Cena €0.08 €0.09

Pilns apraksts

nelielu peļņu, bet ātru apgrozījumu garantēta kvalitāte, Ja jums ir nepieciešams vairāk, lūdzu, sazinieties ar mums, Mēs pielāgot cenas, lai kalpotu jums labāk

Pircējs Padomi

1: Vispirms pārliecinieties, ka tha t jūsu adrese ir pareiza

2: Pirms parakstīt paku, lūdzu, pārbaudiet, vai zemes gabals ir piepildīta ar produkta

Par MUMS

Mēs Apsolām:

* Ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti.

* Piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti

Klientu Apkalpošanas Politika

Mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs darīsim visu iespējamo, lai saņemtu atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams.

Darbības joma uzņēmējdarbība: auto IC, digital uz analog circuit, viens čips, mikrodatoru, fotoelektrisks sakabe, uzglabāšanas, trīs-termināla sprieguma regulators, SCR, lauka ietekmi, schottky, releji, rezistori, kondensatori , gaismas caurules, uzmavas, un citi vienas pieturas atbalsta pakalpojumus!

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO / FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Mūsu priekšrocības

1: Mēs visu pašu sastāvu, ar pietiekamu piedāvājumu

2: produkta kvalitāti sasniedza sērijas sertifikācija

3: Mēs atbalstām dažādus transporta, Honkongas un Ķīnas pasta paciņas, EMS.DHL federālais .UPS un TNT, var pilnībā izpildītu dažādas vajadzības, kas pircējam.

Es esmu stingri pārliecināts,

Mums būs jūsu labākais partneris

Specifikācijas

  • Veids: Sprieguma Regulators
  • Elektroniskās Detaļas Un Piederumi 2: DIY KOMPLEKTU
  • Izkliedes Jauda: starptautiskais standarts
  • Stāvoklis: Jauns
  • Elektroniskās Detaļas Un Piederumi 3: DC-DC
  • Iepakojums: SOP
  • Darbības Temperatūra: starptautiskais standarts
  • Modeļa Numurs: KA7500B
  • Barošanas Spriegums: starptautiskais standarts
  • Elektroniskās Detaļas Un Piederumi 4: STM32
  • Elektroniskās Detaļas Un Piederumi: ESP32
  • Pieteikums: Dators
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Elektroniskās Detaļas Un Piederumi 1: ESP8266

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1GB/DAUDZ PMQ75-48S3V3PY Oriģinālo Barošanas Modulis PMQ75-48S3V3PY-6 Ieejas Spriegums 48 V Izejas Spriegums 3.3 V IC Chip Akciju
€5.18 €4.93

(sakarā ar plašu elektronisko komponentu mēs darbojamies, mēs nevar augšupielādēt tos pa vienam.ja jūs nevarat atrast modeli, kas jums nepieciešams, mūsu veikalā, lūdzu, sazinieties ar mums vai sniegt mums ar bom formu, un mēs nodrošināsim jūs ar citātu drīz. profesionālā atbalsta ic: dažādu elektronisko komponenšu, piemēram, home appliance ic, automobiļu ic, komunikācijas ic, un ic iepakojums:)

Izskatās arī
AO3423 SOT-23 -20V/-2A MOSFET JAUNAS Oriģinālas
€0.88

(nelielu peļņu, bet ātru apgrozījumu garantēta kvalitāte, ja jums ir nepieciešams vairāk, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs pielāgot cenas, lai kalpotu jums labāk pircējs padomi 1: vispirms pārliecinieties, ka jūsu adrese ir pareiza 2: pirms parakstīt paku, lūdzu, pārbaudiet, vai zemes gabals ir piepildīta ar produkta par mums mēs apsolām: * ražot tikai labāko)

Izskatās arī
KY-002 Pārslēgt Vibrācijas Moduli, Vibrācijas Sensors SW-18015P Par
€11.88

(laipni lūgti mūsu veikalos! dārgie draugi, ja jūs interesē ļoti daudz kas, par ko vēlaties pasūtīt lielu daudzumu, lūdzu, sazinieties ar mani pa e-pastu vai runāt par cenu! skype:jamielian1210 kompensācijas & atgriešanās: mēs piedāvājam garantija uz visiem posteņiem, ko mēs esam pārdevuši.prece tiks pārbaudīta, pirms kuģis, tas būs labā stāvoklī, ja ir dažas problēmas)

Izskatās arī
Sarkans Zils Zaļš 3 In 1 LED R8205T DS1302 elektroniskais Pulkstenis, Temperatūras, Sprieguma Modulis Laiks, Termometra Voltmetrs Valdes DC 5V-30V
€6.30 €3.14

(silts prompt: cienījamais pircējs, mūsu lētāko transporta pakalpojumi ekonomiskās kategorijas loģistika (sunyou ekonomiskās gaisa pasts ,ķīna post parasto mazo pakešu plus), var izsekot tikai befor tā ierodas jūsu valstī,lūdzu, izvēlēties standarta kategorijas loģistikas, ja jūs vēlaties pilnu sekošanas informāciju.sīkāk vēlāk 3 in 1 modulis, iestatiet laiku, termometrs, voltmetrs trīs veidu praktiskās)

