Cena €1.74 €2.34

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Pievienot pieskārienu cuteness, lai jūsu ar šo adorable capybara akrila auskari.Ideāls ikvienam, kas vēlas moderns un atšķirīgu izskatu.

Izstrādāts ar augstas kvalitātes materiāliem, šie auskari ir drošs un izturīgs, nodrošinot ilgstošu izmantošanu.Viegls dizainu, kas piedāvā komfortu visu dienu valkā, padarot tās piemērotas jebkurā gadījumā.

Piemērots dzīvnieku mīļotājiem un modes entuziasti, kuri novērtē unikālo piederumi.Šie capybara akrila auskari ir jābūt tiem, ar neatkarīgu modes garša.

No gadījuma izbraukuma lai vairākas reizes, šie auskari papildinās jūsu viegli.Ideāls darbs, iepirkšanās, vai skolā.

Meklē pārdomāto dāvanu?Pārsteigums, kāds īpašais uz dzimšanas dienām, jubilejām, vai brīvdienas ar šīm capybara akrila auskari.Parādīt jūsu rūpes un mīlestību kopā ar šo papildierīci.

Specifikācijas:

Materiāls:Akrils

Svars:Apm.4

Komplektā Ietilpst:

1 Pāris Ausu Kniedes/Klipi

Piezīme:

1.Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs kārtībā.

2.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Specifikācijas

  • Metālu Tips: NAV
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Sods vai Modes: Modes
  • svars: Approx. 4 g
  • Formas\raksts: Dzīvnieku
  • Auskari Tips: Auskariem
  • Materiāls: Akrila
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Stils: Classic
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Vienuma Tips: Auskari
  • CN: Ķīna

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

20pcs Krāsains Sveķu Trušu Varde Panda Kaķis Pīlēns Karikatūra Dzīvnieku Flatback Albums Amatniecības DIY Dekoru Statuetes Sveķu Piederumu
€5.46 €4.92

(noklikšķiniet, lai saglabātu vairāk ! sveķu cabochons flatback par diy apdare piederumi kawaii ar plakanu aizmuguri cabochon piekariņi meitenēm hairclip apdare . sveķu karikatūra cabochons meitenēm telefonu gadījumos gudrs flatback izrotājumu sveķu piekariņi bērniem gļotas . sveķu cabochons flatback telefona gadījumā apdare karikatūra diy sveķu cabochon meitenēm)

Izskatās arī
200pcs Plastmasas Diy Atslēgu piekariņi Klipus Keychain Skavām Amatniecības Trauslo Plastmasas Atslēgu piekariņi Āķi
€15.66 €7.83

(apraksts šis produkts ir izgatavots no plastmasas materiāla, atslēgas savienojumu materiālu, kas ir ļoti izturīgs un var veicināt ražošanu, apkopi un nomaiņu savu atslēgu.mazo un izsmalcinātu, labi apdares detaļas, praktiskās funkcijas, nodrošina jūsu keychain izturēs laika pārbaudi. funkcijas -krāsa:krāsains -materiāls:plastmasa -izmērs:4.80x2.50x0.30cm/1.89x0.98x0.12ar -)

Izskatās arī
Regulējams Ķēdes Sirds Kulons Šarmu Kaklarota Kritums sānslīdi kaklasaite Resizable par Sievietēm
€3.51 €1.72

(sirds kulons šarmu kaklarota 【jēgpilnu kaklarota] aicina-tas apstiprinoši kaklarota ir lieliska dāvana vīrieti vai sievieti, kas vajadzīga, atgādinot, reizi brītiņa.pārdomāto dāvanu meita, bestie, draudzene, māsa, māsīca, māsas bērns, mamma,tante, labi draugi, jo īpaši dažas nozīmīgas dienas, piemēram, augstas skolas/ koledžas absolvēšanas, dzimšanas dienas, atpakaļ uz skolu, valentīna diena, sieviešu)

Izskatās arī
DIY Ziedu Krelles Rotaslietu izgatavošana Plakanu Disku, Krelles, Slīpētas Pērles Distances Krelles, kas zaudē Krelles Apaļu Bumbu Krelles Zvaigžņu Krelles
€6.89 €4.82

(jūs saņemsiet 1240pcs distances krelles, tostarp 10 dažādu stilu, kas var atbilst jūsu ikdienas diy vajadzībām. mūsu distances krellītes ir izgatavotas no augstas kvalitātes ikp materiāls, izturīgs un izturīgs, nav viegli izbalināt un bojājumiem, ar ilgu kalpošanas ilgumu. 1240pcs distances lodītes satur 10 stilu, ievietots 10 nodalījuma skaidrs, plastmasas kasti, kas labi organizēta un nav sajaukti)

Izskatās arī
DIY Matu Pin Liešanas Veidnes Matu Klipu Silikona Veidnes Galvassegu Rotaslietas Epoksīda Sveķiem, Veidnes, lai DIY Pieņemšanas Amatniecības
€2.19

