Cena €3.17

Pilns apraksts

·50GAB/DAUDZ SN74LVC1G125DBVR SN74LVC1G125 SOT-23-5 Pavisam Jaunu un Oriģinālu Akciju Autentisks Produkts

Ja jūs pērkat vairāk par daudzumu, Lūdzu, sazinieties ar mums, Kāpēc izvēlēties tieši mūs:

1.Visas preču pārdošanas ir noliktavā, mēs varam jums nosūtīt preces ļoti drīz,

2.Mums ir daudz dažādu veidu preču (viss vienā veikals),

3.Jūs saņemsiet viszemāko cenu, ar augstu kvalitāti.

Mūsu Pakalpojumu:

1, Ātra Piegāde 1-3 Dienas + Savlaicīgu Atbildi + Pozitīva Attieksme,

2, Ātri Atrisināt Problēmu par Katru Klientu,

3, Piliens Kuģniecības Atbalstu!Vairumtirdzniecības Atbalstu!

4, krievijas draugi, lūdzu atstājiet savu PILNU VĀRDU, lai saņemt sūtījumu!

Laipni lūgti mūsu veikalā, mēs cenšamies sniegt mūsu klientiem labākos produktus un pakalpojumus,

ja jums ir kādi jautājumi/neskaidrības, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums.

Ceru, ka jums ir labs garastāvoklis šeit.

Ar laba vēlējumiem.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Loģika ICs
  • Zīmola Nosaukums: sipq
  • Stāvoklis: Jauns

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

(20PCS) 100% nuevo MJD253T4G TO252 J253G
€5.47

(par mums mēs apsolām: 1:ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. 2:piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar 1:rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 2:mums)

Izskatās arī
Izskatās arī
Waveshare USB Audio Kodeku, kas Paredzētas Jetson Nano USB Skaņas Karti, Vadītāja-Bezmaksas, Plug And Play
€31.16

(apraksts usb audio kodeku, kas paredzētas jetson nano usb skaņas karti, vadītāja-bezmaksas, plug and play usb audio kodeku jetson nano ierakstīšanas un atskaņošanas atbalsts, iebūvēts mikrofons un skaļruni galvene demo kodi runas sintēze, runas diktāts, runas wake-up, un runas dialoglodziņa vadītāja-bezmaksas, plug and play funkcijām, īsumā usb savienotājs, uzvalki jetson)

Izskatās arī
2GAB/DAUDZ STM32G473CBT6 STM32G473 M32G73CBT6 QFP-48 MStock JAUNAS Oriģinālas
€32.03 €31.38

(paziņojums: 100% jaunas oriģinālas 1. ja ir nepieciešams vairāk reālas bildes, lūdzu, atstāt mums ziņu. 2. taixingzhao vietas veikalā: produktu ir noliktavā 3. 24 stundu klientu serviss ir pieejams tiešsaistē 4. atsakās atvērt strīdus pirms sazināties ar mums.)

Izskatās arī
10pcs/daudz LD1117S50TR LD1117S50 LD50 SOT-223 jaunas oriģinālas Noliktavā
€1.00 €0.85

(nelielu peļņu, bet ātru apgrozījumu garantēta kvalitāte, ja jums ir nepieciešams vairāk, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs pielāgot cenas, lai kalpotu jums labāk pircējs padomi 1: vispirms pārliecinieties, ka tha t jūsu adrese ir pareiza 2: pirms parakstīt paku, lūdzu, pārbaudiet, vai zemes gabals ir piepildīta ar produkta par mums mēs apsolām: * ražot tikai labāko)

Izskatās arī
1GB TB28F400B5B80 SOP-44 Atmiņas Mikroshēmu Jaunas Oriģinālas
€1.15

(laipni lūgti mūsu veikalā, ja jūs pērkat vairāk par daudzumu, lūdzu, sazinieties ar uswhy izvēlēties tieši mūs:1. visas preču pārdošanas ir stock2. mums ir daudz dažādu veidu preču (viss vienā veikals)un vairāk svarīgi ,jūs saņemsiet viszemāko cenu, ar augstu qanlity.kuģniecības un payment1. mēs varam kuģis objektus visā pasaulē.un mums bija nosūtīti uz manycountries piemēram:itlay,,, un tā .1.)

