Cena €7.86 €11.22

Pilns apraksts

Kustības Sensors PIR Detektors Cilvēka Ķermeņa Sensoru, Smart Home Uzraudzīt Drošības Signalizācijas Ar Alexa Mājas KARSTĀ

Apraksts:

Šī senosr un detektoru nevar strādāt standalone, bez vārti.

100% Pavisam Jaunu un Augstas Kvalitātes!

【Uzlaboto Kustības Sensoru] aicina PIR atklāj cilvēka ķermeņa vai dzīvnieki, kas ir mainīgais, 120° noteikšanas leņķis, 5m pamanīšanas attālums, var sasniegt monitoringu reālā laika, vai nakts.

【Avārijas Trauksmes Push Funkciju] aicina, Kad ir kustība, kas atklāti, brīdinājuma paziņojumi tiks piegādāts jūsu tālruni, ir jāapzinās, kas notiek mājās, pat tad, kad esat prom.

【Vēstures Ierakstus Uzskaites] aicina varat izsekot vēsturi sensoru darbību.

【Spēcīgu Veiktspēju un Ultra-ilgu Gaidīšanas Laiku] aicina Ilgu pārraides attālums, augsta jutība un spēcīgu tīkla signāla.Ultra-ilgu gaidīšanas laiku.Darbināms ar 1gb CR2450 baterijas(ietilpst), var ilgt apmēram 12 mēneši.

Specifikācijas:

Produkta Nosaukums:PIR Sensors

Bezvadu Tips:

Akumulators:CR2450

Attāluma sensors

Izmērs:34*34*28mm

Paketē Iekļauts:

1 * PIR Kustības Sensoru

1 * Lietotāja Rokasgrāmata

Piezīmes:

Šī senosr un detektoru nevar strādāt standalone, bez vārti.

Specifikācijas

  • Preces Nosaukums: Pir sensors
  • Akumulators: CR2450
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Noteikšanas Leņķis: 120 leņķa
  • Modeļa Numurs: ZigBee cilvēku kustības sensors
  • Noteikšanas diapazons: 5m

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Karstā 2X Vertikālās Papīra Dvieļu Turētājs Stāvēt Nerūsējošā Tērauda Mājas Virtuves Countertop
€30.15 €19.29

(karstā 2x vertikālās papīra dvieļu turētājs stāvēt nerūsējošā tērauda mājas virtuves countertop ērts veids, lai saglabātu jūsu virtuves roll un cieši rokā vienkārši izskats padara jūsu mājas izskatās vairāk elegants un moderns ideāls, lai tualete, virtuve, dzīvojamā istaba, guļamistaba, restorāns un tualetes materiāls no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda,)

Izskatās arī
NKP-DCL Mikro Peristaltisko Sūkni DC 12V Ūdens Sūknis Mazā Sevi Gruntēšana Cirkulācijas Sūknis Laboratorijas BPT Caurule Sūkņu
€4.76 €3.67

(specifikācija: 130 mehānisko diskus rullīti, pēc tam, kad ātruma samazināšana, un izspiež silikona caurule, savukārt, tādējādi spēlējot lomu, nododot šķidruma.ar peristaltisko sūkni, kas ir piemērota, lai nodotu viskozs/non-viskozs šķidrums, jo tās lielā pievades spiedienu.tas var izraisīt, piemēram, tintes vai citu viskozs šķidrums nominālais spriegums: dc 12v bez slodzes strāva:)

Izskatās arī
1/4 " R22 R410 AC Vārsts, Uzpildes Kopīgo Drošības Adapteris Saldēšanas Rīks
€5.33 €3.47

(specifikācija: produkta nosaukums: drošības vārsts krāsa: zelts(kā bildes šovs) materiāls: vara modelis: r410 (red) / r22 (blue) krāsa: zils/sarkans diametrs: vīriešu: 1/4 (12 mm); sievietes: 1/4 collu (12 mm)(apm.) izmērs: kā bildes iespējas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes, kas izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska izmantot no augstas kvalitātes dizainu, top rotācija ir)

Izskatās arī
G1238M48B2-FSR G1238M48B2-FSR-WS G1238S24B1-FSR-WS G1238E24B-FSR G1238E48B-FSR G1238L24B-FSR DcBrushlessNeworiginalCooling Ventilators B
€25.32 €15.20

(mēs esam vairumtirdzniecības uzņēmums no ķīnas dzesēšanas ventilatoru, ja jūs nevarat atrast produkta jums ir nepieciešams šajā veikalā, jūs varat sazināties ar mums, pastāstiet mums, modeli un attēlu, mēs palīdzēsim jums atrast. jaunu origianl)

Izskatās arī
2X 4 Collu Kvadrātveida Dušas Iztukšo Ar Noņemamu Vāciņu Režģis, Misiņa Pret Aizsērēšanu Un Smaku Punktu Grīdā Montāža
€29.90 €20.04

