Cena €27.12 €45.20

Pilns apraksts

PRODUKTA PARAMETRI

Produktu Kategorijas: Sienas pulkstenis

Materiāls: PVC

Loksnes biezums: 5mm

Pārvietošanās veids: slaucīšanas kustība

Barošanas veids: akumulators

Produkta svars: 0.3 kg(ar komplektā)

Produkta izmērs: 25* 25 cm(9.8"x9.8") / 30* 30 cm(12"x12") / 35* 35 cm(14"x14")

Darbības joma: dzīvojamā istaba, kabinets, ēdamistaba, guļamistaba

Motīvs:

1. Izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, šifrēta un ir pastiprināta, izturīgs.

2. Skaidrs, gravēšana blondīne, vienkāršu stila, modes, viegli, lai atbilstu.

3. Ar lielisku pārvietošanās, augstu precizitāti un augstu stabilitāti.

4. Klusums un teikt ardievas, lai ticktock, sniedzot jums labu vidi.

3. Šis produkts ir jāizmanto ar AA oglekļa bateriju, nekādu akumulatoru!

PRODUKTA INFORMĀCIJA

Sūtījuma 1. Tirdzniecība ir pārrobežu , tāpēc tas būs nepieciešams ilgs laiks, piegāde, tipisks laika iebraucēju no ir no 20-59 dienas.Ja nevēlaties gaidīt tik ilgu laiku, lūdzu, pievērsiet Express atlīdzību vai nav to iegādāties.Ja jums ir nepieciešams ātrāk kuģniecības pakalpojumu, piemēram, DHL, vai EMS, lūdzu, sazinieties ar mums.

2. Mums nav Atbildīgs par savu Muitas nodoklis.

3. Mēs kuģis objektu uz jūsu Ali pārbauda adrese pēc noklusējuma.Ja jūs vēlaties mainīt savu adresi, lūdzu, mainīt Ali saņemšanas adresi, PIRMS jūs maksājat.Vai rakstīt savu jauno adresi, uz Ali piezīme.Lūdzu, sniedziet savu precīzu adresi sīki un pilnu nosaukumu; ja jums ir jūsu tālruņa numuru, tā būs labāk.

Atsauksmes

Ja jūs esat saņēmis pasūtījumu, lūdzu, Apstiprina, ka preces neskarts .Ja prece ir bojāta, lūdzu, nav pazīme, lai, nav apstiprinātu saņemšanu uz kyocera, sazinieties ar mums pirmo reizi.Lūdzu, atstājiet ziņu, lai man par jūsu jautājumiem un bojātas fotogrāfijas par mūsu produktu, Mēs nosūtīsim jaunu, lai jūs.Ja jūs nevēlaties jaunu, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, mēs sniegsim jums dažus kompensāciju saskaņā ar produkta bojājumus.

Un, ja neesat apmierināts ar preci vai arī tas ir pazaudējuši, un gribu atstāt sliktas atsauksmes, vai uzsākt strīdu, lūdzu, sazinieties ar mums laika.Negatīvas atsauksmes nevar atrisināt problēmu, jums vajadzētu pateikt mums problēmas, Tāpēc mēs varam noteikt to, un padarīt jūs laimīgu.

Paldies par jūsu atbalstu, un mēs ceram, lai nodrošinātu jums labāko pērk pieredzi atkal par Pack24.lv!

Specifikācijas

  • Materiāls: PVC
  • Raksts: AUGU
  • Displeja Tips: Adatu
  • Modeļa Numurs: Sienas Pulksteņi
  • Platums: 25cm
  • Motivity Tips: Digitālā
  • Diametrs: 25cm
  • Garums: 250mm
  • Korpusa Materiāls: Citi
  • Sku: LKD00622
  • Forma: Viena Sejas
  • Stils: Mūsdienu Stils
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Gadījumā Izvietojumu: Dzīvojamā Istaba
  • Ir Smart Ierīces: no
  • svars: 300g
  • Veids: Sienas Pulksteņi
  • Iezīme: Skaļrunis Mute
  • Sienas Pulkstenis Tips: 9 mm Lokšņu
  • Kopā: Atdala

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Modernā un Minimālisma Ziemeļvalstu Rudens Ainavu Mākslas Glezniecības Dzīvojamās Istabas Sienas Plakātu Sienas Apdares Krāsošana Mājas Apdare
€67.48 €47.24

