Cena €2.81 €7.41

Pilns apraksts

Veids:Franču Stila Mežģīņu Placemats

Krāsa:Kā parādīts attēlā

Izmērs:37cm(14.57 gadā)*30cm(11.81 gadā)

Materiāls:Terylene

Komplektā ietilpst:2 gab Mežģīnes Placemats MEŽĢĪŅU GALDA PLACEMATS -- Zīda Mežģīnes Doilies - Izgatavota no piena zīda materiāla, praktiskās un izmantošanai.

Ēdamgalds DEKORS-- Skaistas mežģīnes placemat lielākā daļa partijas apdare, tas var festivāls atmosfēru.

GALDA CILINDRS-- Piemērojami daudzas ainas, piemēram, ēdamistaba un virtuve.

AUSTI PLACEMAT-- mežģīnes mat ir sākotnējo krāsu un tekstūru, spilgti.Nekad izbalināt.Teksturētu būtu labāk pēc tam, kad atkārtoti mazgā.

KĀZU DEKORI-- Piemērots daudziem gadījumiem, piemēram, Brīvdienām un īpašiem notikumiem, Valentīna Diena, Lieldienas, Mātes Diena, tēva Diena, Halloween, Pateicības.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: KANNERT
  • Modeļa Numurs: Kalniņi
  • Iezīme: Noliktavā
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

18/22/28cm Non-stick Pannas Pankūku Panna Brokastu Maize ar Olu Pica Rievotās Pannas Virtuves Virtuves Indukcijas Plītis Gāzes Plīts
€65.36 €31.37

(18/22/26cm non-stick pannas pankūku panna brokastu maize ar olu pica rievotās pannas virtuves virtuves indukcijas plītis gāzes plīts produkta nosaukums: melaleuca panna produkta izcelsme: ķīna produkta materiāls: alumīnija sakausējuma + medicīnas akmens gadījumā, plīts: universal gāzes indukcijas plīts produkta iespējas: non-stick, ne trekno dūmu piezīme: *izmērs)

Izskatās arī
150Pcs Balts Cupcake Wrappers Mežģīnes Cupcake Starplikām Cupcake Dokumentus Cupcake Tases Gadījumos, lai Kāzas, Dzimšanas dienas svinības Dekori
€16.45 €13.98

(cupcake wrappers, ir izgatavotas no pearlecent mākslas papīru, dobu-no vīnogulāju modelis mežģīņu dizains.saplacināt iepakojums, viegli montēt un grūti sabruks.ideāls kāzu, kristību, jubileju, saderināšanās, dzimšanas dienas, bērnu dušas, halloween vai ziemassvētku pasākums.nenovietojiet ietinēji krāsns.tie nav termiski izturīgs, bet, lai rotā cupcakes vai mafini pēc tam, kad tās tiek ceptas.liels kēksi,)

Izskatās arī
Rīsi Sietiņš Un Virtuves Colander Set - Celma, Rīsi Un Mazie Graudi - Uzsūkšanās, Nomazgā Un Notecina Dārzeņi Un Augļi
€18.84 €14.31

(daudzfunkcionāls - izmantojiet šo sietiņu bļodā un colander kopā un atsevišķi.šis komplekts ir lielisks skalošana un sasprindzinājuma rīsu un quinoa, mērcējot ražot, un uzkopšanas ogas un citi svaigi produkti.nav svarīgi, kā jūs to izmantot, mēs domājam, ka jums patīk daudzpusība un dizains šo komplektu. moderns dizains - naudas sodu caurumi sietiņš veikt straining rīsi, kas ir viegli, mazāk)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Uzpūtenis Gredzeni Kārtu Cepumu Kuteris Kūka Pelējuma Virtuves Maizes Mīklas Rīks Pīrāgu,karameli, pomādi,Utt.
€12.03 €6.86

(multifunkcionāla lietošana: šo maizes pelējuma ir piemērots veicot dažādus konditorejas izstrādājumi, kūkas, pudiņi, mousses, želatīns, deserti, un vairāk.to var arī izmantot, lai atbalsta jūsu cepšanas ceļojumu veidošanā, cepumi un sausiņi.nerūsējošā tērauda materiāls: maizes pelējuma ir izgatavoti no augstas kvalitātes 304 nerūsējošā tērauda, kas ir netoksisks, bez smaržas, un karstumizturīga.nerūsējošā)

Izskatās arī
Artišoks un Miris Filiāle Silikona Spilventiņu Briežu Pomādes Kūka Uzpūtenis Pelējuma Šokolādes Silikona Kūku Mežģīnes Mat Virtuves Piederumi
€6.56 €3.93

(artišoks un miris filiāle silikona spilventiņu briežu pomādes kūka uzpūtenis pelējuma šokolādes silikona kūku mežģīnes mat virtuves piederumi)