Izskatās arī
STM32F105RCT6 Sākotnējā Patiesu Preču Noliktavā LQFP64
€3.81

(mūsu kompānija atrodas slavenā e-komercijas apli shenzhen.mēs esam bijuši iesaistīti elektronisko komponentu nozarē daudzus gadus, un ir bagāts tīkla resursiem un profesionālo ētiku.mēs esam profesionāla elektronisko komponentu piegādātājs, kas darbojas ic produktu lielākajiem pasaules zīmoliem.mūsu produkti tiek plaši izmantoti militārajā un civilajā rūpniecībā (komunikāciju, uzraudzību un drošību,)

Izskatās arī
TPS5450DDAR SOIC-8 Dc - LĪDZSTRĀVAS komutācijas solis uz leju (step-down) regulators
€1.36

(mūsu veikalā var nodrošināt vienas pieturas matching nepieciešama elektronisko komponentu ic diode triode plāksteris kondensators plāksteris rezistors pie ieejas tranzistors, lūdzu, sazinieties ar mums mūsu galvenie darbības: single-chip arm vienas pieturas matching vienu gaidīti visi izmēri klientu konsultāciju...ceram uz jūsu sadarbību... zīmols :st nxp silcion microchip atmel altrea xinlinx)

Izskatās arī
10PCS/DAUDZ FQB16N15 TO-263 16.4 A 150V SMD Triode
€3.04 €2.58

(garantija 1 gads garantija. 2, ja prece ir bojāta pie saņemšanas dienas, tā septiņu dienu laikā no dienas, kad saņemts jauns exchange (pircējs būtu jāatdod visa oriģinālā un nebojātā priekšmetus, ja nosacījums valsts atkalpārdošanai). 3.- mēs piedāvājam bezmaksas remonta pakalpojumus viena gada laikā no iegādes datuma.pirmo 1 mēneša laikā, kas mums būs jāmaksā viens veids, kuģniecības (no mums ar)

Izskatās arī
Ekrāna Drukāts Elektrodu Elastīgu Elektrodu Elektroķīmiskās Laboratorijas Ierīces Sensors Elektrodu Sensora Ekrāns Elektrods par SPEC
€21.88 €18.60

(ekrāna drukāts elektrodu elastīgu elektrodu elektroķīmiskās laboratorijas ierīces sensors elektrodu sensora ekrāns elektrods par spec (atbalsta lielus pasūtījumus un muitas dienesta rīkojumu ) maksājumu & checkout mēs pieņemam alipay, west union, tt.pay pal visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors darījuma. darījuma rīkos maksājumu līdz)

Izskatās arī
1gb/daudz Jaunu Oriģinālu STM32F745ZGT6 LQFP144 ST STM32F745 noliktavā
€37.15

(laipni lūgti mūsu veikalā ja jūs pērkat vairāk par daudzumu, lūdzu, sazinieties ar mums 1. visas preču pārdošanas ir noliktavā,mēs varam nosūtīt jums 2 darba dienu laikā. 2. mums ir daudz dažādu veidu preču (viss vienā veikalā) un vēl svarīgāk ,jūs saņemsiet viszemāko cenu, ar augstu qanlity. kuģniecības un apmaksu 1. mēs varam kuģis objektus visā pasaulē.un)

Izskatās arī
10pcs/daudz DC 5V, lai 3.3 V Solis uz Leju Barošanas Modulis AMS1117-3.3 LDO 800MA
€1.65 €1.56

(silts prompt: cienījamais pircējs, mūsu lētāko transporta pakalpojumi ekonomiskās kategorijas loģistika (sunyou ekonomiskās gaisa pasts ,ķīna post parasto mazo pakešu plus), var izsekot tikai befor tā ierodas jūsu valstī,lūdzu, izvēlēties standarta kategorijas loģistikas, ja jūs vēlaties pilnu sekošanas informāciju.apraksts: 1: ieeja: dc 4.5 v-7 v, ieejas spriegums ir vairāk nekā izejas spriegums ir augsts,)

Izskatās arī
5/GAB Jaunu Oriģinālu CSY1281AER SOP16 Power chip Akciju
€3.18 €2.61

(par mums mēs apņemšanās: ražošana tikai labāko patēriņa preču un nodrošina visaugstāko kvalitāti. * preču piegādē ātri un precīzi, lai klienti visur klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, jums var būt, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs darīsim visu iespējamo, lai saņemtu atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams. biznesa)

Izskatās arī