Cena €7.83 €15.66

Pilns apraksts

Apraksts

Šis produkts ir izgatavots no plastmasas materiāla, atslēgas savienojumu materiālu, kas ir ļoti izturīgs un var veicināt ražošanu, apkopi un nomaiņu savu atslēgu.Mazo un izsmalcinātu, labi apdares detaļas, praktiskās funkcijas, nodrošina jūsu keychain izturēs laika pārbaudi.

Funkcijas

-Krāsa:Krāsains

-Materiāls:Plastmasa

-Izmērs:4.80X2.50X0.30cm/1.89X0.98X0.12ar

- Raksturo viegla, izturīga, mīksta, nodilumizturīga, var kalpot jums ļoti labi.Var būt izstrādāta un saskaņota ar sevi, lai izveidotu savu īpašo aksesuāru.

- Galvenais, ķēdes, sprādzes var ļoti labi palīdzēt jums saglabāt un veikt dažāda veida atslēgas.

- Izgatavots no plastmasas materiālu un izsmalcinātu meistarība, nebūtu scratch jums.Var izmantot taustiņus, rotas, somas, utt.

- Pamatotās dizains un struktūra var efektīvi novērst jūsu taustiņus, tiek zaudēta.

- Ar keychain ir multi-funkcionāla konstrukcija, kas kalpo kā keychain, kulons, vai mugursoma apdare.

200 x omārs skavām

Specifikācijas

  • feature11: keychain klipu
  • feature2: keychain, kas veic piegādi
  • feature4: keychain aizdare
  • Feature7: atslēgu ķēdes, āķi klipu
  • Feature6: keychain āķi
  • Materiāls: KOKVILNAS
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Feature9: keychain aksesuāri vīriešiem
  • feature5: Omārs skavām
  • Feature8: auto plastmasas atslēgu gredzens
  • Feature10: keyrings bulk
  • feature3: atslēgu piekariņi, bulk
  • feature1: Omāra aizdare keychain
  • feature12: diy keychains

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

16Pcs Sajauc Tibetas Sudraba Akmens Kārtu, Piekariņi, Kuloni, Savienotāji 12x18mm
€3.05 €2.13

(krāsa : tibetas sudraba pārklājumu / jaukta materiāls: cinka sakausējums metāla (svina un niķeļa bezmaksas) / cat eye akmens izmērs : kā parādīts attēlā (1mm=0.0393 collu 1inch=25.4 mm) piezīme: attēli tiek uzņemti ar reāliem krājumus saskaņā ar baltās gaismas efekti,lai ražotu var parādīties maza izmēra un krāsu atšķirība uz datora ekrāna,lūdzu, skatiet lieluma informācija par)

Izskatās arī
Gotu, Punk Kulons Sarkano Asins Piliens Aproce Rokassprādze Pieaugušo Atdzist Hip Hop Aproce Paziņojumu Rotaslietas, Aksesuāri
€3.56 €2.38

(funkcijas: ootdty asins piliens aproce ir unikāls un tendenci aksesuāru, kas papildina edginess uz jebkuru apģērbs. izgatavots no augstas kvalitātes leģēta un puv želeja, šī aproce ir izturīgs un ērts valkāšanai. paredzēts gan vīriešiem, gan sievietēm, kas ciena netradicionālās modes paziņojumus. šī aproce ir ideāls ikdienas gadījumos, puses, koncerti, un citu notikumu,)

Izskatās arī
1PC Titāna Tērauda Auskaru Auss Klipsis Ausis Sprādzes Auskari, Rotaslietas Auss Klipsis Bez Caurdurtās Ausis Rotaslietas Sievietēm Cilvēks 1.3x1.3cm
€1.64

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. modes un unikāls dizains. specifikācijas: materiāls: titāna tērauda krāsas: 8 krāsas daudzums: 1 gab. izmērs:par 1.3*1.3 cm (0.5 ) paketē iekļauts: 1 gab auss klipsi piezīme: sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. lūdzu)

Izskatās arī
925 Sterling Sudraba Krelles Kosmosa 8mm Sudraba Zvaigzne Šarmu Rāmis Krelles Fit Aproces, Auskari, Padarot DIY Smalkas Rotaslietas Apdare
€2.91 €2.30

(materiāls:925 sterling silver krāsu: kā foto ārpuses izmērs:8.5 mm iekšējais izmērs:4mm iepakojumā:1gb/opp)

Izskatās arī
HPHT dimanta Fancy Spilgti Zaļa 1ct VS1 skaidrību starojuma avota formu GEMID sertificētā laboratorijā audzē dimanta akmens brīvs
€813.86 €569.70

