Cena €8.06 €17.91

Pilns apraksts

Funkcijas :

* Jumtiņš filtrs der lielākajai daļai vadošo zīmolu preces par nosūcējiem/diapazons kapuci vents.

* 5 slāņi aluminized smērviela nodrošina labāku filtrēšanas un palīdz jūsu diapazons kapuci saglabāt tās maksimālu veiktspēju.

* Noņemt veco diapazons kapuci filtrs, atrast saskarne tīra filtru un to instalēt, pēc apliecina, ka interfeiss ir konsekventa.

* Lai uzturētu vislabāko veiktspēju plīts pārsegs, lūdzu, ņemiet gaisa cirkulāciju un noņemt smarža.Tas ir ieteicams, lai aizstātu metāla eļļas filtru klāstu kapuci ik pēc 3-6 mēnešiem.

Specifikācija:

* Materiāls: Nerūsējošais tērauds

* Krāsa: Sudraba

* Izmēri:305 x 267 x 9mm

* Daudzums: 1GB

Iepakojuma saturs:

1 x filtrs

Piezīme:

1. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

2. Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Specifikācijas

  • Veids: Radiatoru
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

  1. / Anon - 2023-12-30

    Ideāli kalpo, jo Brastemp kapuci un izmaksas 1/5 cena

  2. / Anon - 2023-12-26

    Laba Un Ātra

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

3X Vienu Plašu Pieskarieties Vannas Izlietnes Dušas Galvas Izsmidzināšanas Šļūtene, nospiežot Uz Pults Frizieris, Mājdzīvnieku Mājsaimniecības, Krāna Pagarinātāji
€50.92 €33.61

(3x vienu plašu pieskarieties vannas izlietnes dušas galvas izsmidzināšanas šļūtene, nospiežot uz pults frizieris, mājdzīvnieku mājsaimniecības, krāna pagarinātāji 1. noregulējiet temperatūru, izmantojot monobloc maisītājs tap - karsts/auksts 2. viegli uzstādīt un viegli tīrāma 3. ērts un elastīgs, to var izmantot, lai izveidotu savienojumu ar krānu, lai mazgāt matus. 4. nav rūsas,)

Izskatās arī
Virtuves Krāns, Vārsts, Piederumi Mājas Tualetēm Rezerves Daļas Padeves Krāna Ūdens Pieslēguma Kontaktligzdas Vara Vienu Rokturi
€0.39 €0.28

(funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga. *piemērota vannas istabas, tualetes, virtuves, utt. *aizstāt dušas sajaukšanas vārstu. specifikācijas: *krāsa: kā bildes rādīt * materiāls: varš+ dzelzs *darba spiediens: 0.05-0.5 mpa *ieteicams spiediens: 0.1-0.5 mpa *aukstā ūdens)

Izskatās arī
Virtuves Jaucējkrāns Filtrs Ūdens Attīrītājs Tieši Dzeramā Ūdens Automāts, Ūdens Filtrs Ūdens Zondes Sadzīves Mazo Mini Filtrs
€10.01 €5.51

(virtuves jaucējkrāns filtrs ūdens attīrītājs tieši dzeramā strūklakas ūdens filtrs ūdens zondes sadzīves mazo mini filtrs modelis: krāna ūdens filtrs materiāls: plastmasas, pp kokvilnas, nerūsējošais tērauds izcelsmes valsts: ķīna vienība: 1 gab labu filtrēšanas efekts, filtra elements var tīrīt, kvalitātes nodrošināšanas, esiet droši pirkt!!)

