Cena €9.05 €18.85

Pilns apraksts

Klasiskās Plāksne Vintage Metāla Zīme Dzīvojamā Istaba Mājās Apdares Plāksnes Sienas, Mākslas Plakātu, Apraksts vairāk jūs pērkat, jo zemāku cenu!

Var Sajaukt Secību !Lūdzu, Pastāstiet Mums, Stilu, Jūs Vēlaties,vai Piezīme ,Paldies!

Materiāls: Augstas Kvalitātes Metāla .

Izmērs Aptuveni: 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.9 collu )

Stāvoklis:100% Jauns Augstas Kvalitātes

Paketē Iekļauts: 1 gab. Metāla Skārda Zīme

Metāla skārda zīmes ir plaši izmanto pie Bāri, krogi, klubi, mājas, kafejnīcās, veikalos, restorānos utt.rotājumi vai var izmantot kāzām, dzimšanas dienas, ceremonija vai jebkuru veidu pasākumos dāvanas vai kā kolekciju.

Paziņojums:

1. Sakarā ar gaismas starpība, krāsa var nedaudz atšķirties.

2. Lūdzu, ļauj 1-2cm atšķirības, manuāla mērīšana.Produkta Parādīt

Iepakojuma & Piegāde

Mēs ļoti jārūpējas, jo iepakošanas katru sīkumu, lai nodrošinātu drošu pārvadāšanu, lai jūs .Tāpēc, lūdzu, pārbaudiet iepakojuma, pirms jūs pierakstīties, lai to saņemtu, ja tas ir bojāts vai bojāta, jūs varat veikt ierakstu ar pārvadātāju.Tajā pašā laikā, varat uzņemt fotoattēlu un nosūtīt mums, mēs jums atrisināt problēmu, lai jūs tajā pirmo reizi.

Atgriešana Un Apmaiņa

1. Ja prece ir bojāta, lūdzu, paziņojiet mums 7 dienu laikā pēc tam, kad saņemt.Neatveriet strīdu bez paziņojuma.

2. Ja jūs neesat pārliecināta, kad jūs saņemsiet savu preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 15 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mūsu pēc dienesta darbinieki pirms atdod to.

3. Ja ir kvalitātes problēma ,lūdzu ņemt priekšstatu par mums.Mēs atrisinātu tā, lai jums 24 stundu laikā .

4. Ja jūs nevarat saņemt iepakojumā 60 dienu laikā ,mēs atgriezīsim jūsu naudu (Brazīlija 90 dienām).Faceback

1. Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, Lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigznēm atsauksmes.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai jautājuma par savu darījumu lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas jebkāda veida atsauksmes.

3. Visi e-pasti tiks atbildēts 24 stundu laikā,Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti sūtīt e-pasta ziņojumu vai sūdzību, lai mūsu menedžeri.

Specifikācijas

  • Izmērs: 30cm * 20cm ( 11.8 inch * 7.8 inch)
  • Materiāls: Metāla, Augstas Kvalitātes Metāla
  • Process: IESPIESTS
  • Iepakojuma Saturs: 1 GAB. Metāla Skārda Zīme
  • Stils: eiropa, vintage
  • Forma: Taisnstūra
  • Par: Sienas Dekors Amatniecības Dāvanu
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: MS0001
  • Priekšrocības: Vairumtirdzniecības Dropshipping Samaisa, Lai
  • Saturs: Classic

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Smieklīgi Melnais Kaķis, Dekori, Metāla, Skārda Parakstīt - es Daru to, Ko es Gribu - Gudrs Kaķis Smieklīgi Metāla Plakātu Sienas Mākslas Dekoru Sign Vannas istabas, Dārza
€5.95

(materiāls stils: alva / metāla / vintage skārda zīme /, sienu apdare izmērs: apmēram 20x30 cm (8 collas * 12 collas) vienkārši pirms urbšanas, viegli pakārt un rotā kur jums ir nepieciešams, apraksts: mēs esam metāla skārda zīme, ko var izmantot jebkurā vietā, sienas dekori, mājas virtuve dekori, bārs, taverna, mājas, degvielas uzpildes stacijas, karstā veikals apdare, klubs, uzturēšanās,)

Izskatās arī
Trippy Skelets Anotācija Psychedelic Sēņu Anime Plakāti Lipīga Vintage Istabas, Bārs, Kafejnīca Dekoru, Sienas Dekori
€8.05 €4.84

(specifikācijas: produkta izmērs: a4:21cmx29.7cm(8.3x11.8inch) / a3:42cmx29.7cm(16.5x11.8inch) materiāls: pp sintezēti papīra krāsa: kā rādīt iezīmes:hd kvalitātes/adhezīvs/ūdensizturīgs/nepievelk putekļus iepakojuma saraksts: 1 x plakāts(lipīga, bez rāmja) funkcijas: viegli pielīmēt un noņemt. piemērots dzīvojamā istaba, guļamistaba,)