Izskatās arī
Ziemeļvalstu Marmora, Keramikas Kalniņi Kafijas Tējas Tase Pudeli Pad Placemat Galda Dekori Virtuves Piederumi
€1.39 €0.97

(funkcijas: 1. marmora graudu izgatavoti paliktņi, katra no tām ir unikāla modelis. 2. būt bīstama, izmantot trauku mazgājamā mašīna, cepeškrāsns vai mikroviļņu krāsns. 3. tā var arī smalku rotājumu uz galda un izmantot kā kolekcija. 4. neslīdoša mat mat apakšā, turot slapju un siltu prom no sava rakstāmgalda. 5. pieejami trīs formas, apaļa, kvadrātveida un regulāra)

Izskatās arī
1Pc 1000 Grants Dimanta Nažu Asinātāju Leņķis Asināšanas Akmens Whetstone Profesionālo Nažu Asinātāju Rīks
€6.41 €4.04

(specifikācija: materiāls : dzelzs + dimanta + pvc abs bāzes smiltis: 1000# izmērs : 150*20*5mm tērps: apex edge pro asinātāju ar dimanta biezums : 1mm apmēram (ieskaitot dzelzs plāksnes) daudzums: 1gab funkcijas: asināšana, to var noteikt uz jebkuras līdzenas virsmas.ideāls rūpnieciskais dizains, skaisto izskatu asināšanas akmens, nav nepieciešams izmantot eļļu vai ūdeni.kompakts, viegls, viegli pārvadāt daudz)

Izskatās arī
Panda Iespiesti Camper Krūzes Kempings Emaljas Krūze Vasaras Capming Puse, Alus, Sulas Tasi Gudrs Rokturi Kausi Labākās Dāvanas Draugs Bērniem
€5.24 €0.64

(• materiāls: emalja • izmēri: augstums 3.14 (8 cm), diametrs 3.35 (8.5 cm) • baltā laka ar sudraba apmali • izdrukāt tikai vienā pusē krūze •sakarā ar raksturu, rustic no krūzes, var redzēt nelielu defektu, piemēram, iespiedumi, burbuļi + citas funkcijas zemniecisks ------uzmanību! ------ nav siltuma šķidrumus vai pārtiku tieši krūze-tā var sabojāt pārklājumu. rokas)

Izskatās arī
Musubi Nospiediet Suši Maker Veidnes Onigiri Pelējuma, Kas Nav Stick Rīsu Bumbu Pelējuma Havaju Suši Maker Mājas Virtuves Restorāns
€13.71 €9.18

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! droša lietošanai: šis suši maker veidņu komplekts ir izgatavots no kvalitatīvs pp materiāls, kas raksturo non-stick virsmas īpašībām un viegli tīrāms, izturīgs un uzticams, droši, un non-stick virsmu pasargā no priekšlaicīgas pārtikas atlikumi, kas ļauj jums, lai atbrīvotu rīsu viegli un bez piepūles. viegli)

Izskatās arī
Karstā Pārdot 10Pcs Plastmasas Vienreizējās lietošanas Pusdienas Zupas Bļoda Pārtikas Konteineru Uzglabāšanas Kaste Ar Vāku
€15.44 €7.72

(10pcs plastmasas vienreizējās lietošanas pusdienas zupas bļoda pārtikas konteineru uzglabāšanas kastes ar vākiem, g2ab pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: izgatavots no pārtikas kategorijas pp materiāla, kas padara tos ekoloģiski draudzīgu, drošu un veselīgu izmantot. iekļauti vākiem, kas ir uzlabotas, lai uzņemtu uz krūzes tik gludi, kā iespējams, joprojām turot)

Izskatās arī
Podu Vāku Un Bagāžnieku Vāku Uzglabāšanas Organizators Nerūsējošs Daudzfunkciju Piederumi Plaukts Virtuves Piederumi Pot Organizētāja Kabinets,Izturīga
€20.55 €16.86

([daudzfunkcionāls] podu vāku stāvēt var rīkot dažāda veida rokturis vāki, noapaļots, ausu uzgaļi, utt.stabils, lai novērstu krišanu. [podu vāku organizators] podu vāku organizators paliktni var uzstādīt uz countertop sienas, skapju durvis, saglabāt jūsu virtuves organizēta. [2 līmeņu] podu vāki turētājs var turēt līdz 2 podu vāki, ietaupot virtuves telpa, glabāt virtuvē tīru. [viegli)

Izskatās arī
Silikona Virtuves Anti Plaucēšana Cepšanai karstumizturīga Lāpstiņu, Siltumizolācija, kas Nav Stick Pot Virtuves Trauks Izmantošanai mājsaimniecībās
€8.96 €3.59

