Cena €9.09 €18.18

Pilns apraksts

Aizzīmju Punktiem:

Gluda un Komfortu: Mūsu rokas ventilatori ir izgatavoti no ABS materiāla, kas ir droši un izturīgi, un ar gludām malām un bez asumiem, nodrošinot vecākiem sirdsmieru.

Salokāms Dizains: uzlādējams mini ventilators ir portatīvs dizains un ir salokāma, kas ir kompakta, un nav aizņem telpu, padarot to viegli veikt uz ceļa.

Divi Pārnesumi Regulējams: Īsi nospiediet uz 2 pārnesumu, lai pielāgotu vēja ātrums, mini ventilators ir stipra vēja spēku, kas var efektīvi sasniegt labāku dzesēšanas efekts.

Kluss, lai Darbā: Mūsu klusa mazās pārnēsājamās ventilators ir trokšņu samazināšana, propellera dizains, spēcīgs iekšējais kodols, statisko bremžu un darbību skaņu, kas ir zems.

Plaši Pielietojams: Tikai aizņem vairākas stundas, lai pilnībā uzlādētu, nav jāuztraucas par strāvas zuduma gadījumā.Mini rokas ventilators ir saderīgi ar vairākām uzlādes metodēm.

Funkcijas:

Divu ātrumu regulēšana, spēcīgs vējš.

Salokāms dizains, viegls, un viegli veikt.

Klusa darbība, radot klusu un komfortablu vidi.

To var uzlādēt ar sienas lādētāju, klēpjdatoru vai power bank.

Vienkāršs un gudrs, tas ir pārdomāto dāvanu ģimenei un draugiem.

Specifikācija:

Produkta nosaukums: Locīšanas nelielu ventilatoru

Svars: Aptuveni 110g

Iepakojuma lielums: Par 11.6*4.5*3.6 cm/4.57*1.77*1.42 jo

Iepakojumā: krāsu kaste

Produktu Saraksts:

Mazs ventilators*1

Datu kabelis*1

Manual (manuāli)*1

Piezīmes:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efekti, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas, kas ir redzams attēlos.

Lūdzu, piedod nedaudz mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Specifikācijas

  • Ir Salokāms:
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Tehnika: Cirsts

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Happy Birthday Fona Gobelēns Auduma Kawaii Bērnu Istabas Sienu Apdare Meiteņu Kopmītnē Karikatūras Mājas Puse Dekori
€24.05 €12.02

(funkcijas meterial : 100% poliesteris pieņemt dropshipping vai ne : jā ,mēs pieņemam dropshipping tīrīšana : mašīna mazgāšana, rokas mazgāšana, ne fedings izmērs: s: 95x73cm 37.5x29inch m: 150x100cm 59x39 collas l: 150x130cm 59x51inch xl: 150x150cm 59x59inch 2xl: 200x150cm 79x59inch 3xl: 230x150cm 90x59inch 4xl: 230x180cm 90x71inch 5xl:)

Izskatās arī
10PCS Spīdīgu Dzīvnieku Kūka Sērijas Sveķu Plakanu Aizmuguri Cabochons Par Matadatu DIY Scrapbooking Rotaslietas, Amatniecības Apdare Piederumi
€3.30 €2.08

(produkta izmērs: par suns 28x21mm panda 29x18mm cūku 25x18mm lācis 25x18mm trusis 25x18mm preces lietošanas instrukciju : ja produkts tiek izmantots kā rotājums,nav neelastību aiz produktu, jums ir nepieciešams iegādāties abpusējo līmlenti vai līmi (piemēram, crystal krēms gumija) izmantot ja produkts tiek lietots kā auskari, jums ir nepieciešams,)

Izskatās arī
Veiksmes pamatā Nespēja Iedvesmojošu Krāsošana Plakāti Mūsdienu Motivācijas Izdrukas Mākslas Audekla Sienas Moduļu Bildes Biroja Dekori
€11.84 €6.87

(ņemiet vērā,: 1.šo preci ir spray gleznas audekls izdrukas.tas drukāts uz audekla, kas nav ar roku apgleznoti. 2. plakātu nāks ar baltu malu, aptuveni 0,5 cm.ja jums nepieciešama papildu baltu apmali, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu. 3.mēs varam darīt individuāla izmēra attēlus un nometiet iepirkšanās ,ja jums nepieciešams cits attēli un izmēru, lūdzu sazinieties ar mums, un mēs)

Izskatās arī
Jauns Dizains, Japāņu Anime Jujutsu Kaisen Anime Plakātu Animācija Zēns Itadori Yuji Eļļas Glezna Guļamistaba Dekorēšana
€16.41

(piezīme : jauns dizains, japāņu anime jujutsu kaisen anime plakātu animācija zēns itadori yuji eļļas glezna guļamistaba dekorēšana šī glezna ir iespiests nav handpainted !!! mums ir 2 iespējas, lai šī glezna-- ar rāmjiem vai bez karkasa .lūdzu izvēlēties vienu iespēju, kad jūs nopirkt. ar rāmjiem ir glezna ir izstieptas uz koka rāmja, gatava pakārt! nav ierāmēts-tas)

Izskatās arī
70cm*10m 3D Ķieģeļu Sienas Uzlīmes DIY Dekori pašlīmējošu Ūdensizturīgs Tapetes Bērnu Istabas, Guļamistabas, Virtuves Mājas Sienas Dekori
€26.49 €21.90

(materiāls: pe putu programmas tips: self-adhesive noņemams tips: strippable mazgāt: jā iezīme trīsdimensiju dekoratīva mīkstas putas, anti-sadursmes bērniem, rūpēties par savu ģimeni drošībā. drošības un vides aizsardzības līmeni, nav toksisks smarža bezmaksas, piemērots visai ģimenei mājas telpā. spilgti, dabas ķieģeļu modelis efekts, vienkāršs)