Izskatās arī
Sofija Lorēna, Melnā un baltā Mūzikas Albums Audekla Plakāta Hip Hop Reperis Popmūzikas Zvaigzne Mājas Sienas Gleznojums Apdare (Bez Rāmja)
€39.38 €28.35

(paldies, ka apmeklējāt mūsu veikalu, ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani, es sniegs jums vislabāko pakalpojumu.ar laba vēlējumiem izrotāt savu istabu, mājas, dzīvojamā istaba ar labāko plakātu pie sienas, vai arī iegādāties dāvanas viņai. mūsu plakāti ir augstākās kvalitātes produkti tirgū, un krāsas ir garantēta uz mūžu. atgādinājums: bez)

Izskatās arī
Gaismas Amerikāņu luksusa kristāla lustra, mūsdienu vienkārši, Eiropas, franču, dzīvojamā istaba, guļamistaba, radošās mākslas, filiāles, vara
€314.59

(par mums 1,mūsu kompānija atrodas ķīnā lielākais vairumtirdzniecības tirgus.jebkurš produkts, kas jums nepieciešams, var nosūtīt uz mani ar produkta attēli vai modeļiem.es došu jums zemāko citāts cik drīz vien iespējams, un pēc tam likt produkta uz veikalu, lai iegādātos. 2,visiem produktiem, ko pārdod veikalā ir patiesa, lūdzu, atpūtas droši pirkt!ja)

Izskatās arī
Japāņu klimpu plate ar alvu šķīvītis Iegremdējot Bļodu ar Pārtikas Drošu PP Mērci Turētājs mājas PP mērci trauciņā compartmented maltīti plate
€8.82

(aizzīmju punktiem: 1.ērta apkalpo piederumu: mūsu klimpu plate ar alvu šķīvītis ir ideāls vakariņu biedrs, kas ļauj jums organizēt pārtikas un mērci kopā.tās daudzfunkcionāls dizains padara to daudzpusīga apkalpo plate uzkodas, uzkodas, vai deserti.izbaudiet nevainojamu restorānvagonos pieredzi ar šo ērtu aksesuāru. 2.uzticami un elastīgi, kas ir izveidots no augstas kvalitātes pārtikas drošas)

Izskatās arī
Hamburgas Karti Zila Dzeltena Metāla Zīmju Kluba Puses Sienas Plāksne Pasūtījuma Skārda Parakstīt Plakātu
€19.64 €9.82

(klasiskās plāksne vintage metāla zīme dzīvojamā istaba mājās apdares plāksnes sienas, mākslas plakātu, apraksts vairāk jūs pērkat, jo zemāku cenu! var sajaukt secību !lūdzu, pastāstiet mums, stilu, jūs vēlaties,vai piezīme ,paldies! materiāls: augstas kvalitātes metāla . izmērs aptuveni: 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.9 collu ) stāvoklis:100% jauns augstas kvalitātes paketē)

Izskatās arī
Zobu Kanālu Ārstēšana, Zobu Smaganu Operācija, Plakātu, Zoba Ekstrakcijas Eleganci Dentistr, Šķiet, Cerceveli Sienas Art Print Dekori
€85.31 €49.48

(ņemiet vērā,: 1.šo preci ir spray gleznas audekls izdrukas.tas drukāts uz audekla, kas nav ar roku apgleznoti. 2. plakātu nāks ar baltu malu, aptuveni 0,5 cm .ja jums nepieciešama papildu baltu apmali, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu. 3.mēs varam darīt individuāla izmēra attēlus un nometiet iepirkšanās ,ja jums nepieciešams cits attēli un izmēru, lūdzu sazinieties ar mums, un)

Izskatās arī
Halloween Logu Piekļaujas Statiskas Uzlīmes Šausmu Grim Reaper Raganu, Ķirbju Pašlīmējošās Iekštelpu Āra Halloween Puse Supplies
€8.30 €4.15

(aizzīmju punktiem: 1. bez piepūles apdare: pvc materiāls halloween logu piekļaujas pieturēties pie vienotas uzstāšanās ar statisko elektrību, padarot to videi draudzīgs, ūdensizturīgs, un lietus izturīgs.redecorate ar vieglumu; tas nebūs nokrist, kad tas lietus! 2. hauntingly unikālu dekoru: ar spilgtu krāsu un unikālu dizainu, šīs logu piekļaujas padarīs jūsu mājas izskatās vajā un svētku.izvēlēties)

Izskatās arī
Smieklīgi Rotājumu Jūras Stikla Eglīšu Rotājumu 2023 Amatniecības Karājas Jūras Stikla Star Dāvanu Roku Darbs Kristāla Jūras Zvaigzne
€4.89 €3.18

