Cena €47.25 €94.50

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Stils: Retro un Nostalģisks/Vecās Mēbeles
  • Uzstādīšana: Pastāvīgās
  • Materiāls: Koka
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Ziemeļvalstu plakātu meitene dekoratīvās glezniecības abstrakts skaistums portrets mūsdienu vienkārši dzīvojamā istabā pie sienas karājas ziedi
€8.99 €6.30

(▼ mēs garantējam, transportēšanas laiks ir 20-75 dienas.jo pakete ir transportē trešās personas, mēs nevar garantēt konkrētu ierašanās laiku.ja tas nav jānonāk 75 dienām, jūs varat pieprasīt kompensāciju. (ja jūs nevarat pieņemt piegādes termiņiem, lūdzu, nav pirkt) ▼ ko mēs pārdodam, ir tikai plakāti, nav robežu, nav starpības (tikai faktisko izmēru plakāts), un nav līmi funkciju uz muguras. ▼)

Izskatās arī
Miniatūras Sveķu Sēņu Statuetes Mājsaimniecības Mini Sveķu Statuja Dekoratīvie Rotājumi Iekštelpu Āra GardenDrop Kuģis
€2.26 €1.81

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes piemērots: ideāls diy terrariums un miniatūrs dārzs. materiāls: izgatavots no sveķiem, ar detaļu, katru statuetes ir izturīgs un izturīgs pret netīrumiem un bojājumus. mājas apdare:par mīļāko, dārza entuziastiem, un ikvienam, kurš bauda radot unikālu lietošana: izmantojiet šo miniatūras, lai izdaiļot jūsu)

Izskatās arī
Abstrakti Krāsains Koku Glezna Drukāta Uz Audekla Sienas Māksla Attēlu Nordic Augu Plakātu Un Izdrukas Dzīvojamā Istaba Cuadros Dekori
€20.88 €10.43

(abstrakti krāsains koku glezna drukāta uz audekla sienas māksla attēlu nordic augu plakātu un izdrukas dzīvojamā istaba cuadros dekori atgādinām mūsu klientiem, par kaut ko>>> 1.sakarā ar dažādiem gaismas efektiem starp datoru monitori,mobilo telefonu, krāsa objektu ir maz atšķiras no rādīt attēlus veikalā. 2.tas ir izcilas kvalitātes izdrukas audekls ir bez rāmja, lai saglabātu)

Izskatās arī
Abstrakts Ziedu Tirgus Estētiskās Kvalitātes Izdrukas Un Plakāti Kraft Papīra Uzlīme DIY Istabas, Bārs, Sienas Uzlīmes Istabas Interjeru Liels Szie
€9.22 €4.62

(specifikācijas: produkta izmērs: a4:21cmx29.7cm(8.3x11.8inch) / a3:42cmx29.7cm(16.5x11.8inch) materiāls: pp sintezēti papīra krāsa: kā rādīt iezīmes:hd kvalitātes/adhezīvs/ūdensizturīgs/nepievelk putekļus iepakojuma saraksts: 1 x plakāts(lipīga, bez rāmja) funkcijas: viegli pielīmēt un noņemt. piemērots dzīvojamā istaba, guļamistaba,)

Izskatās arī
Sienas Pulkstenis Apdare Ins Vēja Mājas Kluss Apdare, Dzīvojamā Istaba Modes Vienkāršs Gaismas Luksusa Radošo Pulkstenis, Sienas Apdare
€124.22 €52.18

(sienas pulkstenis apdare ins vēja mājas kluss apdare, dzīvojamā istaba modes vienkāršs gaismas luksusa radošo pulkstenis, sienas apdare)

Izskatās arī
Izturīgs, Praktisks Ventilators Lāpstiņu Ventilatoru Piederumi, Ar Riekstu Segtu 12 Collu 5 Lapas Ventilatoru Lāpstiņu Zemu Nois Rezerves Daļas
€6.62 €3.11

(funkcijas: * ventilatora lāpstiņas turētājs/galda ventilators piederumi, ar riekstu vāciņu. * izgatavota no pp plastikāta, viegls un izturīgs. * piecu lapu asmens dizains, zema trokšņu līmeņa un augstas temperatūras izturība. * viegli uzstādīt un lietot.viegli izjaukt un ērti tīrīt. * rezerves daļu 12 /280mm stāvēt ventilatoru vai galda ventilators. specifikācija: *)

