 50.5x35cm materiāls:gumijots vai pašlīmējošs(nav vēderplēve, nav ūdensizturīga) izmērs:aptuveni 50.5x35cm(apmēram 5 mm pa kreisi un labo kļūdas) krāsa:kā attēlu process:drukāšana iepakojums saraksts:1 * apdare, krāsošana(nav lipīgs,bez rāmja))

Izskatās arī
Sienas Uzlīmes 2023 Jaunu Japāņu Stila Spogulis Sienas Uzlīmes, Ovāls Spogulis Pašlīmējošās Stick Telpu Dekorēšana, Mākslas Apdare
€5.26 €3.15

(96817 var jums patiks 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls: plastmasa izmērs: taisnstūra formas: garums un platums aptuveni 27*17cm kļūdas par 1cm ovālas formas: garums un platums ir par 27.5*17cm, kļūdas par 1cm konversija:1inch=2.54 cm, 1cm=0.393 collas silts padoms :atgādinām, ka sakarā apgaismojuma efektu, monitora spilgtuma/kontrasta iestatījumus utt,)

Izskatās arī
Trans Inclusive Gay Mens Lepnums Miera Zīme, Karoga
€16.78 €8.39

(citi apraksti: dizaina apraksts: pilna platuma single-sided printing materiāla apraksts: 100% poliesteris produkta īpašības: tas karogs ir izgatavots no augstas kvalitātes poliestera auduma, gaismas un gluda, uzdrukāts zīmējums uz vienu pusi, un otrā pusē var atklāt, modelis, krāsa ir spilgta un nav viegli izbalināt, un tā izžūst ātri.karoga ir metāla blīvējošās iemavas apvalks, kas)

Izskatās arī
Jauns Dizains, Japāņu Anime Jujutsu Kaisen Anime Plakātu Animācija Zēns Itadori Yuji Eļļas Glezna Guļamistaba Dekorēšana
€16.41

(piezīme : jauns dizains, japāņu anime jujutsu kaisen anime plakātu animācija zēns itadori yuji eļļas glezna guļamistaba dekorēšana šī glezna ir iespiests nav handpainted !!! mums ir 2 iespējas, lai šī glezna-- ar rāmjiem vai bez karkasa .lūdzu izvēlēties vienu iespēju, kad jūs nopirkt. ar rāmjiem ir glezna ir izstieptas uz koka rāmja, gatava pakārt! nav ierāmēts-tas)

Izskatās arī
Dāvana Draugiem, Ģimenes Mīļākais Sirds Koka Frāzi Apdare Modes Mājas Dekoru Testa paraugu Etiķetes Piederumi, Bezmaksas Piegāde
€4.79 €2.39

(dāvana draugiem, ģimenes mīļākais sirds koka frāzi apdare modes mājas dekoru testa paraugu etiķetes piederumi, bezmaksas piegāde pēc-pārdošanas un sūtījums 1. mēs kuģis preču 48 stundu laikā pēc pasūtījuma saņemšanas. 2. mēs galā ar kvalitātes problēmu, kompensāciju vai nosūtīt sūtījumu. 3. ja jums ir kādi jautājumi, laikā, iepirkšanās procesu, lūdzu, sazinieties)

Izskatās arī
Pubertātes 2 Mitski Plakātu Sienas Attēlu Sienas Istabā Drukāt Vintage Modernās Glezniecības Mājas Apdares Dekori Funny Mākslas Bez Rāmja
€13.03 €3.91

(1.mēs atbalstām piliens kuģniecības un whosesale. 2. lai saglabātu uz leju, kuģniecības izmaksas, un aviod bojāto kuģniecības veids, bez matrača, bez rāmja. 3.glezna ir ne handpainted, tas ir drukāts ar mašīnu. 4.1 inch=2.54 cm 5.paredzamais piegādes datums var ietekmēt muitas, laika apstākļi utt., dažreiz tas var aizņemt nedaudz ilgāku laiku, lai saņemtu, lūdzu, sazinieties)

Izskatās arī
StickerPirate Zilonis Mīļotājiem Autostāvvieta Tikai 8" x 12" Metāla Jaunums Zīme Alumīnija NS 056
€4.85

(8 x 12 jaunums pazīmes, pārliecinieties, lai smaids.zīmes ir digitāli drukātas uz smago 040 alumīnija izmantojot augstas kvalitātes uv izturīgas krāsas.šīs pazīmes ir piemērota iekštelpu un āra lietošanai.ietver noapaļotiem stūriem un atverēm, kas paredzētas montāžai. 100% apmierinātība garantēta.ja jums ir problēma ļaut mums zināt, un mēs darīt to tiesības, vai atmaksāt naudu.)