(anti-aizsērējuma: double layer filtrs dizains - noņemams režģis un matu sietiņu, lai palīdzētu efektīvi savākt ūdens noteces, novērstu pret aizsērēšanu un viegli tīrīšanas un apkopes anti-smarža: gravitācijas gada pavasarī dizains, auto atvērts un aizzīmogotā funkciju var novērst nepatīkamu smaku savvaļas pieteikums: standarta 4 collu (10x10cm), lūdzu, ņemiet vērā, šajā grīdā nedarbojas)

Izskatās arī
Akmens Kristāla Apšuvuma Aģents Marmora Pulēšana Nano Kristālu Šķidro Remonta Un Spīdošus Flīzes Atjaunošanas Līdzeklis, Lai Virtuves
€1.38 €0.55

(akmens kristāla apšuvuma aģents marmora pulēšana nano kristālu šķidro remonta un spīdošus flīzes atjaunošanas līdzeklis, lai virtuves aizzīmju punktiem: 1、【drošu ikdienas] aicina akmens kristāla apšuvuma aģents ir ideāli piemērots ikdienas tīrīšanas, piemēram, novēršot netīrumu, putekļu noplūde un eļļas no noslēgtā granīta, marmora un citām dabīgā akmens virsmām. 2、【ilgstošu)

Izskatās arī
1-1/4", Misiņa, Elektriskie Lodīšu Vārstu Trīs Stiepli Divas Kontrolēt Divu Veidu Elektrisko piedziņu Ar Manual Slēdzis 220V 12V 24V
€28.44

(produkta apraksts: elektriskā lodīšu vārsts sastāv no vārsta korpuss un vadītāja.tā ir priekšrocības vienkārša struktūra, uzticamu darbu, stingru šķidruma iet jaudas un enerģijas taupīšanu.to var plaši izmantot apkure, centrālais gaisa kondicionētājs, saules karstā ūdens sistēmas, ūdens attīrīšanas sistēmu, aukstā un karstā ūdens slēdzi kontroles. specifikācija gadījumā)

Izskatās arī
ID19mm PVC Savienotāji 60/90/120/135 Grādu Tee Mājās Taisni Elkoņa 4-Way Gala Vāciņš Balts Locītavas DIY Vienkāršu drēbju Skapis, Apavu Skapis
€2.00 €1.46

(1. biezāka un spēcīgs, viegls un viegli lietojams. 2. plakana un gluda, vienotu krāsu, sabiezinātas dizaina, stabila struktūra, ilgu lietošanas laiku. 3. šie savienotāji ir plaši izmanto dārzkopībā apūdeņošanas, balkons, dārzkopība,dārzu laistīšanai un citās vietās. 4. produktiem, izmantojot jauno augstas kvalitātes plastmasas, stabilu kvalitāti, ilgu kalpošanas laiku.tā ir plaši)

Izskatās arī
Smart Home Apsardzes Signalizācijas Sistēma, Bezvadu Durvju Magnētiskais Sensors App Kontroles Smart Logu, Durvju Detektors Vārtiem
€17.39 €8.35

(smart home apsardzes signalizācijas sistēma, bezvadu durvju magnētiskais sensors app kontroles smart logu, durvju detektors vārtiem apraksts: 1. smart durvis&logu sensors:bezvadu vārteju rumba ir jābūt, lai strādātu ar durvīm&logu sensors,kā arī dažādu smart produktiem, kas izrādījušies tilta un kontroles centra smart mājās un spēlē neaizvietojamu lomu attiecībā uz visiem produktiem un saprot,)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Virtuves Izlietnes Krāna Caurumu Montāžas Plug Aizbāzni Baseina Vāks 45mm, hermētiskos Krāna Caurumu Vāku Izlietnes Jaucējkrāns Ziepes Jaunas
€0.96 €0.63

(funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes *izturīgs: to krāna caurumu vāks ir izgatavoti no nerūsējošā tērauda un plastmasas, izturīgas un drošas, nav jāuztraucas par rūsēšanu un bojā, tās var būt piemērotas daudzās reizes *klāstu paražas: krānu cauruma vāciņu var izmantot krāna caurumu diametrs no 12 līdz 40 mm;nav nepieciešams nekādus instrumentus, lai instalējiet to *hermētiskam)

Izskatās arī
Labs Portatīvā Vāku Viegli Lietot Tualetes Atlēts Ērti Dizaina Higiēnas Gudrs Lappers Ērti Vides Aizsardzība
€2.69 €1.03

(labs portatīvā vāku viegli lietot tualetes atlēts ērti dizaina higiēnas gudrs lappers ērti vides aizsardzība apraksts: produkta nosaukums: cartoon tualetes lifts izmērs: kā parādīts attēlā materiāls: svars: 11g stils-pēc izvēles, kā parādīts krāsu izvēle funkcijas: 1. drošība un veselība, elegants pacelšanas vāku, rokām, nepieskarieties)

Izskatās arī
Pasūtījuma Sienas Tapetes 3D Mūsdienu Radošo Palīdzības Putnu Svaigu Zaļo Augu TV Fona Sienas Papel De Parede Mājas Interjeru Tapety Māksla
€214.51 €100.82