Izskatās arī
Jauns Moderns Vīriešu Frizūras Plakātu Vintage Kraftpapīrs Print Art matu Griešana un Skūšanās Frizieru Reklāmu Frizētava, Sienas Dekori Krāsošana
€15.54 €4.97

(materiāls: 200 g kraftpapīrs (aa līmeņa) triks trafaretu uz papīra tehnoloģija: 11-krāsu druka, mākslas reprodukcijas bez pārklājuma neizbalo fotogrāfijas ir izgatavotas no šādas 1: 1 reālā hd skenēšana platums: viens attēls pamata materiāls: matēts papīrs kadra režīmā: bez rāmja stils: retro nostalģija process: drukāšana kombinācija: viena-bezmaksas)

Izskatās arī
Veggie Paplātes Sadalīta Plate Bambusa, Kas Apkalpo Renes Koka Pārtikas Server 9 Nodalījuma Konfektes Bļodā Ēstgribu Suši Plāksnes Japāņu Taco
€33.90 €17.29

(apraksts tas ir augu uzglabāšanas paliktnis, kas izgatavots no dabīgas bambusa materiāla, kas ir izturīgs un viegls.piemērots stor ing augļiem, uzkodām, vai kāda cita citas papildu izmaksas.vienkārša stila dizains ar izsmalcinātu detaļu padara to par pievilcīgu un praktiska, arī ir dekorēšanas jūsu mājās.ar šo produktu, jums vairs nebūs jāuztraucas par nekārtīga rakstāmgalda. funkcijas -)

Izskatās arī
Dabas Rūdas Zilā Apatite Jomā Kvarca Kristāla Bumbu Čakras Akmens Dziedināšanas Reiki Ārstēšanas Sākuma Apdare
€20.60 €16.00

(laipni lūgti mūsu veikalā! pieņemt piliens kuģniecība materiāls dabas apatite jomā izmērs un svars diametrs: 39-66mm svars: 97-466g ietekme kristāla akmeņi punkts 1.dabiskā kristāla un akmens ir enerģija no dabas, kristāla punktu var labāk koncentrēties enerģijas augšējā daļā, tiek izmantota, lai dziedēt, pielāgotu struktūras, labākais instruments,)

Izskatās arī
Ekstrēmo Sporta veidu Vinila Sienas Uzlīmes, Parkour Sporta Vīrietis Sienas Decal Noņemams Parkour Deaign Logo Sienas Plakātu Džemperis Klubs Mākslas AZ338
€16.29 €12.87

(produkta iespējas: 1. materiāls: netoksisks/vides/draudzīgs pvc 2. visi vinila komplektā ir matēta vinila. 3. sienas decal ir izgatavotas no pašlīmējošās elastīgu prēmiju vinila plēve. 4. uzlīmes ietver nodot papīru, bet nav jau instalēta.tātad jums ir nepieciešams instalēt to pats. 5. uzlīmes apdare, piemērots jebkura tīras, gludas sienas, flīzes, logi, metāla, skapis, plastmasas, utt.lūdzu, ņemiet vērā:)

Izskatās arī
Ārējās Tirdzniecības Nosūcējs Veidā Sealer Darbvirsmas Vakuuma Iepakošanas Mašīnas, Pārtikas Iepakojums, Vakuuma Sealer
€834.12

(produkta apraksts specifikācija modelis 500 vakuuma aizzīmogošanas mašīnas motora jauda 1kw inflācija ir 0,8 mpa zīmogs izmēri 500*8mm izmēri 600*340*430mm svars 40kg)

Izskatās arī
Mini Ziemassvētku Koku Statuetes Lelle Dārza Dekoru, Rotājumu Mazulis, Rotaļu Miniatūra Ainava Rotājumi Statuja Sveķu Kuģiem
€3.16 €2.06

(apraksts: piemērots ziemassvētku puse, bērnu puses un tā tālāk, viegli pievienot vairāk svētku atmosfēru. burvīga ziemassvētku stila mini rotājumiem izgreznot jūsu pundurkociņš vai citus augus, kas vairāk jauki un svētku. tā ir laba dāvana jūsu bērniem, ģimenes, draugu un kolēģu. noliec uz galda, skapja, galda vai jebkurā citā vietā, kuru vēlaties. augstas kvalitātes)

