Cena €6.87 €11.84

Pilns apraksts

Ņemiet vērā,:

1.Šo preci ir spray gleznas audekls izdrukas.Tas drukāts uz audekla, kas nav ar roku apgleznoti.

2. Plakātu Nāks Ar Baltu malu, Aptuveni 0,5 cm.Ja Jums Nepieciešama Papildu Baltu Apmali, Lūdzu, Sazinieties Ar Klientu Servisu.

3.Mēs Varam Darīt Individuāla Izmēra Attēlus Un Nometiet iepirkšanās ,Ja Jums Nepieciešams Cits Attēli Un Izmēru, Lūdzu Sazinieties ar Mums, Un Mēs Pielāgot Tā, Lai Jūs. 4.Kā gaismas efekti,krāsu objekti, varbūt nedaudz atšķirties no bildes. 5.Izmērs varbūt 1-5mm kļūda, jo manuāla mērīšana, liecina izmērs ir attēls, faktisko lielumu. 6.Vairāk stilu, vai arī citu izmēru, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums jebkurā laikā .

1.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese, pasta indekss un tālruņa numuru, viss ir pareizi!Parasti preces tiks nosūtīti 3 darba dienu laikā pēc pilnas apmaksas.Daži personalizētu lai vai vairumtirdzniecības lai var aizņemt nedaudz ilgāku pārstrādei.

2.Ja jums nav iegūt yout pasūtījuma piegādes termiņiem, lūdzu, sazinieties ar mums, lai paplašinātu piegādes laiku.Un, ja jūs vēlaties saņemt kravu, un drīz jāmaksā vairāk kravas transportēšanas maksas, lūdzu, sazinieties ar mums, lai EMS.

3.Bez tam, iepakojuma, var aizkavēt dažiem svarīgiem festivāla dienām (piem., Ķīnas Jauno Gadu, Ziemassvētkus un Ķīnas Nacionālās Dienas vai Dabas Katastrofa (piemēram, vulkāna sprādziens, biezā miglā un tā tālāk).Tāpēc, lūdzu, sazinieties ar mums, ja jūs nevarat saņemt šo preci 60 dienas.Unsatisfi:

1.Dārgais draugs, ja jums ir neapmierināti ar šo darījumu kāda iemesla dēļ (piemēram:kļūdas lielums,kļūdas krāsu...), lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.Negatīvas atsauksmes nevar atrisināt kaut ko, lūdzu, dodiet mums iespēju, un centīsimies mūsu labāko, lai jums palīdzētu.

2.Visi mūsu produkti ir iepakots labā stāvoklī, un vēlreiz pārbauda pirms to nosūtīšanas.Ja prece youhave saņēmis, ir bojāta, lūdzu, sazinieties ar mums ASAP, mēs vēlamies atrisināt to, līdz esat apmierināts.

Apmierināts:

Ja esat apmierināts ar šo pirkumu, tas ir mūsu gods, ka dara kaut ko labu, lai jums.Paldies par pirkumu, lūdzu, dotu 5 zvaigznes, piemēram, soļus un dot skaistumu, lai kāds cits, liels paldies, lai dievs jūs svētī!

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Audekls Printings
  • Mācību priekšmeti: Klusā daba
  • Ir Smart Ierīces: no
  • Rāmis: No
  • Modeļa Numurs: KX288
  • Oriģināls: No
  • Atbalsta Bāzes: Audekls
  • Kadra režīmā: Bezrāmju Spoguļi
  • Individuāla izmēra, dizaina Krītot piegāde: Mēs Varam Darīt, Pielāgot Izmēru Un Dropshopping
  • Lietota: Mājas Dekori, Koridors, Guļamistaba, Dzīvojamā Istaba, Kafijas Bārs Fons, Dekors utt.
  • Produkta Tagus: Kanvas Glezna, Sienas Bildes, Plakāti, Audekls Izdrukas, Mājas Dekori
  • Vidēja: Ūdensizturīgs Tintes
  • Forma: Viena
  • Materiāls: Audekls
  • Pārklājums: UV, Ūdens Necaurlaidīgs, Mosture-Apliecinājums
  • Stils: Mūsdienu Stils
  • Zīmola Nosaukums: Fanxishi
  • Technics: Krāsošana Ar Strūklu

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Vidusjūras Koraļļu Sveķu Amatniecības Tabula Amatniecības Mājas Biroja Galda Estētikas Kabinets Apdare Skulptūras Un Statuetes Dāvanu
€45.75