Izskatās arī
beibehang tapešu papel de parede 3d koka cilvēka futbola fona murals dzīvojamā istaba guļamistaba studiju papīra tapetes 3d sienas
€16.41 €8.70

(pircējam ir lasīt: tapetes cena: $ / kv.m.nē apjoms. 1 s quare metri = 1. 2 s quare metrus = 2. 3 s quare metrus = 3...platums x augstums = m = pasūtījuma daudzums piezīme: jā, lūdzu, pievērsiet uzmanību uz 1m2 kārtībā.jo apjoms ir neliels, 6 materiāls: flash sudraba audums / high-definition neaustu grāmatu / rakstu āda / neausts papīra / zāliena korpuss / 3d reljefa/ zīda audums(noklusējuma materiāls) iedarbība:)

Izskatās arī
Vannas Istaba Ziepju Dozators Roku Sanitizer Pildītāju Sadzīves Šampūna Pudeli Hotel Piederumi Mazgāšanas Līdzekļi Lavadoras Virtuves Ziepes Sūknis
€37.96 €18.97

(piliens kuģniecības pakalpojumu: 1.visi produkti no mūsu veikala atbalsta nometiet kuģniecības , mēs patiesi ceram uz sadarbību ar jums 2.mēs varam atbalstīt csv/excel fails dropshipping.- e-pasta atbalsts. 3.tur ir ne tikai akciju, lai izpildītu rīkojumus par dienu 4.nevienu rēķinu vai receip vai reklāmas materiāli iekļauti.par kuģniecības: 1.pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.)

Izskatās arī
1~8PCS Nerūsējošā Tērauda-uz Augšu Piepeši Core Baseina Drenāžas Filtru Matu Ķērējs Izlietnes Sietiņš Vannā Aizbāzni Vannas Pievienojiet Vannas istaba Rīks
€14.64 €10.25

(1~8pcs nerūsējošā tērauda-uz augšu piepeši core baseina drenāžas filtru matu ķērējs izlietnes sietiņš vannā aizbāzni vannas pievienojiet vannas istaba rīks apraksts: produkta nosaukums: izlietne noplūdi pievienojiet materiāls: biezs vara piemērotu diafragmas atvērums: 34-40mm krāsa: pelēka, sudraba, rožu zelta specifikācijas: 1. [atlases materiāls]:)

Izskatās arī
2X 30M Mērītājs 1/4 Collu Tukšu Sadales Cauruli Pilienveida Apūdeņošanas Šļūtenes, Dārza Laistīšanas Cauruļvadu
€40.82 €26.94

(pilienu šļūtenes veikts ar augstu kvalitāti.tas var atstāt ārā visu gadu, aprakti vai uz virsmas, jebkuros laika apstākļos. elastīga: nozares vadošajiem elastību ļauj stingrāka kļūst ar mazāk elkoņiem, lai ātri, viegli, uzstādīšana, dārzu, puķu dobes, segas vai citas labiekārtota jomās. funkcijas:izmantot kā galveno līniju mazo pilienveida apūdeņošanas sistēmas vai filiāle off no)

Izskatās arī
68x44cm Virtuves 304 Vienkārši Viena Izlietne no Nerūsējoša Tērauda Izlietne ar Sienas Statīvs Veļas Baseina Sienas piestiprināms pie Baseina Turētājs
€166.97

(par muitu: mūsu bezmaksas piegāde cenas neietver muitas nodevas, nodokļi un nodevas, kas ir nepieciešams, lai sedz pircējiem.produktu cenu noteikšanas ietver kravu.pircēji, kuri jāzina produkta cenu ir nepieciešams, lai uzdotu klientu apkalpošanas lai zinātu, muitas nodokļi un nodevas. termiņš pārvadājumi: klientu novietot order1to3delivery darba dienu laikā, vispārējā derīguma termiņš)

Izskatās arī
2X 4 Collu Kvadrātveida Dušas Iztukšo Ar Noņemamu Vāciņu Režģis, Misiņa Pret Aizsērēšanu Un Smaku Punktu Grīdā Montāža
€29.90 €20.04

(anti-aizsērējuma: double layer filtrs dizains - noņemams režģis un matu sietiņu, lai palīdzētu efektīvi savākt ūdens noteces, novērstu pret aizsērēšanu un viegli tīrīšanas un apkopes anti-smarža: gravitācijas gada pavasarī dizains, auto atvērts un aizzīmogotā funkciju var novērst nepatīkamu smaku savvaļas pieteikums: standarta 4 collu (10x10cm), lūdzu, ņemiet vērā, šajā grīdā nedarbojas)