(funkcijas: sveķu lējuma veidnes ir izgatavots no izturīga silikona, kas ir elastīgs, atkārtoti un viegli izmantot. matu klipu veidnes nāk stili, piemēram, ziedi un taureņi.šis stils ir visvairāk populārs meiteņu vidū, pusaudžiem un sievietēm. nodot sveķiem, un jūsu mīļākie elementu matadatu pelējuma.pēc tam, kad tā ir izārstēta, atbrīvot savu izveidošana no veidnes (non stick,)

Izskatās arī
50gab Akrila Krelles Pārredzamu Jauktu Krāsu Ķirbju Formas Zaudēt Krelles Rotaslietas Pieņemšanas DIY Aproce Tālrunis Ķēdes Piederumi
€1.80

(50gab akrila krelles pārredzamu jauktu krāsu ķirbju formas zaudēt krelles rotaslietas pieņemšanas diy aproce tālrunis ķēdes piederumi 1)materiāls:akrils 2)pērles lielums:kā attēlu 3)caurumu lielums:apmēram 2mm 4)daudzums:50gab piezīme 1. mēs piedāvājam tiešos reisus,un mēs varam nosūtīt uz klientiem tieši, bez jebkādas kvīts vai rēķina iepakojumā. 2.)

Izskatās arī
Y51E Silikona Foto Rāmis Veidnes, Epoksīda Sveķi, Pelējums uz Silikona Veidnes Attēlu Rāmis
€2.98 €1.99

(funkcijas: ootdty izveidot foto rāmji, reklāmas stendi ar šo plūstošā smilts rāmis set ideāls pievienojot pieskaras eleganci jebkurā telpā. izgatavots no augstas kvalitātes silikona, tas pelējums ir izturīga un viegli izmantot, nodrošinot, ka jūsu radīšana nāk pilnīgi katru reizi. ideāls rotaslietas veidotājiem, diy entuziasti, vai ikviens, kas vēlas pievienot dažas unikālas)

Izskatās arī
Dabas Zaļā Druzy Agates Klastera Kulons, Kaklarota, Auskari Ar Nelegālo Geode Aptuvenu Dabīgā Akmens Auss, Kniedes, Kaklarota, Rotaslietas
€9.08 €5.45

(produkta apraksts materiāls:druzy agate auskari & kaklarota šarms:druzy, agate stils:fashion,vintage,elegants,cute piemērots brīdis,:draugiem vākšana, dzimšanas dienas svinības, kāzas, coming-of-age ceremonija, izlaidums,apbalvošanas ceremonija.valentīna diena,pateicības, ziemassvētki, jaunais gads, dāvanas. starptautiskā pircēju lūdzu, ņemiet vērā: 1).lūdzu,)

Izskatās arī
Dawapara Zīmogs Dieviete Babalon Kaklarota Heptagram Zvaigžņu Kulons Thelema Mistisks Amuletu Nerūsējošā Tērauda Rotaslietas
€4.84 €3.88

(simbolizē atbrīvošanos un auglību tas ir simbols, dievietes babalon.citi vārdi ir lielā māte, koši sieviete un māte negantības.viņa ir dieviete heka un pazeme.punkti zvaigžņu pārstāv septiņus pamatprincipus pazeme.diviem augšējiem punktiem zvaigzne un viens zemākā punkta nozīmē skaitlis sieviete.)

Izskatās arī
1gb 2024. gadam Ķīniešu Zodiaks Aizbildnis Dievs Kulons Budas Bodhisatva Kulons Laimīgs Amuletu 2-pusē Sakausējuma Atslēgu piekariņi Kulons Piederumi
€0.62 €0.40

(jaunu un augstas kvalitātes! materiāls: sakausējuma krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: 6cm*4cm pakete ietver: 1pc piezīme: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet, kļūdas par 1-3mm. 2. kā dažādiem datoriem displejā dažādās krāsās, paldies par jūsu izpratni, paša produkta krāsa var nedaudz atšķirties no attēla.)

Izskatās arī
10pcs Jaunu Kaķu Acu Saule Rhinestone Piekariņi Krāsains Kristāla Opal Kuloni DIY Padarot Sievieti, Auskari, Kaklarota, Anklet Modes Rotaslietas
€3.58 €2.50

(posteņa nosaukums: 10pcs jaunu kaķu acu saule rhinestone piekariņi krāsains kristāla opal kuloni diy padarot sievieti, auskari, kaklarota, anklet modes rotaslietas 1.svars:14g 2.izmērs: kā attēlā 3.iepakojumā: 10pcs/daudz 4.sods vai modi: modes 5.materiāls: sakausējums/rhinestone 6.lietošana: roku kaklarota keychain, auskari, gredzens ... kvalitātes nodrošināšana 100%)

Izskatās arī