Izskatās arī
LED vilciņš Rotējošo Žiroskopu Segtu bākugunis DIY Komplektu Elektronisko Metināšanas Produktu Komplektu Jautri Ražošanas Sastāvdaļas
€0.99 €0.67

(led vilciņš rotējošo žiroskopu segtu bākugunis diy komplektu elektronisko metināšanas produktu komplektu jautri ražošanas sastāvdaļas funkcijas: 1. jautri un jautri elektronisko komplekts 2. uzlabot praktiskās spējas un nostiprināt teorētiskās zināšanas 3. naudas sodu meistarība, kvalitātes nodrošināšana 4. ļoti piemērots profesionāļiem, vai elektronisko entuziasti, lai praksē 5. ļoti piemērots metināšanas)

Izskatās arī
1GB TB9213P TB9213 DIP16
€1.40 €1.32

(tb9213 tb9213p dip16)

Izskatās arī
ESP8266 WIFI Vienu Releju Modulis ESP-12F Attīstības padomes DC5-80V VCC GND Attīstības Vidi, Uzstādīšana
€5.58 €2.79

(produkta iespējas: 1.esp8266 atbalsta dažādus sevis attīstība, programmatūru un citu attīstības instrumenti 2.piemērojami esp8266 vidusskolas attīstības mācību, smart mājas bezvadu kontroles un citos gadījumos 3. attīstības padomes darbā ar interfeisu, sietspiedes, viegli lietot 4. kompakts izmērs, tikai 59.2 mm * 48.6 mm izmērs ir viegli pārvadāt 5. ar rindu īssavienojumu)

Izskatās arī
16 Kanālu Releja Slēdzis Modulis Ar Optocoupler LM2576 Releja Modulis 5V, 12V 24V Smart Izplešanās Valdes Elektronisko Komponentu Valde
€16.88 €11.81

(16 kanālu releja slēdzis modulis ar optocoupler lm2576 releja modulis 5v, 12v 24v smart izplešanās valdes elektronisko komponentu valde funkcijas: katram cilvēkam ir 15-20 ma vadītāja strāvu. izmanto divas 8-kanālu uln2803apg darlington bloki čipu kontroles releja moduli. tas ir 16-kanālu pārraides saskarnes panelis, kas var kontrolēt tieši ar plašu microcontrollers, piemēram, arduino,)

Izskatās arī
10PCS 100%Jaunu Oriģinālu IRGIB6B60KDPBF GIB6B60KD TO-220F IGBT 600V 11A 38W
€38.29

(1. kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu attīstību,mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem. 2.mūsu programma atstās atpakaļ pašā atsauksmes, lai jūs,kad jums pozitīvas atsauksmes. 3.lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt neutaral un negatīvo atgriezenisko saiti ,mēs centīsimies mūsu labāko,)

Izskatās arī
TLC27L2CDR SOIC-8 Zīme: 27L2C Precizitātes Pastiprinātājus Dual Prec Op Amp Precizitātes Pastiprinātājus Čipu LinCMOS
€0.33 €0.31

(padomi: lapas cena ir tikai atsaucei jūs varat sazināties ar mums, lai dotu jums vairāk labvēlīgu vienības cenu. produktu kategorijas: precizitātes pastiprinātājus rohs: ziņas sērija: tlc27l2 kanālu skaits: 2 kanālu gbp - iegūt joslas platums produkts: 110 khz sr - slew rate: 30 mv/asv cmrr - kopējā režīmā noraidījumu attiecība: 94 db izejas)

Izskatās arī
14Values*10Pcs=140pcs 1W Zener Diode Komplekts DO-41 3.3 V-30V Sastāvdaļa Diy Komplektu, Vienmērīga Spiediena Cauruļu KOMPLEKTS
€1.73 €1.71

(par mums mēs apsolām: * ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. * piegādāt preces mūsu klientiem visā ar ātrumu un precizitāti klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs darīsim visu iespējamo, lai saņemtu atpakaļ uz jums, cik)

Izskatās arī
10PCS 100%Jaunu Oriģinālu IRFS4321TRLPBF IRFS4321 TO-263 N-kanāls 150V 85.A MOSFET
€27.35

(1. kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu attīstību,mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem. 2.mūsu programma atstās atpakaļ pašā atsauksmes, lai jūs,kad jums pozitīvas atsauksmes. 3.lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt neutaral un negatīvo atgriezenisko saiti ,mēs centīsimies mūsu labāko,)

Izskatās arī
MAX20734EPL+T MAX20734 FCQFN Komutācijas sprieguma regulators chip
€36.60

(laipni lūgti manā veikalā. mēs sniedzam viens-pārtraukt iepirkuma pakalpojumi ja jums ir nepieciešams vairāk daudzums vai vairāk produktiem,lūdzu, sazinieties ar mums. dārgie draugi, liels paldies par jūsu atbalstu. ja citi pārdevēji, un mums nav parāda prasības citos pack24.lv, lūdzu, sazinieties ar mums, izmantojot tērzēšanas lai izveidotu jaunu saiti, lai jums. tā)

Izskatās arī