Cena €3.35 €6.09

Pilns apraksts

Specifikācija

Materiāls: papīrs, non-marking līmi

Izmērs: garums ar vienu uzlīmi, par 4.2*1.1 cm, un izmēru rullīšus, kas ir par 6.5 cm

Krāsa: kraftpapīrs krāsu, dzidri balts

Piemērots: marķējumu, daudzumu un cenu, rotaslietas, piemēram, gredzeni, kaklarotas, auskari un rokassprādzes, kā arī marķē vai klasificētu kancelejas preces, apģērbu un rokdarbi.

Funkcijas: noņemams līmi

Daudzums: 500 uzlīmes/roll

Paketē Iekļauts: 1 /2roll * etiķetes, uzlīmes

Specifikācijas

  • CN: Zhejiang
  • Materiāls: Papīrs
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Vienuma Tips: Rotaslietas Secinājumi

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

RUIF 2023 Karstā Pārdošanas 36pcs/set Slīpums Varavīksnes Izveidota Sapphire Gemstones par 40mm Skatīties Bezel Pieņemšanas
€946.54 €340.75

(ruif 2023 karstā pārdošanas 36pcs/set slīpums varavīksnes izveidota sapphire gemstones par 40mm skatīties bezel pieņemšanas)

Izskatās arī
UV Ultraviolets Saules Konservēšanas Mašīnu, poļu Fēns Cepšanas Lampas, Instrumenti, USB Fototerapijas Mašīnas
€2.17 €1.45

(funkcijas: ootdty kompakts un viegls, nav svarīgi, jums ir komandējumā vai ceļojumā,ērti ievietot jūsu mugursomā, bez spiediena, jūs varat baudīt mākslas manytime un jebkur, viegli pārvadāt. to var izārstēt ātri, sabiedrība,un nav lipīga. izmantot usb uzlādes kabelis, 6 vatu uv sveķu lampas/spuldzes sacietēt sveķu vairākas minūtes. piemērots sausai uv un arī ļoti)

Izskatās arī
Pāriem, Aproces Regulējams String Rokas Ķēdes, Zvaigzne, Sirds, Rokas Ķēdes Unisex Mīlestība Kulons Aproce Rotaslietas
€1.42 €0.76

(funkcijas: ootdty vitrīna savu mīlestību un ar šo adorable zvaigžņu sirds rokassprādzi.ideāli piemērots pāriem, tas ir aprīkots ar sirds formas modelis, kas simbolizē mīlestību un tuvību. izstrādāts ar augstas kvalitātes aproce ir ne tikai ērti valkāt, bet arī izturīgs un izturīgs pret izbalēšanu.savu viegls veidot nodrošina ērtu fit visu dienu. paredzētas pāriem, laulātie,)

Izskatās arī
10pcs nerūsējošā tērauda fit 12mm 20mm cabochon auskars bāzes iestatījumu dangles diy bezel sagataves auskari, kas veic piegādi
€3.15 €2.71

(36956 jaunas preces tie ir izgatavoti no nerūsējošā tērauda metāla bāze ir montāžas 12mm un 20mm kārta cabochon ar auskaru āķi ir tērauda 316 vairāk jautājumi, lūdzu, dodiet man zvana)

Izskatās arī
Dabas Mikroshēmas krellītēm Nelegālo Grants Turmalīna Krelles Rotaslietas Pieņemšanas DIY Aproce, Kaklarota, Piederumi 4×6mm
€3.49 €2.45

(produkta informācija materiāls: dabīgā akmens krāsa: turmalīna izmērs: 4 x 6 mm garums:par 40cm daudzums:1gab. plašs lietojums: ideāls diy rotaslietu izgatavošana un roku darinājumus. radošo dāvanu: jūs varat izmantot tos ar citiem rotaslietas secinājumus diy savu rotaslietas.šī būs unikāla dāvana draugiem vai ģimenes locekļiem! piezīme:)

Izskatās arī
20pcs Krāsains Sveķu Trušu Varde Panda Kaķis Pīlēns Karikatūra Dzīvnieku Flatback Albums Amatniecības DIY Dekoru Statuetes Sveķu Piederumu
€5.46 €4.92

(noklikšķiniet, lai saglabātu vairāk ! sveķu cabochons flatback par diy apdare piederumi kawaii ar plakanu aizmuguri cabochon piekariņi meitenēm hairclip apdare . sveķu karikatūra cabochons meitenēm telefonu gadījumos gudrs flatback izrotājumu sveķu piekariņi bērniem gļotas . sveķu cabochons flatback telefona gadījumā apdare karikatūra diy sveķu cabochon meitenēm)

Izskatās arī
6-7mm Melna Pelēka Rondelle 100% Īstu Dabīgo Saldūdens Pērļu Rotaslietas Akmens Rotaslietas Pieņemšanas Zaudēt Distances Krelles Daļa 14"
€10.13 €8.01

(id: b0730 bu materiāls: dabīgo saldūdens pērli izmērs: aptuveni 6-7mm caurums: apm 0,6 mm daudzums:1 daļa, apmēram 14-15inch uzmanību: šī ir īsta pērle, tas nevar būt ļoti ideāls, ceru, ka jūs varētu to saprast.)

Izskatās arī
ER1151 41mm Popkorns Vilināt Auskari Peles Galvu Gudrs Auskari Lāzera Izgriezums Spīguļi, Akrila Auskari
€2.81 €0.45

(paldies, laipni lūgti veikalā.nav papildu sūtīšanas maksa par visu 3 produktiem šajā veikalā. produkta apraksts atslēgvārdu rotaslietas auskari aksesuāri,latetest,moderns 2022,dāmas priekšrocības pielāgojama zīmola logo,ātri shippment,profesionālu dizaineru pakete, opp,soda baclage,customizble parauga bezmaksas,kravas savākt moq noliktavā,piliens kuģniecības oem/odm pielāgošana pakalpojumu,)

Izskatās arī
Modes Lapu zīmējumiem, Augu Iedvesmoja Keychain Siksna, Atslēgu gredzens Karājas Turētājs, Soma, Auto Seifs Rotaslieta Taustiņu ķēde Karājas Soma dāvanas
€5.45 €2.18

(maksājums: pirms izvietojot savu pasūtījumu,lūdzu, apstipriniet, detaļas ar mums, ja jums ir pieprasījuma par precēm. sūtījumu: 1.sagatavošanas laiks:mums need3-5 darba daysto sagatavot savu pasūtījumu saskaņā ar mūsu numberous pasūtījumus katru dienu. 2.lūdzu, doublecheck jūsu addresswhen jūs rakstīt pack24.lv,ja jūs vēlaties mainīt pirms mēs kuģis tos, lūdzu,)

Izskatās arī
925 Sterling Sudraba Krelles Kosmosa 8mm Sudraba Zvaigzne Šarmu Rāmis Krelles Fit Aproces, Auskari, Padarot DIY Smalkas Rotaslietas Apdare
€2.91 €2.30

(materiāls:925 sterling silver krāsu: kā foto ārpuses izmērs:8.5 mm iekšējais izmērs:4mm iepakojumā:1gb/opp)

Izskatās arī