Tagi: piliens līmes pelējuma

Cena €4.00 €5.71

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Pieteikumi: Mūsu silikona sveķu veidnes ir piemērots padarītu sveces vai ziepes pelējuma, Silikona veidnes ir saderīga ar lielāko daļu sveķi vai citas liešanas materiāli, piemēram, polimēra māla, ģipša, sveķi, parafīns, māli, poliestera sveķi, jūs varat pievienot dažas sauso ziedu, diezgan pulveris, spīguļi un vizuļi.

Sakarā ar dažādām produktu grupām, tur var būt nelielas krāsu atšķirības, bet tas neietekmē produkta kvalitāti.

Materiāls: Pārtikas klases izturīgs silikona, BPA free, tie ir droši par savu ģimeni, trauku mazgājamā mašīna, seifs, atkārtoti un izturīgs.

Komplektā Ietilpst:

1pc salmu apdare, pelējums.

Salmu apdare, pelējums ir paredzēti salmu apdare, salmu var ielikt vidū gatavās zāles, norādot savu salmu eleganta apdare.

Specifikācijas:

Krāsa:Caurspīdīga

Materiāls: Silikona

Pelējuma 1:Apm.11.7x3.5cm/4.60x1.37in

Pelējuma 2:Apm.6x10 palīdzību.3cm/2.36x4.05in

(Vairāk detalizēta,lūdzu, skatīt foto.)

Daudzums:4gab

Komplektā Ietilpst:

4x Silikona Veidnes

Piezīme:

Lūdzu atļaut nedaudz kļūdas par izmēru dēļ, manuāla mērīšana.

Krāsa varētu būt nedaudz atšķirību dēļ dažādās parāda.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Var atvērt X-Failus FIB Fox Mulder ID Kartes Piespraudes Emaljas adatas Atloks pins Nozīmītes X-Failus, Rotaslietas, Brošas Pin
€0.85

(impsons pin x-failus fib fox mulder id kartes piespraudes emaljas adatas atloks pins nozīmītes x-failus, rotaslietas, brošas pin)

Izskatās arī
Timlee X201 Cute Kaķi, Kurpes Acu Dizaina Metāla Broša Adatas, Dāvanu Vairumtirdzniecība
€2.51 €1.51

(jaunu cute broša izmērs : meterial :leģēts iepakojums :opp maisā krāsa : kā attēlu jo leņķa un gaismas,reālo objektu var nedaudz atšķirties no attēla,ceru, ka jūs varat saprast.)

Izskatās arī
10pcs 50x25mm Nerūsējošā Tērauda Taisnstūra Pasūtījuma Logo Keychain Tagus Ar Bails Pieņemt Vairumtirdzniecība
€7.65

(saņemt sākt pieredzi, savienojot savu stilu rotaslietas tiesības tagad. uzņemt šos piekariņi šodien, un jums tiks amazed to, kā viņi pievienot skaistumu jūsu dizainu. piekariņi ir izgatavoti no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda roku, pulēta abās pusēs.nerūsējošais tērauds ir hipoalerģiska un nebūs aptraipīt. piekariņi ir īsta zelta vakuuma pārklājumu,krāsa saglabāsies)

Izskatās arī
3 Gab. no Burtiem un cipariem, Keychain Pelējuma Kristāla Epoksīda Radošo Silikona Sm 4XBF
€4.67 €2.33

(3pcs maza izmēra numuri, burti pelējuma kulons uv silikona sveķu pelējuma rotaslietas pieņemšanas instrumentus, mākslas amatniecību ootdty motīvs: šīs veidnes ir viegli veikt visu veidu skaitļus un burtus, izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiāla, tas ir izturīgs, atkārtoti un elastīgu. pelējuma ražo smalka, gluda interjera, viegli izmantot, un nav vienmērīga)

Izskatās arī
Freetry Zelta Krāsas Metāla Ģeometriskā Liels Kritums Auskari Sievietēm Sveķu Kristāla, Akmens Pērle Sirds Ģeometriskā Auskars Puse Rotaslietas
€5.38 €3.23

(vienība: freetry zelta krāsas metāla ģeometriskā liels kritums auskari sievietēm sveķu kristāla, akmens pērle sirds ģeometriskā auskars puse rotaslietas materiāls: sakausējuma izmērs: kā attēlu dzimums: sievietes/sieviešu/dāmu/meiteni forma: apaļa/aplis/ģeometriskas krāsa: kā bildes redzams sakarā: puse/office/casual/dāvanas)

Izskatās arī
Wbmqda 585 Rožu Zelta Krāsā Luksusa Elegantu Sarkanu Emalju Zircon Stīpas Auskari Sievietēm, Etniskā Līgava Kāzu Smalkas Rotaslietas, Dāvanas
€4.90 €2.94

(produkta lietošanas zīmols: wbmqda materiāls: vara + 585 pieauga zelta pārklājumu akmens: zircon citi akmens: zircon laiks:saglabāt krāsu uz 2 gadiem, nepieskaroties šķidrums бренд: wbmqda материал: медь + розовое золото 585 пробы камень: циркон другой камень: циркон время:сохраняет)

Izskatās arī
1pc Modes Cimdi, Beisbola Cepure Bat Keychain Atslēgu Gredzens Klp Mājas Palaist Kulons Kustības Diy Roku darbs Rotaslietas
€3.98

(daudzums: 1 gab kvalitāte: aaa+++ materiāls: sakausējuma vienumi stāvoklis: 100% pavisam jaunu ps: 1. par krāsu : sakarā ar starpību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis. 2. par covid-19 : jūsu veselīgu, lūdzu, lietot alkoholu, lai dezinficētu paketi, ja jūs saņemt paku.)

