Cena €12.91 €18.44

Pilns apraksts

Galda Kalendāru Komplekts 2024. Gadam Kalendāra Kopumu, Ārkārtīgi Precīzu Putnu Karikatūra Stāv Flipdesktop Kalendārs Ikdienas Plānošanas Mēneša 1. Krāsains un Burvīgs: Uz 2024. gadam kalendāru ārkārtīgi precīzu putnu demonstrē satriecošu un sarežģīts glezniecības stilu, kas būs pievienot touch of elegance jūsu ikdienas rutīnas.Katru mēnesi parāda unikālu dizainu, padarot to par must-have, lai putnu mīļotājiem.

2. Uzticams Materiāli: Paaugstināt jūsu mājas interjeru ar šo exquisitely izstrādāts kalendārs apbrīnojami precīza putnu ilustrācijas par katru mēnesi.Izgatavots no uzticama papīra materiāliem, lai nodrošinātu izturību, izturība, lai plīsumi, un vides aizsardzību.

3. Noderīgi un Praktiski: Šo putnu mīļotājs kalendāra 2024 ļauj jums, lai pierakstītu jūsu plāni, lai noteiktu dienu un atgādināt sev par savu grafiku un tikšanās.Izbaudiet skaistu un precīzu ilustrācijas no dažādiem putniem katru mēnesi.

4. Plaši Pielietojams: Mūsu 2024. gadam kalendāru ārkārtīgi precīzu putniem, kas ir ideāli piemērots jebkurai dzīves telpa, guļamistaba, kabinets, skola vai birojs.Informēta valsts un lielas brīvdienas, bet pievienojot touch raksturs, lai savu apkārtni.

5. Iespaidīgs Klāt: iepriecini savus mīļos ar 2024. gadam ārkārtīgi precīzu putnu kalendārs, lieliska dāvana jebkuram gadījumam, ir tas, Ziemassvētki, Jaunais Gads, dzimšanas dienas utt.

Ar 2024 Putnu Mīļotājs Kalendārs ir must ir par jebkuru putnu entuziasti!Katru mēnesi funkcijas, skaists putns attēlots reālistiski, un interesanti glezniecībai, ka būs eleganti rotā savu vietu.Pakārt to savā mācību telpa, vai dāvana jūsu radiniekiem, kuri dalīties ar jūsu mīlestību pret putniem.

izmērs: Lielie + mazie

Materiāls: Papīrs

krāsa: Kā Parādīts attēlā

Iepakojuma Saturs:

2 x Ārkārtīgi Precīzu Putnu Kalendārs

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1 Iestatiet Gudrs Aploksnes Komplekts Kawaii vēstuļu bloki DIY Pastkarti Kāzu Ielūgums Kartes Papīra Vāku Kancelejas preces Biroja Piederumi
€4.68 €2.34

(materiāls : papīrs izmērs:veidlapas 14.3*21 cm aploksnē 8.7*16 cm iepakojuma saraksts:6 loksnes veidlapas + 3 aploksnes)

Izskatās arī
Pasūtījuma Karte, Kaste, Lai Kāzas Ar Nosaukumu, Kāzu Piemiņai Lodziņu, Personalizētu Atmiņas Karte, Kaste, Lai Puse
€27.12 €18.44

(pasūtījuma karte, kaste, lai kāzas ar nosaukumu, kāzu piemiņai lodziņu, personalizētu atmiņas karte, kaste, lai puse atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. [custom kāzu kartes lodziņā]: personalizētu kāzu kartes lodziņā nosaukums/datums, kad ir visvairāk unikālu kāzu dekorēšana, tas var palīdzēt jums savākt svētību un apsveikumus no draugiem un ģimenes, tas ir skaists kāzu/apsveikuma)

Izskatās arī
Koka Galda Kalendārs Perpetual Kalendārs Retro Mājas Unikālas Dāvanas,Mēneša Datuma Displejs, Galda Rotājumi Birojs
€15.39 €7.85

