Cena €8.75

Pilns apraksts

Par MUMS Mēs Apsolām, lai: 1:Ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. 2:Piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti, Klientu Apkalpošanas Politika Klientu Apkalpošanas Politika Mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar 1:Rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 2:Mums ir tikai kuģa apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 3:Ja neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 4:Ņemot vērā krājuma stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.Mūsu priekšrocības 1: Mēs visi esam pašu sastāvu, ar pietiekamu piegādi 2: produkta kvalitāti sasniedza sērijas sertifikācija 3: Mēs atbalstām dažādus transporta, Honkongas un Ķīnas pasta paciņas, EMS.DHL federālais .UPS un TNT, var pilnībā izpildītu dažādas vajadzības, kas pircējam.Es stingri uzskatu, ka Mums būs jūsu labākais partneris Atsauksmes Jūsu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu, atstāt pozitīvu un 5 zvaigznes, ja jums ir satisified ar mūsu preces un pakalpojumi.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt atsauksmes nagetive.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanas

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Sprieguma Regulators
  • Zīmola Nosaukums: Qixinruite
  • Stāvoklis: Jauns

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2gab/daudz APL5603 5603 SOP-8
€3.28 €2.79

(nelielu peļņu, bet ātru apgrozījumu garantēta kvalitāte, ja jums ir nepieciešams vairāk, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs pielāgot cenas, lai kalpotu jums labāk pircējs padomi 1: vispirms pārliecinieties, ka tha t jūsu adrese ir pareiza 2: pirms parakstīt paku, lūdzu, pārbaudiet, vai zemes gabals ir piepildīta ar produkta par mums mēs apsolām: * ražot tikai labāko)

Izskatās arī
Jaunu PI3WVR12612NEE P13WVR 12612NEE BGA
€2.05

(jo mēs strādājam ar ļoti dažādiem elektronisko komponentu, nav iespējams augšupielādēt tos pa vienam.ja jūs nevarat atrast modeli, kas jums nepieciešams, mūsu internetveikalā, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs quote jums, cik ātri vien iespējams.)

Izskatās arī
1~2GAB Jaunas MLC3700A LQFP-144 MLC3700 LQFP144
€45.78 €41.20

(laipni lūdzam zhaoxunxing veikals dārgais draugs, paldies tik daudz par jūsu atbalstu. ja citas prasības, kas citiem piegādātājiem, un mums nebija rādīt pack24.lv ,plz sazinieties ar mums pa chatto izveidotu jaunu saiti, lai jums. jo mums vēl ir liels inventāra nebija augšupielādes pack24.lv. ja jūs pērkat vairāk par daudzumu, lūdzu, sazinieties ar mums mēs apsolām)

Izskatās arī
KY-002 Pārslēgt Vibrācijas Moduli, Vibrācijas Sensors SW-18015P Par
€11.88

(laipni lūgti mūsu veikalos! dārgie draugi, ja jūs interesē ļoti daudz kas, par ko vēlaties pasūtīt lielu daudzumu, lūdzu, sazinieties ar mani pa e-pastu vai runāt par cenu! skype:jamielian1210 kompensācijas & atgriešanās: mēs piedāvājam garantija uz visiem posteņiem, ko mēs esam pārdevuši.prece tiks pārbaudīta, pirms kuģis, tas būs labā stāvoklī, ja ir dažas problēmas)

Izskatās arī
Jaunu tuvuma sensora slēdzis BI4U-M12-AN6X-H1141 BI4U-M12-AP6X-H1141 Vienu gadu garantija noliktavā
€7.32

(mūsu veikalā darbojas vairākas firmas sensori.sakarā ar platformas kontroli pār vairākiem produktiem, kas uzskaitīti, ir daudzi plaši izmantoti produkti, kas nav uzskaitīti.ja jums nepieciešams tos, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas aktīvi, un es jums dos lielu atlaidi, jo ir vairāki modeļi vienā saites.lūdzu, atstājiet ziņojumu par modeli, jums ir nepieciešams, ja pasūtījuma, tā, ka es ātri varat)

Izskatās arī
1GB LV5686 LV5683 LV8727 Enerģijas Pārvaldība Chip
€3.28 €3.09

(trūkst šķeldas šajā gadā, daudz mikroshēmas, ir nepieciešams ilgāks laiks.mēs tikai augšupielādēt produktu krājumus, lai nodrošinātu ātru piegādi un padarīt pircējiem jāuztraucas bezmaksas par mums mēs apsolām, lai: 1:ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. 2:piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti, klientu apkalpošanas)

Izskatās arī
PT7313E PT7313 SOP-28
€0.13 €0.12

(nelielu peļņu, bet ātru apgrozījumu garantēta kvalitāte, ja jums ir nepieciešams vairāk, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs pielāgot cenas, lai kalpotu jums labāk pircējs padomi 1: vispirms pārliecinieties, ka tha t jūsu adrese ir pareiza 2: pirms parakstīt paku, lūdzu, pārbaudiet, vai zemes gabals ir piepildīta ar produkta par mums mēs apsolām: * ražot tikai labāko)

Izskatās arī
35W 4A Programmējams ciparu vadības celšanas spriegums DC regulējams regulētajiem barošanas Nemainīga pašreizējā saules uzlādes
€47.36 €34.57

(augstas izmaksas, izpildes programmējams ciparu vadības regulēšana solis-up jaudas moduļa (diy darbvirsmas cnc mazo barošanas viegli noteikt) 1. bērnu uzsver: 1 šķidro kristālu displejā var tikt parādīti ieejas/izejas spriegums, izejas strāva/izejas jauda/ražība/izejas laikā; 2. ciparu vadības regulējumu, precīzi un ātri, var palielināt un solis uz leju, izejas spriegums ir)

Izskatās arī
Izskatās arī
10PCS 100%Jaunu Oriģinālu IRGIB6B60KDPBF GIB6B60KD TO-220F IGBT 600V 11A 38W
€38.29

(1. kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu attīstību,mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem. 2.mūsu programma atstās atpakaļ pašā atsauksmes, lai jūs,kad jums pozitīvas atsauksmes. 3.lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt neutaral un negatīvo atgriezenisko saiti ,mēs centīsimies mūsu labāko,)

Izskatās arī
(1 gab.) 100% N(1 gab.) Chipsetew ATS2825 QFN-68 Chipset 100% New ATS2825 QFN-68
€4.27

(cienījamie pircēji, lūdzu, pievērsiet uzmanību uz šādu norādījumu saņemšanas mūsu mikroshēmas bga mikroshēmas youbuyfromourcompanyare augsto tehnoloģiju un tik precīzi, kā nanometru forsmall daudzumu mikroshēmas, tie ir pakļauti gaisā pēc tam, kad tiek izņemts no iepakojuma.tātad, tie, iespējams, būs jāievēro daži mitrums tus lai izvairītos no qualityproblem.mēs iesakām,)

Izskatās arī