Izskatās arī
Cool Pērle Sirds Rhinestone Priekšgala mezgls Ins Stila Butterfly Modes Rotaslietas Meitenes Aksesuārs Sieviešu Gredzenu komplektu korejiešu Stilā Gredzenu komplektu
€1.57 €1.00

(produkta apraksts materiāls: sakausējuma, dimantu, pērles krāsa: zelta, sudraba izmērs: 2 cm iepakojums:10pcs gredzeni vai 1 gab gredzenu vai 8pcs gredzeni vai 9pcs gredzeni salds un skaists gredzens, kas piemērots ikdienas dzīvē. piezīme: izmērs un svars tiek mērīts ar roku, tas ir normāli, ir kļūdas, lūdzu, skatiet produkta faktiskās saņemšanas.)

Izskatās arī
Kulons Auto Atslēgu Ķēdes, Roku Darbs, Stikla Cabochon Keychain Grims Mīļāko Lūpu Karikatūra Modes Dizaina Radošā
€2.59 €1.27

(pakalpojumi 1. mūsu servisa komanda ir paredzēts, lai sniegtu augstākā līmeņa klientu apkalpošanas, kā arī klientu apkalpošanas speciālistiem, vienmēr stāv, lai atrisinātu jūsu problēmu. 2. ja jums ir kādi jautājumi par kuģniecības laiks un bojāto kvalitāte un posteņi nav saņēmis, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs jums var sniegt apmierināts atbilde & izšķirtspēja. 3. jūsu 5-zvaigžņu)

Izskatās arī
20pcs Krāsains Sveķu Trušu Varde Panda Kaķis Pīlēns Karikatūra Dzīvnieku Flatback Albums Amatniecības DIY Dekoru Statuetes Sveķu Piederumu
€5.46 €4.92

(noklikšķiniet, lai saglabātu vairāk ! sveķu cabochons flatback par diy apdare piederumi kawaii ar plakanu aizmuguri cabochon piekariņi meitenēm hairclip apdare . sveķu karikatūra cabochons meitenēm telefonu gadījumos gudrs flatback izrotājumu sveķu piekariņi bērniem gļotas . sveķu cabochons flatback telefona gadījumā apdare karikatūra diy sveķu cabochon meitenēm)

Izskatās arī
Sirds Mīlestību Lācis Formas Keychains Kāzu Puse, Dāvanu Rokassomu, Mugursoma Karājas Kuloni Aksesuāru Sievietēm, Meitenēm, Pāris Keyring
€0.65 €0.45

(sirds mīlestību lācis formas keychains kāzu puse, dāvanu rokassomu, mugursoma karājas kuloni aksesuāru sievietēm, meitenēm, pāris keyring jaunu un augstas kvalitātes! apraksts: 1. augstas kvalitātes materiāls: mīlestība lācis auto atslēgu ķēdes kulons ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, lai nodrošinātu izturību un ilgstošu izmantošanu. 2. unikālais dizains:)

Izskatās arī
Izskatās arī
DIY Ziedu Krelles Rotaslietu izgatavošana Plakanu Disku, Krelles, Slīpētas Pērles Distances Krelles, kas zaudē Krelles Apaļu Bumbu Krelles Zvaigžņu Krelles
€6.89 €4.82

(jūs saņemsiet 1240pcs distances krelles, tostarp 10 dažādu stilu, kas var atbilst jūsu ikdienas diy vajadzībām. mūsu distances krellītes ir izgatavotas no augstas kvalitātes ikp materiāls, izturīgs un izturīgs, nav viegli izbalināt un bojājumiem, ar ilgu kalpošanas ilgumu. 1240pcs distances lodītes satur 10 stilu, ievietots 10 nodalījuma skaidrs, plastmasas kasti, kas labi organizēta un nav sajaukti)

Izskatās arī
ER1151 41mm Popkorns Vilināt Auskari Peles Galvu Gudrs Auskari Lāzera Izgriezums Spīguļi, Akrila Auskari
€2.81 €0.45

(paldies, laipni lūgti veikalā.nav papildu sūtīšanas maksa par visu 3 produktiem šajā veikalā. produkta apraksts atslēgvārdu rotaslietas auskari aksesuāri,latetest,moderns 2022,dāmas priekšrocības pielāgojama zīmola logo,ātri shippment,profesionālu dizaineru pakete, opp,soda baclage,customizble parauga bezmaksas,kravas savākt moq noliktavā,piliens kuģniecības oem/odm pielāgošana pakalpojumu,)

Izskatās arī
HPHT dimanta Fancy Spilgti Zaļa 1ct VS1 skaidrību starojuma avota formu GEMID sertificētā laboratorijā audzē dimanta akmens brīvs
€813.86 €569.70

(cienījamie klienti.mums ir dažādas formas un dažādu krāsu lab pieaudzis dimantu pārdošanas.lūdzu, skatiet produkta esošo mājas lapu vai sazinieties ar pārdošanas.paldies. inventāra produktiem, kuģis tūlīt ja jums ir nepieciešams, tuvcīņa akmens .mums arī ir ,lūdzu, pārbaudiet šo saiti :)

Izskatās arī