(koka galda kalendārs perpetual kalendārs retro mājas unikālas dāvanas,mēneša datuma displejs, galda rotājumi birojs unikālais dizains: koka kalendāra komplekts ietver 5x8inch akrila kalendāra, 1 koka pamatnes, un 4 dienas, marķējums, gredzeni, (3 kalendāra lietošanai, un ceturtā backup nozaudēšanas gadījumā).viegli lietot, nav nepieciešams, lai aizstātu to kalendārā atkal. ideāls izmērs:)

Izskatās arī
Pielāgot.preci.pielāgotā drukāšana papīra photocard kopumu, matēts glancēts spīdums hologrāfiskās atmiņas kartes kpop dāvana
€0.46

(ieteikt produkti, produktu apraksts materiāls pvc izmēra uzvalku kredītkartes/ pielāgotu krāsu, skaidrs, / caurspīdīgs moq 100 gab piegādes 12~15 dienas logo pasūtījuma logo iezīme id karšu turētājs - ūdens izturīgs lietošanas izstāde kartes turētāju, biznesa kartes,id kartes, u.c produkta iepakojuma sertifikācijas pircējs novērtēšanas uzņēmums profilu jx rūpniecības(ķīna)tikai tas ir profesionāls)

Izskatās arī
3 GAB. Paldies Skolotājs Dāvanas, Skolotāju Grāmatzīmi Sudraba Skolotāju Atzinību Dāvanas Izlaiduma Dāvana, Vecuma, Dzimšanas dienu
€13.66 €7.79

(3 gab. paldies skolotājs dāvanas, skolotāju grāmatzīmi sudraba skolotāju atzinību dāvanas izlaiduma dāvana, vecuma, dzimšanas dienu atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. lielisku dzimšanas dienas vai izdienas dāvanas skolotājiem, audzinātājiem, direktoru, profesoru, docentu, dod grāmatzīmes, lai jūsu skolotāji, un pateikt viņiem, cik daudz jūs novērtēt tos! šī grāmatzīme)

Izskatās arī
Lentes customizationFactory pielāgotas 3d apdrukāta zīda lentes grosgrain lente lentes ar reljefs logo
€0.92

(produkta apraksts msd rūpnīcas logo uzdrukāts lentes pasūtījuma satīna lente, drukāšanas nosaukums, logo lentes piegādātājs materiāls 100% poliestera satīna lentes,grosgrain lente,organza lente,kokvilnas lentas,zelta/sudraba lentes,zelta/sudraba burbuļot lentes...iespiesti kuģiem, tintes drukas, siltuma pārneses drukas, folija print(zelta/sudraba), dvesma drukāt, utt lentes krāsu izvēlēties no mūsu krāsu karte)

Izskatās arī
200 Gab Kāzu Ielūgums Papīra Aploksnes Dāvanu Kartes Portatīvie Aploksnes Daudzfunkciju Konteinerus, Biroja Lakmusa Puse
€57.81 €28.91

(apraksts vai jūs meklējat profesionālu pieņemamu cenu, bet aploksnē ?vai jūs meklējat izturīgs, uzticams rīks, kas var darīt vairākus darbus vienlaicīgi?ja tā, tad izskatās ne tālāk!mūsu profesionālā aploksnes jābūt atbilstu jūsu vajadzībām.šis ir viens no jūsu labākā izvēle. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:meklēšanu papīru -izmērs(risināties):26.80x18.00x0.10cm/10.53x7.07x0.04in -izmērs(reizes):18.00x12.90x0.10cm/7.07x5.07x0.04in -)

Izskatās arī
30 Gab./Komplekts Johannesa vermēra gleznu Mākslas Gleznu Sērija Pastkarte Meitene Ar Pērļu Auskaru Apsveikuma Kartītes DIY Vēstnesis Apdare
€5.46 €4.37

(izmērs: 140*102 mm materiāls: papīrs iepakojumā ietilpst: 30 gab./komplekts)

Izskatās arī
3PCS Adulting Ir Grūti 2024. Gadam Kalendāra, 2024 Ikmēneša Iedvesmas Sienas Kalendārs Pieaugušajiem, Plānotāji Biroja Kalendāra Izturīgs
€26.31 €17.63

