Cena €686.32 €915.09

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Materiāls: Pīts
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

cool R-Rossi 46 Plakātu Izdrukas Sienas, Attēlus, viesistaba, Mājas Apdare
€24.11 €16.88

(apraksts ★ materiāls: audekls ★rāmis nav iekļauti★ attēls ir bez papildu balta/melna robežām. pielāgotus: apstiprināts pielāgotu attēlu un lielumu, ir laipni lūgti. pircējs bieži uzdotie jautājumi: ----------------------------------------------------------------------------------- 1. cik ilgi būs kuģis pēc pasūtījuma? a: sveiki, normālos apstākļos,)

Izskatās arī
Bišu Svētku Garastāvoklis: Putuo Dekoru 1pc Kvadrātveida Koka Zīme, Ideāls Dāvanas, 7.8x7.8 Collas
€5.99 €3.59

(produkta informācija izturīgs - 7.8 *7.8 koka zīme iespiests ar izturīgu pilnu krāsu apdare mdf koka gadiem attēlot. viegli pakārt - nāk ar diviem skrūvju caurumi un tas ir pietiekami viegls, lai varētu uzstādīt ar zemniecisks vienkārši string. gudrs - gudrs plāksne, kas izskatās jauki jebkurā telpā,kāpēc nevar parādīt visiem savu mīlestību pret šiem burvīga lieta? lieliska dāvana)

Izskatās arī
Sofija Lorēna, Melnā un baltā Mūzikas Albums Audekla Plakāta Hip Hop Reperis Popmūzikas Zvaigzne Mājas Sienas Gleznojums Apdare (Bez Rāmja)
€39.38 €28.35

(paldies, ka apmeklējāt mūsu veikalu, ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani, es sniegs jums vislabāko pakalpojumu.ar laba vēlējumiem izrotāt savu istabu, mājas, dzīvojamā istaba ar labāko plakātu pie sienas, vai arī iegādāties dāvanas viņai. mūsu plakāti ir augstākās kvalitātes produkti tirgū, un krāsas ir garantēta uz mūžu. atgādinājums: bez)

Izskatās arī
Pacifica Sala Mākslas 8x12in Vintage Havaju Skārda Zīme Aloha From Hawaii Lauku mājas Dekori Mājas Dekoru Plakātu Taisnstūra
€5.79

(* izmērs: apmēram 20 x 30 cm / 7.8 x 11,8 cm (garums * platums) 40x30cm/12x16 cm.cauruma diametrs: aptuveni 0,3 cm / 0.12 collas. * mēs esam profesionāla dekoratīvā zīme pārdevējs: profesionālās grafikas-mūsu zīmes ir rūpīgi paredzēti-radošs, vienkārši, stilīgi, autoritatīvu un viegli lasīt.sienu apdare / var būt hung mājas, guļamistabas, vannas istabas, biroju, bāru plakāti,)

Izskatās arī
Tibetas Tirkīza Koraļļu Bronzas Kastīšu Dārgakmens Faqi Phurba Dunci Turētājs Ar Lodziņu
€51.24 €48.67

(materiāli:tirkīzs koraļļu bronzas izmērs: box: augstums 1.2 collu .ilgi 5.5 collu .platums 5.5 collu faqi: augstums 4.7 collu .ilgi 0.8 cm .platums 0.8 collu laipni lūgti manā veikalā bezmaksas piegāde,kuģniecības laiks:7-35 dienas( ir izsekošanas numurs) ja jums ir kādi jautājumi,lūdzu, sazinieties ar mums brīvi!!!mums būs jāatbild uz jautājumiem 24 stundas diennaktī!! ja)

Izskatās arī
Āfrikas sieviete, sienas uzlīmes Afro sieviete Frizūra Āfrikas stila Sienas Uzlīmes, Frizūra, Vinila Decals Mājas Mākslas Istabas Interjeru Izmantot B219
€18.72 €14.78

(cienījamie klienti , laipni lūgti mūsu veikalā informāciju par produktu 1: mūsu vinila sienas uzlīmes tiek ražota ar zīmolu ražotājiem, produkti ir augstas kvalitātes, ūdensizturīgs, nav toksisks un videi draudzīgs. 2 : decal ir die-cut un netiek drukāti, tāpēc tas neietver fona. 3: decal papīrs ir viegli pastas, viegli izjaukt, ir ļoti ērti lietot, un to var uzlīmēts uz visu gludu, līdzenu, sausā, no putekļiem)

