Cena €2.87

Pilns apraksts

Laipni lūdzam ICRXD Electronics Co. 1 :Ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti.

2 : Piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti

Klientu Apkalpošanas Politika

Mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar

1 :Rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

2 :Mums ir tikai kuģa apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

3 :Ja neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

4 :Ņemot vērā krājuma stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Mūsu priekšrocības

1 : Mēs visu pašu sastāvu, ar pietiekamu piedāvājumu

2 : produkta kvalitāti sasniedza sērijas sertifikācija

3 : Mēs atbalstām dažādus transporta, Honkonga un EMS.DHL federālais .UPS , var pilnībā izpildītu dažādas vajadzības, kas pircējam.

Es esmu stingri pārliecināts,

Mums būs jūsu labākais partneris

Ja jūs vēlaties iegādāties vairāk kā 1 preci, jūs varat pievienot tos jūsu grozs.Tas ļaus ietaupīt uz piegādes izmaksas

Atsauksmes

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu, atstāt pozitīvu un 5 zvaigznes, ja jums ir satisified ar mūsu preces un pakalpojumi.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt atsauksmes nagetive.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanas

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Sprieguma Regulators
  • Zīmola Nosaukums: icrxd
  • Stāvoklis: Jauns

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

TEA6422DT TEA6422 SOP28 5GAB
€10.94 €8.75

()

Izskatās arī
TK100E08N1 K100E08N1 TO-220 80V 100.A patiesu oriģināls
€1.58

(profesionālo elektronisko mikroshēmu piegādātājs! nodrošināt pēc pārdošanas servisu un kvalitāti pavisam jauna, autentiska, un ar teicamu kvalitāti! (mēs varam pārvadāt preces uz katra stūra no pasaules, piedāvājot labāko loģistikas pakalpojumi un visizdevīgākās cenas!))

Izskatās arī
5GAB/DAUDZ jaunu 74HC244D 74HC244 SOP-20 IC FIKSATORU OKTOLS D 3STATE Labākās kvalitātes Noliktavā
€1.53 €1.37

(nelielu peļņu, bet ātru apgrozījumu garantēta kvalitāte, ja jums ir nepieciešams vairāk, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs pielāgot cenas, lai kalpotu jums labāk pircējs padomi 1: vispirms pārliecinieties, ka jūsu adrese ir pareiza 2: pirms parakstīt paku, lūdzu, pārbaudiet, vai zemes gabals ir piepildīta ar produkta)

Izskatās arī
10PCS/DAUDZ LR7843 MOS MODULIS MOSFET kontroles Modulis Lauka ietekmi MODULIS
€10.13 €5.07

(lr7843 mos modulis mosfet kontroles modulis lauka ietekmi modulis moduļa funkcijas: ar atdalīto izolācija, kontroles signālu un kontrolē iekārtas, kas ir atdalāmas, kas ievērojami palielina traucējumus. augsta līmeņa sākuma, zems līmenis stop, pwm ātruma regulēšana tas ir plaši izmanto kontroles elektromotoru un pārtraukt, elektromagnētisko vārstu un citu pieteka ierīces ir)

Izskatās arī
2gab/daudz APL5603 5603 SOP-8
€3.28 €2.79

(nelielu peļņu, bet ātru apgrozījumu garantēta kvalitāte, ja jums ir nepieciešams vairāk, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs pielāgot cenas, lai kalpotu jums labāk pircējs padomi 1: vispirms pārliecinieties, ka tha t jūsu adrese ir pareiza 2: pirms parakstīt paku, lūdzu, pārbaudiet, vai zemes gabals ir piepildīta ar produkta par mums mēs apsolām: * ražot tikai labāko)

Izskatās arī
Ekrāna Drukāts Elektrodu Elastīgu Elektrodu Elektroķīmiskās Laboratorijas Ierīces Sensors Elektrodu Sensora Ekrāns Elektrods par SPEC
€21.88 €18.60

(ekrāna drukāts elektrodu elastīgu elektrodu elektroķīmiskās laboratorijas ierīces sensors elektrodu sensora ekrāns elektrods par spec (atbalsta lielus pasūtījumus un muitas dienesta rīkojumu ) maksājumu & checkout mēs pieņemam alipay, west union, tt.pay pal visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors darījuma. darījuma rīkos maksājumu līdz)

Izskatās arī
10PCS /(YTT)Mobilo telefonu SIM kartes turētāju mazo SIM karti 6P MIKRO sevi popping PUSH mobilā tālruņa kartes turētāja augstums 1.35 MM
€1.72

(iemesli, kāpēc izvēlējāties mūs: augstas kvalitātes, pieejamu un garantētu pēcpārdošanas pakalpojumu, ja tas ir produkts, ar jautājumu, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas dienestu!)

Izskatās arī
Jaunas oriģinālas LM358DR plāksteris SOP8 dual-pass darba pastiprinātāja mikroshēmu
€0.05

(teicama kvalitāte, labs serviss ir mūsu princips ! shenzhen dexin gadsimta electronics co , ltd dibināta 2016. gadā, mēs esam vadošais vietas, elektroniskās komponentes tirdzniecības platforma, ķīnā, paredzēti, lai sniegtu klientiem ar vienas pieturas elektronisko komponentu online iepirkuma pakalpojumi, piegāde pirkumiem 24 stundu laikā.uzņēmumam ir vairāk nekā 6000 kvadrātmetru mūsdienu)

Izskatās arī
cietvielu releju G3MB-202P DC-AC PCB PSR Jo 5 VDC,No 240V AC 2A
€1.90 €0.95

(silts prompt: cienījamais pircējs, mūsu lētāko transporta pakalpojumi ekonomiskās kategorijas loģistika (sunyou ekonomiskās gaisa pasts ,ķīna post parasto mazo pakešu plus), var izsekot tikai befor tā ierodas jūsu valstī,lūdzu, izvēlēties standarta kategorijas loģistikas, ja jūs vēlaties pilnu sekošanas informāciju. standarta komplekts kategorijas releji ģimenes cietvielu)

Izskatās arī