([adulting ir grūti 2024. gadam kalendārs] ikmēneša iedvesmas sienas kalendārs ir mājas un biroja svarīgi, sekot līdzi ikmēneša atgādinājumus, svarīgi datumi un notikumi ar katru prāvs dienas režģis, motivē un ļauj jums ar pārliecību un pozitīvu attieksmi, lai pabeigtu uzdevumu. [high quality] izturīga twin-wire saistoši griežot lapas viegli + federālā brīvdienas izcelts krāsa + karājas uz āķa)

Izskatās arī
Galda Kalendārs Bloķēt Beztermiņa Galda Kalendārs Desk Kalendārs Mēneša Bloķēt Kalendārs, Galda, Galda Office Home Galda Dekori
€12.12 €5.70

(apraksts šo trauslo un praktiskus koka bloku kalendārā ir uz mēnesi un datumu.izgatavotas no dabiskiem un stipriem koka materiāliem, nodilumizturīga, nav viegli deformēt, spēcīgs un izturīgs.un šis ir klasisks dāvanu gadu pēc gada, ko var izmantot ilgu laiku. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:koks - izmērs: 15.00x6.00x4.30cm/5.89x2.36x1.69in - labas)

Izskatās arī
UV DTF Pārsūtīt Uzlīmes Kausa Wrap Etiķetes Vairumtirdzniecības Karikatūra Tases Wrap Uzlīmju Ūdensizturīgs Drukāt Iepakojums
€1.53

(---šajā sarakstā ir 1gb uv dtf wraps pārsūtīt ielīmi, 16oz stikla kauss izmērs. (cup) nav iekļauts) ---izmērs kausa wrap pārskaitījums:faktiskais saņēma produkta izmērs ir noteicošais,pastāvīgu & ūdensizturīgs. ---pielāgojami(jebkāda izmēra),lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas kotētās cenas. ---daži modeļi ir blīvas, ar daudz līniju.tur var būt dažas līme paliek)

Izskatās arī
Papīra Māksla, Skulptūru Modeli, Trīs-dimensiju, Ņemiet vērā, Galda Kalendāru 24 Gadiem (Treehouse-Zaļš-2024. gadam angļu Kalendāra) Kalendāri 3d
€56.90 €28.45

(apraksts meklē daudzpusīga un praktisko kalendāru, kuru var izmantot arī kā dekoratīvs gabals?izskatās ne tālāk, nekā mūsu 3d kalendārs!elegants un izsmalcināts dizains un šī kalendārā padara to par lielisku papildinājumu jebkurā telpā.bagātīgais papīrs nodrošina to, ka jūs varat izmantot šo kalendāru visam gadam 2024. gadam. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:papīrs,)

Izskatās arī
Sienas Kalendārs Jūl. Ir 2021.-Dec. 2022 15" x 12" Twin-Stieple Saistošs ar Piekārtiem Cilpa U4LD
€15.43 €7.41

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes vienkārša un intituitive.angliski šīs sienas kalendārs aptver 18 mēnešu laikā no jūlijs 2021 decembris 2022 ar atzīmētas svētku dienas.izmērs aptuveni 12x15inches.pieņem kvalitātes, bieza, mākslas papīru, lai izvairītos no feathering un izplūde. profesionālu dizainu. 18 mēneša atskaites: no jūlijs 2021 decembris 2022. vienkāršs)

Izskatās arī
Tradicionālo 2024. Gadam Karājas Kalendārs Skaidrs, Iespiests Sienas Kalendārs Delikāts Biroja Sienas Kalendārs
€13.62 €5.86

(apraksts tas ir mūsu tradicionālā ķīniešu kalendāra dienas.izgatavoti no papīra un delikāts meistarība.klasiskās tradicionālo kalendāra, gredzena ārā veco gadu un gredzenu jaunajā gadā.sienas karājas kalendārs ir ar bagātīgu saturu.jūs varat pārbaudīt datums un saules termiņa viegli.un tas ir jūsu labā, palīdzot rīks, lai jūs katru dienu, izmantojot. funkcijas - krāsa: kā)

Izskatās arī
1 Iestatiet Ikmēneša Lai Do Saraksts Kalendārs Izdzēšami, Akrila Kalendāra Akrila Kalendārs Sienas Durvīm Karājas Kuģa Reģistrācijas Mājas Sienas
€15.92 €8.12