Izskatās arī
2 Gabals Zivju Kaulu Laipni Zīme Zivis, Sienas Dekori, Kā Parādīts Koka Laipni Zīme Koka Zivs Skelets Jūras Ornaments
€14.86 €11.15

(piekrastes eleganci: paaugstināt jūsu mājas estētiskās ar mūsu zivju kaulu laipni zīmi.izgatavots no augstas kvalitātes koksnes un virves, šī vintage stila laipni zīme izstaro piekrastes pludmales vibes, radot siltu un aicinot atmosfēru zivju sienas dekori izcelsmes: unikāla vidusjūras dizaina bērniem tēmu skatuves izkārtojumu.mūsu zemniecisks laipni zīme funkcijas zivs skelets skulptūru pareizrakstības)

Izskatās arī
Mūsdienu minimālismu īpašas formas vitrāžas vāze viesistabā darbvirsmas ziedu kompozīcijas, ziemeļvalstīm mājas dekoru vāzes
€43.88 €30.72

(dxuialoi modernu, vienkāršu un neregulāra, īpašas formas, vitrāžas, vāze, dzīvojamā istaba darbvirsmas ziedu kompozīcijas, mājas apdare materiāls: stikls izmanto: mājas apdare, brīvdienu pusēm, galda rotājumi, birojs, dzīvojamā istaba, kabinets, guļamistaba, valentīna diena, skolotāju diena, jaungada dienu, ķīnas valentīna diena izmērs: kā parādīts attēlā (lūdzu, ļauj 1-2cm)

Izskatās arī
Happy Birthday Fona Gobelēns Auduma Kawaii Bērnu Istabas Sienu Apdare Meiteņu Kopmītnē Karikatūras Mājas Puse Dekori
€24.05 €12.02

(funkcijas meterial : 100% poliesteris pieņemt dropshipping vai ne : jā ,mēs pieņemam dropshipping tīrīšana : mašīna mazgāšana, rokas mazgāšana, ne fedings izmērs: s: 95x73cm 37.5x29inch m: 150x100cm 59x39 collas l: 150x130cm 59x51inch xl: 150x150cm 59x59inch 2xl: 200x150cm 79x59inch 3xl: 230x150cm 90x59inch 4xl: 230x180cm 90x71inch 5xl:)

Izskatās arī
Kafijas Sienas Uzlīmes, Virtuves, Dekoratīvās Uzlīmes, Vinila Sienas Uzlīmes DIY Uzlīmes, Mājas Dekoru Ēdamistaba, Veikals, Bārs
€2.11 €1.43

(virtuves dakšiņu, karoti, nazi kausa sienas uzlīmes noņemamas decal mājas sienas apdare specifikācijas: piemērots jebkuras līdzenas virsmas, piemēram, mēbeles, stiklu, grīdām, sienām, spoguļi un utt. viegli pielīmēt pie sienas, un to var noņemams. dakša/karote/nazi modeli var izrotāt jūsu virtuvē perfekti. posteņa nosaukums: sienas uzlīmes materiāls: pvc iezīmes:)

Izskatās arī
1/3PCS Krāsu Photocard Albumu Kpop Photocard Turētājs Grāmatu Elks Foto Albums īsu paziņojumu Albums Vārds Karšu Kolekcijā Grāmata, Albums De Fotogrāfijās
€20.14 €12.09

(1/3pcs krāsu photocard albumu kpop photocard turētājs grāmatu elks foto albums īsu paziņojumu albums vārds karšu kolekcijā grāmata, albums de fotogrāfijās apraksts: [produkta nosaukums]: vizītkaršu turētājs 240 atmiņas kartes foto albums [materiāls]: [izmērs]: vāks 19.3 * 11cm iekšlapa vienas šūnas karte 6 * 10cm specifikācijas: 1. [materiāls] šis mini albums)

Izskatās arī
Akupresūras Refleksoterapija Diagramma Ar Precīzu Roku Diagrammas Plakātu Profesionālu Drukas Sienas Mākslas Canva Dzīvojamā Istaba Cuadros Mājas Dekoru
€9.84 €5.71

(ņemiet vērā,: 1.šo preci ir spray gleznas audekls izdrukas.tas drukāts uz audekla, kas nav ar roku apgleznoti. 2. plakātu nāks ar baltu malu, aptuveni 0,5 cm .ja jums nepieciešama papildu baltu apmali, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu. 3.mēs varam darīt individuāla izmēra attēlus un nometiet iepirkšanās ,ja jums nepieciešams cits attēli un izmēru, lūdzu sazinieties ar mums, un)