(handmade produkti, iespējams, ir dažas procesa defektiem laikā ražošanas procesā, kas ir normāla parādība. tiem, kam prātā, jābūt piesardzīgiem!!! 【produkta specifikāciju] aicina, kā aprakstīts attēls (2-3cm tolerance) 1cm=0.3937 collas 【produkta materiāla] aicina sveķi 【daudzums] aicina 1 gab. 【iepakošanas] aicina pavisam jaunu ar kārbas)

Izskatās arī
Modes Sieviešu Smaržas Super Auto Plakātu Luksusa Melna Balta Parīzes Dekoratīvās Gleznas Audekla Sienas Māksla Bildes Dzīvojamā Istaba Dekori
€7.30 €4.74

(materiāls:materiāls, no kā produkts ir augstas kvalitātes audekla. apstrāde:audekla, gleznas, nav roku darbs,tas ir drukāts ar mašīnu uz audekla ar spilgtas krāsas. saturs: 1,tikai auduma, bez rāmja.ja jums ir nepieciešams ierāmēts attēls, lūdzu, sazinieties ar mums, bet noteiktu loģistikas maksa tiks iekasēta. 2,nav baltas malas audekla, ja jums ir nepieciešams papildu balto malu,)

Izskatās arī
Ziemeļvalstu plakātu meitene dekoratīvās glezniecības abstrakts skaistums portrets mūsdienu vienkārši dzīvojamā istabā pie sienas karājas ziedi
€8.99 €6.30

(▼ mēs garantējam, transportēšanas laiks ir 20-75 dienas.jo pakete ir transportē trešās personas, mēs nevar garantēt konkrētu ierašanās laiku.ja tas nav jānonāk 75 dienām, jūs varat pieprasīt kompensāciju. (ja jūs nevarat pieņemt piegādes termiņiem, lūdzu, nav pirkt) ▼ ko mēs pārdodam, ir tikai plakāti, nav robežu, nav starpības (tikai faktisko izmēru plakāts), un nav līmi funkciju uz muguras. ▼)

Izskatās arī
Ziemassvētku Log Salona Vīraks Degļu Sveķu Māju Miniatūras Mājas Smaržas Deglis Vīraka Kvēpināmais Trauks Jaunā Gada Dāvanu
€10.87 €6.53

(apraksts: ieviešot salona vīraks deglis, perfekts mājas dekorēšana un aromāts aksesuārs jebkurā gadījumā.šī skaisti izstrādāti, vīraks degļu funkcijas, log salona dizains, kas nosaka ainu par mājīgu ziemas naktī.izgatavots no augstas kvalitātes sveķu materiāls, tas vīraks konuss deglis nodrošina augstas kvalitātes dūmu efekts, kas papildina touch of elegance jūsu telpā.vai jūs to izmantot kā)

Izskatās arī
5 Gab. Gumijas Ozola Koka Cirsts Stūrī Onlay Aplikācijas Mēbeles, Mājas Durvju Dekori DIY, 1gb 23.5X15cm & 4gab 12.5X12.5Cm
€13.47 €11.18

(5 gab. cirsts aplikācijas: 1gb 23.5*15 cm * & 4gab 12.5*12.5 cm to var izmantot, lai rotā sienas un jumta pirmās durvis mēbeles nostalģija un mūsdienu mēbeļu piederumi, iekštelpu paviljoni izveidot īpašu ķīniešu un rietumu kultūru izsmalcinātu griešanai modeļus, skaista, bieza klasisko garšu materiāls:kaučuka koks koka krāsa izmērs: 23.5*15 cm * & 12.5*12.5)

Izskatās arī
Lūgšanu Krelles Rožukroni Aproce Katoļu Marijas Svētību Aproces Vintage Dubultā
€1.28 €0.83

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: tas ir aproce ar mariju kulonu.garīgums un rotaslietas meistarība to finest veidā. izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, rūsas izturīgs, spēcīgs un izturīgs. valkāt rokassprādzi var padarīt jūs vairāk par ideālu īpašos gadījumos, puses, īpašiem notikumiem, datums, ceļojumu, brīvdienu, vai jebkuru svētku)

Izskatās arī
Juvelierizstrādājumu glabāšanas kaste, high-end un izsmalcinātu skatīties rotaslietas kastes, gredzeni, auskari, auskari, zelta rotaslietas, 2023 jaunu stilu ar lock
€36.60