(apraksts tas ir sienas piestiprināms akrila sienas kalendārs padara to viegli, lai jūs varētu dalīties ziņas ar jūsu viesiem.vienkārši uzrakstiet īsziņu uz akrila sienas kalendārs virsmas, ir ļoti praktisks un ērts, vienkāršs un ērts, lai jūs varētu izmantot.un jūs varat uzzīmēt kaut ko uz to, tas uz durvīm, lai rotā, piemērots privātmāju, veikalu vai restorānu. funkcijas -krāsa:caurspīdīga -materiāls:akrils,)

Izskatās arī
2023-2024 Mini Galda Kalendārs Rakstāmgalda Stāv Flip Kalendārā Plānošana, Organizēšana, Ikdienas Grafiku, Biroja, Skolas Piederumi
€0.29 €0.20

(apraksts: 1. [praktiskā dizaina]: iekšējā lapa satur brīvdienām un citu informāciju, kas ir praktisks un universāls. 2. [vairākas]: bagātīgu krāsu, lai apmierinātu jūsu dažādām vajadzībām. 3. [maiga iedeguma modelis]: dzidri krāsu, skaidrs modelis. 4. [metāla dubultā spole dizaina]: pagrieziet lapu gludi, bez traucēšanas. 5. [augstas kvalitātes materiāls]: izgatavotas)

Izskatās arī
Festivāls Piegādēm Naudas Maiss Papīra Aploksnes DIY Kartes Iepakošanas Red Pakešu Sarkanā Aploksnē 2023 Sarkanā Aploksnē Naudu, Iepakošanas Soma
€4.07 €2.04

(produkta veids:red aploksnes materiāls:papīrs krāsa: kā parādīts attēlā izmērs:16.8*8.8 cm pakete ietver: 1 set red aploksnes sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet atšķirība 1-2 cm. pateicoties daudziem faktoriem, piemēram, displeja spilgtuma un gaismas intensitāte, faktiskā krāsa, šis produkts var nedaudz atšķirties no attēlā redzams mājas lapā.)

Izskatās arī
Kalendārs Galda Virsmā Bloku Mājas Piederumu, Galda Kalendārā Mēneša Memo Papīra Mazo Biroju Sadzīves Stāv Kabatā
€4.04 €2.01

(apraksts šo vienkāršo stila kalendāra ir izgatavoti no papīra materiāla, izturīgs, izmantojot.radošā un unikāls dizains ir piemērots visvairāk birojus, studijas, un citās vietās.šis produkts ir arī labs desktop apdare.ideāls palīgs, lai atcerētos kaut ko svarīgu.ar kalendārā, jūsu dzīve kļūs daudz produktīvāku un efektīvāku. funkcijas -krāsa:balta -materiāls:papīra -izmērs:7.00x6.50x3.50cm/2.75x2.55x1.38in -piezīme:2023)

Izskatās arī
Pasūtījuma etal busins kartes neaizpildītu kredīta etal kartes custoize stainls irror busins iegravēts stainls tērauda etal auto
€1.53

(zināšanai sr:e ir ar veikalu, ing par aking etal auto, ja jums ir kādi custoition requireents, plse ep mums, elcoe, lai !ngding ir illing, lai ake frien i jums! prcts dcription copany profilu)

Izskatās arī
Cyn Naudu Aploksnē 2024 Gads Pūķa Karikatūra Sarkans Pavasara Festivāls New Year ' s Purse Pakešu Soma (zx316) 60pcs
€28.28 €9.89

(apraksts tie ir sarkanā kabatām, kas ļauj jums nodot naudu iekšā.karikatūra modelis dizains, var droši dot jūsu maziņais liels pārsteigums.tā var būt arī darbojās kā dāvana nāk jaunais gads, un festivāls.t hese somas varētu pievienot spēcīgu svētku atmosfēru. funkcijas -krāsa:colorfulasdasda -materiāls:papīra -izmērs:14.00x9.50x0.10cm/5.50x3.73x0.04in -)

Izskatās arī