(laipni lūdzam šeit, paldies, ka apmeklējāt motīvs: izgatavots no auduma materiāla,izturīgs izmantošanu un vides aizsardzību,ūdensizturīgs. pielietojums: home/viesnīcas/birojs rotājumi & dāvanas attēla izmērs: jebkādu izmēru var pielāgot, par rāmi: nē,bez rāmja karkass: nē,bez rāmīša pakete ietver: 1 x sienas gleznojums(bez rāmja) attiecas uz : mājas,viesnīca,birojs,kafejnīca,restorāns,kāzu)

Izskatās arī
Kafijas Sienas Uzlīmes, Virtuves, Dekoratīvās Uzlīmes, Vinila Sienas Uzlīmes DIY Uzlīmes, Mājas Dekoru Ēdamistaba, Veikals, Bārs
€2.11 €1.43

(virtuves dakšiņu, karoti, nazi kausa sienas uzlīmes noņemamas decal mājas sienas apdare specifikācijas: piemērots jebkuras līdzenas virsmas, piemēram, mēbeles, stiklu, grīdām, sienām, spoguļi un utt. viegli pielīmēt pie sienas, un to var noņemams. dakša/karote/nazi modeli var izrotāt jūsu virtuvē perfekti. posteņa nosaukums: sienas uzlīmes materiāls: pvc iezīmes:)

Izskatās arī
4.57 m/roll Vannas istaba Reāli Koksnes Graudu Mēbeļu Remonts Adhensive Līmlente Virtuves Sīkrīkus Mājas Dekoru
€5.77 €2.89

(apraksts: 1. woodgrain lentes: tā ir stipra un ļoti lipīga, tāpēc tas var būt saistīts stingri uz objektu, tikai ar vienu klikšķi. 2. labs aizsargs: ar imitētu koksnes graudu ir labs aizsargs, ūdensizturīgs, un pārnēsājamo. 3. bezmaksas griešana: augstas kvalitātes modelēšana, remonts un renovācija, bez griešanas.jūs varat arī viegli to sagriež dažādas formas ar šķērēm un pielāgot,)

Izskatās arī
Marvel Multiplikācijas Filmu Black Panther Citātus, Plakātu, Audekls Gleznas Wakanda Uz Visiem Laikiem Filmas Drukāt Sienas Māksla Bērnu Istabas Mājas Dekoru Labākā Dāvana
€246.13 €142.75

(1.zīmols:idisney māksla 2.nosaukums: kanvas glezna 3.materiāls:augstas daudzumu kokvilnas audekls 4.iepakojums: velmēta tērauda ar pvc caurule 5.pielāgotus: jebkurš izmērs ir pielāgota.ja jums ir nepieciešams, pielāgošana, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu. 6.piemērots mājas sienu apdare,dāvana draugiem; piezīme: 1.rāmji nav iekļauti.mums ir diy rāmi,)

Izskatās arī
Radošā Ūdenskritums Vīraka Nūju Turētājs, Mājas Apdare Sveķu Vīraka Kvēpināmais Trauks Sālsūdenim Vīraks Degļu Lietošanai Mājās, Birojā, Tējnīca,
€10.75 €5.37

(apraksts: rada nomierinošu atmosfēru ar šo vīraks degļu ūdenskritums.tas ir izgatavots no augstas kvalitātes sveķu, kas ir izturīgs un reālistiski.tas ir unikāls dizains, kas rada dūmu efektu, kas atdarina ūdenskritums.tas ir ideāls meditācijas un relaksācijas, kā arī dekorēšanai saunas vai citām telpām.vīraka deglis iestāde var rīkot dažāda veida vīraka konusi vai nūjas. specifikācija: nosaukums:)

Izskatās arī
Abstrakti Krāsains Koku Glezna Drukāta Uz Audekla Sienas Māksla Attēlu Nordic Augu Plakātu Un Izdrukas Dzīvojamā Istaba Cuadros Dekori
€20.88 €10.43

(abstrakti krāsains koku glezna drukāta uz audekla sienas māksla attēlu nordic augu plakātu un izdrukas dzīvojamā istaba cuadros dekori atgādinām mūsu klientiem, par kaut ko>>> 1.sakarā ar dažādiem gaismas efektiem starp datoru monitori,mobilo telefonu, krāsa objektu ir maz atšķiras no rādīt attēlus veikalā. 2.tas ir izcilas kvalitātes izdrukas audekls ir bez rāmja, lai saglabātu)