(par mums 1,mūsu kompānija atrodas ķīnā lielākais vairumtirdzniecības tirgus.jebkurš produkts, kas jums nepieciešams, var nosūtīt uz mani ar produkta attēli vai modeļiem.es došu jums zemāko citāts cik drīz vien iespējams, un pēc tam likt produkta uz veikalu, lai iegādātos. 2,visiem produktiem, ko pārdod veikalā ir patiesa, lūdzu, atpūtas droši pirkt!ja)

Izskatās arī
Itālija Ceļojumu Kanvas Glezna Turīnas Ainavu Foto Plakāti un Izdrukas Mūsdienīga Sienas Māksla Attēlus, viesistaba, Mājas Dekoru Estētisko
€21.97 €13.40

(lūdzu, ņemiet vērā, 1.glezna ir ne handpainted, tas ir drukāts ar mašīnu. 2. lai saglabātu uz leju, kuģniecības izmaksas, un aviod rāmis bojāts, kuģniecības, ne matrača, ne iekšpusē rāmja, neviens ārpus rāmja, audekla tikai. 3. sakarā ar dažādiem gaismas efektiem starp datoru monitori,mobilo telefonu, krāsu objektu, kas būs nedaudz atšķiras no rādīt attēlu mūsu veikalā. 4.1)

Izskatās arī
Keramikas Rokdarbu Lucky Pig Mājas Rotājumi Ūdenskritums Sālsūdenim Vīraks Degļu Vīraka Turētājs Violetā Māla Vīraka Kvēpināmais Trauks Bez Vīraks
€35.47 €7.61

(specifikācijas vienība:sālsūdenim vīraks deglis zīmols:minideal materiāls:keramika izmērs:kā rādīt attēlu pakete ietver: 1gb vīraks deglis(vīraka konusi nav iekļauta) senos laikos cilvēki bieži vien dedzināt dezodoranta koka. tāpēc, pirms ancients vienmēr vīraka dedzināšana krāsns, lasīt vai spēlēt mākslas, tīrīšanas to domāju, padarīt)

Izskatās arī
Sienas Pulkstenis Apdare Ins Vēja Mājas Kluss Apdare, Dzīvojamā Istaba Modes Vienkāršs Gaismas Luksusa Radošo Pulkstenis, Sienas Apdare
€124.22 €52.18

(sienas pulkstenis apdare ins vēja mājas kluss apdare, dzīvojamā istaba modes vienkāršs gaismas luksusa radošo pulkstenis, sienas apdare)

Izskatās arī
Koka Māja, Figūriņas Ar Gaismu Radoša Amatniecības Galda Statuja Dāvanu Rezidentiem Draugs, Kolēģis
€5.60 €4.31

(xobw koka māja skulptūru galda rotājumi mākslas mājas telpu dekorēšana, lai dzīvojamā istaba guļamistaba dekori xobw apraksts : funkcijas: kvalitāte:tas izgatavots no koksnes materiāla, nodilumu izturīgiem materiāliem palielinās dzīves rotaļlietas.tas izskatās vairāk reāla. labākā dāvana:tā ir laba izvēle, lai dāvanu dodot, kas padara bērnus laimīgus, un jautrs, un padarīt)

Izskatās arī
Trippy Skelly Plakātu Smieklīgi Dekoru Vintage Print Istabu, Mājas Attēlu, Apdares Sienas Art Sienas Mūsdienu Glezna Bez Rāmja
€33.86 €11.85

(1.mēs atbalstām piliens kuģniecības un whosesale. 2. lai saglabātu uz leju, kuģniecības izmaksas, un aviod bojāto kuģniecības veids, bez matrača, bez rāmja. 3.glezna ir ne handpainted, tas ir drukāts ar mašīnu. 4.1 inch=2.54 cm 5.paredzamais piegādes datums var ietekmēt muitas, laika apstākļi utt., dažreiz tas var aizņemt nedaudz ilgāku laiku, lai saņemtu, lūdzu, sazinieties)

Izskatās arī
Trophy Kausa Atzinību Dāvanu ar Perforētu Trofejas Balvu Trofeju Prop Dekori Spēle Svinībām Sacensības Bērniem, Pieaugušajiem Klasē
€6.57 €3.61

(apraksts: 【pasūtījuma trofejas] aicina: jūs varat diy dizains un mājās trophy balvu plāksnītē saturu, ar pietiekami lielu bāzi. 【trophy balvas] aicina: pilnīgi kā trofeju piešķiršanas tabula prop, balvu, svētku rotājumi, klases balva, vai bērnudārza izlaidums balvas. 【premium materiāls] aicina: balvu trofeju kauss ir izgatavots no izturīga metāla materiālu, kas nav viegli deformēties,)