(silikona virtuves anti plaucēšana cepšanai karstumizturīga lāpstiņu, siltumizolācija, kas nav stick pot virtuves trauks izmantošanai mājsaimniecībās produkta nosaukums: virtuves piederumi produkta svars/izmērs:68g gadījumā pūļa: pavārs uzmanību: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, šis produkts ir kļūdas 1-3 cm.ja jums nav prātā, jūs varat iegādāties 2.jo atšķiras)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Kafijas Trafaretu Latte Cappuccino Dekorēšanas Trafareti Kūka Sīkfailu Spray Paint Mākslas Cepšanas Veidnē Kafijas Piederumi
€2.41 €1.28

(funkcijas: tas ir izgatavots no nodilumizturīga un korozijas izturīgs nerūsējošā tērauda ar gludām malām un nav ievainots jūsu rokās. katra kafijas veidne ir iegravēts ar izsmalcinātu gleznu, tāpēc, ka jūs varat izrotāt kafijas vainags jūs esat apmierināti ar. tās diametrs ir aptuveni 8,5 cm, kas piemērots standarta izmēri dažādi kausi. viegli tīrāms, pievienot vairāk jautrības,)

Izskatās arī
Pusdienas Kaste Bērniem Ar Nodalījumiem Bento Lunchbox Skolas Bērnu Leakproof Bērnu Pārtikas, Uzkodu Kārbas Jaunu 2022
€7.26 €4.36

(pusdienas kaste bērniem ar nodalījumiem bento lunchbox skolas bērnu leakproof bērnu pārtikas, uzkodu kārbas jaunu 2022 apraksts: produkta nosaukums: bento kaste produkta krāsa: violeta/dzeltena/ produkta materiāls: produkta iepakojums: heat shrinkable gadījumā aina: restorāns office/jomā specifikācijas: 1. māšu un zīdaiņu pārtikas klases , nesatur)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Uzpildāmas Atkārtoti Kafijas Kapsulas Cafeteira Filtrs K Maksu &Tchibo Cafissimo Cream Maker CNIM Karstā
€20.28 €13.99

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! nerūsējošā tērauda uzpildāmas atkārtoti kafijas kapsulas cafeteira filtrs k maksu &tchibo cafissimo cream maker cnim karstā izgatavots no nerūsējošā tērauda, ne fedings, nav rūsas, vairāk praktiska. var izmantot atkārtoti, lai aizsargātu vidi un ietaupīt naudu. korozijas izturīgas, skābes izturīgas,)

Izskatās arī
3D Lieldienu Olu Plastmasas Konfektes, Šokolādes Pelējuma, Kūkas, Konditorejas Dekorēšanas Instrumentiem, Polikarbonāta Šokolādes Pelējuma
€6.15 €4.30

(mūsu produkti ir izgatavoti ar drošības pārtikas izstrādājumi materiālu saskaħā ar starptautiskās standrd izmantot envirinment temperatūras 1)dropshipping 1.jūsu klienta vietā, lai savā veikalā vai mājas lapā. 2.jūs vietā, pašā secībā manā veikalā un saglabāt peļņu. 3.mēs nosūtīsim lai saviem klientiem tieši. 2) piegāde (mūsu preces ir ļoti piemērotas)

Izskatās arī
Ziemeļvalstu Vienkārša Tabula Mat Mežģīnes Taisnstūra, Apaļas Vakariņas Mat Apļveida Siltuma Izolācijas Kafijas Tasi Kalniņi Sadzīves Dekoratīvās Autiņu
€4.60 €2.76

(iepakojums saraksts: 1gb galda kalniņi materiāls:poliesters / mežģīnes izmērs: kā attēlu krāsa: balta piezīme: lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, bildes, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.)

Izskatās arī
violetā māla tiger tējas pet zen Kung Fu attēls Tējas Ceremoniju Piederumi чайные фигуркиq roku darbs mājās rotājumi
€9.46 €7.10

(modname=ckeditor izmērs: a: 8.3*6.5*7.1 cm b:7.4*8.6*6.3 cm c: 6.6*5.8*7.1 cm d: 7.5*8.6*4.4 cm materiāls: violeta smilšu produkta nosaukums: violeta smilšu gudrs tiger tējas pet meistarība: tradicionālo amatniecību materiāls: violeta smilšu stils: 4 iespējas izcelsmes valsts: dehua, ķīna iepakojums: triecienizturīgs iepakojums piezīme:)

Izskatās arī
Zobu bakstāmais Dozatoru Atvērtu zobu Bakstāmo Atmiņas par zobu Bakstāmo, 5 Krāsas Izvēlēties
€14.47 €7.23

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas materiāli, lai veiktu augstas kvalitātes zobu bakstāmais turētājs. nospiediet augšu un ārā, slēgts vāks efektīvi novērstu putekļu iekļūšanu. mazo izmēru un lielu jaudu, ar nodalījumiem iekšpusē, tas ir viegli izmantot, lai uzkrātu zobu bakstāmos, bez apgāžas. zobu)

Izskatās arī