Izskatās arī
Vasaras Laipni Saulespuķu Zīme Sienas Veranda Mākslas Vasarā Vainags Hanging signāls Priekšējo Durvju Dekors
€12.11 €8.11

(karstā karstā saulespuķu koka durvju pakaramais koka ziedu zīme saulespuķu durvju pakaramais dekori guļamistaba, dzīvojamā istaba apraksts: funkcijas: handcrafted koka zīme: mūsu saulespuķu koka durvju pakaramais ir skaisti handcrafted koka ziedu zīme, kas papildina touch zemniecisks šarmu, lai jūsu priekšā durvīm, vai verandā. universāls sienas art: mūsu saulespuķu laipni koka)

Izskatās arī
Itālija Ceļojumu Kanvas Glezna Turīnas Ainavu Foto Plakāti un Izdrukas Mūsdienīga Sienas Māksla Attēlus, viesistaba, Mājas Dekoru Estētisko
€21.97 €13.40

(lūdzu, ņemiet vērā, 1.glezna ir ne handpainted, tas ir drukāts ar mašīnu. 2. lai saglabātu uz leju, kuģniecības izmaksas, un aviod rāmis bojāts, kuģniecības, ne matrača, ne iekšpusē rāmja, neviens ārpus rāmja, audekla tikai. 3. sakarā ar dažādiem gaismas efektiem starp datoru monitori,mobilo telefonu, krāsu objektu, kas būs nedaudz atšķiras no rādīt attēlu mūsu veikalā. 4.1)

Izskatās arī
Ziemassvētku Multfilmas Dzimšanas Silītē Uzstādīt Skatuves Rotājumu Raksturs Statuja Mājas Apdare Amatniecības
€35.88 €17.93

(ziemassvētku multfilmas dzimšanas silītē uzstādīt skatuves rotājumu raksturs statuja mājas apdare amatniecības funkcijas: svētku, ziemassvētku rotājumi, šajā skaisti izstrādāts maziem raksturs rotājumi dos brīvdienu garastāvoklis, lai jūsu mājās. rūpīgi izstrādāta, pievēršot uzmanību detaļām, šos sveķus rotājumi iezīme reāli, sarežģīts detaļas un krāsas. izgatavots)

Izskatās arī
Retro Abstraktās Mākslas Āfrikas Sieviete, Krāsošana Sienas, Mākslas Izdrukas, Plakāti Sienas, Attēlus Dzīvojamā Istaba Mājas Mākslas Cuadros Mājas Apdare
€33.86 €20.66

(lūdzu, ņemiet vērā, 1.glezna ir ne handpainted, tas ir drukāts ar mašīnu. 2. lai saglabātu uz leju, kuģniecības izmaksas, un aviod rāmis bojāts, kuģniecības, ne matrača, ne iekšpusē rāmja, neviens ārpus rāmja, audekla tikai. 3. sakarā ar dažādiem gaismas efektiem starp datoru monitori,mobilo telefonu, krāsu objektu, kas būs nedaudz atšķiras no rādīt attēlu mūsu veikalā. 4.1)

Izskatās arī
Jauns Moderns Vīriešu Frizūras Plakātu Vintage Kraftpapīrs Print Art matu Griešana un Skūšanās Frizieru Reklāmu Frizētava, Sienas Dekori Krāsošana
€15.54 €4.97

(materiāls: 200 g kraftpapīrs (aa līmeņa) triks trafaretu uz papīra tehnoloģija: 11-krāsu druka, mākslas reprodukcijas bez pārklājuma neizbalo fotogrāfijas ir izgatavotas no šādas 1: 1 reālā hd skenēšana platums: viens attēls pamata materiāls: matēts papīrs kadra režīmā: bez rāmja stils: retro nostalģija process: drukāšana kombinācija: viena-bezmaksas)

Izskatās arī
Sacīkšu Motociklu Karoga Spilgtu Krāsu Dubultas Šūtas Sporta Rotājumi, Mājas Iekštelpu Āra Karogi, Poliestera ar Misiņa Grommets
€35.60 €17.80

(specifikācijas: materiāls:poliesteris amatniecība: dubultas šūtas ar 2 grommets izmērs:30 x45 cm / 60x90 cm /71 x101 cm / 90x150 cm /120x180 cm /120 x180 cm /120 x240 cm /150x240 cm /180x240 cm paziņojums: karogi tagad ir noliktavā.jebkuru problēmu, pls sazinieties ar pārdevēju tieši.saite bildes ir reālā situācija karoga.detailled bildes:)

Izskatās arī