Izskatās arī
Vēja Up Bird Putnu Vēja Augšu Karikatūra Dzīvnieku Likvidāciju Lekt Gudrs Zvirbulis Mācību Rāpot Plīša Putns, Rotaļlietas Bērniem, Dzimšanas Dienu
€6.96 €3.48

(mūsu wind-up bird rotaļlietas palielinās savstarpējā mijiedarbība un celt stundu izklaides, lai jūsu dzimšanas dienas svinības!kas ar intensīvu auduma un pūkainu spalvu, šī rotaļlieta ir must ir par jebkuru putnu mīļotājs.ideāls ģimenes spēle nakts vai lietainā dienā telpās. specifikācija: produkta nosaukums: lēciena zvirbulis rotaļlietas krāsa: jumping jack sparrow materiāls:)

Izskatās arī
40-90mm Dabiskā kristāla Akvamarīns kristālu enerģiju dziedināšanai 1
€79.51 €58.04

(postenis izskaidrot nosaukums kristāla bumbu materiāls crystal svars g garums mm platums mm augstums mm uzmanību: izmērs var būt nelielas neprecizitātes dēļ dažādām partijām produktu, vai rokas mērījumu, paldies par jūsu understandin maksājums: * maksājumu ir jāiesniedz 7 dienu laikā pēc izsoles.lūdzu pārliecinieties,)

Izskatās arī
Vintage Sporta Auto 1970 Metāla Zīmes, Sienas, Sienu Konstrukcijas Pub Kluba Viesistaba Drukāt Skārda Parakstīt Plakātu
€8.07 €3.87

(klasiskās plāksne vintage metāla zīme dzīvojamā istaba mājās apdares plāksnes sienas, mākslas plakātu, apraksts vairāk jūs pērkat, jo zemāku cenu! var sajaukt secību !lūdzu, pastāstiet mums, stilu, jūs vēlaties,vai piezīme ,paldies! materiāls: augstas kvalitātes metāla . izmērs aptuveni: 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.9 collu ) stāvoklis:100% jauns augstas kvalitātes paketē)

Izskatās arī
Alvas Zīme Dekoru Retro Vintage Metāla Zīme, Dārzkopība, Jo Slepkavība ir Nepareizi, Reproducēt Metāla Skārda Zīme, Sienas Dekori Kafejnīca, Bārs
€12.04 €4.70

(laba, laba kvalitātes zīme: labs meklē, interesants, gudrs, labas dāvanu idejas, izturīgs un viegls metāls un oriģinālu ; videi draudzīgs materiāls: izgatavots no alvas/metālu un gatavo ar emaljas krāsas; enameled krāsa ir pievilcīgs , ļoti izturīga un videi draudzīga.iekšdarbiem ieteicams, var izbalināt ārā.šis alvas zīme ir mazs izmērs: 8inch x 12 collu (20x30 cm)(40x30 cm).vairāk vai)

Izskatās arī
Izlases 5gab Miniatūra Zivis-Karpas, Simulācijas Dzīvniekiem Bērnu Rotaļlietu DIY Dekoratīvas zelta Zivtiņa Figūriņas Mājas Apdare
€3.61 €2.42

(funkcijas: lielisks aksesuārs jūsu namiņš. tradicionālā dizaina ar lielisku meistarība padara to pievilcīgu. ideāls mini pasaku dārzs, mikro ainavu vai jebkuru citu diy mākslas amatniecības projektiem. ļoti jauki veikti ar dabīgas formas. izgatavoti no augstas kvalitātes sveķu materiāls, netoksiska un droša lietošanai. specifikācija: materiāls: sveķi krāsa:)

Izskatās arī
Mazo Abacus, Dekoratīvie Piederumi 2024. Gadam Ķīniešu Jaunais Gads Kulons Rotājumi, Jaunā Gada Karājas Kulons Pavasara Festivāls 20pcs
€14.12 €7.63

(motīvs: 【pavisam jauna, augstas kvalitātes] aicina-šis ornaments ir pavisam jauns, un tas izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, kas nodrošina izturību un ilgmūžību. 【piemērots dažādiem sižetiem] aicina-ideāls pavasara festivāla mājas apdare, namiņš vai kādu citu rotājumu vietā.izveidot apdullināšanu ainavas. 【multi-purpose] aicina to izmantot, lai izdaiļot jūsu istabā)

Izskatās arī