Izskatās arī
Karikatūra Kaķis, lai Lelle Sveķu Statuja Halloween Dekoru Mājas Guļamistaba Daļa
€13.75 €6.88

(funkcijas: ootdty labākais dekorēšanas par halloween: tur ir pārstāvis no halloween zīmi, kas ir ļoti piemēroti pievienojot svētku rotājumi. fantāzija dāvana: tas kaķis staue ornaments ir skaisti izstrādāti.šī ir lieliska halloween dāvana jebkura vecuma bērni, gan pieaugušie, un piemērots lielākajai daļai gadījumos, piemēram, ziemassvētki, valentīna, un dzimšanas dienas dāvanas. augstas)

Izskatās arī
Koka Māja, Figūriņas Ar Gaismu Radoša Amatniecības Galda Statuja Dāvanu Rezidentiem Draugs, Kolēģis
€5.60 €4.31

(xobw koka māja skulptūru galda rotājumi mākslas mājas telpu dekorēšana, lai dzīvojamā istaba guļamistaba dekori xobw apraksts : funkcijas: kvalitāte:tas izgatavots no koksnes materiāla, nodilumu izturīgiem materiāliem palielinās dzīves rotaļlietas.tas izskatās vairāk reāla. labākā dāvana:tā ir laba izvēle, lai dāvanu dodot, kas padara bērnus laimīgus, un jautrs, un padarīt)

Izskatās arī
YRHCD INS Stilu, Eco-friendly Vinila Pusmēness Uzlīme DIY Sienas Uzlīmes, Bērnu Istabas, Guļamistabas apdare, Sienas uzlīmes sienām
€4.76 €3.19

(yrhcd ins stilu, eco-friendly vinila pusmēness uzlīme diy sienas uzlīmes, bērnu istabas, guļamistabas apdare, sienas uzlīmes sienām informācija: nosaukums: ins stilu, eco-friendly vinila tauriņi un spāres uzlīme stils: ziemeļvalstīm izmērs: aptuveni 6 x10cm x 12pcs materiāls: eco-friendly vinila krāsa: kā uz vizuālo pozīcijas numurs: yr752k iepakojums:)

Izskatās arī
Plastmasas Puķu Mūsdienu Vāze Apdare, Mājas Ziemeļu Stila Vāze Imitācija, Keramikas Puķu Pods Apdare Vāzes Ziediem
€12.91 €9.04

(plastmasas puķu mūsdienu vāze apdare, mājas ziemeļu stila vāze imitācija, keramikas puķu pods apdare vāzes ziediem nosaukums: plastmasas vāze daudzums:1gb materiāls: plastmasa krāsa: zaļa, rozā, balts izmērs: kā parādīts attēlā gadījumā:piemērots svaigi ziedi, sausie ziedi, mākslīgie ziedi piezīme: 1. faktisko krāsas varbūt mazliet atšķirties)

Izskatās arī
Trippy Skelly Plakātu Smieklīgi Dekoru Vintage Print Istabu, Mājas Attēlu, Apdares Sienas Art Sienas Mūsdienu Glezna Bez Rāmja
€33.86 €11.85

(1.mēs atbalstām piliens kuģniecības un whosesale. 2. lai saglabātu uz leju, kuģniecības izmaksas, un aviod bojāto kuģniecības veids, bez matrača, bez rāmja. 3.glezna ir ne handpainted, tas ir drukāts ar mašīnu. 4.1 inch=2.54 cm 5.paredzamais piegādes datums var ietekmēt muitas, laika apstākļi utt., dažreiz tas var aizņemt nedaudz ilgāku laiku, lai saņemtu, lūdzu, sazinieties)

Izskatās arī
Dabiskā Kristāla Sirds Formas Burvju Slotas Raganu Slotu Reiki Dārgakmens Tīrīšanas Dziedināšanas Fengshui Mājas Rotājumi
€8.68 €3.21

(funkcijas: 1.unikālais dizains: šī raganu slotu dekoru lepojas unikāli pievilcīgs dizains, kas izstaro radošo un skaistumu.glītu kristāla zizli un slotu forma pievienot neatvairāmu touch cuteness, padarot tā ir jebkurā gadījumā. 2.izvēlētais materiāls: mūsu raganu slotu dekori ir izgatavots no augstas kvalitātes kristāla materiāla, kas ir droša, bez smaržas, un ir videi draudzīgs.ar tās izcilo)

Izskatās arī