Izskatās arī
Akmens Kristāla Apšuvuma Aģents Marmora Pulēšana Nano Kristālu Šķidro Remonta Un Spīdošus Flīzes Atjaunošanas Līdzeklis, Lai Virtuves
€1.38 €0.55

(akmens kristāla apšuvuma aģents marmora pulēšana nano kristālu šķidro remonta un spīdošus flīzes atjaunošanas līdzeklis, lai virtuves aizzīmju punktiem: 1、【drošu ikdienas] aicina akmens kristāla apšuvuma aģents ir ideāli piemērots ikdienas tīrīšanas, piemēram, novēršot netīrumu, putekļu noplūde un eļļas no noslēgtā granīta, marmora un citām dabīgā akmens virsmām. 2、【ilgstošu)

Izskatās arī
1-1/4", Misiņa, Elektriskie Lodīšu Vārstu Trīs Stiepli Divas Kontrolēt Divu Veidu Elektrisko piedziņu Ar Manual Slēdzis 220V 12V 24V
€28.44

(produkta apraksts: elektriskā lodīšu vārsts sastāv no vārsta korpuss un vadītāja.tā ir priekšrocības vienkārša struktūra, uzticamu darbu, stingru šķidruma iet jaudas un enerģijas taupīšanu.to var plaši izmantot apkure, centrālais gaisa kondicionētājs, saules karstā ūdens sistēmas, ūdens attīrīšanas sistēmu, aukstā un karstā ūdens slēdzi kontroles. specifikācija gadījumā)

Izskatās arī
Virtuves Pull-out, Jaucējkrāns, Trīs-in-One Karstā un Aukstā Sadzīves Tīra Ūdens Attīrītājs Tiešā Dzert Mazgāšana Baseina Izlietnes Izlietnes
€56.73 €51.05

(par muitu: mūsu kompleksā cenu nav iekļauta muitas nodevas, nodokļi un nodevas, kas ir nepieciešams, lai būtu jāsedz pircējam.produktu cenu noteikšanas iekļauti piegādes izmaksas.pircēji, kuri jāzina produktu cenām vajadzētu lūgt klientu apkalpošanas lai zinātu, muitas nodevas un maksas.transports laiks: robežās 1-3 darba dienu laikā pēc tam, kad klients veic pasūtījumu, piegādes laiks parasti ir ap 30)

Izskatās arī
Misiņa Metināšanas Savienotāju Montāžas Aksesuārs MIG\TIG Metināšanas Lāpu Piederumi
€8.94 €4.38

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes ātrāks savienojums ūdens/gāze starp metināšanas lāpu un metināšanas sveces. šiem ātrajiem ir viegli uzstādīt, iesakām montāžas iekšējais diametrs 6mm/8mm šļūteni. izgatavotas no augstas kvalitātes misiņa, ir liela nodiluma izturība sniegumu, tāpēc izturīgs lietošanā. tas ir ūdens, atdzesēts adapteri)

Izskatās arī
Drenāžas Sietiņš Piepeši Serdeņi Drenāžas Izlietne Plug Anti-aizsērējuma Push-tipa Izlietnes Aizbāznis
€15.48 €11.14

(funkcijas: ootdty izgatavots no izturīga 304 nerūsējošā tērauda+plastmasas, rūsas izturīgs un izturīgs.saglabāt savu izlietni tīru un unclogged ar mūsu izlietne drainers! tas efektīvi plombas jūsu izlietne ar vienkāršu nospiediet, novēršot noplūdes, un nodrošinātu problēmu bezmaksas pieredzi.viegli uzstādīt un demontēt, viegli tīrāma. izlietnes aizbāznis ir piemērots)

Izskatās arī
Labs Portatīvā Vāku Viegli Lietot Tualetes Atlēts Ērti Dizaina Higiēnas Gudrs Lappers Ērti Vides Aizsardzība
€2.69 €1.03