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes! nosaukums: jūras stikla zvaigžņu dāvanu veids: ziemassvētku eglīte apdare materiāls: jūrā stikls+metāls izmērs: 8**4cm krāsa:kā rādīt šie handcrafted sudraba ziemassvētku zvaigzne ir nozīmīgs veids, kā svinēt zvaigznes savu dzīvi, jo īpaši tiem, kas lolot okeāna un mīļš atmiņām no pludmales. paketē iekļauts: 1×)

Izskatās arī
Praktiski Noderīga Izturīgs Augstas Kvalitātes 100% Pavisam Jaunu Modeli, Koki, Dekorācijas Vilcienu Modeļu Plastmasas Diorāma Ainavas
€10.04 €5.02

(funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavota no augstas kvalitātes materiāliem, drošu, videi draudzīgas un izturīgas *izsmalcinātu darbs, augsta imitācijas efektu, roku darbs *ļoti skaisti rotājumi un brīnišķīga izkārtojumu modeli, koks *perfekti pievienot reālisma, lai abas puses no savu dziesmu, ar zaļu justos, lai uzlabotu izskatu modeļa ainavas *ideāls)

Izskatās arī
Dabas Dziedniecības z Ametista Kristāla Punktu Zobu Violeta Kvarts Raw Akmens Dārza Zivju Tvertnes Dekoratīvais Akmens
€57.64 €28.82

(piezīme: 1. sakarā ar raksturu puses-pieņemšanas no 100% dabiskā kristāla akmens, lūdzu, pieņemiet izmaiņas zizli izmēri, forma, krāsa, ieslēgumi, kristāla pārredzamību. 2. attēlu dispalyed gada sarakstā ir atsauce tikai, katra dabiskā kristāla zizli saņemta, ir unikāls, un ir tikai viens pasaulē 3. jūsu apmierinātība ir mūsu prioritāte!ja jūs esat neapmierināti ar savu produktu, lūdzu, jūtieties)

Izskatās arī
liela # Augstas kvalitātes Budisms Tibetā templis kokgriezums Guru Vajrasattva Budas vara statuja MĀJĀS ģimenes efektīvu aizsardzību
€467.96 €421.16

(lai gan cenas ir nedaudz dārgāka , brīvības statuja ir ļoti labs .izvēlēties labu buda ir labāk nekā citi anythings. 1: mājas biroju mājai ## iedarbīgu aizsardzību 2: svētību, veselību un drošību , 3: lai jums veicas 4: plaukstošu uzņēmumu naudu tirgus cena : us$ 1500 izmērs : 31cm garš vai 36 cm materiāls: vara kokgriezums piegādes metodi : 1: mēs pārbaudīsim)

Izskatās arī
Radošā PVC Saulespuķu Dekoratīvs Spogulis Zelta Sudraba Sienas Karājās Spogulis Mājās dzīvo jamo istabu Sienas, Sienu Rotājumi Amatniecības Dekori
€13.24 €6.35

(radošā pvc saulespuķu dekoratīvs spogulis zelta sudraba sienas karājās spogulis mājās dzīvo jamo istabu sienas, sienu rotājumi amatniecības dekori funkcijas: 1.jo katram karājas spogulis ir cilpa, to var pakārt pie sienas.ārējā daļa spogulis ir izgatavots no plastmasas, kas nodrošina lielāku izturību pret vidi, mitruma vai siltuma, un tas ir viegls un izturīgs. 2.ar sunburst spogulis)

Izskatās arī
Ahunderjiaz-Ziemeļvalstu Dabas Marmora Uzglabāšanas Paliktnis, Rotaslietas Displejs Renes, Minimālisma Stilā, Mājas Apdare, Wabi-Sabi
€100.07 €50.03

(specifikācija nosaukums:uzglabāšanas paliktnis materiāls:akmens krāsa:rozā izmērs: 30/25cm stils:ziemeļvalstīm iepakojums saraksts: 1xstorage reņu piezīme : 1.lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manua l mērījumu un pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms pasūtīšanas. 2.lūdzu, saprotiet, ka krāsas var pastāvēt hromatiskās aberācijas,)

Izskatās arī
Akvarelis, Melns Kaķis Zvaigžņotām Debesīm Mēness, Zvaigznes, Sienu Mākslas Ziemeļvalstu Anotācija Plakāti, Attēli, Dzīvojamā Istaba Dekori Audekls Izdrukas Krāsošana
€9.30 €5.21

(1. materiāls: eco-draudzīga kokvilnas audekla-ūdensizturīgs ,nekad izbalināt, var noslaucīt 2. iepakojuma & dāvanas: izmanto augstas izturības papīra caurule un pārsteiguma dāvanas iesaiņojuma iekšpusē, 3. mājas dekori: dzīvojamā istaba ,bērnu istabas, guļamistabas, virtuves, mācību telpu ,biroju , bāru un tā tālāk)

Izskatās arī