Izskatās arī
Abstrakti Krāsains Koku Glezna Drukāta Uz Audekla Sienas Māksla Attēlu Nordic Augu Plakātu Un Izdrukas Dzīvojamā Istaba Cuadros Dekori
€20.88 €10.43

(abstrakti krāsains koku glezna drukāta uz audekla sienas māksla attēlu nordic augu plakātu un izdrukas dzīvojamā istaba cuadros dekori atgādinām mūsu klientiem, par kaut ko>>> 1.sakarā ar dažādiem gaismas efektiem starp datoru monitori,mobilo telefonu, krāsa objektu ir maz atšķiras no rādīt attēlus veikalā. 2.tas ir izcilas kvalitātes izdrukas audekls ir bez rāmja, lai saglabātu)

Izskatās arī
Vasaras Laipni Saulespuķu Zīme Sienas Veranda Mākslas Vasarā Vainags Hanging signāls Priekšējo Durvju Dekors
€12.11 €8.11

(karstā karstā saulespuķu koka durvju pakaramais koka ziedu zīme saulespuķu durvju pakaramais dekori guļamistaba, dzīvojamā istaba apraksts: funkcijas: handcrafted koka zīme: mūsu saulespuķu koka durvju pakaramais ir skaisti handcrafted koka ziedu zīme, kas papildina touch zemniecisks šarmu, lai jūsu priekšā durvīm, vai verandā. universāls sienas art: mūsu saulespuķu laipni koka)

Izskatās arī
Galaxie 500, Šodien, Plakātu Drukāšana, Attēlu Sienu Mākslas Smieklīgi Mājās Apdare Vintage Sienas Gleznojums Istabu Modernu Dekoru, Bez Rāmja
€12.05 €3.61

(1.mēs atbalstām piliens kuģniecības un whosesale. 2. lai saglabātu uz leju, kuģniecības izmaksas, un aviod bojāto kuģniecības veids, bez matrača, bez rāmja. 3.glezna ir ne handpainted, tas ir drukāts ar mašīnu. 4.1 inch=2.54 cm 5.paredzamais piegādes datums var ietekmēt muitas, laika apstākļi utt., dažreiz tas var aizņemt nedaudz ilgāku laiku, lai saņemtu, lūdzu, sazinieties)

Izskatās arī
Trippy Skelly Plakātu Smieklīgi Dekoru Vintage Print Istabu, Mājas Attēlu, Apdares Sienas Art Sienas Mūsdienu Glezna Bez Rāmja
€33.86 €11.85

(1.mēs atbalstām piliens kuģniecības un whosesale. 2. lai saglabātu uz leju, kuģniecības izmaksas, un aviod bojāto kuģniecības veids, bez matrača, bez rāmja. 3.glezna ir ne handpainted, tas ir drukāts ar mašīnu. 4.1 inch=2.54 cm 5.paredzamais piegādes datums var ietekmēt muitas, laika apstākļi utt., dažreiz tas var aizņemt nedaudz ilgāku laiku, lai saņemtu, lūdzu, sazinieties)

Izskatās arī
Vintage Sporta Metāla Zīmes Retro Futbols Basketbols Beisbols Alvas Plāksnes, Dārza Āra Krogs Mājas Sienu Apdare Dzelzs Krāsošana
€10.92 €5.46

(nosaukums: metāla skārda izmērs: 20x30cm svars: 0,18 kg mērītājs: metāla 1. izturīgs-7,8 *11.8 metāla zīme, drukā ar divu krāsu apdari uz tin, ko var parādīt daudzus gadus. 2. viegli pakārt aprīkota ar četrām skrūvēm, caurumi, vieglo svaru, var uzstādīt dubulto lentes vai lentes komandu. 3. retro-mākslīgais bronzas un rūsas tai perfektu izskatu sajūta, retro, un tas izskatās ļoti labi jebkurā garāža,)

Izskatās arī
1" Paldies Tev, Uzlīmes, Roll 500pcs par Aploksnes, Dāvanu Saiņošanas Papīru, Uzlīmes, Etiķetes, Kancelejas Piederumi Kāzu Dāvanu Apdare Uzlīme
€0.69 €0.38

(funkcijas: *1. jūs saņemsiet 1 rullis paldies, uzlīmes, 500 uzlīmes vienā rullī, kuru diametrs ir no 1 collas(25mm) uz etiķetes.daudzumu ir pietiekami, lai apmierinātu jūsu ikdienas vajadzības. *2. izgatavoti no augstas kvalitātes gumijots vai pašlīmējošs papīrs un, tā uzskata, gluda, viegli pielīmēt un mizas. *3. paldies iet garu ceļu, veidojot ilgstošas attiecības, paužot savu)

Izskatās arī
Ekstrēmo Sporta veidu Vinila Sienas Uzlīmes, Parkour Sporta Vīrietis Sienas Decal Noņemams Parkour Deaign Logo Sienas Plakātu Džemperis Klubs Mākslas AZ338
€16.29 €12.87

(produkta iespējas: 1. materiāls: netoksisks/vides/draudzīgs pvc 2. visi vinila komplektā ir matēta vinila. 3. sienas decal ir izgatavotas no pašlīmējošās elastīgu prēmiju vinila plēve. 4. uzlīmes ietver nodot papīru, bet nav jau instalēta.tātad jums ir nepieciešams instalēt to pats. 5. uzlīmes apdare, piemērots jebkura tīras, gludas sienas, flīzes, logi, metāla, skapis, plastmasas, utt.lūdzu, ņemiet vērā:)

Izskatās arī