(labs portatīvā vāku viegli lietot tualetes atlēts ērti dizaina higiēnas gudrs lappers ērti vides aizsardzība apraksts: produkta nosaukums: cartoon tualetes lifts izmērs: kā parādīts attēlā materiāls: svars: 11g stils-pēc izvēles, kā parādīts krāsu izvēle funkcijas: 1. drošība un veselība, elegants pacelšanas vāku, rokām, nepieskarieties)

Izskatās arī
IBC Tote Tvertnes Drenāžas Vāciņu Pagarināšanu Krāns ar Šļūtenes Uzgali Pieskarieties Klp Vārstu Fema
€1.28 €0.87

(funkcijas: ootdty 2-collu drenāžas caurules/saliekt caurules t mucās vārstu piederumi īpašu drenāžas caurule der ibc ūdens tvertnes vienkāršs un viegli lietojams specifikācijas: materiāls: plastmasa krāsa: melns+balts+sarkans melnu vāciņu iekšējais diametrs: 60mm/2.36 balta mute ārējais diametrs: 40mm/1.57 kopējais)

Izskatās arī
5000Mah Locīšanas Elektrisko Ventilatoru USB Lādējamu Gaisa Dzesēšanas Ventilatoru Izsmidzināšanas Funkcija, 5 Ātruma Ciparu Displejs Rokas Ventilators
€23.41 €13.35

(funkcijas: 1. spray rokas mazo ventilatoru, piecu ātrumu darbību, kluss un ar zemu trokšņa līmeni 2. simulēt dabas vēja; zems trokšņu līmenis 20 decibeli; augsta akumulatora gaidīšanas; 90°rotācija 3. piecu ātrumu gaisa cirkulācijas, trīs turbīnu lāpstiņu 4. izsmidzināšanas funkcija, dubultā vēsumu 5. dc brushless motors, stabili un droši, bez svārstībām apraksts: 1.)

Izskatās arī
1pc Dušas Turētājs Nav Caurumošanas Dušas Galvas Turētājs Bāze Regulējams Pacelšanas Stieni Karājas Lietus Dušas Galvas Kopa Piederumi
€1.80 €0.90

(funkcijas: [universālā dizaina] fit plašu rokas dušas, un ar savu 1/2 universālā duškabīnes un dušas šļūtene mount connector, jūs varēsiet nomainīt veco dušas galvas turētājs nav laika! [kvalitātes nodrošināšanas] -unlke citi dušas iekavās, kas ir izgatavoti no lēta, plānas plastmasas, dušas kronšteins ir stabilas izgatavots no abs thermoresin ar izturīga misiņa, montāžas, ka nebūs)

Izskatās arī
Jaunas Nerūsējošā Tērauda Virtuves Izlietne Lielu Vienotu Slots Dubultā Ūdenskritums Integrētu Digitālo Displeju Jaucējkrāns Uzstādīt Reljefs Mazgāšana Baseina
€610.39 €299.09

(modeļa numurs : fo virsmas apstrāde : matēts bļodas forma : taisnstūra iekārtas tips : virs letes funkcija : ar jaucējkrāns izlietne stils : single bowl materiāls : nerūsējošais tērauds urbumu skaits : trīs firmas nosaukums : telisiya izcelsmes valsts : ķīna sertifikācija : ce fy video piezīme pirms pirkšanas 1.lūdzu,)

Izskatās arī
Touchless Automātisko Sensoru Putu Ziepju Dozators Smart Infrasarkanais Sensors, Šķidro Ziepju Dozators Roku Sanitizer Induktīvās Dozatoru
€35.29 €17.64

(produkta specifikācija: galvenais materiāls: abs+mājdzīvnieku nominālais spriegums: 4v baterijas tips: 4 no. 5 sārma baterijas(baterijas nav iekļauts) darba temperatūra: 5 ℃~40 ℃ darbības mitrums: 0% - 85% rh statusa indikators displejā savukārt uz ledus zilā gaisma 1 sekundi pirmajā pārnesumā, ledus zilā gaisma ir ieslēgta, mehānisko ātruma)

Izskatās arī