Cena €4.95 €9.92

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Ražotājs: Zenith Modes Rotaslietas Co. Ltd.
  • Aproces Veids: Aproces Aproce
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Funkcijas: Garastāvoklis Tracker
  • Materiāls: Metāla
  • Modeļa Numurs: BR-03391
  • Saderība: Visi Saderīgie
  • apšuvuma: Zelta krāsa
  • Zīmola Nosaukums: GGQINISI
  • Rotas Tips: Paziņojums Rokassprādze Rokassprādzes
  • Dāvana: Draudzene / Mamma / Mīļāko / Meitenes / Sievietes
  • Godu: Kāzu / Balles / Party / Dāvanas / Brīvdienu
  • Stils: MODERNS
  • Iestatīšanas Veids: NAV
  • Metālu Tips: Cinka sakausējums
  • Krāsas: Zelta / Sudraba
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Sods vai Modes: Modes
  • Formas\raksts: Ģeometriskas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

zaudēt krelles roundelle slīpētas Gradientu, krāsu konfektes krāsu Fluorite 3*4.5 mm DIY vairumtirdzniecības 14" FPPJ dārgakmens
€14.81

(tas viens string cenu ! materiāls: fluorite dabas pērles forma :roundelle slīpētas krāsa:krāsa candy izmērs:3*4.5 mm garums: 14inch /36 cm tas ir dabas dārgakmens,tāpēc iespējams visu to pašu, piemēram, parādiet attēlu ,un pērle seja ir dabas vietas!)

Izskatās arī
Pāriem, Aproces Regulējams String Rokas Ķēdes, Zvaigzne, Sirds, Rokas Ķēdes Unisex Mīlestība Kulons Aproce Rotaslietas
€1.42 €0.76

(funkcijas: ootdty vitrīna savu mīlestību un ar šo adorable zvaigžņu sirds rokassprādzi.ideāli piemērots pāriem, tas ir aprīkots ar sirds formas modelis, kas simbolizē mīlestību un tuvību. izstrādāts ar augstas kvalitātes aproce ir ne tikai ērti valkāt, bet arī izturīgs un izturīgs pret izbalēšanu.savu viegls veidot nodrošina ērtu fit visu dienu. paredzētas pāriem, laulātie,)

Izskatās arī
2gab/daudz Nerūsējošā Tērauda Auskaru Sterilā Auss Pīrsingu Kristāla Auss, Kniedes Skrimšļu Tragus Pīrsings Sexy Rotaslietas Womem 20G
€0.97 €0.67

(2gab/daudz tērauda sterilā auskars auss pīrsingu kristāla pērle ausī auskars kniedes skrimšļu tragus pīrsings sexy womem rotaslietas 20g *materiāls:316l nerūsējošā tērauda & zircon gem *izmērs:20g / (0.8*7+4mm ) *krāsa:sudraba krāsa,zelta krāsa *iepakojumā: pārdod kā 2gab/krāsu/daudz *atgādinām:nekādu kaitējumu ķermeņa)

Izskatās arī
1pc Keychain Piekariņi Poliestera Pušķis Lodītes Persiku Ziedu Pušķis Kulons Tūkstoši Lapu Piederumi Laivas Roku Izšūtu
€1.29 €0.64

(produkta apraksts: materiāls: poliesters vārpa garums: 14cm virves garums: 8.5 cm kopējais garums: 27cm krāsa: kā attēlu daudzums: 1gab pušķis kulons piezīmes: 1. lūdzu, atļauts 1-3mm atšķirības, manuāla mērīšana, paldies! 2. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, lūdzu, saprast, ka attēlā var neatspoguļot faktisko krāsu)

Izskatās arī
Jauna Lieldienu Olu Trušu Auskari Bohēmijas Ziedu Trušu Krāsains Svītru Auskari Priecīgas Lieldienas Rotaslietas Dāvanu
€2.44 €1.21

(jauna lieldienu olu trušu auskari bohēmijas ziedu trušu krāsains svītru auskari priecīgas lieldienas rotaslietas dāvanu)

Izskatās arī
Skolotājs Lanyards ID Nozīmītes un Atslēgas Gudrs Fāzēm Lanyards ar Keychain Silikona Fāzēm, Keychain, Sievietēm, Meitenēm
€16.53 €9.42

(jūs saņemsiet 4 gabali fāzēm lanyards sievietēm; un pietiekamā daudzumā, lai izpildītu jūsu dekorēšanas un nomaiņa , un jūs varat dalīties ar saviem draugiem un ģimeni silikona lodītes siksniņa pieņem krāsains silikons, pērles un akrila varavīksnes kuģa konstrukciju, gudrs un izsmalcinātu; akrila varavīksnes valdes modeļa dizains ir jaunas, spilgtas krāsas, pievilcīgu un burvīgs, viegli piesaistīt)

Izskatās arī
Sirds Tējas Galda Silikona Veidnē Epoksīda Sveķi, Augļu Plate Mat Pelējuma
€2.58 €1.68

(1330 funkcijas: ootdty epoksīda pelējums ir izgatavoti no augstas kvalitātes silikona, mīksta un elastīga, viegli izjaukt, nav viegli deformēt, mazgājams, ļoti izturīga, un atkārtoti. silikona materiāla pieņem progresīvu tehnoloģiju, un ir izgatavots no izturīga silikona.mūsu sveķi veidnē var izmantot atkārtoti.gala produkts būs precīza un gluda virsma kā spogulis. diy liešanas)

Izskatās arī
Sacelšanās Spēle Valorant Keychain Glitchpop Odin 8cm Keyring Ieroci Pistoli Modelis llaveros Kulons Rotaslietas Chaveiro Dāvanas Vairumtirdzniecības 10PCS
€43.19 €30.23

(materiāls: sakausējuma krāsa: kā attēlu svars: apmēram 18g/gab stāvoklis: 100% pavisam jaunu iepakojums: opp pakete izmērs: aptuveni 8 cm (šo lielumu roku manuāla mērīšana, tāpēc šīs būs maz kļūdu, pamatojoties uz dažādu mērīšanas metodes, ja jums rūp tas, lūdzu, nav nopirkt, tks uz jūsu sapratni!))