(cienījamie klienti.mums ir dažādas formas un dažādu krāsu lab pieaudzis dimantu pārdošanas.lūdzu, skatiet produkta esošo mājas lapu vai sazinieties ar pārdošanas.paldies. inventāra produktiem, kuģis tūlīt ja jums ir nepieciešams, tuvcīņa akmens .mums arī ir ,lūdzu, pārbaudiet šo saiti :)

Izskatās arī
Kabatas Ķēriens Token tālsatiksmes Dāvanas Nerūsējošā Tērauda Keychain ar PU Ādas Keychain Iedvesmojošu Piemiņas Dāvanu
€3.62 €1.99

(aprakstīt: krāsu, kā parādīts attēlā materiāls: pu+nerūsējošā tērauda izmērs: āda lieta: 4.8*6.8 cm/1.88*2.67 collu; monētas: 3cm/1.18 collas svars: 15g 1. laimīgo šarmu iedvesmojošu lēmumu monētas: šo nerūsējošā tērauda rotaslietas ir unikāla un nozīmīga laimīgs šarmu.tas ir izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējoša tērauda materiāla, kas ir izturīgs)

Izskatās arī
Silikona Pogu Shaper Silikona Sveces Nabas Vēdera Poga Shaper Trenažieris F19D
€4.49 €2.24

(funkcijas: ootdty mūsu caurspīdīga silikona nabas plug ir jābūt, lai vēders pogu mīļotājiem.tās augstas kvalitātes materiāls nodrošina izturību un komfortu. izgatavota no elastīga silikona, mūsu nabas plug der snugly jūsu vēdera poga, neizraisot nekādu diskomfortu.tas ir ideāls ikdienas valkāšanai. paredzēta ikvienam, kas vēlas, lai pievienotu touch of savu izskatu.vai jūs)

Izskatās arī
Krāsu Uzacu Krāsošana 24 Krāsas DIY, kas veic Piegādi Amatniecības Rīku
€13.75

(funkcijas: ootdty salīdzinājumā ar tradicionālo krāsošanas bloki, šis šķidrums ir vieglāk izmantot, jo jums nav'for t nepieciešams tērēt papildu laiku, gaidot to, lai izkūst. safery: šķidrums krāsa ir nekaitīga, nesatur toksiskas vielas un krāsvielas, ir bez smakas kopumā.tas nedos gāzi pēc tam, kad tiek sajaukts ar vasku vai ietekmē smarža smaržas. augstas koncentrācijas:)

Izskatās arī
1 Kārba Nelegālo Krelles DIY Krelles Distances Krelles Rotaslietas, Kaklarota, Rokassprādze, Padarot Krelles DIY Krelles
€31.44 €15.72

(apraksts ja jūs vēlaties veikt dažas rokdarbi, tad ir garām, mūsu krelles ar caurumiem.izgatavota no laba un izturīga akmens materiāla, tās nav viegli lauzt un izturīgs.lielisks aksesuārs diy jūsu kaklarota, rokassprādze, auskari un tā tālāk.jums ir pelnījuši, lai būtu viens komplekts. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:akmens -izmērs:19.50x13.50x2.00cm/7.66x5.31x0.79in -)

Izskatās arī
10Pcs Ādas S Āķa Karājas Ādas S Plaukta Pakaramie Lietderība Kempings Āķiem Karājas Podi un Pannas Multifunkcionāla Ādas
€13.94 €9.75

(value pack: jūs saņemsiet 10 gabali, ādas s āķi kopā ar 5 dažādas krāsas.pietiekamā daudzumā, lai izpildītu jūsu mājās vai ārā karājas vajadzībām, piemēram, kempings, kāpšana, pārgājieni, ceļojumi, virtuve, guļamistaba,utt. uzticams materiāls: s tipa plauktu āķi ir izgatavoti no augstas kvalitātes pu ādas un metāla materiāls, izturīgs un spēcīgs, celtspēja, lighweight un pārnēsājamo,)

Izskatās arī
Dabas Lapis Lazuli Kulons Akmens Krelles 13*25mm Slīpētas Ūdens Piliens Kuloni, Rotaslietas Pieņemšanas Aproce, Kaklarota, Auskari
€3.98 €2.39

(dabas lapis lazuli kulons akmens krelles 13*25mm slīpētas ūdens piliens kuloni, rotaslietas pieņemšanas aproce, kaklarota, auskari materiāls:dabiskā akmens daudzums:1/2/3/5 gabalu svars: aptuveni 4g/gab stils:ar caurumu pielietojums:remontdarbos darinātas rokassprādzes, kaklarotas, anklets, auskari un citi aksesuāri.piezīmes: 1) mēs sadarbojamies ar rūpnīcām un cena ir ļoti)

Izskatās arī