(pasūtījuma sienas tapetes art. - nr.: mu1908 izmērs : pielāgoto izmēru (pastāstiet mums platums & garums) 7 pieejamais materiāls: ūdensnecaurlaidīgs audekls (noklusējuma materiāla) / ūdensizturīgs zīda audums / 3d reljefa / ādas modelis / salmu faktūra /self-adheisve audekls/self-adheisve pvc lietošana: uz sienas (dzīvo jamo istabu/ guļamistabas/ studiju/ kāzu nams/ bērnu istaba/)

Izskatās arī
20 GAB Pasūtījuma Ventilators Sprauslas, 1/4"Vītne, 60 Grādi, Ventilators, Smidzināšanas Leņķi, 3.0 mm Atvere, Nerūsējošā tērauda
€125.43

(ja jūs vēlētos, lai pielāgot jebkuru sprauslas, lūdzu, sazinieties ar mums.)

Izskatās arī
Yuchai YC35-6 Maksas Sūkņa Remonts Komatsu Excacator Poilt Sūknis
€202.37

(yuchai yc35 ekskavatora pilots sūknis! par mums timeway uzņēmuma limited ir iesaistīti gadu hidrauliskās mašīnas, produktu izstrādes, attīstības, pārdošanas specializētu uzņēmumu, produktu coveredinclude visu zobratu sūkņi un motori, virzulis, sūknis un motors daļas, lāpstiņu sūknis, lāpstiņu sūknis, kasetne, zobratu sūkņus un motorus, zobratu sūkņa / motora daļas, mikseri, reduktora, reduktoru)

Izskatās arī
Koka trīs slāņu locīšanas hotpot sastāvdaļu uzglabāšanas plaukts masīvkoka kūka pārtikas konfektes renes Deserta mīklas izstrādājumu uzglabāšanas plaukts
€13.72

(par mums 1,mūsu kompānija atrodas ķīnā lielākais vairumtirdzniecības tirgus.jebkurš produkts, kas jums nepieciešams, var nosūtīt uz mani ar produkta attēli vai modeļiem.es došu jums zemāko citāts cik drīz vien iespējams, un pēc tam likt produkta uz veikalu, lai iegādātos. 2,visiem produktiem, ko pārdod veikalā ir patiesa, lūdzu, atpūtas droši pirkt!ja)

Izskatās arī
WiFi Termostats LED Ekrānu Elektriskās Grīdas Apkures Ūdens
€48.46 €31.50

(wifi termostats led ekrānu elektriskās grīdas apkures ūdens īpašības: ootdty papildu temperatūras kontroles var precīzi kontrolēt temperatūru telpās un nodrošina ērtu apkuri pieredzi. pavisam jaunu un augstas kvalitātes aprīkots ar led ekrāns, viegli darboties, lietotāji var viegli saprast pašreizējo temperatūru un iestatījumus. aprīkoti ar mikroshēmu, un lietotājam)

Izskatās arī
2PC 1/2" BSP Vītni Pieskarieties Adaptera Dārza Ūdens Šļūteni Ātri Caurules Savienotāju Montāžas Dārzu Apūdeņošanas Sistēmas Daļas, Vairumtirdzniecība
€0.42 €0.27

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. 1/2 bsp ārējo vītni pieskarieties adapters materiāls: plastmasa izmērs: kā parādīts attēlā savienojuma veids: ārējā 4 punkti dzelksnis darbības joma: silfonu modifikācija iepakojuma saraksts: 2*krūšu savienotājs)

Izskatās arī
Sienas Stiprinajums Matt Black SUS 304 Nerūsējošā Tērauda Dubultā Dvieļu Āķis Vannas istaba Drēbes Sadabūt Dušas Āķis--
€46.54 €41.42

(sienas stiprinajums matt black sus 304 nerūsējošā tērauda dubultā dvieļu āķis vannas istaba drēbes sadabūt dušas āķis visas metāla: būvētas no nerūsējošā tērauda , nodrošinot kvalitāti un ilgmūžību.nerūsējošs: izgatavots no t-304 augstākās kvalitātes nerūsējošā tērauda, ar pievienoto 18/10 hroma/niķeļa saturu aizsargā pret koroziju & rust.matēts melnā apdare skaisti: modernu izskatu,)

Izskatās arī
Rūpnīcas cenu ūdens filtrs runxin filtrs kontroles vārsts manuāli runxin ar zemu cenu F56D
€125.80 €123.28

(produktu kategorija produktu kategorijām produkta apraksts rūpnīcas cenu ūdens filtrs runxin filtrs kontroles vārsts manuāli runxin ar zemu cenu f56d rokasgrāmata, filtru, vārstu,automātisko filtra vārsts,manuālā mīkstinātājs vārstu,mīkstināšanai automātiska vārsts, automātiska mīkstināšana vārsts ūdens attīrīšanas sistēmas rokasgrāmata mīkstināšana vārsts ūdens attīrīšanas sistēmas, automātisko)

Izskatās arī