Izskatās arī
Modes Vīriešu Gredzens Punk Vintage Nerūsējošā Tērauda Gredzenu, Saderināšanās, Kāzu Gredzeni, Vīriešu Rotaslietas, Dāvanas Vairumtirdzniecības Dropshipping
€10.18 €5.08

(nosaukums: nerūsējošā tērauda gredzens materiāls: nerūsējošais tērauds krāsa: tērauda izmērs: 7/8/9/10/11/12# iepakojuma specifikācijas: 1 gab/iepak)

Izskatās arī
Ērts Loku Vītņu Knotter Biezumu Knotting Rīku Biezumu Knotter Pērlīšu Rindas Piederumi Sakausējuma Materiāla Rotaslietas
€17.73 €12.06

(funkcijas: ootdty vienkāršot jūsu rotaslietas pieņemšanas procesu ar šo biezumu vītņu knotting rīks. izstrādāts ar kvalitāti sakausējuma, šie rīki ir izturīgs un uzticams, nodrošina ilgstošu lietošanu. ideāls diy entuziasti, rotaslietas dizaineri, un veikalu īpašniekiem, kuri mīl radot roku darbs rotaslietas. vai jūs esat, kas strādā mājās, vai kādā juvelierizstrādājumu)

Izskatās arī
Zilā A Līdz Z 26 Iniciāļiem Zelta Foliju, kas Piepildīts Sequin Modes Keychain Ar Tauriņu Pušķis Keyring Sievietēm, Vīriešiem, Somas Piederumi
€4.56 €1.60

(dārgie draugi, laipni lūgti manu veikalu , lūdzu, savākt veikals lai izvairītos nevar sūtīt, lūdzu, norādiet pareizu pilnu vārdu un pareizu detalizēta adreses, paldies uzmanību! mēs esam godīgi pārdevēji, mums būs atbildīgs par jebkuru problēmu.ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums. stāvoklis: 100% pavisam jaunu vienuma tips: keychain krāsa: kā parādīts)

Izskatās arī
50gab Akrila Krelles Pārredzamu Jauktu Krāsu Ķirbju Formas Zaudēt Krelles Rotaslietas Pieņemšanas DIY Aproce Tālrunis Ķēdes Piederumi
€1.80

(50gab akrila krelles pārredzamu jauktu krāsu ķirbju formas zaudēt krelles rotaslietas pieņemšanas diy aproce tālrunis ķēdes piederumi 1)materiāls:akrils 2)pērles lielums:kā attēlu 3)caurumu lielums:apmēram 2mm 4)daudzums:50gab piezīme 1. mēs piedāvājam tiešos reisus,un mēs varam nosūtīt uz klientiem tieši, bez jebkādas kvīts vai rēķina iepakojumā. 2.)

Izskatās arī
Y51E Silikona Foto Rāmis Veidnes, Epoksīda Sveķi, Pelējums uz Silikona Veidnes Attēlu Rāmis
€2.98 €1.99

(funkcijas: ootdty izveidot foto rāmji, reklāmas stendi ar šo plūstošā smilts rāmis set ideāls pievienojot pieskaras eleganci jebkurā telpā. izgatavots no augstas kvalitātes silikona, tas pelējums ir izturīga un viegli izmantot, nodrošinot, ka jūsu radīšana nāk pilnīgi katru reizi. ideāls rotaslietas veidotājiem, diy entuziasti, vai ikviens, kas vēlas pievienot dažas unikālas)

Izskatās arī
DIY Rotājumi Veidnes, Galda Rotājumi Maz Formas Silikona Materiāla, Vairumtirdzniecība
€6.87 €3.43

(funkcijas: ootdty izturīgs, temperatūras izturīgi, romāna formu, mīksts un ērts, viegli demold, un viegli tīrāma bez caurlaidības. piemērots bārs, restorāns, dzīvojamo rotājumi. izmanto: ģipsis, sveķu, kristāla , un tā tālāk.var izmantot diy dažādi rokdarbi un piederumi. saglabāt iekšā sveķu rotaslietas, pelējuma, gluda un tīra pirms lietošanas.pēc tam, kad produkts)

Izskatās arī
6,5 mm 4mm D Krāsa Moissanite Stīpām Auskari Sievietēm 925 Sterling Sudraba Pārklājumu Rose Gold Diamond Stud Auss Smalkas Rotaslietas, Dāvanas
€95.00 €32.30

(sweetrain 6.5 mm 4mm d krāsa moissanite stīpām auskari sievietēm 925 sterling sudraba pārklājumu rose gold diamond stud auss smalkas rotaslietas, dāvanas materiāls: s925 sudraba moissanite akmens: 6,5 mm*2gab 4mm*2gab karāts:1.3 ct +1.3 ct krāsu : d krāsa: sievietēm un lady iepakojums: 1 pāris moissanite auskari +dāvanu kastīte sertifikāts: gra sertifikāts kāpēc izvēlēties)

Izskatās arī