Izskatās arī
Vintage Sporta Auto 1970 Metāla Zīmes, Sienas, Sienu Konstrukcijas Pub Kluba Viesistaba Drukāt Skārda Parakstīt Plakātu
€8.07 €3.87

(klasiskās plāksne vintage metāla zīme dzīvojamā istaba mājās apdares plāksnes sienas, mākslas plakātu, apraksts vairāk jūs pērkat, jo zemāku cenu! var sajaukt secību !lūdzu, pastāstiet mums, stilu, jūs vēlaties,vai piezīme ,paldies! materiāls: augstas kvalitātes metāla . izmērs aptuveni: 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.9 collu ) stāvoklis:100% jauns augstas kvalitātes paketē)

Izskatās arī
Fresco Mikelandželo Ādama Eļļas Glezna uz Audekla Plakāti un Drukas Cuadros Sienas Mākslas Aina Dzīvojamā Istaba Dekori
€30.94 €15.16

([xlmodel]-[custom]-[58735] detalizēts apraksts posteņa nosaukums : dekoratīvais krāsojums (bez rāmja) materiāls : audekls gadījumos : dzīvojamā istaba, guļamistaba, kafejnīca, viesnīca, utt. iezīmes : sienu dekors, bez rāmīša specifikācijas : 1. gadījumā vietas: dzīvojamā istaba, guļamistaba, bērnu istaba, virtuve, restorāns, fona sienas, utt. 2. šis)

Izskatās arī
Sers Vinstons Čērčils Iedvesmojošu Motivācijas Print Art Audekls Plakāts Dzīvojamā Istaba Dekori Mājas Sienas Attēlu
€7.17 €4.66

(audekls gleznošanai, regulāri izmērs jo centimetru cm jo centimetru cm jo centimetru cm 15×20 cm 6×8 30×45 cm 12×18 50×75 cm 20×30 20×25 cm 8×10 40 x 50 cm 16×20 60×80 cm 24×32 20×30 cm 8×12 40×60 cm 16×24 60×90 cm 24)

Izskatās arī
Bumbu Uzglabāšanas Turētājs Izmērs Der Visiem Nav Urbi ar Piekārtiem Naglas Cepuru Sporta zāle
€4.84 €2.67

(apraksts: uzglabāšanas displejs: vai jūs uztrauc pārāk daudz bumbiņas uz grīdas, šo bumbu turētājs organizē savu basketbola, futbola, regbija vai volejbolu, lai padarītu jūsu istabu uzkopt un veikls.lietot savu bumbu vākšanu, lai radītu izsmalcinātu mākslas darbu, parāda, un ar lepnumu parādīt savu suvenīru bumbiņas ar mūsu basketbola display rack. uzstādīšanas metode: urbis-bezmaksas)

Izskatās arī
Pienenes Ziedi Sienas Uzlīmes DIY Meitene Dzīvniekiem, Sienas Uzlīmes Dzīvojamā Istaba Bērniem, Guļamistaba, Bērnudārzs, Pirmsskolas Mājas Apdare
€11.58 €8.11

(1. produkta apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls: augstas kvalitātes, caurspīdīgs, matēts pvc tas ir caurspīdīga uzlīme, lūdzu, uzklājiet uz tīras krāsas sienas. 2. funkcijas: videi draudzīgs noņemama, ūdensdroša,pelējumu apliecinājums nē zīmes būs pa kreisi, ja jūs ņemt to off. 3. izmērs: attēls ir paredzēts)

Izskatās arī
Patīk, Ka Ceļojums Man Gobelēns Elegants Gobelēns Gobelēns Sienas Karājas Uz Dzīvojamo Istabu, Guļamistaba Kopmītnes Istabiņā Mājas Dekori Funny Sienas
€13.88 €7.08

(to sauc sienas gobelēns, sauc to pie sienas karājas, sauc to jauno kļūs par jūsu dekori intensīvas, spilgtas krāsas un smalku līniju detaļu, izdrukāt, lai jūs, kad jūs pasūtīt 100% viegla poliestera ar gatavo malas [produkta veiktspējas] šis gobelēns ir izgatavoti no augstas kvalitātes audumiem, maiga tekstūra, izturīgs, ādai draudzīgs un viegls.vai to izmanto telpās vai ārpus telpām,)

Izskatās arī