Izskatās arī
Burvīga Panda Turētājs 3D Panda Tealight Svečturis Ģipša Rotaslietas, Renes, Dekoratīvās Istabas Interjeru Mīļākais Atpūtas Kuģiem
€6.66 €4.39

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes pievienot elegances pieskārienu, lai jūsu telpā ar šo svečturis turētājs, izgatavots no izturīgi un netoksiski materiāli. veikti ar smalkām meistarība, tas svečturis īpašniekam piedāvā unikālu un gaumīgu, ka būs uzlabo jebkuru istabas interjeru. ideāli piemērots ikvienam, kas novērtē skaistas, tas svečturis turētājs)

Izskatās arī
Stalker Metāla Zīmju Kluba Mājas Mājas Retro Sienu Dekors Skārda Zīme Plakāti
€10.92 €5.46

(klasiskās plāksne vintage metāla zīme dzīvojamā istaba mājās apdares plāksnes sienas, mākslas plakātu, apraksts vairāk jūs pērkat, jo zemāku cenu! var sajaukt secību !lūdzu, pastāstiet mums, stilu, jūs vēlaties,vai piezīme ,paldies! materiāls: augstas kvalitātes metāla . izmērs aptuveni: 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.9 collu ) stāvoklis:100% jauns augstas kvalitātes paketē)

Izskatās arī
Uzui Tengen Mākslas Glezniecības HD Karikatūra Attēlus Demon Slayer Kanvas Glezna, Mājas Dekoru, Sienas Plakātu Māksla
€32.82

(uzui tengen mākslas glezniecības hd karikatūra attēlus demon slayer kanvas glezna, mājas dekoru, sienas plakātu māksla piezīme : šī glezna ir iespiests nav handpainted !!! mums ir 2 iespējas, lai šī glezna-- ar rāmjiem vai bez karkasa .lūdzu izvēlēties vienu iespēju, kad jūs nopirkt. ar rāmjiem ir glezna ir izstieptas uz koka rāmja, gatava pakārt! nav ierāmēts-tas)

Izskatās arī
3 In 1 Arābijas Vīraks Rakstītājs, Radošs Tuvajos Austrumos Classic Bakhoor Vīraka Kvēpināmais Trauks Portatīvo Sveķu Rakstītāji Mājas Dekoru Tējnīcu Rotājumi
€52.49 €26.24

(apraksts: izsmalcinātu meistarība, var būt klasiskas mēbeles, ar meditāciju un atbalsta-miega efektu. unikālo austrumnieciskā stilā, vīraks, sveces turētājs ar skaistu ziedu dizaina, lotosa zieds, kas simbolizē labu dzīvi austrumu kultūras, nepieciešams mākslas darbā un dāvanu, lai kāds, kas mīl austrumu piederumi. var izmantot kā mājās, apdare, amatniecības vai klasiskas mēbeles)

Izskatās arī
Dāvana Draugiem, Ģimenes Mīļākais Sirds Koka Frāzi Apdare Modes Mājas Dekoru Testa paraugu Etiķetes Piederumi, Bezmaksas Piegāde
€4.79 €2.39

(dāvana draugiem, ģimenes mīļākais sirds koka frāzi apdare modes mājas dekoru testa paraugu etiķetes piederumi, bezmaksas piegāde pēc-pārdošanas un sūtījums 1. mēs kuģis preču 48 stundu laikā pēc pasūtījuma saņemšanas. 2. mēs galā ar kvalitātes problēmu, kompensāciju vai nosūtīt sūtījumu. 3. ja jums ir kādi jautājumi, laikā, iepirkšanās procesu, lūdzu, sazinieties)

Izskatās arī
Pieņem izaicinājumu Magnēts, Dekors Bērniem, Smieklīgi Uzlīmes Magnētiskais Turētājs Bērniem, Ledusskapis Organizators Krāsains Ledusskapis Gudrs
€5.11 €3.58

(izmērs: small: 76 mm vidū: 120 mm lieli: 160 mm mēs pieņemam pielāgotus pasūtījumus savu dizainu un modeļiem pielāgota uzmanību 1. pēc pasūtījuma veikšanas, lūdzu, atsūtiet mums informāciju vai attēlus, kurus vēlaties izdrukāt laikā (jūsu vārds, teksta, kuru vēlaties nokrāsot, utt.).ja jūs vēlaties mainīt krāsu teksts vai rakstzīmju fontu, jūs varat nosūtīt mums ziņu, kas stāsta mums par pārmaiņām.)

Izskatās arī